Σάμχεϊν [Samhain]


Για αυτούς από εμάς που είμαστε πολύ κοντά στον Πατέρα Σατανά, γνωρίζουμε όλοι μας ότι έχει απηυδύσει με τους Ιουδαιο/χριστιανικούς ισχυρισμούς και δηλώσεις σχετικά με το τι είναι ο Σατανισμός, τον πως εορτάζουμε και το χειρότερο από όλα ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΑΣΦΗΜΗΣΕΙ, ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ.

Για πολλούς από εμάς, το Σαμέιν [Χαλογουίν] είναι η αγαπημένη μας γιορτή. Προσωπικά μου αρέσουν οι τρομακτικές ταινίες. Το νόημα εδώ είναι ο τρόπος που έχει διαστρεβλωθεί η πραγματικότητα για να δημιουργηθεί μια ψευδής και προσβλητική εικόνα για τον Σατανά και τους Πραγματικούς Θεούς (που τους ονομάζουμε ‘Δαίμονες’).

Αναρωτηθείτε για το πως θα νιώθατε εάν ο κόσμος φορούσε απαίσιες μάσκες και ντύνονταν με υβριστικό τρόπο για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο και/ή οικογενειακό σας πρόσωπο.

Σε αυτή την ημέρα ο Πατέρας Σατανάς θα πρέπει να είναι σεβαστός και όχι να κοροϊδεύεται από αυτούς που πιστεύουν και ακολουθούν τα λεγόμενα του Χριστιανισμού για αυτόν. Πόσο θα διαρκούσε κάποιος εάν έβγαινε έξω ντυμένος σαν τον Ναζωραίο; Το πιο πιθανό είναι ότι θα κατέληγε να του επιτείθονταν κάποιος φανατικός Χριστιανός. Ή τι θα γινόταν εάν το Χόλιγουντ έφτιαχνε μια ταινία που απεικόνιζε τον ναζωραίο και τους σχετικούς ως απαίσια τέρατα.

Το Χαλογουίν [Halloween ] είναι μια τέλεια στιγμή για μεταμφιέσεις και τα σχετικά. Μια στιγμή για δημιουργικότητα και εντρύφηση. Είναι μία από τις κύριες εορτές μας, αλλά οι αρνητικές εικόνες που προσβάλλουν τον Πατέρα Σατανά θα πρέπει να σταματήσουν. Έχει κουραστεί με αυτό και έχει ενημερώσει το ιερατείο ότι δεν αποδέχεται αυτές τις προσβολές. Για πολύ καιρό, αρκετοί Σατανιστές συμβιβάζονται με τις ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ιδέες του Σατανά και των Δαιμόνων του. Αυτό που ισχυρίζονται οι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ότι είναι, είναι αυτό που ΟΙ ΙΔΙΟΙ νομίζουν οτι είναι η θρησκεία μας, αντί να δουν τον Σατανά για ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ χωρίς τις ψευδείς και διαστρεβλωμένες Χριστιανικές ερμηνείες.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΧΕΪΝ:

Αυτή η γιορτή είναι γνωστή ως «Χαλογουίν» και αρχικά ονομαζόταν «Σαμέιν» [Samhain], μια Κέλτικη λέξη που σημαίνει «το Τέλος του Καλοκαιριού». Σε αρχαίους καιρούς, οι θρησκείες βασίζονταν στη φύση, όταν η ανθρωπότητα λειτουργούσε σε αρμονία με τη γη, τις αλλαγές των εποχών και τις αλλαγές των αστέρων στους ουρανούς. Αυτή είναι η ουσία του Σατανισμού: κάτι το οποίο είναι αρμονικό με τη φύση.

Οι κύριες εποχές του έτους και οι φυτείες ήταν οι σημαντικότερες στιγμές για εορτασμούς, τελετές και πανηγύρια. Το Σαμέιν ήταν μια στιγμή συγκομιδής και το τέλος του έτους, μια στιγμή για προετοιμασία, την αποθήκευση των καρπών και την προετοιμασία για τη νεκρή περίοδο του χειμώνα. Η παραμονή της 1ης Νοεμβρίου ήταν η παραμονή του Κέλτικου Νέου Έτους. Αυτή η γιορτή ήταν μια στιγμή συγκομιδής, μια στιγμή ολοκλήρωσης, θανάτου, καθώς η ζωή των σπαρτών σταματούσε και ερχόταν το κρύο. Το Σαμέιν ήταν επίσης η στιγμή για την τιμή των νεκρών. Οι Δρυίδες άναβαν τεράστιες φωτιές, τις οποίες θεωρούσαν ιερές, προς τιμή του Κέλτικου Νέου Έτους.

Επίκρατούσε μια πεποίθηση για την ύπαρξη ενός Κέλτικου Θεού των νεκρών που ήταν γνωστός ως ‘Σαμέιν’. Με εκτενής έρευνα και μελέτη που έγινε από πολλούς μελετητές, σχεδόν όλοι συμφωνούν ότι αυτός ο Θεός δεν υπήρχε.                                                                                                                                    Σχεδόν όλες οι πηγές που αναφέρουν μια θεότητα θανάτου με το όνομα ‘Σαμχέιν’ είναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ και (ως συνήθως) δεν έχουν ΚΑΜΙΑ έγκυρη πηγή για να υποστηρίξουν τους ισχυρισμούς τους.

Το Σαμχέιν εορταζόταν για αιώνες πριν την Χριστιανική κατάλληψη των Παγανιστικών εορτών. Με την εισβολή της Χριστιανικής θρησκείας, όλοι οι Θεοί της παλιάς πίστης θεωρούνταν «κακοί» και για αυτό θεωρούταν ανεπιθύμητοι σε «επικίνδυνες» στιγμές για «την ψυχή του καλού πιστού». Αυτός είναι ο λόγος που οι Χριστιανοί κατάργησαν αυτές τις επικίνδυνες εορτές και τις αντικατέστησαν αργότερα με τη γιορτή των «Αγ. Αναργύρων».

Το έθιμο του Χαλογουίν με την επίσκεψη από πόρτα σε πόρτα ξεκίνησε από την Ιρλανδία καθώς οι ζητιάνοι πήγαιναν από πόρτα σε πόρτα στις 31 Οκτωβρίου ζητώντας δωρεές. Τα δώρα ήταν για τον «Μακ Όλλα» [Muck Olla] έναν Θεό που έλεγαν ότι θα κατέστρεφε το σπίτι οποιουδήποτε δεν ήταν γεναιόδωρος. Τα Φανάρια Κολοκύθες [Jack-O-Lanterns] είχαν επίσης την προέλευσή τους στην Ιρλανδία και πήραν το όνομά τους από έναν άνδρα που τον έλεγαν «Τζακ». Η ιστορία λέει ότι ο Τζακ ήταν φιλάργυρος και όταν πέθανε δεν του επιτράπηκε να πάει στον Παράδεισο και επειδή έκανε πλάκα στον Διάβολο, δεν του επέτρεψαν να πάει ούτε στην Κόλαση. Για αυτό ήταν καταραμένος να περπατά στη Γη αιώνια. Είχε μόνο ένα μικρό φανάρι για να φωτίζει τον δρόμο του και για αυτό οι κολοκύθες πήραν το όνομά του. Φυσικά, τα φαντάσματα, τα στοιχειά και οι βρυκόλακες σχετίστηκαν με αυτή τη γιορτή λόγω του ανθρώπινου φόβου για τον θάνατο, καθώς το Σαμέιν ήταν μια γιορτή θανάτου.


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ 

 

© Copyright 2004, 2005, Joy of Satan Ministries;
Βιβλιοθήκη του Κονγκρέσσου, Νούμερο: 12-16457