Πυροκίνηση

Η πυροκίνηση είναι η ικανότητα να χειριζόμαστε, να ανάβουμε και να σβήνουμε φωτιά, χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις του μυαλού μας.

Αυτό είναι επικίνδυνο. Το άτομο θα πρέπει να είναι ειδήμων και πολύ έμπειρο στο χειρισμό και τη κατεύθυνση της ενέργειας, καθώς η απειρία μπορεί να προκαλέσει επικίνδυνα εγκαύματα στον εαυτό σας, ακόμα και αν έχετε πολύ ισχυρή αύρα. Μια εξαιρετικά ισχυρή αύρα είναι απαραίτητη για την ικανότητα της πυροκίνησης. 


  1. Ξεκινήστε ανάβοντας ένα κερί.

  2. Για να μπορέσετε να το κάνετε με ασφάλεια, θα πρέπει να είστε έμπειροι στο να σβήνετε φωτιές πριν μάθετε να τις ανάβετε. Τοποθετήστε τα χέρια σας, με τις παλάμες προς τα μέσα να κοιτούν το κερί και να απέχουν σχεδόν ενάμισι εκατοστό από τη φλόγα, κατευθύνετε την ενέργειά σας προς τη φλόγα, προβάλλοντας την επιθυμία σας να τη σβήσετε. Αυτό είναι πολύ προχωρημένο και θα πρέπει να έχετε πολύ ισχυρή αύρα. Προσπαθήστε να συγκεντρώσετε μαύρη ενέργεια ανάμεσα στις παλάμες σας στο σημείο που είναι η φλόγα.

  3. Για να ανάψετε μία φλόγα: Επικαλεστείτε την Φωτιά και πραγματοποιήστε τον Διαλογισμό Θερμότητας, και κατευθύνετε την ενέργεια που παράγετε στα τσάκρα των παλαμών σας.

  4. Φυσήξτε και σβήστε το κερί. Τοποθετήστε και τα δύο χέρια σας, με τις παλάμες προς τα μέσα να κοιτούν το κερί και να απέχουν περίπου ενάμισι εκατοστό από το φυτίλι, το οποίο θα πρέπει να παραμένει πυρωμένο.

  5. Κατευθύνετε την ενέργειά σας από τα τσάκρα στις παλάμες και συγκεντρώστε έντονη θερμότητα στο πυρωμένο φυτίλι και προβάλλετε την επιθυμία σας να το ανάψετε. Προσπαθήστε να συγκεντρώσετε λευκή θερμή ενέργεια ανάμεσα στις παλάμες σας. Το πυρωμένο φυτίλι, με την εξάσκηση, θα αρχίσει να λάμπει πιο φωτεινά και τελικά θα ανάψει.

  6. Σβήστε τη φλόγα, συγκεντρώστε ενέργεια ανάμεσα στις παλάμες σας προς το πυρωμένο φυτίλι και κατευθύνετε την ενέργεια για να ανάψετε τη φλόγα ξανά. Με αρκετή συγκέντρωση ενέργειας στα τσάκρα των παλαμών, θα ξανανάψει.

  7. Καθώς εξελίσσεστε, τοποθετήστε τις παλάμες σας σε ολοένα και μεγαλύτερη απόσταση.

  8. Όταν καταφέρετε να ανάψετε τη φλόγα με τα χέρια σας να είναι σε απόσταση μεταξύ τους σχεδόν ένα μέτρο, προσπαθήστε να ανάψετε το φυτίλι του κεριού χωρίς να είναι πυρωμένο. Ανάψτε το εντελώς σβηστό/κρύο φυτίλι.

Εκτός από τη χρήση ενέργειας από τα τσάκρα των παλαμών σας, χρησιμοποιείτε και δυνάμεις από το τρίτο μάτι σας. Το τρίτο μάτι έχει μια απευθείας όψη μέσω των φυσικών ματιών στο σημείο που συγκεντρώνεται η ενέργεια. Όταν γίνετε έμπειροι με τη παραπάνω άσκηση, προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε ολοένα και λιγότερο τα χέρια σας. Και πάλι, είναι σημαντικό να μάθετε πρώτα να σβήνετε τη φλόγα πριν μάθετε να την ανάβετε.

Επεκτείνετε την αύρα σας για να συνδεθεί με τη φλόγα του κεριού. Το κερί θα πρέπει να είναι μπροστά σας σε απόσταση 30 εκατοστών ή λιγότερο. Συνδέστε την αύρα σας και σβήστε τη φλόγα.

Όταν γίνετε έμπειροι, κάντε το ίδιο με το άναμμα της φλόγας.

Όταν γίνετε ικανοί να ανάβετε τη φλόγα χρησιμοποιώντας μόνο την αύρα σας, επεκτείνετε την αύρα σας για να συνδεθείτε με ένα αντικείμενο που βρίσκεται σε απόσταση 30 εκατοστά ή λιγότερο και προβάλλετε τη θερμότητα με τον ίδιο τρόπο που κάνατε και με τις παλάμες σας. Καθώς εξελίσσεστε, προσπαθήστε να μετακινείτε το αντικείμενο ολοένα και πιο μακριά από εσάς.

Αντί να κάνετε μόνο τον διαλογισμό κενού, οι παραπάνω ασκήσεις μπορούν να αντικαταστήσουν τον διαλογισμό κενού, καθώς απαιτούν έντονη, ακλόνητη συγκέντρωση.


 

Πίσω στις Πληροφορίες Σχετικά με το Μυαλό

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΩΝ ΙΣΧΥΟΣ

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Βιβλιοθήκη του Κονγκρέσσου, Νούμερο: 12-16457