Αύρα Προστασίας


Αυτός ο Διαλογισμός είναι πολύ σημαντικός. Είναι απλός και όσο πιο πολύ το κάνετε, τόσο πιο δυνατή γίνεται η προστατευτική αύρα.


1. Αναπνεύστε μέσα σας λευκόχρυση ενέργεια* όπως θα κάνατε και στον βασικό διαλογισμό ενέργειας. Δεν χρειάζεται να μπείτε σε στάδιο αυτούπνωσης για αυτό. Απλά εστιάστε στο να *νιώθετε* την ενέργεια με κάθε εισπνοή και όλο σας το σώμα να γεμίζει λευκόχρυση δυνατή και φωτεινή ενέργεια, όπως ο ήλιος, η οποία ενέργεια γίνεται όλο ισχυρότερη με κάθε εκπνοή. Όταν το καταλάβετε είναι εύκολο και παίρνει λίγο χρόνο.

2. Πείτε: «Εισπνέω μέσα μου δυνατή προστατευτική ενέργεια. Αυτή η ενέργεια δημιουργεί μια αύρα προστασίας γύρω μου. Αυτή η αύρα με προστατεύει όλες τις στιγμές με κάθε τρόπο.»
Πείτε το στον εαυτό σας πέντε φορές για πέντε εισπνοές, μετά από αυτό εστιάστε στο να νιώθετε την ενέργεια και να την κάνετε λαμπρότερη και πιο δυνατή.

Αυτό θα προγραμματίσει την ενέργεια και την αύρα σας επίσης.
Μετά απο αρκετές μέρες που κάνετε αυτόν τον διαλογισμό, μπορείτε απλά να το πείτε μια φορά, μιας και είναι προγραμματισμένο στην αύρα σας.

Όσο πιο πολύ το κάνετε, τόσο πιο δυνατή θα είναι η προστατευτική αύρα σας. Χρησιμοποιήστε ενέργεια απο τον ήλιο αν θέλετε. Η ενέργεια του ήλιου είναι πολύ δυνατή. Όταν το κάνετε, μπορείτε απλά να προσθέσετε σε αυτό που λέτε » Εισπνέω δυνατή προστατευτική ενέργεια απο τον ήλιο. Αυτή η ενέργεια δημιουργεί μια αύρα προστασίας γύρω μου. Αυτή η αύρα με προστατεύει σε όλες τις στιγμές και με κάθε τρόπο.»

* Η λευκόχρυση ενέργεια αντανακλά. Μπορείτε να προγραμματίσετε την αύρα σας να εισπνέετε ενέργεια από τον ήλιο όταν είστε έξω. Η ηλιακή ενέργεια είναι πολύ ισχυρή. Μετά από μερικές φορές δεν χρειάζεται να φαντάζεστε τίποτα. Μπορείτε απλά να νιώθετε και δεν χρειάζεται να είστε σε στάδιο αυτούπνωσης για αυτό- θα το νιώθετε. Εγώ προσωπικά είμαι σε επίπεδο που απλά ανασαίνω την ενέργεια, χωρίς να είμαι σε στάδιο αυτούπνωσης ή να την φαντάζομαι.

Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να προστατεύεστε είναι πριν κοιμηθείτε να λέτε στον εαυτό σας 5-10 φορές:

«Είμαι πάντα προστατευμένος/η ολοκληρωτικά και με κάθε τρόπο.» Ποτέ μην το αμφισβητείτε αυτό! Η αύρα προστασίας θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε την άυρα σας και θα απομακρύνει όποιους αρνητική ενέργεια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Μπορείτε επίσης να φανταστείτε τα άτομα που αγαπάτε και να τους φτιάξετε μια αύρα προστασίας γύρω τους με το να αναπνέετε ενέργεια μέσα στην αύρα τους, για να τους προστατέψει. Μπείτε σε στάδιο αυτούπνωσης και φανταστείτε όποιον θέλετε να προστατέψετε και εισπνεύστε ενέργεια στην αύρα του, αφού την βάλετε μέσα σε εσάς. Όπως δηλαδή λέει στον παραπάνω σύνδεσμο για τον βασικό ενεργειακό διαλογισμό. Αυτό μπορείτε να το κάνετε και για θεραπεία.


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΩΝ ΙΣΧΥΟΣ

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Βιβλιοθήκη του Κονγκρέσσου, Νούμερο: 12-16457