Αύρα Προστασίας


Αυτός ο Διαλογισμός είναι πολύ σημαντικός. Είναι απλός και όσο περισσότερο τον πραγματοποιείτε, τόσο πιο δυνατή γίνεται η προστατευτική αύρα.

1. Αναπνεύστε μέσα σας λευκόχρυση ενέργεια* όπως θα κάνατε και στον βασικό διαλογισμό ενέργειας. Δεν χρειάζεται να μπείτε σε στάδιο αυτούπνωσης για αυτό. Απλά εστιάστε στο να *αισθάνεστε* την ενέργεια να εισέρχεται στην ύπαρξή σας σε κάθε εισπνοή και στη συνέχεια οραματιστείτε ένα ισχυρό λαμπρό φως σαν τον Ήλιο που γίνεται όλο και πιο φωτεινό με κάθε εκπνοή. Όταν το καταλάβετε είναι εύκολο και παίρνει λίγο χρόνο.

2. Πείτε: «Εισπνέω μέσα μου δυνατή προστατευτική ενέργεια. Αυτή η ενέργεια δημιουργεί μια αύρα προστασίας γύρω μου. Αυτή η αύρα με προστατεύει κάθε στιγμή με κάθε τρόπο.»
Πείτε το στον εαυτό σας πέντε φορές για πέντε εισπνοές, μετά από αυτό εστιάστε στο να νιώθετε την ενέργεια και να την κάνετε λαμπρότερη και πιο δυνατή.

Αυτό θα προγραμματίσει την ενέργεια και την αύρα σας επίσης.
Μετά από αρκετές μέρες που κάνετε αυτόν τον διαλογισμό, μπορείτε απλά να το πείτε μια η δυο φορές, μιας και θα είναι ήδη προγραμματισμένο στην αύρα σας.

Όσο πιο πολύ το κάνετε, τόσο πιο δυνατή θα είναι η προστατευτική αύρα σας. Χρησιμοποιήστε ενέργεια από τον Ήλιο αν θέλετε. Η ενέργεια του Ήλιου είναι πολύ δυνατή. Όταν το κάνετε, μπορείτε απλά να προσθέσετε στα λόγια σας » Εισπνέω δυνατή προστατευτική ενέργεια από τον ήλιο. Αυτή η ενέργεια δημιουργεί μια αύρα προστασίας γύρω μου. Αυτή η αύρα με προστατεύει σε όλες τις στιγμές και με κάθε τρόπο.»

* Η λευκόχρυση ενέργεια χρησιμοποιείται επειδή αντανακλά. Μπορείτε να προγραμματίσετε την αύρα σας να εισπνέετε ενέργεια από τον Ήλιο όταν είστε έξω. Η ηλιακή ενέργεια είναι πολύ ισχυρή. Μετά από μερικές φορές δεν χρειάζεται να φαντάζεστε τίποτα. Μπορείτε απλά να νιώθετε και δεν χρειάζεται να είστε σε στάδιο αυτούπνωσης για αυτό- θα το νιώθετε. Εγώ προσωπικά είμαι σε επίπεδο που απλά ανασαίνω την ενέργεια, χωρίς να είμαι σε στάδιο αυτούπνωσης ή να την φαντάζομαι.

Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να προστατεύεστε είναι πριν κοιμηθείτε να λέτε στον εαυτό σας 5-10 φορές:

«Είμαι πάντα προστατευμένος/η ολοκληρωτικά και με κάθε τρόπο.» Ποτέ μην το αμφισβητείτε αυτό! Η αύρα προστασίας θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε την αύρα σας και θα απομακρύνει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Μπορείτε επίσης να οραματιστείτε τα άτομα που αγαπάτε και να τους φτιάξετε μια αύρα προστασίας γύρω τους με το να αναπνέετε ενέργεια μέσα στην αύρα τους, για να τους προστατέψει. Μπείτε σε στάδιο αυτούπνωσης και φανταστείτε όποιον θέλετε να προστατέψετε και εισπνεύστε ενέργεια στην αύρα του, αφού την βάλετε μέσα σε εσάς. Όπως δηλαδή εξηγείται στον παραπάνω σύνδεσμο για τον βασικό ενεργειακό διαλογισμό. Αυτό μπορείτε να το κάνετε και για θεραπεία.


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΩΝ ΙΣΧΥΟΣ

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Βιβλιοθήκη του Κονγκρέσσου, Νούμερο: 12-16457