Χρησιμοποιώντας το ΕκκρεμέςΣημαντικές Πληροφορίες για την Χρήση του Εκκρεμούς

Κάποιες φορές, χρειαζόμαστε εύκολες απαντήσεις για διάφορες καταστάσεις. Το εκκρεμές είναι ακριβές, εύκολο στη χρήση και απαιτεί λίγο χρόνο.

Ξεκινήστε παίρνοντας κάτι σαν ένα μικρό κρύσταλλο, μενταγιόν, δαχτυλίδι ή κάποιο μικρό ελαφρύ αντικείμενο και περάστε το σε μια αλυσίδα, σκοινί, κορδέλα ή κάποιο νήμα άλλου είδους. Αυτό θα πρέπει να φυλάγεται μόνο για λόγους μαντείας και όχι για άλλες χρήσεις.
Κρατήστε το νήμα με τα ακροδάχτυλά σας και αφήστε το βαρύ κομμάτι να κρέμεται. Για αυτούς που είστε καινούριοι ή δεν είστε έμπειροι με τη χρήση εκκρεμούς, είναι καλή ιδέα να φτάσετε σε κατάσταση ύπνωσης όταν χρησιμοποιείτε ένα εκκρεμές. Αφού αποκτήσετε αυτοπεποίθηση ότι παίρνετε σωστές απαντήσεις, δεν θα χρειάζεται να είστε σε κατάσταση ύπνωσης. Ρωτήστε μια ερώτηση που ξέρετε την απάντηση, όπως τι μέρα είναι. Ξεκινήστε ρωτώντας ερωτήσεις που απαντώνται με ναι ή όχι. Παρατηρήστε τι κάνει το εκκρεμές και διαισθανθείτε το.

Ανακάλυψα ότι η κίνηση αριστερά/δεξιά, όπως κουνάμε το κεφάλι αντιφατικά, σημαίνει όχι και μπρος/πίσω όπως όταν κουνάμε το κεφάλι καταφατικά σημαίνει ναι. Όταν κινείται σε κύκλο, η απάντηση είναι αμφίβολη. Όσο πιο μεγάλη είναι η ταλάντευση του εκκρεμούς, τόσο πιο ακριβής είναι και η απάντηση. Μπορούμε να κάνουμε και ποσοτικές ερωτήσεις με το εκκρεμές. Το εκκρεμές θα ταλαντευτεί, θα σταματήσει και θα συνεχίσει να το επαναλαμβάνει μέχρι να σταματήσει εντελώς.

Για την εύρεση χαμένων αντικειμένων, πάρτε το εκκρεμές γύρω στη περιοχή και ρωτήστε εάν είστε κοντά στο χαμένο αντικείμενο. Μέσω του εκκρεμούς μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν και τα πνεύματα. Μπορούμε να συγκεντρωθούμε και να σκεφτούμε το όνομα του πνεύματος ή του Δαίμονα που θέλουμε να επικοινωνήσουμε. Το εκκρεμές είναι ένα τέλειο μέσο για την επικοινωνία με Δαίμονες. Με τους Δαίμονες, το εκκρεμές μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από το σχέδιο ή ένα αντίγραφο της σφραγίδας και κάνουμε τις ερωτήσεις μας.


ΟΙ ΠΙΚΟΙΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΚΚΡΕΜΕΣ:
Τα εκκρεμή είναι τέλεια μέσα για την επικοινωνία με τον κόσμο των πνευμάτων, ελέγχοντας την ακρίβεια μιας άλλης πρόγνωσης ή μαντείας και πολλά άλλα θέματα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΑΠΩΛΕΣΘΕΝΤΩΝ:
Σε ένα δωμάτιο – κρατήστε το εκκρεμές και ρωτήστε που είναι το αντικείμενο. Το εκκρεμές θα κινηθεί προς τη κατεύθυνση του χαμένου αντικειμένου.
Σε ένα σπίτι – ρωτήστε το εκκρεμές, δωμάτιο με το δωμάτιο. Για παράδειγμα, είναι στη κουζίνα; Ναι/Όχι. Είναι στο μπάνιο; Και ούτω καθεξής μέχρι να το εντοπίσετε. Πηγαίνετε μετά στο δωμάτιο και εντοπίστε το.
Σε έναν χάρτη – Ξεκινήστε ρωτώντας εάν το χαμένο πρόσωπο ή αντικείμενο είναι στη περιοχή του χάρτη (για απολεσθέντα πρόσωπα, καλό είναι να έχετε μια φωτογραφία και ένα αντικείμενο που έχει αγγίξει ή έχει φορέσει). Κρατήστε το εκκρεμές στο χέρι που συνήθως χρησιμοποιείτε για μαντεία και στο άλλο χέρι κρατήστε έναν δείκτη ή ένα μολύβι στο άλλο. Δείξτε σε μέρη πάνω στον χάρτη, μέχρι να το περιορίσετε και να εντοπίσετε αυτό που ψάχνετε.
Εξωτερικός Χώρος:
Ρωτήστε – «Κοιτάω προς τη σωστή κατεύθυνση για να βρω _______ ;». Εάν το εκκρεμές κινηθεί μπρος/πίσω, είστε στη σωστή κατεύθυνση. Εάν κινηθεί κυκλικά, στρίψτε με τη φορά του κύκλου μέχρι να κινηθεί μπρος/πίσω.
Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε ένα σχέδιο του σπιτιού ή του κτιρίου και να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο για χάρτες.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ:
Χρησιμοποιήστε στην αρχή έναν χάρτη για να εντοπίσετε μια καλή περιοχή. Μέρη που τέμνονται οι γεωενεργειακές γραμμές [Ley Lines] είναι πολύ ισχυρά σημεία για να κάνουμε οτιδήποτε τελετή. Το εκκρεμές θα ταλαντεύεται τόσο πολύ όταν τοποθετηθεί πάνω από τέτοια σημεία που θα είναι σχεδόν παράλληλο με τη Γη. Όσο πιο ισχυρές είναι οι ενέργειες, τόσο πιο γρήγορα θα κάνει κύκλους το εκκρεμές.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ:
Μπορείτε να γράψετε ημερομηνίες σε ξεχωριστά χαρτάκια ή κάρτες και τοποθετήστε τις σε ίσες αποστάσεις στο τραπέζι. Ρωτήστε για τη προηγούμενη ζωή και το εκκρεμές θα κινηθεί προς τη κατεύθυνση του χαρτιού με τη πιο ακριβή ημερομηνία. Μπορείτε να το κάνετε αυτό πηγαίνοντας πίσω στο χρόνο. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο με τις ηπείρους, να το περιορίσετε σε χώρες στις οποίες ζήσατε. Άνθρωποι που ξέρατε και τη σχέση που είχατε στη περασμένη ζωή. Γράψτε σε ξεχωριστά χαρτάκια – εραστής, φίλος, σύζυγος, οικογένεια και ούτω καθεξής. Κατονομάστε το άτομο και κάντε την ερώτηση.

ΥΓΕΙΑ:
Ρωτήστε για κάθε περιοχή από το σώμα σας ή ρωτήστε την αύρα του ατόμου που θέλετε να μάθετε. Περιορίστε το με τις απαντήσεις που λαμβάνετε από το εκκρεμές.

ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ:
Προσέξτε εδώ, γιατί τα λάθη μπορεί να σας κοστίσουν, αλλά μπορείτε να πάρετε το εκκρεμές στο καζίνο και να ρωτήσετε εάν σε αυτό το τραπέζι ή τον κουλοχέρη θα κερδίσετε πολλά χρήματα εύκολα και γρήγορα. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και όταν στοιχηματίζετε σε αλογοδρομίες και ούτω καθεξής. *Είναι σημαντικό να είστε ήδη έμπειροι πριν ξεκινήσετε να στοχεύετε να κερδίσετε χρήματα με τυχερά παιχνίδια.
ΣΧΕΣΕΙΣ:
Ένα εκκρεμές μπορεί να σας πει πολλά πράγματα για άλλα άτομα. Μια φωτογραφία ή ένα προσωπικό αντικείμενο μπορεί να βοηθήσει αρκετά, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Κρατήστε το εκκρεμές πάνω από το αντικείμενο και κάντε ερωτήσεις.

ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΤΕ Ή ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ:
Ανοίξτε τον τηλεφωνικό κατάλογο και ρωτήστε που είναι το πιο φθηνό με τη καλύτερη ποιότητα για αυτό που θέλετε. Κατονομάστε μέρη και το εκκρεμές θα απαντήσει με ναι/όχι. Το εκκρεμές μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε το πρόβλημα σε ένα αυτοκίνητο πριν να το αποσυναρμολογήσετε ή να το πάτε στον μηχανικό.

ΤΕΛΕΤΕΣ:
Ρωτήστε τι είδος θυμιάματος να χρησιμοποιήσετε, ποια είναι η καλύτερη ώρα, το καλύτερο μέρος, τι χρώμα κεριά να χρησιμοποιήσετε και ούτω καθεξής.

ΔΑΙΜΟΝΕΣ:
Για απλή επικοινωνία με έναν Δαίμονα, τοποθετήστε το εκκρεμές πάνω από τη σφραγίδα του συγκεκριμένου Δαίμονα και ξεκινήστε να κάνετε ερωτήσεις.

ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ:
Τοποθετήστε μερικές κάρτες Ταρώ ως πιθανές απαντήσεις σε μια ερώτηση. Κάντε την ερώτηση και το εκκρεμές θα ξεκινήσει να ταλαντεύεται στη κατεύθυνση της κάρτας με την απάντηση, μέχρι να κάνει καταφατική κίνηση όταν τοποθετηθεί ακριβώς πάνω από τη κάρτα.

Οποιαδήποτε ερώτηση ναι ή όχι μπορεί να απαντηθεί με ένα εκκρεμές. Μικρές κάρτες ή χαρτάκια με ονόματα ανθρώπων, τοποθεσιών ή πραγμάτων μπορούν να τοποθετηθούν σε μια σειρά και το εκκρεμές θα ξεκινήσει να κινείται προς τη κατεύθυνση της κάρτας ή του χαρτιού με την απάντηση.

Το εκκρεμές θα πρέπει να κινείται με μεγάλη ταλάντωση, όταν είναι ένα σίγουρο ναι ή όχι. Οι κυκλικές κινήσεις είναι αμφιβολία και μια μικρή ταλάντωση δεν είναι και τόσο σίγουρο.


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ

 

© Copyright 2005, 2015, Joy of Satan Ministries;
Βιβλιοθήκη του Κονγκρέσσου, Νούμερο: 12-16457