Ξεπερνώντας Εμπόδια


Εάν διοχετεύετε συνεχώς τις ενέργειές σας σε έναν σκοπό που δεν έχει πραγματοποιηθεί, ή πραγματοποιήθηκε με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που σκοπεύατε, είναι σημαντικό να βρείτε τον λόγο.

Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό να θέλετε *πραγματικά* αυτό στο οποίο στοχεύετε. Σιγουρευτείτε ότι ο σκοπός στον οποίο διοχετεύετε τις ενέργειές σας είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Αναλογιστείτε τι πιθανές αλλαγές θα προκύψουν στη ζωή σας για να πραγματοποιηθεί αυτό που επιθυμείτε. Βεβαιωθείτε ότι είστε συμβιβασμένοι με τις αλλαγές. Σε κάποιες περιπτώσεις, εμπόδια στο υποσυνείδητο, όπως ο φόβος της αλλαγής ή ότι κάτι άλλο θα προκύψει προσπαθώντας να πετύχετε τους στόχους σας, μπορεί να καταστρέψει τη προσπάθειά σας, ακόμα και αν δεν το συνειδητοποιείτε. Είναι σημαντικό να ξέρετε πραγματικά τον εαυτό σας.

Οι πιο πιθανοί λόγοι για αποτυχία στη μαγεία είναι:

  • Να μην έχετε αρκετή πνευματική δύναμη για να αποκτήσετε τη συγκέντρωση που απαιτείται. Όσο περισσότερη δύναμη έχει η ψυχή/το πνεύμα σας, τόσο πιο εύκολα θα αποκτήσετε αυτό που θέλετε. Αυτό είναι ανάλογο με το υλικό σώμα μας, που σηκώνει ή μετακινεί αντικείμενα. Εάν δεν είστε αρκετά δυνατοί, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο. Το ίδιο ισχύει και για τη πρακτική μαγείας.
  • Λόγω έλλειψης συνειδητότητας, μπορεί να καταστρέψετε αυτό που προσπαθείτε να δημιουργήσετε.  Αυτό που εννοώ είναι ότι ίσως επαναλαμβάνετε συγκεκριμένες φράσεις ξανά και ξανά, που λειτουργούν ενάντια σε αυτό που προσπαθείτε να επιτύχετε. Κάθε κύτταρο στο σώμα μας είναι μια ζωντανή σκεπτόμενη μονάδα που αποτελεί ένα κομμάτι του συνόλου. Αυτό είναι που αναφέρεται ως «σωματικός νους». Υπάρχει μια πολύ ισχυρή σύνδεση εδώ. ΕΙΣΑΙ αυτό που σκέφτεσαι, ΕΙΔΙΚΑ, εάν εξασκείσαι με διαλογισμούς ισχύς και/ή έχετε μια πιο ισχυρή ψυχή.

Με τις φράσεις, αναφέρομαι σε:                                                                                     «Το έλκος μου, η ασθένειά μου, η καρδιοπάθειά μου…» κλπ. ΜΗΝ *ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΕΙΣΤΕ* ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ!!!!! Πόσες φορές τη μέρα ακούτε τους ανθρώπους να επαναλαμβάνουν ξανά και ξανά αυτήν την αρνητικότητα;; Πως μπορείς να περιμένεις ότι θα θεραπευτείς και να βελτιωθείς όταν ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΕΙΣΑΙ την ασθένεια;;;; Αντίθετα, πείτε «το έλκος, η ασθένεια»… κατανοητό;;; Μην οικειοποιείστε ΚΑΜΙΑ ασθένεια.

  • Μη χρησιμοποιείτε γλώσσα που αναφέρεται στο σώμα.                                                                   Ένα άτομο έλεγε επανειλλημένα, «Θα έδινα το δεξί μου χέρι εάν…» Ναι, ήταν τρόπος του λέγειν, αλλά έχασε το χέρι του σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και αυτό που δήλωσε πραγματοποιήθηκε ειρωνικά. Τώρα, οι περισσότεροι συνηθισμένοι άνθρωποι μπορούν να λένε και να σκέφτονται οτιδήποτε θέλουν, καθώς το μυαλό τους δεν είναι αρκετά ισχυρό και δεν θα καταφέρουν τίποτα έως πολύ λίγα πράγματα με τις σκέψεις τους. Αυτό δεν ισχύει με τους ανθρώπους που έχουν πιο ισχυρή αύρα, μέσω διαλογισμού ισχύος ή και από προηγούμενες ζωές. Να έχετε συνείδηση για το τι σκέφτεστε και τι λέτε.

  • Αποστασιοποιηθείτε από τη πάθηση/ασθένεια.                                                                       Πρέπει να είστε 100% σίγουροι ότι δεν το θέλετε και ότι δεν το έχετε ανάγκη. Έχω διαβάσει σε βιβλία Νέας Εποχής όπου οι συγγραφείς, αποβράσματα της τουαλέτας, συμβουλεύουν τους αναγνώστες να «αγαπάνε την ασθένειά τους». ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ!! Αηδιάζω με τον τρόπο που αυτοί οι ανόητοι αδαείς με τη εκχριστιανισμένη, διαστρεβλωμένη και βεβηλωμένη «μαγεία» τους επιβάλλουν περιορισμό μετά τον περιορισμό στο δρόμο τους και εκπαιδεύουν τους άλλους να κάνουν το ίδιο επειδή πλημμυρίζονται από ΦΟΒΟ και ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ! ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ!!                                                                              Όσο για το «κάρμα», ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κάρμα μπορεί να ξεπεραστεί με τη κατοχή ΓΝΩΣΗΣ και την ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ! Ο Σατανάς μας δίνει αυτή τη γνώση.

  • Μην εξακολουθείτε να λέτε «Δεν έχω χρήματα», «Δεν μπορώ να το αγοράσω», «Είμαι άφραγκος» κτλ. Ακόμα και εάν είναι αλήθεια, μη συνεχίζετε να ενισχύετε αυτή τη σκέψη, ειδικά όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε χρήματα. Αντί αυτού, πείτε στον εαυτό σας «ΠΩΣ μπορώ να το αγοράσω αυτό»; Εννοώντας ότι όπου υπάρχει θέληση, θα βρεθεί και ο τρόπος για να το αγοράσετε. Μετατρέψτε τις αρνητικές δηλώσεις και εξουδετερώστε τις με «Πολλά δωρεάν και εύκολα χρήματα έρχονται σε εμένα με εύκολο τρόπο και χωρίς κόπο» για παράδειγμα. Όσο για το προηγούμενο παράδειγμα, αντί να πείτε «Δεν μπορώ να το αγοράσω» για κάτι που θέλετε να αποκτήσετε, πείτε «Αυτό είναι δικό μου». Θυμηθείτε ότι οι δηλώσεις σας θα πρέπει να λέγονται πάντα στον ενεστώτα χρόνο.

Άλλα εμπόδια περιλαμβάνουν υποσυνείδητα κωλύματα. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει κατά πρώτον να γνωρίζετε τον εαυτό σας. Οι λογικές και εμπειρίες ζωής είναι τόσες όσα τα άστρα. Το πρώτο βήμα για να ξεπεράσετε το πρόβλημα είναι να ρωτήσετε το μυαλό σας- γιατί; «Γιατί αυτό δεν γίνεται όπως το θέλω;» «Γιατί δεν θεραπεύομαι;» «Γιατί δεν μου έρχονται χρήματα;» και ούτω καθεξής.

Πολλοί άνθρωποι έχουν κωλύματα που προέρχονται από τη παιδική ηλικία ή ακόμα και προηγούμενες ζωές. Η ανακάλυψη της βαθύτερης αιτίας που προκαλεί το πρόβλημα και γνωρίζοντας ΠΟΙΟ είναι το πρόβλημα, είναι κατά το ήμισυ η λύση του προβλήματος. Εάν το πρόβλημα περιλαμβάνει ένα άλλο άτομο, τότε μπορείτε να ασχοληθείτε με αυτό και να επιλύσετε τα όποια εμπόδια πριν ξεκινήσετε τη κύρια λειτουργία.

Εάν γνωρίζετε τι είναι το εμπόδιο, τότε επικεντρώστε τους διαλογισμούς και τις ενέργειές σας στη καταστροφή αυτού του εμποδίου. Για παράδειγμα, εάν έχετε το κώλυμα να τιμωρείτε τον εαυτό σας από παιδική ηλικία ή κάτι παρόμοιο, μπορείτε να διοχετεύσετε τις ενέργειές σας στο να το αντιστρέψετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να φτάσετε σε κατάσταση ύπνωσης και να γεμίσετε τον εαυτό σας με θετική ενέργεια και να δηλώσετε, «Είμαι ελεύθερος/η από το να τιμωρώ τον εαυτό μου. Συγχωρώ τον εαυτό μου» (σε περιπτώσεις που κουβαλάτε πολλές ενοχές).

Για τα άτομα από εμάς που έχουμε εμβαθύνει στη μελέτη της αστρολογίας, γνωρίζουμε πολύ συχνά, ότι η μοίρα έχει ένα μερίδιο στη τραγωδία. Το να βρισκόμαστε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή με τα λάθος άτομα… κλπ. Κάποιοι άνθρωποι ζουν τη ζωή τους κουβαλώντας στους ώμους τους ενοχές για πράγματα που δεν ήταν υπαίτιοι. Αυτό δεν ισχύει για όλους, αλλά το θέμα είναι ότι, εάν θέλετε να είστε επιτυχείς στη θεραπεία ή σε οποιοδήποτε άλλο είδος μαγείας όπου ελκύετε ότι επιθυμείτε, για προφανείς λόγους, δεν πρέπει να μισείτε τον εαυτό σας!

Εάν υπάρχουν εμπόδια, τότε χρησιμοποιείστε τη μαγεία για να καταστρέψετε αυτά τα εμπόδια πριν ασχοληθείτε με τους κύριους στόχους σας. Μια γενική δήλωση είναι: «Όλα τα εμπόδια που με εμποδίζουν να αποκτήσω ________, καταστρέφονται και διαλύονται εντελώς».

Ολοκληρώνοντας, όπως ανέφερα και πιο πριν, όσο πιο ισχυρή είναι η αύρα/ψυχή σας, τόσο πιο εύκολα θα αποκτάτε αυτό που θέλετε με λιγότερη προσπάθεια και χρόνο. Μιλάω από προσωπική εμπειρία σε οτιδήποτε αφορά την προσωπική ισχύ. Η πραγματοποίηση των λεγόμενων «θαυμάτων» απαιτεί μόνο μια ισχυρή ψυχή/αύρα και γνώση για να τη χρησιμοποιήσουμε.


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΩΝ ΙΣΧΥΟΣ

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

 

© Copyright 2007, Joy of Satan Ministries;
Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κονγκρέσσου: 12-16457