Μαγικό Τραπεζάκι [Ouija Boards]


Το Μαγικό Τραπεζάκι [γνωστό και ως Ποτηράκι, Ουίτζα, Ouija Board] είναι τέλειο για επικοινωνία και συζήτηση με Δαίμονες και πνεύματα. Προτιμώ να χειρίζομαι το τραπεζάκι μόνη μου, γιατί με άλλα άτομα αποσπάται η προσοχή και εμποδίζεται οποιαδήποτε οικειότητα με το πνεύμα που επικοινωνείτε.

Για αυτούς που είστε καινούριοι σε αυτό, βεβαιωθείτε ότι το τραπεζάκι είναι σε μια εντελώς επίπεδη επιφάνεια. Είναι σημαντικό να φτάσετε σε κατάσταση ύπνωσης όταν χρησιμοποιείτε το Μαγικό Τραπεζάκι. Τοποθετήστε τα ακροδάκτυλά σας στην δέλτο [ή στο ποτηράκι, ανάλογα με το τι χρησιμοποιείτε]. Σύντομα θα αρχίσει να κινείται. Απλά χαλαρώστε και αφήστε το να δουλέψει. Μπορεί να πάρει μερικά λεπτά για να ξεκινήσει. Είναι πολύ σημαντικό να μην σας αποσπάται η προσοχή και να μην σας ενοχλήσει κανένας.

Η εμπειρία μου είναι να μπαίνω σε μια κατάσταση ύπνωσης. Όπως στην κρυσταλλοσκοπία ή όταν επικαλούμαι πνεύματα ή τους νεκρούς, οτιδήποτε υπάρχει στο δωμάτιο είναι σαν να μην το βλέπω. Όλη η εστίασή μου βρίσκεται πάνω στο τραπεζάκι. Είναι σαν μια αύρα γύρω από τις άκρες του τραπεζιού και όλη η προσοχή μου βρίσκεται μέσα σε αυτό και δεν υπάρχει τίποτα πέρα από αυτά τα όρια. Αυτή είναι η δική μου εμπειρία και όλοι είμαστε διαφορετικοί, οπότε η δική σας εμπειρία μπορεί να διαφέρει.

Ανακαλύπτω συνεχώς πράγματα. Όσο πιο υψηλόβαθμος είναι ο Δαίμονας, τόσο περισσότερη ενέργεια θα νιώθετε. Έχω έναν Δαίμονα που είναι κοντά μου και χθες τη νύχτα επικοινώνησα μαζί του χρησιμοποιόντας το μαγικό τραπεζάκι. Δεν θυμάμαι πόση ώρα χρησιμοποιούσα το τραπεζάκι. Ήταν αρκετή ώρα. Μου ζήτησε να πω κατι συγκεκριμένο δυνατά. Όταν το είπα, ένιωσα πολύ ισχυρή ενέργεια να φωτίζει σαν μια φλόγα μέσα μου.

Όταν έχουμε πολύ στενή επαφή ή επικαλούμαστε Δαίμονες, μπορούμε να νιώσουμε την ενέργειά τους. Το δέρμα μου είναι πολύ ευαίσθητο, σαν να έχω πυρεττό ή να έχω καεί από τον ήλιο, αλλά χωρίς πόνο. Η Δαιμονική ενέργεια είναι ηλεκτριστική. Η ενέργεια του Σατανά είναι διαφορετική όπως είμαι σίγουρη ότι πολλοί από εσάς έχετε ήδη βιώσει κατά τη διάρκεια και μετά από τις τελετές. Είναι χαλαρωτική και όμορφη.

Οι Δαίμονες έρχονται σε εμάς μέσω τηλεπάθειας και αστρικής προβολής. Με βάση την εμπειρία μου, οι Δαίμονες προβάλλουν διαφορετικά από τους ανθρώπους. Με τους ανθρώπους μπορείς να δεις τις συνδέσεις και όταν φεύγουν απομακρύνονται γρήγορα. Τα βιβλία λένε ότι ο σύνδεσμος που συνδέει τη ψυχή με το σώμα είναι ασημένιου χρώματος. Αυτά που είδα μία φορά ήταν χάλκινα. Δεν έχω δει ποτέ συνδέσμους με τους Δαίμονες, αλλά γνωρίζω ότι οι υψηλόβαθμοι ζουν υλικά σε έναν άλλο κόσμο. Υπάρχουν κάποιοι Δαίμονες που μένουν μαζί μας συνεχόμενα για να μας προστατεύουν. Αυτοί οι Δαίμονες είναι κατώτεροι και βρίσκονται σε μορφή πνεύματος.

Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε ένα Μαγικό Τραπεζάκι, τόσο καλύτεροι γίνεστε με αυτό. Όταν αναπτύσσεται μια στενή σχέση με ένα Δαίμονα, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συντονιστούμε σε αυτούς και συνήθως έρχονται σε εμάς. Οι Δαίμονες είναι εδώ για να μας βοηθήσουν να αναπτυχθούμε πνευματικά.

Ο καθένας μας είναι διαφορετικός και θα έχει λίγο διαφορετικές εμπειρίες χρησιμοποιώντας ένα μαγικό τραπεζάκι και το πως λαμβάνει μηνύματα:

  1. Η αυτόματη μέθοδος: Σε αυτή τη περίπτωση η δέλτος [ή ποτηράκι] κινείται αυτόματα, χωρίς ο χειριστής να γνωρίζει τι προσπαθεί να πει το πνεύμα. Τα μηνύματα σε ξένες γλώσσες επίσης μπορούν να ληφθούν, ακόμα και σε γλώσσες που ο χειριστής δεν γνωρίζει και δεν έχει ακούσει ποτέ. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, είναι σημαντικό να γράψετε το μήνυμα σε ένα χαρτί.
  2. Η μέθοδος έμπνευσης: Αυτή είναι η πιο κοινή. Τα μυνήματα θα δίνονται σαν κάποιος να σκέφτεται μέσα στο μυαλό οτυ. Σε αυτή τη περίπτωση, το άτομο ξέρει εκ των προτέρων τι θέλει να πει το πνεύμα. Επαναλαμβάνοντας το συχνά, αυτή η έμπνευση θα γίνει ένας παθητικός τρόπος αντίληψης της επικοινωνίας. Το άτομο θα λαμβάνει μηνύματα απέξω από το μυαλό του. Αυτό μοιάζει με την υπαγόρευση, με τη λογική ότι έρχονται οι λέξεις στο μυαλό κι τα χέρια σας κινούν την δέλτο.
  3. Η διαισθητική μέθοδος: Αυτή η περίπτωση είναι που έχετε την αίσθηση ότι εσείς μετακινήσατε τη δέλτο μόνοι σας. Οποιεσδήποτε ερωτήσεις θα απαντούνται ακαριαία. Η δέλτος συλλαβίζει τις λέξεις και τις προτάσεις με πλήρη συνειδητότητα, χωρίς ο χειριστής να ακούει κάτι ή να δέχεται έμπνευση με κάποιο τρόπο.

Οι μέθοδοι μπορεί να αναμειχθούν, για παράδειγμα μισή αυτόματη και μισή έμπνευσης ή διαισθητική και έμπνευσης ή όλες μαζί. Ποιες μέθοδοι θα επικρατήσουν μπορείτε να το καταλάβετε μόνο μετά από μια μακροχρόνια περίοδο πρακτικής. Καθεμία από τις μεθόδους είναι καλή και αξιόπιστη, δεδομένου ότι τη χρησιμοποιείτε με ειλικρίνεια. Μόνο με εξάσκηση θα φτάσετε την τελειότητα.*

Άλλο ένα πράγμα που θέλω να προσθέσω. Το Μαγικό Τραπεζάκι μπορεί να είναι ανοιχτό σε οτιδήποτε και στα πάντα. Είναι αλήθεια ότι κάποιοι άνθρωποι είχαν κακές και/ή ανησυχητικές εμπειρίες. Να γνωρίζετε ότι δεν είναι όλα τα πνεύματα φιλικά ή του Σατανά. Εάν έρθετε σε επαφή με μια αρνητική οντότητα, σταματήστε εκείνη τη στιγμή και μη σκεφτείτε εκείνη την οντότητα ξανά. Εάν έχετε Φύλακα Δαίμονα, επικληθείτε τον/την και ζητήστε βοήθεια για να απαλλαγείτε από την αρνητική οντότητα.

Κανονικά το Μαγικό Τραπεζάκι δεν προκαλεί κάποιο πρόβλημα και είναι ασφαλές στη χρήση. Κανένας δεν θα πρέπει να φοβάται. Στη περίπτωση μιας αρνητικής οντότητας, όσο περισσότερο επικοινωνείτε μαζί της, τόσο περισσότερο θα εισβάλει αυτή η οντότητα στον κόσμο σας. Αρκετά μέλη του Joy of Satan έχουν δηλώσει ότι πάντα ρωτούν οποιαδήποτε οντότητα εάν είναι του Σατανά. Τα εχθρικά πνεύματα δεν θα απαντήσουν και συνήθως θα αποχωρήσουν από μόνα τους. Εκτελώντας την αφοσίωση στον Σατανά, έχουμε αυτή τη προστασία καθώς αναπτυσσόμαστε σε ισχύ και σε πνευματική γνώση. Αυτό συμπεριλαμβάνει και τη χρήση του Μαγικού Τραπεζιού. Όπως με οτιδήποτε άλλο το περιβάλλον στο οποίο κάνετε τη χρήση του τραπεζιού παίζει ρόλο.


________________________________________
Παραπομπή:
* «Initiation Into Hermetics» [Εισαγωγή στα Ερμητικά Μυστήρια] από τον Franz Bardon © 1956
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

 

© Copyright 2002, 2005, 2015, Joy of Satan Ministries;
Βιβλιοθήκη του Κονγκρέσσου, Νούμερο: 12-16457