Σεάνς: Επίκληση, Επαφή

και

 Επικοινωνία με Αποθανόντα Πνεύματα


Πολλά βιβλιά πάνω στη μαγεία, σεάνς [séances], στη διοχέτευση πνευμάτων και στα μέντιουμ συστήνουν μία περίπλοκη διαδικασία προκειμένου να έρθετε σε επαφή με τους νεκρούς. Στην πραγματικότητα, δεν είναι τόσο δύσκολο να επικαλέσετε κάποιον που παραμένει στον αστρικό κόσμο.

Υπάρχουν πολλοί που είναι «χαμένες ψυχές» και είναι παγιδευμένοι στον αστρικό κόσμο. Στην περίπτωση αυτών που έχουν μετεμψυχωθεί, εάν είστε συντονισμένοι αρκετά, θα μπορέσετε να το αντιληφθείτε και θα γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει κανένα νόημα στο να προσπαθήσετε να έρθετε σε επαφή μαζί τους, καθώς έχουν είδη μπει σε επόμενη ζωή.

Οι πεθαμένοι άνθρωποι είναι «πνεύματα». Αυτοί είναι της κατώτερης τάξης. Δεν είναι τόσο ισχυροί όσο οι Δαίμονες ή οι άγγελοι, εκτός αν ο άνθρωπος είχε ενδυναμώσει την ψυχή του ενώσω ήταν στην προηγούμενη ζωή.

Μπορώ να μπω σε ένα δωμάτιο στο οποίο είναι ένα πνεύμα και να επικοινωνήσω μαζί του πολύ εύκολα χωρίς σύνεργα. Οι προτάσεις για τη χρήση συνέργων είναι προαιρετικές. Ο διαλογισμός θα ανοίξει το μυαλό σας σε σημείο που να μπορείτε να διαισθανθείτε και να δείτε πνεύματα, να τα ακούτε και να επικοινωνείτε μαζί τους.

Το αστρικό επίπεδο είναι συνήθως ένα μοναχικό μέρος για αυτές τις ψυχές και συνήθως, επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με τους ζωντανούς. Τα φαντάσματα τα βλέπουμε ή τα διαισθανόμαστε σε παλιά σπίτια [συνήθως ο άνθρωπος πέθανε εκεί]. Τα φαντάσματα που δεν μπορούν να αποχωριστούν τα ζωντανά μέλη της οικογένειάς τους ή αγαπητά πρόσωπα, συνήθως είναι συνδεδεμένα με κάτι- είτε το σπίτι, είτε το μέρος της εργασίας, είτε την ζωντανή οικογένεια, είτε μια θετή οικογένεια.

Μπορεί να υπάρχουν ατελείωτες δουλειές όπου ο νεκρός χρειάζεται βοήθεια από τους ζωντανούς, όπως με μία κηδεία, την λύση μίας ανθρωποκτονίας, ενός ανθρώπου που αγνοείται ή κάποιο άλλο πρόβλημα που εμποδίζει την «ανάπαυση» του νεκρού. Συνήθως, ο νεκρός θα κάνει την παρουσία του/της γνωστή. Τα αντικείμενα μπορεί να μετακινηθούν, οι ηλεκτρικές συσκευές μπορεί να ανάβουν ή να σβήνουν και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να γίνει αντιληπτός ακόμη και από ανεκπαίδευτα άτομα.

Πως να Έρθετε σε Επαφή:
Ο νεκρός δε χρειάζεται να βρίσκεται στον χώρο για να έρθετε σε επαφή. Εάν αυτός/ή είναι νεκρός, αυτός/ή μπορεί να έρθει σε επαφή, δεδομένου ότι δεν έχει μετεμψυχωθεί σε επόμενη ζωή. Μία επίκληση μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μέρος όπου μπορούμε να συγκεντρωθούμε ανενόχλητοι.

Οι κάρτες Ταρώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να γίνει η επαφή. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί η τεχνική με το ποτηράκι [ouija board] ή το εκκρεμές για την επικοινωνία. Σε περιπτώσεις που υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που θέλουν να επικοινωνήσουν με τον νεκρό, όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Ένας άνθρωπος θα λειτουργήσει σαν το μέντιουμ.

1. Ο άνθρωπος πιο κοντά ή πλησιέστερα σε επαφή με τον νεκρό (στην περίπτωση ενός γνωστού πνεύματος), θα ανακατέψει τις κάρτες, εστιάζοντας στο διάβασμα για να γίνει η επαφή και θα δώσει πληροφορίες για αυτόν που θα επικαλεσθεί. Το μέντιουμ τότε αρχίζει να διαβάζει τις κάρτες. Κάντε το ίδιο, εάν έχετε μέσο το ποτηράκι. Όταν χρησιμοποιείται το ποτηράκι, το μέντιουμ θα πρέπει να κάθετε απέναντι από τον άνθρωπο που επιθυμεί να καλέσει τον νεκρό. Η ύπαρξη ενός προσωπικού αντικείμενου του νεκρού μπορεί να βοηθήσει αυτούς που είναι αρχάριοι ή δεν είναι τόσο πνευματικοί, όσο αυτός/ή που λειτουργεί ως το μέντιουμ.

2. Συνήθως ο άνθρωπος πιο κοντά στον νεκρό θα τον/την νιώσει πριν από οποιονδήποτε άλλον. Ο άνθρωπος που λειτουργεί ως μέντιουμ θα επικληθεί εσωτερικά την ψυχή και θα μιλήσει εκμέρους του/της. Όταν τελειώσετε, κατευθύνετε τη ψυχή για να φύγει. Μην δεσμευθείτε με κανέναν τρόπο με την ψυχή. Κρατήστε το όσο απρόσωπο γίνεται.

Ένα εκκρεμές μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί. Το μέντιουμ θα πρέπει να έχει κάποια εμπειρία με το εκκρεμές, εάν αποφασίσει να χρησιμοποιήσει αυτή τη μέθοδο. Ξεκινήστε ρωτώντας εάν υπάρχει κάποιο πνεύμα στο δωμάτιο/σπίτι/κτίριο/περιοχή. Εάν το εκκρεμές απαντήσει «ναι» τότε μπορείτε να συνεχίσετε με περισσότερες ερωτήσεις ή να χρησιμοποιήσετε μία πνευματική δέλτο για να συνεχίσετε την συζήτηση.

Τα ανθρώπινα πνεύματα είναι αρκετά εύκολα να επικαλεσθούν. Δεν έχουν με κανέναν τρόπο την ενέργεια ενός Δαίμονα, καθώς έχω επικαλέσει και τους δύο. Η ενέργεια ενός ανθρώπου, συνήθως, μπορεί να αισθανθεί μόνο όταν μπαίνει στο σώμα σας (εσωτερική επίκληση). * Από την άλλη μεριά η ενέργεια ενός Δαίμονα ηλεκτρίζει και το υπόλοιπο της ενέργειας μπορεί να κάνει το δέρμα σας να καίγεται για αρκετές μέρα αργότερα.

* Στο έτος 2015, έχω δουλέψει εκτενώς με πολλά νεκρά πνεύματα υπό τις οδηγίες του Σατανά. Αυτοί οι άνθρωποι σε μορφή πνεύματος βρίσκονταν σε μια διαχωρισμένη περιοχή στην «Κόλαση». Ένα από αυτά τα πνεύματα με τα οποία εργαζόμουν για αρκετό καιρό με έπιασε και με τράβηξε κοντά του για να με αγκαλιάσει και όταν το έκανε αυτό, σχεδόν με τράβηξε έξω από το σώμα μου. Τότε δούλευα στο να ενδυναμώσω αυτές τις εκλεκτές ψυχές μαζί με τη βοήθεια άλλων Αρχιερέων του Joy of Satan.

Ποτέ μη προσπαθείτε να πιέσετε ένα πνεύμα να απαντήσει σε ερωτήσεις που δεν επιθυμούν να απαντήσουν. Το να είστε αγενής θα δώσει στην αύρα σας έναν αρνητικό παλμό και μελλοντικές προσπάθειες στην επικοινωνία ή στην επίκληση άλλων πνευμάτων μπορεί να είναι μάταιες.

Ο διαλογισμός κενού είναι ουσιώδης εδώ, όπως και το να έχετε ένα δυνατό μυαλό και πνεύμα, και να έχετε απόλυτο έλεγχο των σκέψεων και συναισθημάτων σας. Η ικανότητα του να απενεργοποιείτε και να μπλοκάρετε οτιδήποτε μη επιθυμητό είναι εξαιρετικής σημασίας όταν επικαλείτε οτιδήποτε από τον αστρικό κόσμο. Κάποια πνεύματα τρέφονται με το φόβο, με ένα ανεκπαίδευτο μυαλό, ή με άλλα συναισθήματα.

Οι άνθρωποι που φοβούνται, είναι υπερβολικά ευαίσθητοι ή έχουν τάσεις για έντονα συναισθήματα/υστερία και ασταθείς συμπεριφορές, δεν θα πρέπει να παίρνουν μέρος σε κανένα σεάνς. Τα άτομα θα πρέπει αν είναι ψύχραιμα, ήρεμα και συγκεντρωμένα καθόλες τις στιγμές σε μια σεάνς. Το μέντιουμ θα πρέπει να έχει πάντα τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης.

Όταν οι ψυχές των νεκρών έρχονται σε επαφή, είναι όπως ήταν ζωντανοί. Οι προσωπικότητες δεν αλλάζουν, τουλάχιστον από τις εμπειρίες που είχα εγώ. Αυτός είναι άλλος ένας λόγος που όλοι μας θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπαρκο την ζωή μας εδώ, καθώς πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε στην ανάπτυξη και την ενδυνάμωση του εαυτού μας πνευματικά.

Για περισσότερες πληροφορίες, ένα άρθρο για τα "Φαντάσματα" 


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΩΝ ΙΣΧΥΟΣ

 

© Copyright 2002, 2003, 2006, 2015, Joy of Satan Ministries;
Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κονγκρέσσου:  12-16457