Η Σημαντικότητα του περιβάλλοντος


Πίσω στο 1534, Ο Benvenuto Cellini, ένας Ιταλός Ζωγράφος ήθελε να έχει μια «εμπειρία αποκρυφισμού». Συναντήθηκε με έναν ιερέα που είχε ειδικότητα στην τελετουργική μαγέια, έναν φίλο του, τον Vincentio Romoli, ένα δωδεκάχρονο αγόρι, άλλον ένα μάγο, που ήταν βοηθός του ιερέα. Ο Cellini ήθελε την αγάπη μιας γυναίκας. Από όλες τις τοποθεσίες που μπορούσαν να διαλέξουν, πήγαν στο Ρωμαικό Κολοσσαίο.

Έκαναν ένα κύκλο λοιπόν και μετά απο μιάμιση ώρα εμφανίστηκαν μερικά πνεύματα.Τους είπαν πως ο Cellini θα είχε την αγάπη του μέσα σε ένα μήνα.Μετά,κάτι πήγε εξαιρετικά στραβά. Όλο και περισσότερες οντότητες άρχισαν να εμφανίζονται και άρχιζαν να γίνονται επιθετικές. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο «υπήρχαν πάρα πολλά πνεύματα». Το δωδεκάχρονο αγόρι κραύγαζε, «Όλοι τους φόβιζαν εμάς , ένα εκατομμύριο απο τους πιο τρομακτικούς άντρες που είχαν δει». Τέσσερεις γίγαντες, με όπλα, προσπαθούσαν να μπούν μέσα στον κύκλο. Το παιδί με κλάμματα έλεγε «Το Κολοσσαίο είχε πάρει όλο φωτιά και οι φωτιές έρχονταν προς εμάς».

Η ομάδα συσπηρώθηκε με τρόμο και ο μάγος έριχνε συνεχώς περισσότερη ασαφέτιδα στην φωτιά, με αποτέλεσμα τα πνεύματα να φύγουν μετά αλλά εξοργισμένα. Η ομάδα έμεινε μαζί μέχρι το πρωί και μόνο λίγα πνεύματα έμειναν εκεί απο απόσταση. Όπως πήγαιναν στο σπίτι,μερικά πνεύματα τους πήραν στο κυνήγι.

Στο Ρωμαικό Κολλοσαίο ήταν μια φαινή ιδέα να κάνεις τελετή για αγάπη.Ένα πρόσωπο που πεθαίνει με βίαιο θάνατο δίνει πάρα πολύ αρνητική ενέργια,αλλά εκατοντάδες βίαιοι θάνατοι με όλα τα συναισθήματα του θανάτου – Οι πολεμιστές,τα λιοντάρια που έκοβαν φέτες τους ανθρώπους και η εξαιρετική βία – αφήνει το στίγμα της για αιώνες.

Ένα σωστό περιβάλλον με την ενέργεια που είναι σε αρμονία με τον σκοπό του ξορκιού είναι πολύ σημαντικό,μιας και εμφανέστατα δεν θέλουμε μην συσχετιζόμενες επιρροές να μας επηρεάζουν με τον χειρότερο τρόπο.

Η Μουσική, oι Σκέψεις, οι αναμνήσεις και οι φαντασίες είναι πολύ σημαντικές και με την σωστή τοποθεσία, βοηθούν τις τελετές προς το καλύτερο.Παραπομπή:
Magick: The Power to Change Your World by J. H. Brennan © 1998


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ