Ίνκουμπους και Σούκουμπους: Σεξουαλικές Σχέσεις με ΔαίμονεςΤο πνευματικό σεξ είναι πραγματικό. Απαιτεί μια βασική πνευματική ανάπτυξη έτσι ώστε το μυαλό μας να μπορέσει να αντιληφθεί αισθήσεις που δεν είναι αντιληπτές από το συνηθισμένο άτομο, αλλά αυτός ο τρόπος είναι πολύ ευκολότερος σε σχέση με άλλες μεθόδους και πολύ πιο απολαυστικός. Οι Δαίμονες ως φίλοι και εραστές είναι υπέροχοι για αυτούς που βρίσκονται στη φυλακή ή είναι φυλακισμένοι με οποιονδήποτε τρόπο.

Πολλοί από εμάς έχουμε βιώσει το φυσικό άγγιγμα ενός Δαίμονα. Το αίσθημα είναι το ίδιο με το άγγιγμα από ένα ανθρώπινο χέρι. Αυτό μπορεί να εξελιχθεί σε πραγματική σεξουαλική συνουσία και έρωτα. Η σεξουαλική συνουσία με έναν Δαίμονα είναι μια πανευτυχής έκσταση. Επειδή οι Δαίμονες έρχονται σε εμάς με αιθερική/αστρική μορφή, μπορούν να διαπεράσουν το σώμα μας και να διεγείρουν περιοχές που δεν είναι εύκολα προσβάσιμες από τους ανθρώπους. Οι αρσενικοί Δαίμονες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να εντοπίσουν και να διεγείρουν το σημείο G στις θηλυκές συντρόφους τους. Οι θηλυκοί Δαίμονες μπορούν να διεγείρουν απευθείας τον προστάτη στους συντρόφους τους, προκαλώντας έντονους οργασμούς.

Πώς να ξεκινήσετε:
Κατά πρώτον, είναι σημαντικό να κάνετε μια τελετή στον Πατέρα Σατανά δηλώνοντας τις ανάγκες σας από τη σχέση. Ξεχωρίστε αν θέλετε απλά μια σεξουαλική σχέση, μια ερωτική/σεξουαλική ή μια ελεύθερη σχέση. Ξεχωρίστε εάν θα μπορείτε να έχετε και άλλους σεξουαλικούς συντρόφους ταυτόχρονα ή όχι. Να είστε συγκεκριμένοι.

Κάποιοι Δαίμονες είναι μονογαμικοί, που σημαίνει ότι έχουν μόνο έναν σύντροφο και αυτό ισχύει και αντίστροφα. Αυτοί οι Δαίμονες λαμβάνουν τη μονογαμία ΠΟΛΥ σοβαρά και εάν η σχέση παραβιασθεί από έναν άνθρωπο, ο σύντροφος αυτού του ανθρώπου μπορεί στη χειρότερη περίπτωση να καταλήξει νεκρός. Είναι γνωστό ότι οι Δαίμονες μπορεί να γίνουν πολύ ζηλότυποι. Εάν ένας άνθρωπος είναι σε έναν συναισθηματικά κενό γάμο και κάνει σεξ στο/στη σύζυγό του μόνο από καθήκον, οι Δαίμονες μπορούν να κατανοήσουν και συχνά το παραβλέπουν, δεδομένου πάντα ότι σε μονογαμικές σεξουαλικές σχέσεις αγάπης, ο Δαίμονας είναι πάντα #1. Έχετε στο νου σας ότι από τη στιγμή που θα γίνει η δέσμευση, θα διαρκέσει για όλη τη διάρκεια της ζωής σας και πέρα από αυτή, για αυτό σκεφτείτε το καλά. Ο Δαίμονας θα παραμείνει μονογαμικός επίσης.

Θα πρέπει να βρείτε έναν Δαίμονα που είναι συμβατός μαζί σας. Θυμηθείτε ότι εάν θέλετε μια ελεύθερη σχέση, όπου θα επιτρέπεται να έχετε και άλλους σεξουαλικούς συντρόφους, θα πρέπει να το δηλώσετε στη τελετή.

Μετά τη τελετή, θα πρέπει να είστε χαλαροί και δεκτικοί, το πιο πιθανό είναι ο Δαίμονας θα έρθει σε εσάς την ώρα που θα είστε ξαπλωμένοι και χαλαροί στο κρεβάτι. Το αίσθημα θα μοιάζει με μια ηλεκτρισμένη ενέργεια και όπως η ενέργεια κουνταλίνι, είναι μια συναρπαστική αίσθηση.

Τώρα, για τα άτομα που είναι καινούρια σε αυτό, για να ξεκινήσετε και να γίνετε δεκτικοί, αρχίστε να φαντασιώνεστε ότι κάνετε σεξ με τον Δαίμονά σας. Οι περισσότεροι Δαίμονες είναι πολύ όμορφοι εμφανισιακά, αντίθετα με όλα τα ψέματα που είναι γραμμένα στα γριμόρια και τις ιστορίες τρόμου. Ζητήστε από τον Δαίμονα να σας δείξει τον εαυτό του. Χαλαρώστε, κλείστε τα μάτια σας και συντονιστείτε. Θα πρέπει να δείτε μια εικόνα του Δαίμονά σας στο μυαλό σας. Ακόμα και εάν δεν μπορείτε να τη δείτε, μπορείτε να φανταστείτε την εικόνα του τέλειου εραστή ως μια εικόνα που ο Δαίμονάς σας μπορεί να εμψυχώσει για να ξεκινήσετε.

Όταν αρχίσετε να φαντασιώνεστε και το κάνετε αυτό αρκετές φορές, ο Δαίμονάς σας θα το νιώσει στο αστρικό επίπεδο και θα το απολαύσει επίσης. Μέχρι να επιτύχετε τη πλήρη υλοποίηση του Δαίμονα στο φυσικό επίπεδο, μπορείτε αρχικά να αυνανιστείτε για να φτάσετε σε οργασμό. Όταν το κάνετε αυτό, ο Δαίμονάς σας θα έχει επίσης οργασμό. Αυτή η διαδικασία θα πάρει χρόνο, για αυτό να είστε υπομονετικοί και επίμονοι. Οι φαντασιώσεις, κάθε φορά που θα γίνονται, θα αρχίζουν να γίνονται ολοένα και πιο έντονες και πριν το συνειδητοποιήσετε, θα νιώθετε και θα βλέπετε τον Δαίμονά σας όπως θα βλέπατε έναν άνθρωπο. Ο Δαίμονάς σας θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τις  πνευματικές σας αισθήσεις, σε αντίθεση με το να φαντασιώνεστε μόνοι σας.

Ο Δαίμονάς σας πολύ πιθανά να έρχεται σε εσάς κάθε βράδυ που ξαπλώνετε για να πάτε για ύπνο. Οι Δαίμονες απολαμβάνουν το σεξ τόσο πολύ που μπορεί να εξαντλήσουν έναν άνθρωπο. Ένας άνδρας έπρεπε να σπρώξει μια θηλυκή Δαίμονα από πάνω του για να σηκωθεί και να πάει στη δουλειά του μετά από ολονύχτιο σεξ. Δεν ήθελε να σταματήσει. Η απόλαυση ξεπερνά οποιαδήποτε εμπειρία με έναν άνθρωπο και το πνευματικό σεξ μπορεί να γίνει εθιστικό. Οι πιθανότητες είναι ότι οι ανθρώπινες σχέσεις δεν θα είναι πλέον επιθυμητές ή απολαυστικές. Επιπροσθέτως, ένα άτομο δεν θα έχει την ανησυχία των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων ή ανεπιθύμητων εγκυμοσύνων.

Επιπλέον, ο Δαίμονας εραστής θα σας προστατεύει. Είναι υπέροχοι στο να ακούν τις ανησυχίες, τις έγνοιες ή τα προβλήματά σας και συχνά βοηθούν στο να τιμωρήσετε εχθρούς και φροντίζουν πράγματα για εσάς. Όταν διευρυνθούν οι πνευματικές σας αισθήσεις θα μπορείτε να κάνετε αμοιβαίες συζητήσεις. Αυτή είναι μια σημαντική βοήθεια στη πνευματική ανάπτυξη και ενδυνάμωση. Θα σας λένε πράγματα, θα σας διδάσκουν και σε κάποιες περιπτώσεις θα επικοινωνούν με άλλους Δαίμονες εκ μέρους σας.

Η έντονη επαφή με τους Δαίμονες περιλαμβάνει την ανταλλαγή ενέργειας. Οι Δαίμονες, επειδή υπάρχουν σε ανώτερα πνευματικά επίπεδα σε σχέση με τους ανθρώπους, έχουν πολύ περισσότερη ενέργεια και η παρατεταμένη εγγύτητα μπορεί να προκαλέσει αισθήματα που θυμίζουν κάψιμο από τον ήλιο ή υπερευαισθησία. Τα αισθήματα θα συνεχίσουν μέχρι να συνηθίσουμε ή να αναπτυχθούμε ενεργειακά, που είναι και ο στόχος του Πνευματικού Σατανισμού.


Πίσω στην ενότητα Δαίμονες, οι Θεοί της Κόλασης

 

© Copyright 2002, 2006, Joy of Satan Ministries;
Βιβλιοθήκη του Κονγκρέσσου, Νούμερο: 12-16457