Μαγικές Χρήσεις των ΒοτάνωνΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ

Τα βότανα από μόνα τους έχουν λίγη μαγική δύναμη. Για να εκτελέσετε πανίσχυρη μαγεία χρησιμοποιώντας βότανα, τα βότανα θα πρέπει να εμποτιστούν με δύναμη. Αυτή είναι προχωρημένη μαγική πρακτική και απαιτεί την ικανότητα να επικαλείστε εσωτερικά/εξωτερικά τα στοιχεία. Κάθε βότανο έχει συγκεκριμένες στοιχειακές ιδιότητες που αντιστοιχούν στις θεραπευτικές τους χρήσεις. Μπορείτε να βρείτε αυτές τις ιδιότητες στις πλανητικές κυριαρχίες. Επιπροσθέτως, για να ενδυναμώσετε τα βότανα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πλανητικές ώρες για να ενισχύσετε την όποια λειτουργία.

Διάφορα σύνεργα χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια κάθε τελετής ή μαγικής λειτουργίας. Για παράδειγμα, τα κατάλληλα κεριά λειτουργούν σαν φάρος για τα πνεύματα και η κατάλληλη χρήση των χρωμάτων, εικόνων και βοτάνων μπορεί να βοηθήσει στην αποτελεσματικότητα της λειτουργίας.

Τα βότανα χρησιμοποιούνται για πάρα πολλά χρόνια στις μαγικές λειτουργίες. Μέσω της δύναμης της μυρωδιάς, τα θυμιάματα, αρώματα, αιθέρια έλαια χρησιμοποιούνται για την επάλειψη του σώματος, την επάλειψη κεριών, σφραγίδων και μενταγιόν. Χρησιμοποιούνται επίσης για τον εξαγνισμό πριν από τις τελετές και σε κάποιες περιπτώσεις κατάποση.


Τα θυμιάματα, όπως και τα κεριά, δημιουργούν ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την εμφάνιση πνευμάτων, για την επιρροή της ψυχής και την έλξη των κατάλληλων πλανητικών και ζωδιακών δυνάμεων. Είναι σημαντικό να εναρμονίσετε αυτές τις πτυχές.

Συγκεκριμένα αρώματα χρησιμοποιούνται για να λειτουργήσουν στο μυαλό κατά τη διάρκεια της τελετής. Αυτά τα αρώματα μπορεί να ενεργοποιήσουν συναισθήματα από θυμό και έντονη οργή, σε σεξουαλική διέγερση και λαγνεία, μέχρι και γαλήνη, χαλάρωση και αρμονία. Η χρήση αυτών των αρωμάτων βοηθά στην ενίσχυση της συναισθηματικής έντασης στα επίπεδα που χρειάζεται για τη λειτουργία ώστε να γίνει πραγματικότητα.

Τα έλαια είναι για να αλείβονται στο σώμα και να μπορούν να προστεθούν στο νερό του μπάνιου πριν από μια τελετή. Τα κεριά μπορούν να αλειφθούν με τα έλαια για να δημιουργήσουν το κατάλληλο άρωμα, καθώς η φλόγα θα προκαλέσει μια πιο έντονη μυρωδιά. Τα έντονα έλαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αλείψουν τις περιοχές των τσάκρα και μπορούν να αλειφθούν στο σώμα για συγκεκριμένο σκοπό.

Οι χυμοί δέντρων είναι αρώματα που βγαίνουν από τα έλαια συγκεκριμένων δέντρων και φυτών. Αυτά μπορεί να γίνουν αλοιφές και να αλειφθούν στο σώμα ή σε αντικέιμενα με συγκεκριμένο σκοπό. Ο λόγο για την επάλειψη με έλαια, χυμούς δέντρων ή ρετσίνι είναι για να προκληθεί η κατάλληλη κατάσταση για την τελετή.

Για παράδειγμα, φυτά που κυριαρχούνται από τον Άρη είναι φλογερά, καυτά και στυφά. Όταν το έλαιο ή χυμός δέντρου εφαρμοστεί κάτω από τις μασχάλες ή σε άλλη ευαίσθητη περιοχή στο σώμα, θα προκαλέσει την απαραίτητη οργή και μίσος για τη λειτουργία του μαγικού για εκδίκηση και βάσανα, όπως και θα προκαλέσει μια σημαντική εστίαση στον πόνο και τη μιζέρια.

Τα φυτά που κυριαρχούνται από την Αφροδίτη μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε λειτουργίες ερωτικών φίλτρων με τον ίδιο τρόπο καθώς ενεργοποιούν και ανακουφίζουν.

Φυτά που έχουν αφροδισιακές ιδιότητες, προκαλώντας ερωτική διέγερση είναι καλά για μαγικά που θα λειτουργήσουν ώστε να δημιουργήσουν λαγνεία σε ένα πρόσωπο της επιλογής σας. Η αυξημένη διέγερση θα εστιαστεί προς το άτομο που επιθυμείτε. Με πιο δυνατούς και/ή πολλαπλούς οργασμούς, η ενέργεια που θα κατευθυνθεί στο επιθυμητό άτομο θα κάνει το μαγικό ακόμα πιο ισχυρό.

Τα βότανα αντιστοιχούν σε ζώδια, πλανήτες και στοιχεία. Τα φρέσκα φυτά περιέχουν την περισσότερη ενέργεια. Εάν χρησιμοποιείτε φρέσκα φυτά, προσπαθήστε να τα μαζέψετε όταν ο αντίστοιχος πλανήτης τους είναι δυνατός και γεμίζει με ισχύ.


Παρακάτω ακουλουθεί μια λίστα με μερικά βότανα και τις διάφορες χρήσεις τους:

Αίμα Δράκου [Dragon’s Blood]:                                                                                                                                                                                           Το αίμα δράκου είναι το άρωμα της επιθετικότητας και είναι τέλειο για λειτουργίες μαύρης μαγείας. Χρησιμοποιήστε  τον χυμό δέντρου σε μαγικά για να προκαλέσετε βάσανα στον εχθρό σας. Εμποτίστε το με φωτιά όταν ο πλανήτης Άρης είναι σε ισχυρή θέση και αυξάνει η ισχύς του. Το ρετσίνι σε σκόνη είναι καλό για λειτουργίες οργής και μαγικά για την πρόκληση λαγνείας. Για μαγικά λαγνείας, εμποτίστε το με οργασμική ενέργεια.


Ακακία [Acacia]:                                                                                                                                                                                                                 Τα λουλούδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μαντεία, ερωτικά μάγια και για ύπνωση.


Αλόη [Aloe]:                                                                                                                                                                                                                                                   Προφυλάσσει ενάντια στα ατυχήματα, φέρνει τύχη και προστασία. Τα μέρη που χρησιμοποιούνται είναι το υργό και η μαστίχα. Εμποτίστε τα με λευκόχρυση ενέργεια από τον Ήλιο και προγραμματίστε την ενέργεια για προστασία.


Αμπάρο [Ambergris]:                                                                                                                                                                                                          Χρησιμοποιείται για λειτουργείες οργής και εκδίκησης, πνευματική ανταπόκριση. Χρησιμοποιείται ως παγιωτικό. Μέρη του χρησιμοποιούνται για έλαια. Για οργή και εκδίκηση, εμποτίστε το με φωτιά όταν ο πλανήτης Άρης είναι σε ισχυρή θέση και να αυξάνει η ισχύς του.


Άνηθος [Dill]:                                                                                                                                                                                                                          Η χρήση του άνηθου κάνει τους άλλους να συμβιβαστούν. Τα φύλλα μπορούν να καούν ή το λάδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αλείψουμε κεριά για τελετές ενάντια σε ύπουλους ή αρνητικούς ανθρώπους.


Απήγανος [Rue]:                                                                                                                                                                                                                Ο απήγανος [γνωστός και ως σιδερόχορτο και πηγάνι] μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γεμίσει ένα ομοίωμα, καθώς σε τελετές μαύρης μαγείας θα προκαλέσει στο μισητό άτομο βάσανα. Ο πλανήτης Κρόνος θα πρέπει να είναι σε ισχυρή θέση και να αυξάνει ισχύ. Ο απήγανος θα πρέπει να εμποτιστεί με το στοιχείο της γης. Ιδανικά, για μαγικά καταστροφής, η Σελήνη θα πρέπει να είναι στη χάση.


Αψίνθιο [Wormwood]:                                                                                                                                                                                                         Το αψίνθιο μπορεί να καεί στην επίκληση των νεκρών. Ο χυμός δέντρου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μαύρη μαγεία για οργή και εκδίκηση. Το αψίνθιο επίσης προκαλεί πολύ ισχυρά όνειρα. Είναι δηλητηριώδες και θα πρέπει να τρώγεται σε πολύ μικρές ποσότητες. Τοποθετώντας αψίνθιο στον δρόμο κάποιου μισητού, θα προκαλέσει κακή τύχη. Το αψίνθιο θα πρέπει να εμποτίζεται με το στοιχείο της γης, όταν ο πλανήτης Κρόνος είναι σε ισχυρή θέση και αυξάνεται η ισχύς. Η σελήνη θα πρέπει να είναι στη χάση.


Βάλσαμο [Feverfew]:                                                                                                                                                                                                          Το βάλσαμο προστατεύει ενάντια στην αρρώστεια, ατυχήματα και υστερία. Εμποτίστε το με λευκόχρυση ενέργεια από τον Ήλιο και προγραμματίστε την ενέργεια για προστασία.


Βερβένα [Vervain]:                                                                                                                                                                                                             Το άρωμα προκαλεί σεξουαλική διέγερση. Το έλαιο χρησιμοποιείται σε ερωτικά φυλαχτά και μαγείες. Για ερωτικές λειτουργίες, τα μέρη που χρησιμοποιούνται θα πρέπει να εμποτιστούν με το στοιχείο του νερού για αρχή. Στη συνέχεια, οργασμική ενέργεια, ενέργεια από το σεξουαλικό τσάκρα (λαγνεία), το τσάκρα της καρδιάς (έρωτας) και τα ερωτικά υγρά να αναμειχθούν μαζί. Ο πλανήτης Αφροδίτη θα πρέπει να είναι σε ισχυρή θέση και να αυξάνεται η ισχύς. Για καθαρή λαγνεία, ο Άρης θα πρέπει να είναι ισχυρός και να αυξάνεται η ισχύς του. Για έρωτα και λαγνεία, η Αφροδίτη θα πρέπει να είναι σε σύνοδο ή σε τρίγωνο με τον Άρη.


Βοράγκο [Borago]:                                                                                                                                                                                                             Το βοράγκο [γνωστό και ως μπουράντζο, μποράντζα, μποράζα, μπουράντζο βοράντζα ή μποράγο] μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την έλξη χρημάτων και επαγγελματική επιτυχία. Τα μέρη που χρησιμποιούνται είναι τα φύλα, τα άνθη και οι μίσχοι. Θα πρέπει να εμποτιστεί με το στοιχείο της γης.


Γαρύφαλλο [Clove]:                                                                                                                                                                                                        Το έλαιο χρησιμοποιείται για επικοινωνία με πνεύματα και την έλξη πλούτου. Εμποτίστε το με το στοιχείο της γης όταν ο πλανήτης της Αφροδίτης είναι σε ισχυρή θέση και αυξάνεται η ισχύς της.


Γιασεμί [Jasmine]:                                                                                                                                                                                                             Το έλαιο, άρωμα και θυμίαμα είναι όλα καλά για χρήση σε μαγικά έρωτα και λαγνείας. Για ερωτικά μαγικά, στην αρχή τα μέρη που θα χρησιμοποιηθούν θα πρέπει να εμποτιστούν με το στοιχείο του νερού. Στη συνέχεια, ενεργεια οργασμού, ενέργεια από το σεξουαλικό τσάκρα (λαγνεία), το τσάκρα της καρδιάς (έρωτας) και ερωτικά υγρά θα πρέπει να αναμειχθούν μαζί. Ο πλανήτης Αφροδίτη θα πρέπει να είναι σε ισχυρή θέση και να αυξάνεται η ισχύς της. Για πλήρη λαγνεία, ο πλανήτης Άρης θα πρέπει να είναι σε ισχυρή θέση και να αυξάνεται η ισχύς του. Για έρωτα και λαγνεία, η Αφροδίτη θα πρέπει να είναι σε σύνοδο ή σε τρίγωνο με τον Άρη.


Ελλέβορος [Hellebore]
Μαύρος: Ο μαύρος ελλέβορος είναι δηλητήριο και ένα βότανο για βάσανα. Η μυρωδιά προκαλεί επιθετικότητα και θυμό για λειτουργίες οργής. Ο μαύρος ελλέβορος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αρωματικά φακελάκια. Ο μαύρος ελλέβορος θα πρέπει να εμποτιστεί με το στοιχείο της γης όταν ο πλανήτης Κρόνος είναι σε ισχυρή θέση και αυξάνεται η ισχύς του.
Λευκός: Το ίδιο με το παραπάνω και μπορεί να καεί ως θυμίαμα. Ο λευκός ελλέβορος είναι πολύ πιο ισχυρός από τον μαύρο.
Πράσινος: Ο πράσινος ελλέβορος είναι ο πιο ισχυρός από τους τρεις.


Εστραγκόν [Dragon’s Wort]:                                                                                                                                                                                             Το εστραγκόν [γνωστό και ως Αρτεμισία η Δρακοντία] συνδέεται με τον απλανή αστέρα Σείριο. Η ρίζα μπορεί να γίνει αφέψημα και να καταποθεί για να προκαλέσει κατάσταση ύπνωσης. Το εστραγκόν είναι καλό για πνευματική εργασία και μαντεία. Εμποτίστε το με το στοιχείο της πεμπτουσίας όταν είναι Πανσέληνος.


Κατιφές [Marigold]:                                                                                                                                                                                                           Γνωστό και ως νεκρολούλουδο, κίτρινη μαργαρίτα, αδράχτι της γριάς] μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα αρωματικό φακελάκι με ένα φύλλο δάφνης για να κοιμηθήτε με αυτό. Εάν σας έχουν κλέψει κάτι, θα δείτε στο όνειρό σας τον κλέφτη. Το ίδιο συμβαίνει εάν θέλετε να μάθετε εάν είναι πιστό το ταίρι σας. Θα πρέπει να το εμποτίσετε με το στοιχείο του νερού και την πεμπτουσία κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου.


Κέδρος [Cedar]:                                                                                                                                                                                                                Το έλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μαγικά εκδίκησης. Το ξύλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια τελετών για χρήματα, τύχη στον έρωτα και τα επαγγελματικά, αλλά και για πνευματικές εργασίες.


Κολίανδρος [Coriander]:                                                                                                                                                                                         Καίγοντας κολίανδρο ως θυμίαμα θα λειτουργήσει για να εξοργίσει το μυαλό για λειτουργίες μαύρης μαγείας και καταστροφής.


Κολλιτσίδα [Burdock]:                                                                                                                                                                                                       Η ρίζα χρησιμοποιείται για μαγικά προστασίας. Μπορεί να καεί. Εμποτίστε το με λευκόχρυση ενέργεια από τον Ήλιο κια προγραμματίστε την ενέργεια για προστασία.


Κυπαρίσσι [Cypress]:                                                                                                                                                                                                       Το έλαιο και θυμίαμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μαγικά εκδίκησης και σε πνευματική εργασία.


Κώνειο [Hemlock]:                                                                                                                                                                                                           Το έλαιο είναι καλό για επάλειψη μενταγιόν και λειτουργίες καταστροφής. Τα μενταγιόν θα πρέπει να εμποτίζονται με δύναμη. Επιπροσθέτως, θα πρέπει να γνωρίζετε τι σημαίνουν τα σύμβολα σε ένα μενταγιόν πριν το χρησιμοποιήσετε. Το κώνειο λειτουργεί πολύ καλά με γήινες κρόνιες ενέργειες και θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο με συμβατά μενταγιόν. Το θυμίαμα μπορεί να εξοργίσει το μυαλό για λειτουργίες μαύρης μαγείας. Μπορείτε να προσθέσετε φύλλα ελιάς στο κώνειο για να αντιμετωπίσετε εχθρούς και μισητούς με έναν πιο ειρηνικό τρόπο.


Λιβάνι [Frankincense]:                                                                                                                                                                                    Χρησιμοποιήστε το θυμίαμα για να προκαλέσετε ένταση και να προκαλέστε δικαιοσύνη (εκδίκηση). Το λιβάνι είναι πολύ συμβατό με το στοιχείο της φωτιάς όπως είναι και όλα τα μπαχαρικά.


Λυκίσκος [Hops]:                                                                                                                                                                                                         Καλό για κατάποση ως αφέψημα για τη χαλάρωση που απαιτείται σε πνευματικές λειτουργίες ή βοηθά στην επίτευξη ύπνωσης. Ο λυκίσκος δεν διατηρείται πολύ καιρό όταν αποθηκεύεται.


Μαγιοβότανο [Catnip]:                                                                                                                                                                                                     Το μαγιοβότανο [γνωστό και ως νεπέτα ή καλαμινθή ή γλήχωμα το γαλεόφιλον] μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χαλαρωτικό για πνευματική εργασία. Μπορείτε να το κάνετε ένα αφέψημα και να το πιείτε.


Μανδραγόρας [Mandrake]:                                                                                                                                                                                            Αυτή η ρίζα είναι μία από τις πιο ισχυρές για χρήση σε όλα τα είδη μαγείας. Αντιστοιχεί στους απλανείς αστέρες Αλτζέντι [Algedi] και Στάχυς [Spica]. Έχει δυνατότητες για πανίσχυρες λειτουργίες σε όλα τα μαγικά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μίγμα για αρωματικά φακελάκια, σε μενταγιόν, ως θυμίαμα, για ομοιώματα, για πνευματική εργασία ή για προστασία. Ο δηλητηριώδης μανδραγόρας είναι η πιο ισχυρή ρίζα για ερωτικά μαγικά και φημίζεται ότι είναι το πιο επικίνδυνο για τον μάγο. Ο μανδραγόρας θα πρέπει να πλένεται σε κρασί και να τυλίγεται με ένα κόκκινο ή λευκό ύφασμα και θα πρέπει να αλλάζεται με κάθε νέα σελήνη. Ο μανδραγόρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μαντεία.


Μάραθος [Fennel]:                                                                                                                                                                                                            Η καύση αυτού του θυμιάματος θα εξοργίσει το μυαλό για λειτουργίες καταστροφής.


Μήλο:                                                                                                                                                                                                                               Χρησιμοποιείται σε ερωτικά μαγικά. Το ξύλο από το δέντρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και οι σπόροι. Για ερωτικά μαγικά, τα κομμάτια που χρησιμοποιούνται θα πρέπει να εμποτιστούν με το στοιχείο του νερού για αρχή. Στη συνέχεια με οργασμική ενέργεια, ενέργεια από το σεξουαλικό τσάκρα και το τσάκρα της καρδιάς και με σεξουαλικά υγρά αναμειγμένα. Ο πλανήτης Αφροδίτη θα πρέπει να είναι σε ισχυρή θέση και να αυξάνει η ισχύς του.


Μοσχογαλή [Civet]:                                                                                                                                                                                                           Η μοσχογαλή κάνει καλό θυμίαμα για πνευματική εργασία.


Μοσχοκάρυδο [Nutmeg]:                                                                                                                                                                                                   Το έλαιο μπορεί να αλειφθεί στους κροτάβους για πνευματική εργασία, συγκέντρωση και μνήμη. Το μοσχοκάρυδο είναι ισχυρό παραισθησιογόνο σε μεγάλες ποσότητες και ταιριάζει με το στοιχείο της φωτιάς.


Μόσχος [Musk]:                                                                                                                                                                                                                 Ο μόσχος είναι ένα πανίσχυρο αφροδισιακό. Το έλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αλειφθεί στα γεννητικά για λειτουργίες λαγνείας (απλά βεβαιωθείτε ότι δεν είστε αλλεργικοί!). Για ερωτικά μαγικά, στην αρχή τα μέρη που χρησιμοποιούνται θα πρέπει να εμποτιστούν με το στοιχείο του νερού. Στη συνέχεια, οργασμική ενέργεια, ενέργεια από το σεξουαλικό τσάκρα (λαγνεία), ενέργεια από το τσάκρα της καρδιάς (έρωτας) και τα σεξουαλικά υγρά θα πρέπει να αναμειχθούν. Ο πλανήτης Αφροδίτη θα πρέπει να είναι σε ισχυρή θέση και να αυξάνεται η ισχύς. Για καθαρή λαγνεία, ο Άρης θα πρέπει να είναι ισχυρός και να αυξάνεται η ισχύς του.Για έρωτα και λαγνεία, η Αφροδίτη θα πρέπει να είναι σε σύνοδο ή σε τρίγωνο με τον Άρη.


Πεύκο [Pine]:                                                                                                                                                                                                                  Το πεύκο είναι καλό για την επίκληση πνευμάτων και στοιχειακών των δασών. Το ρετσίνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε λειτουργίες λαγνείας ή εκδίκησης. Εμποτίστε το με το στοιχείο της γης.


Στύραξ ο φαρμακευτικός [Storax]:                                                                                                                                                                                       Καίγεται σαν θυμίαμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μαγικά εκδίκησης, εχθρότητας, κακών προθέσεων και αποχωρισμού. Ο στύραξ θα πρέπει να εμποτιστεί με το στοιχείο της γης όταν ο πλανήτης Κρόνος είναι σε ισχυρή θέση και αυξάνει ισχύ. Ιδανικά, για μαγικά καταστροφής, η σελήνη θα πρέπει να είναι στη χάση.


Στύραξ βενζόη [Benzoin]:                                                                                                                                                                                                Το ξύλο και οι χυμοί του δέντρου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για θυμιάματα, λάδια και αρωματικά σακουλάκια. Ο στύραξ βενζόη είναι καλός για χρήση σε σεάνς, επικλήσεις και θέματα αγάπης. Για χρήση σε σεάνς, εμποτίστε το με το στοιχείο του νερού και της πεμπτουσίας.


Σημύδα [Birch]:                                                                                                                                                                                                                Το έλαιο της σημύδας θυμίζει το αιθέριο έλαιο της πυραλίδας. Από το ξύλου μπορούν να φτιαχτούν μαγικά ραβδιά για χρήση σε μαγικά εκδίκησης και τιμωρίας, αλλά θα πρέπει πάντα να εμποτιστούν με την ενέργεια του κατάλληλου στοιχείου. Με τα ραβδιά συνήθως χρησιμοποιείται το στοιχείο της φωτιάς. Το άρωμα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε τέτοιες λειτουργίες.


Τζίνσενγκ [Ginseng]:                                                                                                                                                                                                         Ο χυμός δέντρου και τα έλαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αλοιφή για επικοινωνία με πνεύματα, οραματισμό, μαντεία, ύπνωση και δημιουργική δουλειά. Εμποτίστε το με νερό και πεμπτουσία.


Τριαντάφυλλο:                                                                                                                                                                                                                   Χρησιμοποιείται σε ερωτικά μαγικά, τα λουλούδια μπορούν να γεμίσουν ομοιώματα. Τα κόκκινα τριαντάφυλλα μπορούν να προκαλέσουν πάθος σε ερωτικά μαγικά. Το έλαιο και/ή τα λουλούδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε λουτρά πριν από τελετές. Εμποτίστε τα με την ενέργεια του οργασμού όταν η Αφροδίτη είναι σε ισχυρή θέση και αυξάνει η ισχύς της. Για έρωτα και λαγνεία, η Αφροδίτη θα πρέπει να είναι σε σύνοδο ή σε τρίγωνο με τον Άρη.


Φασκόμηλο [Sage]:                                                                                                                                                                                                       Μπορεί να γίνει αφέψημα για να χαλαρώσει για πνευματική εργασία και ταυτόχρονα εντείνει τις αισθήσεις και τη συγκέντρωση. Μπορεί επίσης να καεί σαν θυμίαμα και το έλαιο να χρησιμοποιηθεί για επάλειψη με τα ίδια αποτελέσματα. Εμποτίστε το με πεμπτουσία και το στοιχείο του νερού.


Φλαμουριά [Ash]:                                                                                                                                                                                                              Από το ξύλο μπορούν να φτιαχτούν μαγικά ραβδιά για την εξασφάλιση ευημερίας ή τη χρήση σε λειτουργίες σχετικά με τον θάνατο. Για τον θάνατο, εμποτίστε το με το στοιχείο της γης όταν ο πλανήτης Κρόνος είναι σε ισχυρή θέση και αυξάνει η ισχύς του. Η λειτουργία θα πρέπει να γίνει κατά τη διάρκεια της χάσης της Σελήνης.


Φράουλα:                                                                                                                                                                                                                                                               Η φράουλα είναι καλή για ερωτικά μαγικά και λαγνεία. Τα φύλλα, το έλαιο, το άρωμα και το φρούτο μπορεί να χρησιμοποιηθούν. Για ερωτικά μαγικά, τα κομμάτια που χρησιμοποιούνται θα πρέπει να εμποτιστούν με το στοιχείο του νερού για αρχή. Στη συνέχεια, οργασμική ενέργεια, ενέργεια από το σεξουαλικό τσάκρα (λαγνεία), το τσάκρα της καρδιάς (έρωτας) και τα ερωτικά υγρά να αναμειχθούν μαζί. Ο πλανήτης Αφροδίτη θα πρέπει να είναι σε ισχυρή θέση και να αυξάνεται η ισχύς. Για αγνή λαγνεία, ο Άρης θα πρέπει να είναι ισχυρός και να αυξάνεται η ισχύς του. Για έρωτα και λαγνεία, η Αφροδίτη θα πρέπει να είναι σε σύνοδο ή σε τρίγωνο με τον Άρη.


Χαμομήλι:                                                                                                                                                                                                                               Το χαμομήλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αφέψημα ως χαλαρωτικό για πνευματική εργασία. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε αρωματικά φακελάκια και μαξιλάρια για πνευματικά όνειρα και για τον εμποδισμό εφιαλτών. Είναι ένα καλό βότανο για χρήση σε λουτρό. Για πνευματική εργασία, εμποτίστε το με το στοιχείο του νερού και πεμπτουσία όταν έχει Πανσέληνο.


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κονγκρέσσου: 12-16457