Δημιουργία μιας Σκεπτομορφής Στοιχειακού Φωτιάς


Αυτό προφανώς μπορεί να είναι επικίνδυνο. Θα πρέπει να είσαστε έμπειροι στο να κρατάτε και να ελέγχετε το στοιχείο της φωτιάς. Εάν βγει εκτός ελέγχου, αυτή η οντότητα μπορεί να βάλει σε οτιδήποτε φωτιά με τυχαίο τρόπο και δεν είναι για παιχνίδι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει το άρθρο Προχωρημένες Σκεπτομορφές πριν να το επιχειρήσετε αυτό. Θα πρέπει επίσης να είσαστε ικανοί στο να δημιουργείτε και να ελέγχετε βασικές σκεπτομορφές πριν να δημιουργήσετε μία από φωτιά.

1. Μπείτε σε κατάσταση ύπνωσης και οραματιστείτε ότι είσαστε εν μέσω φωτιάς. Νιώστε τη θέρμη και ακούστε το σπινθήρισμα και τον ήχο της φλόγας και νιώστε το κάψιμο.
2. Τώρα ξεκινήστε να συγκεντρώνετε και να συμπιέζετε τη φωτιά σε μια σφαίρα μπροστά σας. Συγκεντρώστε το στοιχείο της φωτιάς από όλες τις κατευθύνσεις της σφαίρας μπροστά σας. Κάντε το με την εκπνοή και τη θέλησή σας ώστε να μπει η φωτιά στη σφαίρα. Όσο περισσότερο στοιχείο της φωτιάς συγκεντρώνετε στη σφαίρα, τόσο πιο πυκνό, υλικό και καυτό γίνεται. Θα πρέπει να νιώθετε τη θέρμη καθώς το κάνετε αυτό. Όσο πιο πολύ συμπιέζετε και συγκεντρώνετε τη φωτιά, τόσο πιο πολύ θερμότητα θα εκπέμπει. Θα πρέπει να έχετε την αίσθηση ότι βρίσκεστε κυριολεκτικά εν μέσω μιας φωτιάς. Μπορείτε να σχηματίσετε τη σφαίρα της φωτιάς σε οτιδήποτε μορφή επιθυμείτε. Η μορφή θα πρέπει να συνάδει με το καθήκον που θέλετε να κάνει.
3. Τώρα προγραμματίστε τη σφαίρα της φωτιάς με οτιδήποτε επιθυμείτε. Νιώστε την επιθυμία σας βαθιά καθώς δηλώνετε τις παραδοχές σας. Οι παραδοχές σας θα πρέπει να είναι σύντομες, επαναλαμβανόμενες λακωνικές φράσεις.
4. Όπως με τα υπόλοιπα εμπρηστικά, η πύρινη μορφή θα καίγεται με τη μεγαλύτερη φωτιά που δημιουργεί. Θα πρέπει να διατάξετε το στοιχειακό να διαλυθεί με τη φωτιά που δημιουργεί, ολοκληρώνοντας την αποστολή του.
5. Ονομάστε τη σκεπτομορφή και πείτε το όνομά της αρκετές φορές.
6. Εισπνεύστε και φυσήξτε το με δύναμη, στέλνοντας τη σφαίρα στο δρόμο της.
7. Ξεχάστε τη λειτουργία της σκεπτομορφής και αφήστε την να δουλέψει μόνη της.

Οι χρήσεις για μια πύρινη σκεπτομορφή είναι προφανώς να βάλετε σε κάτι φωτιά. Ανακάλυψα ότι όταν χρησιμοποιείται η μαγεία της φωτιάς, το άτομο λάμπει με μια θερμή αύρα ή νιώθει θέρμη όταν η κατευθυνόμενη οντότητα κάνει τη δουλειά της. Η πύρινη σφαίρα μπορεί να κατευθυνθεί στο σώμα ενός εχθρού σε μια λειτουργία μαύρης μαγείας. Αυτές οι μέθοδοι χρησιμοποιούνταν το 1920 και το 1930 στις Σατανικές Στοές της Γερμανίας [ο Αδόλφος Χίτλερ ανήκε σε μία] και χρησιμοποιούνταν για να εξαφανίσουν εχθρούς με τη μορφή μιας πνευματικής θυσίας. Εάν το θύμα δεν είναι έμπειρο με το στοιχείο της φωτιάς, το αίμα του κυριολεκτικά θα βράσει. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πιθανότατα μια καρδιακή προσβολή, θάνατος από φυσικά αίτια.


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κονγκρέσσου:12-16457