Αντεπίθεση


Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που καθαρίζουμε την αύρα μας είναι για να ξεφορτωθούμε όλη την αρνητική ενέργεια που συναντούμε σε καθημερινή βάση. Πολλή από αυτή έρχεται από άλλους στο άμεσο περιβάλλον μας. Ο χώρος εργασίας μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ενοχλητικός καθώς και το σπίτι για πολλούς. Οι αρνητικοί άνθρωποι συμπεριλαμβάνουν αυτούς που μονίμως κλαίγονται και παραπονιούνται αλλά δεν κάνουν τίποτα για να ανακουφίσουν την κατάστασή τους, αυτούς που μονίμως ταπεινώνουν τους άλλους για να νοιώσουν καλύτερα εκείνοι ή για να αποσπάσουν την προσοχή τους από την δικιά τους προσωπική ανικανότητα, αυτούς που κατηγορούν όλους τους άλλους για τις συμφορές τους, αυτούς που βγάζουν τον θυμό τους και την αναστάτωσή τους με το να κακοποιούν άλλους και η λίστα συνεχίζεται.

Οι Σατανιστές δεν δέχονται κανενός είδους κακομεταχείριση.

Αυτός είναι ένας πολύ απλός διαλογισμός που μπορεί να κάνει κάποιος που βιώνει τα αποτελέσματα της αρνητικής ενέργειας ενός άλλου:

1. Καθαρίστε την αύρα και τα τσάκρα σας με κάθε λεπτομέρεια, αφού δεν θα θέλετε να παγιδεύσετε οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια μέσα σε αυτά.

2. Επεκτείνετε την συνείδησή σας στην αύρα σας και *νιώστε* την αύρα σας.

3. Χαλαρώστε και συντονιστείτε στην αύρα σας.

4. Οραματιστείτε την αύρα σας σαν ένα περίγραμμα και προστατευτικό φράγμα. Το περίγραμμα θα πρέπει να είναι λαμπερό λευκό φως σαν τον Ήλιο, γιατί το λευκό φως αντανακλά τα πάντα.

5. Πείτε αυτή την δήλωση: «Η αύρα μου ανακλά δυνατά και πλήρως την αρνητική ενέργεια του/της ___(όνομα του ενοχλητικού ατόμου)____ με κάθε τρόπο και την στέλνει κατευθείαν πάνω του/της.»

Αυτός ο διαλογισμός πρέπει να γίνει με πρόθεση και να επαναληφθεί όταν έρθετε σε επαφή με το ενοχλητικό άτομο. Απλά οραματιστείτε και αισθανθείτε την αύρα σας, το ίδιο όπως και παραπάνω και επαναλάβετε την δήλωση μερικές φορές [τρεις φορές είναι εντάξει από την στιγμή που έχετε προγραμματίσει την αύρα σας] και δείτε την αρνητικότητα να τον/την καταστρέφει, αντί να επηρεάζει τους ανθρώπους που πρέπει να ανέχονται το να βρίσκονται στην ίδια περιοχή.

Κανένας Σατανιστής δεν πρέπει να ανεχτεί ή να δεχτεί κακομεταχείριση. Το μέσο άτομο απορροφά την αρνητική ενέργεια και συμπεριφέρεται ανάλογα όταν η αρνητικότητα έχει συγκεντρωθεί. Το ενοχλητικό άτομο ωφελείται με το να απελευθερώνει την εχθρικότητα ή την αρνητικότητά του στους άλλους. Οι άνθρωποι που απορροφούν την ενέργεια από άγνοια μπορούν να πάθουν οτιδήποτε από κατάθλιψη μέχρι αρρώστια και να πιαστούν μέσα σε μια δίνη αρνητικής ενέργειας, ενώ παρέχουν στο ενοχλητικό άτομο μια αποχέτευση αρνητικής ενέργειας. Ο παραπάνω διαλογισμός βάζει ένα τέλος σε αυτό, αλλά θυμηθείτε ότι πρέπει να ενισχύεται συχνά.

Εκτός από τα παραπάνω, οραματιστείτε την αρνητική ενέργεια που στέλνει το ενοχλητικό άτομο, σε γκρίζο χρώμα, και στείλτε την αμέσως πίσω στην αύρα του/της, προσκολλώντας την πάνω σε αυτή. Θυμηθείτε να καθαρίσετε την αύρα σας μετά.

*ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΣΑΣ, χρησιμοποιήστε ένα Σατανικό Ροζάριο, με το μάντρα της ρίζας για τον Ήλιο, ενώ παράλληλα οραματίζεστε τον εαυτό σας μέσα με λαμπρό λευκόχρυσο φως. Εστιάστε τις δονήσεις μέσα σε ολόκληρη την ψυχή σας. Μπορείτε να επιλέξετε όποιο μάντρα για τον Ήλιο αισθάνεστε πιο άνετα να δουλέψετε, αφού και τα δύο είναι αποτελεσματικά: "ΣΟΥΡΙΑ" ΣΟΥΟΥΟΥ-ΡΡ-ΓΙΙΙΑΑ or "ΡΑΟΥΜ" ΡΡ-AΑΑ-ΟΥΟΥΟΥ-ΜΜΜ. [Τα "Ρ" είναι παλλόμενα και το "Σ" είναι σαν "Χ", όπως τον ήχο της γάτας]. Η Δόνηση είναι πολύ πιο αποτελεσματική στον καθαρισμό της αύρας.

Πως να Καθαρίσετε την Αύρα σας


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΩΝ ΙΣΧΥΟΣ

 

© Copyright 2007, 2015, Joy of Satan Ministries;
Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κονγκρέσσου: 12-16457