Πως να Χρησιμοποιήστετε το Κακό Μάτι


Έχει ειπωθεί πολλές φορές ότι «τα μάτια είναι ο καθρέπτης της ψυχής». Τα μάτια είναι το μόνο άνοιγμα προς στον εγκέφαλο που δεν προστατεύεται από το κρανίο. Μέσω του οπτικού νεύρου, τα μάτια συνδέονται απευθείας με τον εγκέφαλο. Όταν εκπαιδεύουμε το μυαλό μας και αυξάνουμε τον βιοηλεκτρισμό μας, μπορούμε να μαγνητίσουμε τους άλλους μόνο κοιτάζοντάς τους στα μάτια για μερικά δευτερόλεπτα.

Πως γίνεται αυτό:

1. Θα πρέπει να έχετε ένα ισχυρό μυαλό, ικανό στο να ελέγχει τους άλλους που είναι πιο αδύναμοι.

2. Όσο πιο κοντά είσαστε στο άτομο, τόσο πιο αποτελεσματική θα είναι αυτή η τεχνική. Αυτό απαιτεί εξάσκηση.

3. Θα πρέπει να συγκεντρωθείτε και να προβάλλετε τον βιοηλεκτρισμό σας μαζί με τις προθέσεις σας μέσω των ματιών σας στο άλλο άτομο.

α. Καθήστε μπροστά από έναν καθρέπτη και χαλαρώστε. Κοιτάξτε πάνω για περίπου 1-2 λεπτά. Αυτό σας βοηθά να μπείτε στην κατάσταση άλφα. Μπείτε σε όσο πιο βαθιά ύπνωση μπορείτε.

β. Εστιάστε στα δικά σας μάτια στον καθρέπτη. Ξεκινήστε προβάλλοντας την ενέργειά σας μέσα από τα μάτια σας. *Όταν κάνετε εξάσκηση, μην εστιάζετε οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στον εαυτό σας για προφανείς λόγους!

γ. Θα πρέπει να ξεκινήσετε να νιώθετε την ενέργειά σας, καθώς αντανακλάται πίσω μέσω του καθρέπτη. Επαναλάβετέ το κάθε μέρα και η ενέργειά σας θα γίνει πιο δυνατή.

δ. Όταν νιώθετε ισχυροί και έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση, μπορείτε να το δοκιμάστε σε άλλους ανθρώπους. Τα ζώα είναι αρκετά ευάλωτα σε αυτό. Μπορείτε να σταματήσετε ένα επιθετικό σκυλί και να το παγώσετε στη θέση του.

5. Όταν μαγνητίζετε κάποιον, διατάξτε το άτομο στο μυαλό σας με αυτό που θέλετε να κάνει, να νιώσει κτλ. Το ίδιο ισχύει και με τις κατάρες που θα πρέπει να αποστέλλονται με το μέγιστο μίσος και ένταση. Οι εντολές θα πρέπει να είναι μια σύντομη φράση. Τα ζώα επικοινωνούν μέσω νοητικών εικόνων.

6. Δείτε βαθιά στα μάτια του/της, σχεδόν διαπεράστε το κεφάλι και εστιάστε στο πίσω μέρος του κρανίου, προβάλλοντας την ενέργειά σας στον εγκέφαλό τους για να κάνουν αυτό που θέλετε. Εστιάστε με ένταση.

Αυτή είναι μια πολύ προχωρημένη ικανότητα. Μπορείτε να κάνετε εξάσκηση με έναν κοντινό και έμπιστο φίλο, αρκεί να χρησιμοποιήσετε θετικές ενέργειες. Οι αρνητικές ενέργειες είναι βλαβερές, οπότε μην παίζετε με αυτές.

Αυτή η ικανότητα απαιτεί χρόνια συνεχούς εξάσκησης για να αποκτήσετε εμπειρία, όπου το βλέμμα σας μόνο με μερικά δευτερόλεπτα να θέσετε τους άλλους υπό τον έλεγχο σας.


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

 

© Copyright 2002, 2005, Joy of Satan Ministries;
Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κονγκρέσσου: 12-16457