Αφαίρεση Ενέργειας

Η μαύρη μαγεία έχει να κάνει με τον έλεγχο και την κατεύθυνση ενέργειας. Η δύναμη του μυαλού και η αύρα ενός ατόμου καθορίζουν το είδος και την ποσότητα της ενέργειας που μπορεί κανείς να κατευθύνει και να χειριστεί με ασφάλεια, ενώ ταυτόχρονα παράγει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι εργασίες αποτυγχάνουν λόγω της αδυναμίας που έχει κάποιος στο μυαλό ή στην αύρα και/ή ο μάγος δεν είναι τόσο ισχυρός όσο το προβλεπόμενο θύμα. Η μαύρη μαγεία χρησιμοποιείται για να επιφέρει δικαιοσύνη.

Η καταστροφή της ενέργειας περιλαμβάνει την άντληση της ζωτικής δύναμης. Κάποιος πρέπει να έχει ήδη μια ισχυρή αύρα που μπορεί να τραβήξει την ενέργεια κατά βούληση και να είναι σε θέση να τη μετατρέψει για προσωπικό όφελος του. Υπάρχουν δύο τρόποι για αυτό. Ο ένας είναι η καταστροφή της αύρας του θύματος και ο δεύτερος είναι η σύνδεση μιας γραμμής ενέργειας η οποία προκαλεί την άντληση της ενέργειας του θύματος. Αυτό προετοιμάζει το θύμα στο να είναι πολύ πιο ευάλωτο σε πνευματικές επιθέσεις και εντελώς ανοιχτό για την επιβολή καταστροφικής ενέργειας από το μάγο.

Πρέπει να προσέχετε ένα πράγμα. Όταν αντλείτε ενέργεια από ένα άλλο ον, αυτή η ενέργεια έχει δύναμη. Τα πιστεύω του ατόμου, οι εμπειρίες, ακόμα και οι ασθένειες μπορούν να επηρεάσουν. Αντλείτε μέσα σας αυτή την ενέργεια. Θα πρέπει να έχετε τη δύναμη να μετουσιώσετε αυτή την ενέργεια. Εάν δεν μετουσιώσετε την ενέργεια, μπορεί να σας επηρεάσει. Μια άλλη εναλλακτική είναι να κατευθύνετε την ενέργεια κάπου αλλού, αλλά και πάλι, θα πρέπει να είστε αρκετά ισχυρός για να το κάνετε αυτό αποτελεσματικά.

Έχω δει τον Σατανά να εφαρμόζει αυτή τη τεχνική με μια πολύ αρνητική ενέργεια, αλλά αυτός είναι ένας Θεός. Απλά να το έχετε στο νου σας. Το 2006 ένας Αρχιερέας του Ιερατείου που δεν είναι πλέον μαζί μας, μας έδωσε αυτό το μαγικό. Αυτό είναι πλέον 10 χρόνια πριν. Έχω δουλέψει προσωπικά με αυτό και αποκαλύπτω περισσότερες πληροφορίες εδώ. Αυτή δεν είναι μόνο η δική μου εμπειρία, αλλά και οι εμπειρίες άλλων. Θα πρέπει να τα γνωρίζετε αυτά, εάν επιλέξετε να πραγματοποιήσετε αυτή τη λειτουργία.

1. Θα πρέπει να έχετε μια φωτογραφία ή εικόνα του θύματος. Αυτό χρειάζεται έτσι ώστε να μπορείτε να οραματιστείτε το θύμα ξεκάθαρα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη λειτουργία.

2. Μεταβείτε σε κατάσταση ύπνωσης.

3. Αρχίστε με το να οραματίζεστε τον εαυτό σας να αφαιρεί την αύρα του θύματος και να την καταστρέφει. Μπορείτε να οραματιστείτε τον εαυτό σας πραγματικά να τρώει και να καταπίνει την αύρα μέχρι να εξαφανιστεί τελείως ή να την τραβάτε μέσα στο σεξουαλικό τσάκρα σας. Πάντα να τραβάτε ενέργεια με τα γυναικεία τσάκρα σας, καθώς αυτά απορροφούν. Τα αρσενικά τσάκρα προβάλουν ενέργεια. Είναι καλύτερο να απορροφάτε  αυτό το είδος της ενέργειας στα χαμηλότερα τσάκρα.

4. Όταν η αύρα είναι διασπασμένη και εξαντλημένη, οραματιστείτε την αφαίρεση όλων των εσωτερικών ενεργειών. Το θύμα θα πρέπει να αλλάξει από λευκή σε γκρι ενέργεια και στη συνέχεια, σε μαύρη, υποδεικνύοντας ότι η δύναμη της ζωής έχει αντληθεί εντελώς.

Καθαρίστε την αύρα και τα τσάκρα σας πλήρως μετά από κάθε εργασία και δηλώστε τις παραδοχές σας για τη μετατροπή της απορροφημένης ενέργειας σε κάτι για το προσωπικό σας όφελος.

Τα παραπάνω τέσσερα βήματα θα πρέπει να γίνονται συχνά, τουλάχιστον 3-4 φορές την εβδομάδα και περισσότερο από μία φορά την ημέρα. Αργά η γρήγορα, θα αρχίσει να λειτουργεί.

Μετά αφού η λειτουργία έχει κάνει τη δουλειά της και έχει εξαντλήσει το θύμα, θα πρέπει να συνεχίσετε με λειτουργίες μαύρης μαγείας. Πριν από κάθε λειτουργία μαύρης μαγείας,  η αύρα του θύματος θα πρέπει να προετοιμαστεί με μαύρη ενέργεια, ώστε αυτός/αυτή να απορροφήσει την καταστροφική ενέργεια. Απλά οραματιστείτε τον/την με μια μαύρη αύρα και προχωρήστε με τη λειτουργία.

Μην ξεχάσετε να καθαρίσετε πλήρως την αύρα και τα τσάκρα σας.

Πιο προηγμένες τεχνικές περιλαμβάνουν την εργασία με ενέργεια από τα στοιχεία και ενέργεια θανάτου. Όταν εργάζεστε με την ενέργεια του θανάτου, θα πρέπει να είστε πολύ ικανοί και έμπειροι, καθώς αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο. Η ζωτική ενέργεια αντικαθίσταται με την καταστροφική ενέργεια των στοιχείων ή της ενέργειας θανάτου.


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

 

© Copyright 2005, 2015, Joy of Satan Ministries;
Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κονγκρέσσου: 12-16457