Εκτόπλασμα


Σχετικά με το Εκτόπλασμα:

Το εκτόπλασμα έχει πολλές διαφορετικές χρήσεις στο αστρικό επίπεδο. Οι εξωγήινοι το χρησιμοποιούν σε μια πολύ πιο αποτελεσματική μορφή από ότι οι άνθρωποι. Αυτό είναι το σύννεφο που δημιουργείται πριν οποιαδήποτε απαγωγή, όπου υπάρχει απώλεια χρόνου και μνήμης. Το εκτόπλασμα μπορεί να κάνει κάποιον αόρατο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σκοτώσει με τελετές θανάτου. Αφού επιτευχθεί η ικανότητα για την παραγωγή αυτής της ουσίας, το άτομο μπορεί να το υλοποιήσει με συγκεκριμένα χρώματα που είναι αρμονικά με τον σκοπό της λειτουργίας.

Το πιο κοινό παράδειγμα χρήσης του εκτοπλάσματος είναι με τα μέντιουμ. Το εκτόπλασμα δίνει κάποια υλική ουσία στα πνεύματα που έχουν επικληθεί για να αποκτήσουν υλική υπόσταση. Το εκτόπλασμα μπορεί επίσης να αυξήσει την αποτελεσματικότητα για τη δημιουργία μας σκεπτομορφής.

Πως να εκκρίνετε εκτόπλασμα:

Το εκτόπλασμα είναι η ουσία που βλέπουμε στο νέφος όταν κάνουμε κρυσταλλοσκοπία. Αυτή είναι μια απλή μορφή εκτοπλάσματος, αλλά είναι ένα ξεκίνημα.

Το φως του κεριού είναι τέλειο για αυτή την άσκηση. Το χρώμα του κεριού δεν παίζει ρόλο, για αυτό χρησιμοποιήστε οτιδήποτε έχετε διαθέσιμο.

Εάν έχετε μαύρο καθρέπτη είναι καλό να τον χρησιμοποιήσετε, αλλά οποιαδήποτε παρόμοια σύνεργα θα λειτουργήσουν το ίδιο αποτελεσματικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα και έναν κανονικό καθρέπτη ή ένα δοχείο με σκούρο ή μαύρο υγρό.

  1. Καθίστε σιωπηλά σε ένα ελαφρά φωτισμένο δωμάτιο
  2. Χαλαρώστε και μπείτε σε κατάσταση ύπνωσης. Δεν είναι απαραίτητο να μπείτε σε βαθιά ύπνωση, απλά όσο χρειάζεται για να συγκεντρωθείτε.
  3. Κοιτάξτε στον καθρέπτη ή το δοχείο με το υγρό και εστιάστε σε ένα σημείο. Με την ώρα θα πρέπει να δείτε να σχηματίζονται σύννεφα.
  4. Συγκεντρωθείτε σε αυτά τα σύννεφα, προσπαθώντας να τα συμπιέσετε και να τα κάνετε πιο πυκνά με τη δύναμη της θέλησής σας.
  5. Όταν μπορείτε με συνοχή να κάνετε τα σύννεφα να συμπυκνώνονται με τη θέλησή σας, σηκώστε τα μάτια σας από τον καθρέπτη. Θα πρέπει να εξακολουθείτε να βλέπετε τα σύννεφα μπροστά σας. Προσπαθήστε να εστιάσετε σε αυτά για δύο με τρία λεπτά.
    Ο στόχος είναι να μπορείτε να εκκρίνετε αυτή την ουσία και να τη χειριστείτε με τη θέλησή σας.
  6. Ανοιγοκλείστε τα μάτια σας και κινήστε τα χέρια και πόδια σας για να επανέλθετε από την ύπνωση.

Όταν γίνετε ικανοί στο να εκκρίνετε εκτόπλασμα, δώστε στο εκτόπλασμα σχήμα σφαίρας. Από εκεί, εργαστείτε στο να το κάνετε πιο πυκνό και να του δώσετε διαφορετικά σχήματα. Αυτό θα απαιτήσει εξάσκηση, για αυτό θα πρέπει να είσαστε υπομονετικοί. Μετά από καιρό, θα μπορείτε να το μετατρέψετε με την θέληση σας σε διαφορετικά χρώματα για συγκεκριμένους σκοπούς.


ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΩΝ ΙΣΧΥΟΣ

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κονγκρέσσου: 12-16457