Πειραματιζόμενοι με τον Σατανισμό


Ο Σατανισμός είναι πολύ διαφορετικός από τις άλλες θρησκείες. Ο Σατανισμός είναι διαφορετικός στο ότι δεν αναμειγνύεται με άλλες θρησκείες. Η ανάμειξη Σατανισμού και Χριστιανισμού είναι σαν να αναμειγνύεις νερό και ηλεκτρισμό. Έχω διαβάσει ιστορίες όπου συγκεκριμένος κόσμος που είχε ενδιαφέρον στον Σατανισμό, εξακολουθούσε να έχει συμπάθεια με τον Χριστιανισμός. Εξακολουθούσαν να έχουν κάποιους ισχυρούς υποσυνείδητους δεσμούς με τη Χριστιανική θρησκεία, που ήταν αποτέλεσμα έντονης πλύσης εγκεφάλου. Οι περισσότεροι από εμάς προερχόμαστε από Χριστιανικές παραδόσεις και υπάρχουν αρκετοί που έχουν άλυτα θέματα και κολλήματα. Η πλύση εγκεφάλου του Χριστιανισμού είναι πολύ έντονη και δεδομένης της μεγάλης ποσότητας πνευματικής ενέργεια που έχει συγκεντρωθεί εδώ και αιώνες Χριστιανικής προσευχής και πίστης, υπάρχει πολύ αρνητική πλύση εγκεφάλου που θα πρέπει να ξεπεράσουν τα άτομα για να είναι εντελώς ελεύθερα.

Επιπροσθέτως, ο Χριστιανισμός έχει μολύνει και έχει εμποτιστεί σχεδόν στα πάντα. Τα περισσότερα από αυτά είναι σε υποσυνείδητο επίπεδο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, παρακαλώ επισκευθείτε αυτή τη σελίδα:

Γιατί Μπορεί να Είναι Δύσκολο να Αποπρογραμματιστούμε από την Χριστιανική Πλύση Εγκεφάλου 

Άτομα που δεν είναι σίγουροι για τα πιστεύω τους και έχουν ισχυρούς δεσμούς με τον Χριστιανισμό ή τα σχετικά προγράμματα, είτε συνειδητά, είτε υποσυνείδητα, μπορεί να υποβάλλουν τον εαυτό τους σε πολύ τρομακτικές και αρνητικές πνευματικές εμπειρίες.

Η επίκληση Δαιμόνων και η ασχολία με τα απόκρυφα μπορεί να προκαλέσει πολλές αρνητικές εμπειρίες για αυτούς που πειραματίζονται. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν οι εξωγήινες οντότητες που χρησιμοποιούν τον φόβο για να απωθούν τους ανθρώπους από τον Σατανά. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό λειτουργεί, καθώς προκαλεί τρόμο σε αυτούς που πειραματίζονται και τα άτομα φεύγουν τρέχοντας προς τον Ναζωραίο και κατηγορούν τον Σατανά για την εμπειρία. Θα συμβούλευα αυτούς που επιθυμούν να προχωρήσουν, πρώτα να αποκτήσουν ισχυρούς δεσμούς με τον Σατανά. Αυτό μπορεί να γίνει μελετώντας και διαβάζοντας τα πάντα σε αυτόν τον ιστότοπο.

Ελάχιστοι, ή σχεδόν κανένας, δεν προχωράει στις απόκρυφες δυνάμεις εάν δεν έχει κάποιον ισχυρό προστάτη. Όταν κάποιος είναι σοβαρός στο να αναπτύξει τις δυνάμεις του μυαλού και έχει φτάσει σε σημαντικό επίπεδο, ή έχει κάποια έμφυτη ικανότητα, θα προσεγγιστεί από τις ισχυρές οντότητες για να λάβει μέρος στον πνευματικό πόλεμο. Οι πραγματικά χαρισματικοί που μένουν μόνοι σπάνια ζουν πολλά χρόνια χωρίς την προστασία υψηλότερων δυνάμεων.

Νιώθω ότι είναι σημαντικό να προειδοποιήσω αυτούς που δεν έχουν αποφασίσει ή δεν είναι σίγουροι να αποφύγουν να επικαλεστούν Δαίμονες ή να προσπαθούν να επικοινωνήσουν με πνεύματα πριν να είναι έτοιμοι πνευματικά. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι εδώ, από τους αφοσιωμένους μέχρι και αυτούς που έχουν απλά περιέργεια.

Η γνώση θα πρέπει να είναι ανοιχτή και διαθέσιμη για όλους. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα τα οποία είναι πιο προχωρημένα και το άτομο θα πρέπει να περιμένει πριν να ασχοληθεί με αυτές τις πρακτικές. Σε κάποιο σημείο, είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στον Σατανισμό να αποκοπούν όλες οι συνδέσεις με τις άλλες θρησκείες. Εάν δεν το κάνετε αυτό είναι σαν να προσκαλείτε την καταστροφή. Αυτό θα πρέπει να γίνει από την ψυχή και δεν θα πρέπει να υπάρχουν αμφιβολίες ή ενδοιασμοί. Εάν υπάρχουν αμφιβολίες, τότε θα πρέπει να περιμένετε, καθώς αυτό το βήμα είναι μόνιμο.

Ακόμα και για όσους έχουν εκτελέσει την τελετή αφοσίωσης, παραμένει σημαντικό να αποπρογραμματίσετε τον εαυτό σας από οποιαδήποτε Χριστιανική πλύση εγκεφάλου.


Πίσω στη σελίδα Κυρήγματα

 

© Copyright 2003, 2005, 2015, Joy of Satan Ministries;
Βιβλιοθήκη του Κονγκρέσσου, Νούμερο: 12-16457