Συγκέντρωση

 

Η έντονη προσοχήγ είναι απαραίτητη σε όλες τις μαγικές λειτουργίες. Δεν έχει σημασία αν το περιβάλλον είναι γεμάτο περισπασμούς, πρέπει πάντα να διατηρείς την απόλυτη εστίαση. Αυτό έρχεται με το να έχεις εκπαιδευμένο μυαλό.

Συμμετείχα σε ένα συνεχιζόμενο έργο-απελευθερώνοντας τους Δαίμονες.* Ο Δαίμονας Φύλακας μου, ο Αζαζέλ και ο Θωθ ήρθαν σε μένα καθώς δούλευαν μαζί μου. Ο Θωθ ήταν ο Προστάτης Δαίμονας του έργου μας και συνόδευε κάθε Δαίμονα Φύλακα μας, φέρνοντας κάθε Δαίμονα να ελευθερωθεί. Ο Γκλάσια-Λάβολας [Glasya-Labolas] έπρεπε να ελευθερωθεί αμέσως. Η κόρη μου ήταν στο δωμάτιό μου και έβλεπε τηλεόραση και στο σπίτι μου επικρατούσε μεγάλη φασαρία. Τους είπα ότι θα έπρεπε να περιμένω μέχρι αργότερα.

Πέντε λεπτά περίπου αργότερα, το κουτάβι της κόρης μου ούρησε στο κρεβάτι μου. Έπρεπε να γδύσω το κρεβάτι και να πλύνω τα κλινοσκεπάσματα. Εξαιτίας αυτού, όλοι έπρεπε να φύγουν από το δωμάτιό μου. Όταν οι Δαίμονες θέλουν κάτι να γίνει, τα πράγματα φαίνεται να μπαίνουν στη θέση τους.

Πήγα στο δωμάτιό μου, κλείδωσα την πόρτα και άρχισα να δουλεύω πάνω στον Γκλάσια-Λάμπολας [Glasya-Labolas]. Τα παιδιά μου τσακώνονταν, χτυπούσαν την πόρτα και άλλα παιδιά ήρθαν και το σπίτι ήταν ένα τρελοκομείο, αλλά αποσυντονίστηκα από όλη την ταραχή και τον απελευθέρωσα με επιτυχία.

Η συνολική προσοχή πρέπει πάντα να διατηρείται ανεξάρτητα από το πόσο έντονοι μπορεί να είναι οι περισπασμοί. Απλώς συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε χωρίς να αφήνετε εξωτερικούς περισπασμούς να παρεμβαίνουν. Φυσικά, όλες οι πόρτες πρέπει να είναι πάντα κλειδωμένες.

Όταν εστιάζουμε και συγκεντρωνόμαστε εκεί που δεν γνωρίζουμε καν οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας, τότε έχουμε τη μεγαλύτερη δύναμη.

*Από τα μέσα Δεκεμβρίου του 2002 έως τα μέσα Απριλίου του 2003, εγώ και τέσσερις άλλοι απελευθερώσαμε πάνω από 100 Δαίμονες. Αυτό επιτεύχθηκε μέσω της σεξουαλικής μαγείας. Στο σημείο του οργασμού, συνδέσαμε τις ψυχές μας με τις ψυχές καθενός από τους Δαίμονες και μεταφέραμε ενέργεια από κάθε τσάκρα μας στα τσάκρα τους. Αυτή ήταν μια πολύ ικανοποιητική εμπειρία. Αφού μεταφέρθηκε η ενέργεια, ο καθένας έκλεισε φτερά.


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

 

© Copyright 2003, 2005, 2006, Joy of Satan Ministries;
Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κονγκρέσσου: 12-16457