Βασικά Χρώματα Κεριών για Μαγικά και Τελετές


Το Μαύρο χρώμα είναι για όλες τις περιστάσεις και όταν είναι διαθέσιμο, το μαύρο θα πρέπει να χρησιμοποιείται μαζί με άλλα χρώματα σε κάθε τελετή. Διαφορετικά χρώματα προσελκύουν διαφορετικές ενέργειες και ενεργοποιούν διαφορετικές δονήσεις στα τσάκρα. Χρησιμποιώντας συγκεκριμένα χρώματα βοηθάει στο να ενισχυθούν οι ενέργειες σε μια τελετή ή μαγική λειτουργία.

Τα Μαύρα Κεριά χρησιμοποιούνται σε κάθε περίσταση για όλες τις Σατανικές τελετές. Τα Μαύρα κεριά χρησιμοποιούνται σε λειτουργίες καταστροφής και χρησιμοποιούνται για να προκαλέσουν την αργή καταστροφή των εχθρών, σε αντίθεση με ατυχήματα ή ξαφνικές επιθέσεις που σχετίζονται με το κόκκινο χρώμα. Το Μαύρο είναι ένα καλό χρώμα να χρησιμοποιήσετε για να προκαλέσετε αναστάτωση και σύγχυση σε εχθρούς.
Το Μαύρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προστασία, δεσίματα αρνητικών ενεργειών και διάλυση εμποδίων και φραγμών. Το μαύρο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να αντιστρέψει και να διασπάσει αρνητικές σκεπτομορφές. Το μαύρο απορροφά, συγκαλύπτει, δημιουργεί σύγχυση και χάος, χρησιμοποιείται για νέα ξεκινήματα και την απόκτηση απόκρυφης γνώσης. Το μαύρο είναι το δοχείο του φωτός και είναι ένα από τα πιο ισχυρά χρώματα. Ο Πλανήτης Κρόνος κυριαρχεί στο μαύρο. Το μαύρο επηρεάζει τον αυτοέλεγχο, την αντοχή και την υπομονή. Τα μαγικά που χρησιμοποιούν την μαύρη ενέργεια είναι καλύτερο να γίνονται κατά τη διάρκεια της φθίνουσας Σελήνης [στη χάση της Σελήνης, από την Πανσέληνο προς τη Νέα Σελήνη], το Σάββατο όταν ο πλανήτης Κρόνος είναι σε καλή θέση. Τα μαγικά που χρησιμοποιούν το μαύρο χρειάζονται την ενέργεια του τσάκρα της βάσης.

Τα Μπλε Κεριά
είναι καλά για τη χρήση σε μαγικά που σχετίζονται με τον πνευματισμό, τον διαλογισμό, την επίκληση Δαιμόνων, τη θεραπεία, την ειλικρίνεια, την απόκτηση της αλήθειας, την επιρροή της πιστότητας και της αφοσίωσης, την εσωτερική αρμονία, τη γνώση και τη σοφία.
Το Μπλε μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να φέρει την αρμονία στο σπίτι, για αύξηση απόκρυφης δύναμης και για πνευματική προστασία. Για λειτουργίες μαύρης μαγείας, το μπλε μπορεί να χρησιμποιηθεί για πρόκληση κατάθλιψης, λύπης και απελπισίας, απώλεια συμπόνοιας, ψυχρότητα και ζοφερότητα. Ο Δίας κυβερνά το βασιλικό μπλε. Λειτουργίες που χρησιμοποιούν τη μπλε ενέργεια θα πρέπει να γίνονται τη Δευτέρα ή την Πέμπτη. Μαγικά που χρησιμοποιούν το μπλε χρώμα χριάζονται τη δύναμη του τσάκρα της κορώνας και/ή του λαιμού.

Τα Καφέ Κεριά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επικοινωνία με τα πνεύματα της φύσης και για τη γείωση ή συγκέντρωση του εαυτού. Το Καφέ χρησιμοποιείται σε μαγικά για στερεότητα, ουδετερότητα και πρακτικότητα.
Σε λειτουργίες μαύρης μαγείας, το καφέ χρησιμοποιείται για τη πρόκληση αναποφασιστικότητας, διστακτικότητας, λύπης, ανίας και αβεβαιότητας. Για λειτουργίες με καφέ ενέργεια χρησιμοποιείται η ενέργεια των ποδιών. Η ενέργεια θα πρέπει να απορροφάται από τη γη μέσω των τσάκρα των ποδιών.

Τα Πράσινα Κεριά χρησιμοποιούνται σε μαγικά για ξεκινήματα, ανάπτυξη, αφθονία, γονιμότητα, θεραπεία, επιτυχία και γενικά καλή τύχη, αρμονία και πρόκληση γεναιοδωρίας. Σε λειτουργίες για υγεία και θεραπεία, το πράσινο είναι αντι-φλεγμονώδες. Το πράσινο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή μαζί με καφέ για την επικοινωνία με τα πνεύματα της φύσης.
Το πράσινο χρησιμοποιείται σε μαγικά για αγάπη, γάμο και έρωτα. Το πράσινο επηρεάζει την στοργή, σε αντίθεση με το κόκκινο που χρησιμοποιείται για λαγνεία και σεξ. Το πράσινο επίσης επηρεάζει την ανανέωση, την πιστότητα, τη συμφιλίωση, τη δικαιοσύνη, την ισορροπία, την ομορφιά, νεότητα, φιλίες, γοητεία, αρμονία, οικονομικά οφέλη, αύξηση εσόδων, κοινωνικές λειτουργίες, πλούτη, απόλαυση και εντρύφηση. Το πράσσινο είναι καλό για ξεκινήματα και ανάπτυξη. Σε λειτουργίες μαύρης μαγείας, το πράσσινο χρησιμοποιείται για πρόκληση ζήλειας, απληστίας, υποψίας, αντιπάθειας, ασθένειας, και δυσαρμονίας. Ο πλανήτης Αφροδίτη κυβερνά το χρώμα πράσινο. Λειτουργίες που χρησιμοποιούν την πράσινη ενέργεια θα πρέπει να γίνεται κατά τη διάρκεια της αύξουσας Σελήνης [από τη Νέα Σελήνη προς την Πανσέληνο] σε Παρασκευή όταν ή Αφροδίτη είναι σε κυρίαρχη θέση. Μαγικά που χρισιμοποιούν το χρώμα πράσινο χρειάζονται δύναμη από το τσάκρα της καρδιάς

Τα Γκρι Κεριά
χρησιμοποιούνται σε μαγικά για πρόκληση θανάτου, ασθένειας και/ή την πρόκληση θρήνου και θλίψης. Ο πλανήτης Κρόνος θα πρέπει να είναι σε ισχυρή θέση.

Τα Πορτοκαλί Κεριά
χρησιμοποιούνται για τη δημιουργικότητα. Το πορτοκαλί βοηθάει σε μαγικά για προσαρμογή, σεξουαλική έλξη, σεξουαλική διέγερση, σεξουαλική μαγεία, ενθουσιασμό και ενέργεια. Το πορτοκαλί βοηθά με την γοητεία, ξαφνικές αλλαγές, διέγερση ενέργειας, απόκτηση ελέγχου, αλλαγή της τύχης και πρόκληση δικαιοσύνης.
Ο Ήλιος κυβερνά το χρώμα πορτοκαλί. Λειτουργίες που χρησιμοποιούν το πορτοκαλί χρώμα πραγματοποιούνται καλύτερα την Κυριακή όταν ο Ήλιος είναι σε ισχυρή θέση. Τα μαγικά που χρησιμοποιούν το πορτοκαλί χρώμα χρειάζονται την ενέργεια του ιερού τσάκρα και/ή την ενέργεια του ηλιακού τσάκρα. Για την πρόκληση της λαγνείας και της σεξουαλικής έλξης χρησιμοποιήστε το ιερό τσάκρα και το τσάκρα της βάσης.

Τα Κόκκινα Κεριά χρησιμοποιούνται για ενέργεια, ζωτικότητα, πρόκληση πάθους, πρόκληση θυμού, αγνής λαγνείας και για σωματική απόλαυση. Το κόκκινο είναι φλεγμονώδες και χρησιμοποιείται σε μαγικά για εκδίκηση, θυμό, κουράγιο, αποφασιστικότητα και την αντιμετώπιση εχθρών.
Το κόκκινο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προστασία ενάντια σε πνευματικές επιθέσεις και για αυτοπεποίθηση. Το κόκκινο προκαλεί ατυχήματα, φωτιές και τραυματισμούς. Χρησιμοποιείται σε μαγικά για να προκαλέσει δύναμη και ένταση πριν από λειτουργίες μαύρης μαγείας. Το κόκκινο είναι σωματικό και δίνει ενέργεια, δύναμη, δυναμισμό, αγάπη με πάθος, σωματική έλξη, δύναμη θέλησης και αθλητική ικανότητα (ειδικά ανταγωνιστική). Όταν χρησιμοποιείται σε μαύρη μαγεία, το κόκκινο σε αντίθεση με το μαύρο, προκαλεί ξαφνικές επιθέσεις, ατυχήματα, αιματοχυσία, βία και μίσος. Το κόκκινο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσει πολέμους, αναρχία και βαναυσότητα. Ο Άρης κυβερνά το κόκκινο χρώμα. Λειτουργίες με το κόκκινο χρώμα χρειάζονται τη δύναμη του τσάκρα της βάσης και θα πρέπει να γίνονται την Τρίτη όταν ο Άρης βρίσκεται σε ισχυρή θέση.

Τα Βιολετί/Μωβ Κεριά χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της πνευματικής ικανότητας, πρόκληση σοφίας, για μαντεία, για αφαίρεση κατάρων, για θεραπεία, για επαγγελματική επιτυχία και για επιρροή ανθρώπων σε εξουσία.
Για λειτουργίες μαύρης μαγείας, το μωβ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσει τυρανία, κατάχρηση εξουσίας και για την πρόκληση λύπης και προδοσίας στους άλλους. Ο Δίας κυβερνά το μωβ. Λειτουργίες που χρησιμοποιούν το χρώμα μωβ θα πρέπει να γίνονται τις Πέμπτες. Λειτουργίες για πνευματική δύναμη χρειάζονται την ενέργεια του έκτου τσάκρα και του τρίτου ματιού και θα πρέπει να γίνονται τις Δευτέρες όταν η Σελήνη βρίσκεται σε ισχυρή θέση και κοντά σε Πανσέληνο.

Τα Κίτρινα Κεριά χρησιμοποιούνται σε λειτουργίες για επιτυχείς εξετάσεις και για την βελτίωση της ευφυίας και της ευστροφίας. Η κίτρινη ενέργεια κυριαρχεί τη λογική συνειδητή μεριά του εγκεφάλου, τους υπολογιστές, τις επικοινωνίες, ήχο, βίντεο, τηλεοράσεις, ηλεκτρονικές συσκευές, βιβλία, λογοτεχνία και τη θέληση. Το κίτρινο χρησιμοποιείται για τη βελτίωση του μυαλού, τη βελτίωση της αυτοσυγκέντρωσης, για νοητική (αριστερού εγκεφάλου) ισχύ, για βελτίωση ευκολίας μάθησης και για ομιλία, γραφή και εκδόσεις βιβλίων.
Το κίτρινο κυβερνά θέματα ΜΜΕ, κουτσομπολιά, συκοφαντίες, συνεντεύξεις, αδέλφια, γείτονες, φήμες, κλοπές και όλες τις περιοχές μελέτης και επικοινωνίας. Για πνευματικά θέματα, το κίτρινο μπορεί να χρησιμποιηθεί σε αστρική προβολή (μαζί με το μπλε και το μωβ). Το κίτρινο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ξεπεραστούν εθισμοί και τη διακοπή συνηθειών. Το κίτρινο είναι καλό για φιλίες. Σε λειτουργίες μαύρης μαγείας, το κίτρινο χρησιμποιείται για να προκληθούν απιστίες, δειλία, παρακμή, ασθένεια, θάνατο, παράνοια και ασυνέπεια σε άλλους. Ο Ερμής κυβερνά το κίτρινο χρώμα. Λειτουργίς που χρησιμοποιούν τη κίτρινη ενέργεια χρειάζονται τη δύναμη από το ηλιακό και το τσάκρα του λαιμού. Και τα δύο αυτά τσάκρα λειτουργούν σαν ζευγάρι. Η κίτρινη ενέργεια είναι καλύτερο να χρησιμοποιείται τις Τετάρτες και τις Κυριακές. Για οτιδήποτε σχετίζεται με την ευφυία και την επικοινωνία, κάνετε τη λειτουργία Τετάρτη. Για λειτουργίες που χρησιμοποιούν τη δύναμη της θέλησης, είναι καλύτερο να γίνεται Κυριακή.

Τα Λευκά Κεριά
είναι για καθαρισμό, εξαγνισμό και αθωότητα. Η Σελήνη θα πρέπει να είναι σε ισχυρή θέση.

Για χρήση σε λειτουργίες μαύρης μαγείας, το λευκό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσει διαφθορά, να προκαλέσει ανικανότητα και να καταστρέψει τις ερωτικές ορμές. Το λευκό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσει αδυναμία, νεύρωση και φόβο. Η Σελήνη κυβερνά το λευκό χρώμα. Λειτουργίες που χρησιμοποιούν τη λευκή ενέργεια θα πρέπει να γίνονται Δευτέρες και χρειάζονται την ενέργεια του τρίτου ματιού.

Στις τελετές μπορούν να χρησιμοποιηθούν παραπάνω από ενός χρώματος κεριά. Τα κεριά θα πρέπει να αλείφονται με τα κατάλληλα αρωματικά έλαια πριν την τελετή. Τα έλαια θα πρέπει να αλείφονται και με τα δύο κεριά. Τα κεριά συμβολίζουν το στοιχείο της φωτιάς στις τελετές και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αυτοσυγκέντρωση. Προσελκύουν Δαίμονες και πνεύματα.

Να δοκιμάζετε τα κεριά σας πριν το ξεκίνημα μιας τελετής όπως και με τα θυμιάματα. Κακές μυρωδιές ή το να καίγονται με λάθος τρόπο μπορεί να χαλάσει μια τελετή.


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

 

© Copyright 2002, 2005, 2006, Joy of Satan Ministries;
Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κονγκρέσσου:  12-16457