Ξόρκι Δεσίματος

Τι χρειάζεστε:

         Άλλα βότανα που μπορείτε να συμπεριλάβετε είναι ένα ή παραπάνω από τα παρακάτω:


Όλα τα παραπάνω βότανα κυβερνώνται από τον πλανήτη Κρόνο. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης του δεσίματος. Όταν τελειώσετε το γέμισμα και το ράψιμο της κούκλας, σημαδέψτε το να εκπροσωπεί το πρόσωπο που θέλετε να συνδεθεί. Σχεδιάστε το πρόσωπο του ατόμου όσο καλύτερα μπορείτε- τις τρίχες του προσώπου, αν υπάρχουν, γυαλιά, αυτά δε χρειάζεται να είναι τέλεια. Τώρα ράψτε το στόμα με ένταση και προσήλωση. Δονήστε ISA σε αυτό 108 φορές. Πατήστε εδώ για πληροφορίες σχετικά με τον ρούνο ISA

Τοποθετήστε το κουκλάκι σας στο βωμό σας και ξεκινήσετε με την Τυπική Τελετουργία. Μετά την επίκληση των Εστεμμένων Αρχόντων της Κόλασης, αγγίξτε το ξιφίδιο σας στο στόμα της κούκλας και πείτε: «Παρουσιάζω τον/την ___(όνομα) ____ ως δεμένο/νη. Ότι κάνω σε αυτή την εικόνα, το κάνω στον/στην  ___ (όνομα) ____».

Τώρα σηκώστε το κουκλάκι και αρχίστε να τυλίγετε το ύφασμα/κορδέλα γύρω από το κουκλάκι αρχίζοντας από το στόμα, σαν μούμια, αφήνοντας ένα πόδι ατύλιχτο (ώστε να μπορείτε να το κρεμάσετε). Όταν τελειώσετε, τοποθετήστε το και πάλι στο βωμό σας και απαγγείλετε τα ακόλουθα:

«Ο/Η __ (Όνομα) __ είναι δεμένος/νη, αυτός/αυτή δεν είναι σε θέση να μιλήσει εναντίον μου. Ο/Η __ (Όνομα) __ είναι δεμένος/νη, αυτός/αυτή είναι ανίκανος/η να ενεργήσει εναντίον μου. Ο/Η __ (Όνομα) __ είναι δεμένος/νη, αυτός/αυτή είναι ανίκανος/η να με βλάψει με οποιοδήποτε τρόπο».

«Χαίρε Σατανά»

Ολοκληρώστε την τελετουργία, πηγαίνοντας έξω, ή αν είστε ήδη σε εξωτερικό χώρο, πηγαίνετε σε ένα δέντρο όπου μπορείτε να καρφώσετε το κουκλάκι από το ατύλιχτο πόδι ώστε να κρεμάτε ανάποδα όπως την Κάρτα Ταρώ του Κρεμασμένου (βλ. εικόνα στα δεξιά)*.

Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει τη στασιμότητα, την αδράνεια, κάποιον που είναι σε αναστολή: αφημένος να κρέμεται. Καρφώστε το κουκλάκι κάπου όπου δεν θα διαταραχθεί ή θα φαίνεται εύκολα. Ευχαριστείστε τις δυνάμεις της κόλασης και αφήστε το ομοίωμα.

 

*Το βήμα για το πώς να κρέμεται το ομοίωμα μου το έδωσε προσωπικά ο Αζαζέλ.


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

 

© Copyright 2005, 2015, Joy of Satan Ministries;
Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κονγκρέσσου: 12-16457