Βαάλζεβουλ: Ιερατικές πληροφορίες





Οι γνώσεις που παρουσιάζονται σε αυτή τη σελίδα είναι προχωρημένες και περιέχουν πληροφορίες για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον Βααλζεβούλ σε μεγαλύτερο βάθος. Περιέχονται επίσης ιερατικές [βαθιά πνευματικές] γνώσεις, όπως τα Θεϊκά Ονόματα του Βααλζεβούλ.

Όσον αφορά τις πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα Θεϊκά Ονόματα, πρόκειται για Ονόματα τα οποία είναι κατά την αριθμολογία τα Θεϊκά Ονόματα που πρέπει να χρησιμοποιούνται για την επίκληση:


Θεία Ονόματα:

  • [*]Βαάλ-ζεμπουλ, Baal-Zebul  [Προφέρεται Va-AL-ZeBul]
  • [*]Μπα-άλ- ζεβουλoν, Baal-Zevulon [Προφέρεται Ba-AL-zevulON*
  • [*]Μπα-άλ-ζεβουλ, Baal-Al-zevul [Προφέρεται Ba-Al – ALZEVUL]
*όπως η λέξη nebula/nebulon [νέμπουλα/νέμπουλον], αλλά ως ZEbulon [Ζέμπουλων]


Θεϊκά σύμβολα:

  • Ο Κεραυνός
  • Ο Ρούνος Sieg
  • Το κεφάλι Ταύρου
  • Δρυς
  • Το Σφυρί του Θορ
  • Το Varja [Ινδουισμός]
  • Τα Βουνά & οι Βουνοκορφές
Θεϊκοί αριθμοί και ιδιότητες:
  • Νούμερα: 40, 50, 60*
  •  Ρούνοι: [Με αυτή τη σειρά σημαντικότητας]: Thurisaz, Tiwaz, Sowilo.   

  • Ζώδιο της Δύναμης: Κριός

  • Σύμβολο θεϊκού ζώου: Κριός Ο Ταύρος, το Γεράκι, το Φίδι.

Ψαλμός του Βεελζεβούλ:

Τιμητικός/Εγκωμιαστικός Ψαλμός στον Βεελζεβούλ

Θεϊκές Δυνάμεις:
  • Η Σπίθα της Ζωής
  • Ενότητα/Διαίρεση
  • Εξουσία
  • Βασιλεία
  • Κυριαρχεία
  • Προστασία
Σημαντικοί Τίτλοι:
  • Πατέρας των Θεών και των Ανθρώπων
  • Δημιουργός του Ανθρώπου
  • Ο Ισχυρός
  • Ο Ουράνιος Πατέρας
  • Ο Δημιουργός του Σύμπαντος
  • Ο Βασιλεύς
  • Ο Δολοφόνος του Κρόνου

Ο BEELZEBUB είναι επίσης γνωστός ως BAALZEBUB, ENLIL, BEL, "PIR BUB" * BAAL ZEBUL και BEELZEBUTH

Είναι επίσης γνωστός ως ο Δαίμονας "BAEL", ο Αρχαίος Έλληνας ΖΕΥΣ (Δίας), ο Σκανδιναβός THOR, ο Ινδουιστής INDRA και ο Βαλτικός PERKUNAS.


Άλλες ονομασίες:

[*] Δεν υπάρχει πρόβλημα να τον αναφέρετε επίσης περιστασιακά ως Beelzebub ή Beelzebul στη συνηθισμένη ομιλία, ή ακόμη και ως Zeus. Ωστόσο, τα ιερατικά Ονόματα είναι πιο πάνω και θα δώσουν την καλύτερη επαφή για πνευματικές εργασίες όπως η κλήτευση.

[*] Ο Βααλζεβούλ είχε πολλά άλλα Ονόματα σε πολλά διαφορετικά παγανιστικά Πάνθεα, όπως Περκούνας, Θορ, Δίας, όλα παρόμοιας σχέσης Ονόματα. Όλα αυτά σχετίζονται με το Νόμο, την Ουράνια και τη Γήινη Τάξη, μια ισχυρή ηγετική μορφή, αλλά κυρίως με τον Κεραυνό. Στην Ινδία, ο Indra (σύνδεσμος στα αγγλικά) ζει στην υψηλότερη κορυφή του βουνού Meru [όπως και ο Δίας στον Όλυμπο], είναι αυτός που ασκεί τον ιερό Κεραυνό του Varja, αλλά το Όνομά του είναι επίσης η ρίζα που σχετίζεται με τη "Βροχή".

Εκτός από τις ανατολικές καταβολές του, ο Βααλζεβούλ ήταν ένας από τους σημαντικότερους Θεούς του ελληνικού Πάνθεου, με το όνομα Δίας. Αργότερα, αυτό αντικατοπτρίστηκε στο Ρωμαϊκό Πάνθεον, το οποίο ως γνωστόν προήλθε από τον πολιτισμό των Αρχαίων Ελλήνων. Η ιδιαίτερη αυτή εκτίμηση υπάρχει και στο σκανδιναβικό Πάνθεον, αλλά και στο σλαβικό. Ο γενικός όρος "Bel" ή "Baal", που σημαίνει βασιλιάς, ήταν ένας τίτλος τιμής για να δείξει την υπερκόσμια δύναμη και την πνευματική κυριαρχία. Ακόμη και σήμερα, στη Μέση Ανατολή, ο τίτλος σχετίζεται με πανομοιότυπη σημασία. Η λέξη "Βάαλ", στα αρχαία ελληνικά σχετίζεται με τη λέξη "Βασιλεύς" που σημαίνει το ίδιο ακριβώς πράγμα: Βασιλιάς. Το πρόσωπο του Δία ως αποτέλεσμα [Ο Βασιλεύς] τοποθετούνταν συχνά σε όλα τα αντικείμενα που σχετίζονταν με τους βασιλείς: Νομίσματα, ασπίδες, επιγραφές και ούτω καθεξής.



Σε αντίθεση με τις σύγχρονες ερμηνείες των πνευματικών μύθων, ο Δίας ήταν ένας πολύ σημαντικός Θεός και συμβόλιζε το Τσάκρα της Κορώνας ["Οι Ουρανοί"] στην κορυφή του κεφαλιού. Ο Ενλίλ ήταν ένας συγκεντρισμός του πανομοιότυπου συμβόλου της θεότητας. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, η συσχέτιση του Βααλζεβούλ με τους "Ουρανούς" και την "Δωρεά της βροχής" ή το πώς "στέλνει κεραυνούς στους εχθρούς του", είναι συγκεντρική με τις ιδιότητες του Δία. Ο Δίας αποκαλείται επίσης ο δωρητής της βροχής, κάτι που συμβολίζει την ενέργεια που ρέει από το τσάκρα της Κορώνας, το οποίο μπορεί να αισθάνεται κανείς σαν να βρέχεται με βροχή. Ο Κεραυνός, από την άλλη πλευρά, σχετίζεται με τα συναισθήματα του να "χτυπιέται" κανείς από τον βιοηλεκτρισμό όταν διαλογίζεται, νιώθοντας ότι μοιάζει πολύ με πραγματικό ηλεκτρισμό. Το σύμβολο του κεραυνού, είναι ο ρούνος του Κεραυνού, ο Sowilo.

Οι σύγχρονοι τίτλοι που δόθηκαν στον Βααλζεβούλ, δείχνουν ένα μοτίβο χιλιάδων ετών πολιτιστικού πνευματικού πολέμου από τις Αβρααμικές θρησκείες. Η ποσότητα της συκοφαντίας και της παραπληροφόρησης είναι μεγάλη, αλλά επίσης, ακόμη και σε αυτή τη συκοφαντία υπάρχει αναμφισβήτητα το φως της χάρης, η ακραία πνευματική δύναμη και η ύψιστη εξουσία. Ακόμη και οι εχθροί των Θεών το συνειδητοποίησαν αυτό. Ο Βααλζεβούλ από "Βασιλιάς των Θεών" με την ταυτότητά του ως Δίας, έγινε "Βασιλιάς των Δαιμόνων". Στα ελληνικά, η λέξη Δαίμων σημαίνει "Θεός", και ως εκ τούτου, ο τίτλος του εξακολουθεί να έχει το ίδιο περιεχόμενο. Είναι πράγματι, ο βασιλιάς των δαιμόνων. Αυτή η πραγματικότητα αντικατοπτρίζεται σε πολλά εχθρικά γριμόρια, τα οποία τον περιγράφουν ως έχοντα "ατελείωτες τάξεις" υπό τις διαταγές Του. [1]



Ψυχολογικά, ο Βααλζεβούλ/Ζευς συμβολίζει το μέγιστο της ανδρικής δύναμης, ως εκ τούτου λέγεται ότι ήταν πατέρας του Ηρακλή και άλλων Ηρώων των παλαιών εποχών. Όλες οι αρχαίες λιτανείες εκφράζουν ανοιχτά ότι είναι η αποφασιστική δύναμη του Κόσμου, που σημαίνει "όλα όσα είναι".

Αν και είναι ο πιο μακρόθυμος σαν Θεός, η οργή του είναι η πιο καταστροφική, ενώ οι ευλογίες του οι πιο ισχυρές. Οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν μια δήλωση ότι "ό,τι συμβαίνει, συμβαίνει μπροστά στον Δία", η οποία απευθυνόταν ιδιαίτερα στις κοσμικές αρχές που ξεπερνούσαν την εμβέλειά τους ή προς τους τυράννους. Ο Δίας μπορεί να προκαλέσει την πτώση τυράννων, αλλά και να αναδείξει βασιλιάδες που δεν μπορούν ποτέ να μετακινηθούν από αρνητικές δυνάμεις.

Η θέλησή του κυριαρχεί τόσο στους θεούς όσο και στους θνητούς. Ο Βααλζεβούλ μπορεί επίσης να επιβάλει την έναρξη ή το τέλος των πολέμων. Ως συμπαντική δύναμη, είναι ασταμάτητος και αδύνατον να περιοριστεί, κάτι που συμβολίζεται και από το ινδουιστικό όπλο της Varja.


Μόνο ο ίδιος ο Σατανάς μπορεί να ανατρέψει οποιαδήποτε από τα διατάγματα, τις επιλογές ή τις αποφάσεις του. Η θέλησή του είναι μια Κυρίαρχη Θέληση. Η δύναμη του Βααλζεβούλ ήταν παντού γνωστή στον Αρχαίο Κόσμο και αναγνωρίζοταν παγκοσμίως ως ο ισχυρότερος Θεός. Ακόμη και η Βίβλος, εξισώνει τη δύναμή του με εκείνη του Σατανά, αναφέροντας στις Αποκαλύψεις: 'Αυτός ήταν ο τόπος 'όπου βρίσκεται ο θρόνος του Σατανά' (Αποκάλυψη 2:13). Αυτό στο οποίο αναφέρεται αυτό είναι η αρχαία πόλη της Περγάμου στη Μικρά Ασία, στην σημερινή Τουρκία. Ο Βωμός της Περγάμου είναι ένα αρχαιολογικό θαύμα. Ο Ναός αυτός διασώθηκε, και σήμερα βρίσκεται στο Βερολίνο, στη δεύτερη φωτογραφία.


Ως σύμβολο, είναι ο Θεός της πατρικής τάξης. Λόγω της εξαιρετικά υψηλής εξουσίας Του, υπήρξε ο ηγέτης του ελληνικού Πάνθεου [και πολλών άλλων], και αποτελεί σύμβολο της πατρικής, σταθερής και προσανατολισμένης στη Δικαιοσύνη ηγεσίας-κυριαρχίας. Ενώ ο Σατανάς κυβερνά την εσωτερική λειτουργία των Πανθέων και των Μυστηρίων, ο Βααλζεβούλ συχνά κατέληγε να είναι κυβερνήτης της ορατής ή της υλικής σφαίρας, με τον Σατανά να κατέχει πάντα την υψηλότερη εξουσία. Ο Δίας ονομάστηκε επίσης "Πατέρας των Θεών", επειδή έχει γίνει πατέρας πολλών άλλων Θεών, αλλά έχει επίσης συνδεθεί με πολλούς γήινους ήρωες και ημίθεους, όπως ο Ηρακλής ή ο Μέγας Αλέξανδρος. Όσον αφορά τους ανθρώπους, ο Δίας ονομάστηκε επίσης "Αποφασίζων τις Μοίρες", αλλά και "Πατέρας των ανθρώπων", για τον πολύ σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισε βοηθώντας στη δημιουργία της ανθρωπότητας. [2]

Η σχέση του με τον "Άρχοντα των Μυγών", αποτελεί βλασφημία του Ονόματός του από τους εχθρούς του. Η πηγή της προέρχεται από ένα επίθετο του Δία, το οποίο ονομαζόταν "Δίας Μυίαγρος" ή "Δίας που διώχνει τις μύγες [πανούκλες]". Η λέξη για τις "Μύγες" στα αρχαία ελληνικά είναι η λέξη που προφέρεται "Μύη", η οποία διαστρεβλώθηκε με την αφαίρεση ενός γράμματος και αναγάχθηκε σε "Μύαρος", που σημαίνει "Αυτός των μυγών" ή "Ο μολυσμένος". [3] [4]

Την ίδια αφαίρεση ενός γράμματος έκαναν και οι Εβραίοι για να αλλάξουν το όνομα του Βααλζεβούλ σε Βελζεβούλ, κάτι που εξηγείται στην προηγούμενη ιστοσελίδα. Συχνά αυτή η πρακτική γινόταν σε πολλούς Παγανιστικούς Θεούς, για να διαστρεβλώσουν τα Ονόματά τους και ουσιαστικά να τους βλασφημήσουν στα Εβραϊκά. Τα εγκλήματά τους εναντίον του δεν τελειώνουν με την απλή αλλαγή των λέξεων του Ονόματός Του, τη δυσφήμιση, τη συκοφαντία και την απεικόνισή Του με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, φυσικά. Ο Βααλζεβούλ αναφέρεται συχνά με δέος και φόβο από τον εχθρό στη Βίβλο, αναφέρεται άμεσα στην Καινή Διαθήκη ως αντίπαλος εχθρός της απάτης του "Ιησού". Ήταν τόσο τεράστια η επιρροή και η δύναμή του, ώστε όταν ο "Ιησούς" έκανε τα λεγόμενα "θαύματα" της θεραπείας του, κανείς δεν πίστευε ότι αυτό έγινε από αυτόν, αλλά όλοι έλεγαν ότι προήλθε από τον "Βααλζεβούλ". Κοινώς, ο Βααλζεβούλ ήταν ένας Θεός θεραπείας στην περιοχή, ο οποίος έκανε απίστευτα θαύματα θεραπείας. Αν και αυτή η ιστορία και η ίδια η Βίβλος είναι ψεύτικη, συνεχίζει να δείχνει πόσο πολύ ο εχθρός καταλαβαίνει την εξαιρετικά υψηλή θέση του Βεελζεβούλ, και την τεράστια ικανότητά του να θεραπεύει, αλλά και να κυριαρχεί πάνω σε όλες τις Δαιμονικές οντότητες. Όπως ο Σατανάς που περιφρονεί τον θλιβερό Ναζωραίο στη Βίβλο, έτσι και το Όνομα του Βααλζεβούλ συρρικνώνει την ύπαρξη της θλιβερής απάτης του Ναζωραίου, ακόμη και στα μολυσμένα από απάτη έργα του εχθρού. Ο μόνος που βρίσκεται πάνω από τον Βααλζεβούλ είναι ο ίδιος ο Σατανάς. [5]

Οι επιθέσεις εναντίον του Βααλζεβούλ ήταν συστηματικές, τόσο από Εβραίους όσο και από Αβρααμίτες ζηλωτές, και συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Το 2015, αυτοί οι ζηλωτές και καταστροφείς της ανθρώπινης ιστορίας, κατέστρεψαν τον Ναό του Μπαλ στην Παλμύρα. Η σπουδαία δύναμη αυτού του Θεού ήταν τόσο μεγάλη, που όπως και ο Σατανάς, κάθε προσπάθεια των δυνάμεων της φθοράς έγινε για να εξαλειφθεί η κληρονομιά Του από την ιστορία της Ανθρωπότητας. Προφανώς, έχουν αποτύχει παταγωδώς.

Η απεραντοσύνη της δύναμης του Βααλζεβούλ, που είναι μόνο δευτερεύουσα σε σχέση με τον Σατανά, συμπυκνώνεται στη δήλωση του εχθρού. Οι Εβραίοι αναγνωρίζουν στο σύνολό τους ότι όλες αυτές οι επιθέσεις που έχουν διαπράξει κατά του Βααλζεβούλ προέρχονται από αυτούς ως συλλογικότητα θρησκευτικών ανθρώπων. Προσέξτε τη γλώσσα του πνευματικού πολέμου που χρησιμοποιείται:

"Ισχυρά κύματα πνευματικού πολέμου υψώθηκαν εναντίον του Βάαλ που θα τον γκρέμιζαν και θα τον μετέτρεπαν σε αρχιδαίμονα, σε αντίπαλο δέος του Θεού. Η επίθεση κατά του Βάαλ ήρθε μέσω των γραπτών της Παλαιάς Διαθήκης, κυρίως για να αποθαρρύνει τους Εβραίους από τη λατρεία του Βάαλ και να τους ενοποιήσει κάτω από την αποκλειστική κυριαρχία του Γιαχβέ. [...] Ο Βάαλ ήταν ένα συγκεκριμένο όνομα ενός ζωντανού θεού με σαφείς εξουσίες. Όπως ένας παγκόσμιος θεός, ο Βάαλ ήταν πολύ πιο σύνθετος από μια μονοδιάστατη θεότητα. [...] Την εποχή που γραφόταν η Καινή Διαθήκη, ο Βάαλ είχε συνδεθεί έντονα με την κοπριά, τη βρωμιά και τις σεξουαλικές διαστροφές και ήταν γνωστός ως Βελζεβούλ στους εβραϊκούς κύκλους. " [6]


Να σημειωθεί ότι πολλοί Εβραίοι προσπαθούσαν συνεχώς να προδώσουν τους μικροπρεπείς ψεύτικους "Εθνικούς Θεούς" τους και να διεισδύσουν στα παγανιστικά θρησκευτικά κινήματα ακόμη και σε αυτούς τους χρόνους. Σε αντίθεση με τους Παγανιστές, οι Εβραίοι το έκαναν αυτό με τη θέλησή τους, επειδή ήταν, ανίσχυροι, ήθελαν να διεισδύσουν και από τη φύση τους προδότες των παραδόσεών τους. Οι Παγανιστές, από την άλλη πλευρά, σπάνια, αν όχι ποτέ, το έκαναν αυτό, αλλά μόνο αφού σφαγιάστηκαν συλλογικά σε όλες τις περιπτώσεις ή αφού έλαβε χώρα μαζική γενοκτονία για να συμβεί αυτό.

Ο Βααλζεβούλ μπορεί να διώξει κάθε είδους λοιμό, είτε αυτός έχει τη μορφή σωματικής ασθένειας [ως θεραπευτική του ικανότητα], είτε κοινωνικούς κινδύνους [αποκαταστάτης της Δικαιοσύνης], είτε άλλες πνευματικές κατάρες. Στην πραγματικότητα, το νόημα της σχέσης με τις μύγες και τη λέξη "Μυίαγρος", συσχετίζεται με ήχους βουητού, σφυρίγματος και δυνατών ήχων, οι οποίοι αντιστοιχούν σε ψαλμωδίες και δονήσεις, καθαρίζοντας την ψυχή και απομακρύνοντας τις κατάρες που πλήττουν την ψυχή, θεραπεύοντάς την.

Εκτός από την εντομομαντεία, υπάρχει ένας κρυφός συνειρμός σχετικά με τον Δία και τις ικανότητές του να στέλνει "μύγες", ή την αίσθηση του βιοηλεκτρισμού ή του Vril, που αισθάνεται κανείς σαν "έντομα" στο δέρμα του [που παράγονται από τους βουητούς ήχους του στόματος, ψέλνοντας, όπως εξηγήθηκε παραπάνω].

Οι ιαματικές ικανότητες του Βααλζεβούλ ως Θεού της Θεραπείας του Εκρόν, και οι θεραπευτικές του δυνάμεις, συμβολίζονταν με την άνοδο της δύναμης του Vril, η οποία δημιουργεί την αίσθηση των εντόμων που σέρνονται στα δέρματα των ασκούμενων.

Ο Δίας, στο ελληνικό Πάνθεον, συμβόλιζε επίσης την αδυσώπητη, πανίσχυρη δύναμη της αναγκαιότητας, μια μοίρα από την οποία τα όντα δεν μπορούσαν να ξεφύγουν. Αλλά ταυτόχρονα, ο Δίας ήταν αυτός που πολέμησε τον Κρόνο και καθιερώθηκε ως βασιλιάς, νικώντας τους αυστηρούς περιορισμούς της ανθρώπινης φύσης και του καρματος.

Όπως οι συσχετισμοί του με τον Θεό του Κεραυνού για λόγους που εξηγήθηκαν παραπάνω ή αυτούς της αλλαγής του καιρού, ο Βααλζεβούλ έχει συσχετιστεί με τον σκανδιναβικό Θεό Θορ, ο οποίος είναι ο κάτοχος του Κεραυνού. Ο Ρούνος που αντιστοιχεί στη δύναμη του Βααλζεβούλ, είναι ο Ρούνος Thurisaz/Thor, ο οποίος σχετίζεται με τον Κεραυνό. Οι δευτερεύοντες Ρούνες γι' αυτόν είναι οι Sowilo και Tywaz. Ακόμα και σήμερα, η μεγάλη σημασία του Βααλζεβούλ φαίνεται από το γεγονός ότι αυτός ο τίτλος του Θορ έχει επιβιώσει στο σύγχρονο Όνομα για τη λέξη "Πέμπτη" (στα αγγλίκα δηλαδή Thursday), ή σε απλά λόγια, η Ημέρα του Θορ. Στην κρυφή βασιλεία του, έχει επίσης συνδεθεί εσωτερικά με τον Ήλιο ή τον Βασιλιά Ήλιο. Επιπλέον, ο Ρούνος Tyr συμβολίζει τα διατάγματα του Σατανά που επιβάλλονται μέσω του χεριού του Βααλζεβούλ, και στη συμβολική έκδοση της Δικαιοσύνης του.

Το όπλο του Δία, αυτό του Κεραυνού, συσχετίζεται με τη λέξη "Κερουβείμ", η οποία είναι μια εβραϊκή και χριστιανική αντιγραφή. Η εβραϊκή λέξη "Χερουβείμ" χρησιμοποιείται ως λέξη που σχετίζεται με την υψηλότερη πνευματική βαθμίδα και δύναμη για μια οντότητα, μια κατάσταση που θα πρέπει να δείχνει την ακραία δύναμη του Βελζεβούλ σε αυτή την περίπτωση. Ο Δίας στα Ορφικά Μυστήρια λατρεύεται συνεχώς για την ικανότητά του με τον "Κεραυνό". Αυτός ο κεραυνός, υποτίθεται ότι επαναφέρει την ψυχή στη ζωή από την παθητική κατάσταση λήθαργου που βρίσκεται.

Ο Βααλζεβούλ/Ζευς ήταν ο Φύλακας Δαίμονας του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο οποίος κατέκτησε σχεδόν όλη τη γνωστή τότε γη. Ο Αλέξανδρος πίστευε και είχε δηλώσει ανοιχτά ότι ήταν γιος του Δία-Άμμωνα, συγγενή του Αιγυπτιακού Θεού Άμμωνα [Δεν πρέπει να συγχέεται με τον Άμμωνα Ρα, που είναι ένας άλλος Θεός, ή τον Μαρντούκ]. Ο Βααλζεβούλ είναι ο χορηγός της ευδαιμωνίας, του άτρωτου και της καλής τύχης σε περιόδους καταστροφής. Όταν ο Αλέξανδρος εισήλθε στη Μέση Ανατολή, αναγνωρίστηκε ως γιος του "Βάαλ", ενώ ταυτόχρονα αναγνωρίστηκε ως γιος του Δία Άμμωνα στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος ονομαζόταν συνήθως "Βασιλεύς", που στην Ανατολή ήταν "Βάαλ", και τα δύο σημαίνουν Βασιλιάς και Απόλυτος Κυβερνήτης.

Παρακάτω, υπάρχει το άγαλμα του Άμμωνα-Δία και τα νομίσματα που κόπηκαν για τον Μέγα Αλέξανδρο. Όπως μπορεί κανείς να δει, η ομοιότητα είναι εντυπωσιακή, ιδίως στα κέρατα, ως ένδειξη της απόλυτης κυριαρχίας. Ο Μέγας Αλέξανδρος θεωρήθηκε ότι ήταν απόγονος του θεού Βααλζεβούλ/Ζευς μέσω της μητέρας του Ολυμπιάδας, η οποία ήταν βασιλικής αρχαιοελληνικής καταγωγής, και έγινε ευρέως αποδεκτός κατά τη διάρκεια του χρόνου του στη Γη ως φυσική ενσάρκωση της δύναμης του θεού από όλους τους παγανιστικούς πολιτισμούς της εποχής. Η μητέρα του, Ολυμπιάδα, ήταν επίσης μια βαθιά πνευματική γυναίκα και ασκούμενη σε απόκρυφες τελετές και διαλογισμό.

 


Ο Δίας/Ένλιλ/Μπάελ

Ο Μέγας Αλέξανδρος, Βασιλεύς των Μακεδόνων

Η λέξη "Αμήν", με την οποία οι Χριστιανοί τελειώνουν σχεδόν όλες τις προσευχές τους, είναι κλεμμένη από τη λέξη Άμων, επίθετο επίσης του Δία.

Ο μυστηριώδης θάνατός του σε ηλικία 33 ετών [κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς του συνέβη με καμία λεπτομέρεια], δεν υποδηλώνει τον φυσικό θάνατο, αλλά την εντυπωσιακή πιθανότητα να έχει ολοκληρώσει το Magnum Opus στο 33ο έτος της ζωής του, όπου η ζωή του "τελείωσε" υποθετικά. Οι ιστορίες περί δηλητηρίασης και θανάτου λόγω μέθης δεν φαίνεται να έχουν επίσης μεγάλη αξία. Ο μύθος της γέννησής του σχετίζεται έντονα με τις εικόνες του συμβόλου του Κεραυνού, και ότι η μητέρα του ήταν "εμποτισμένη από κεραυνό". Ο Πλούταρχος γράφει ότι ο Αλέξανδρος σεβόταν πάντοτε τους άλλους παγανιστικούς πολιτισμούς και αντιλαμβανόταν ότι οι ίδιοι θεοί ήταν παρόντες σε όλους. Ο Αλέξανδρος, διδασκόμενος από τον Αριστοτέλη [τον κορυφαίο ιεραρχικά δάσκαλο της εποχής του στη Μακεδονία, στην Ελλάδα] είχε λάβει οδηγίες και γνώριζε καλά τις πνευματικές πρακτικές, όπως η Αλχημεία. [8],[9],[10]

Ο Δίας σε συμβολισμό είναι πλούσιος και γεμάτος με πνευματικές αλληγορίες και πολυεπίπεδη γνώση. Το όνομα του Δία είναι σαφώς συνδεδεμένο με τον πρωτοευρωπαϊκό κόσμο και την Άπω Ανατολή. Είναι ο αρχικός "Πατέρας των Ουρανών" για τον οποίο μιλάει ο εχθρός. Συχνά, επειδή η επιρροή του είναι τόσο μεγάλη, τον αποκαλούν απλώς "Θεό" ή "Πατέρα Θεό", που δεν διαφέρει από τον Πατέρα Σατανά. Η δύναμη του Δία συνδέεται συνήθως με τις ίδιες τις έννοιες της αιτιότητας, της ζωής, της ύπαρξης και του στοιχείου του αιθέρα, της διαίρεσης, της αντιγραφής και όλων των πραγμάτων που είναι απαραίτητα για τη δημιουργία του σύμπαντος και της ζωής στον πυρήνα του. Στον Δία δίνονται δεκάδες και δεκάδες επίθετα, όλα συμβολικά των πολλαπλών δυνάμεων που όντως κατέχει, οι οποίες βρίσκονται πάνω σε όλη την ύπαρξη, δείχνοντας την πληρότητα και την τελειότητά του ως Θεού. [11]



 Σχετικά με το ψέμα που επιρρίπτεται στον Ενλίλ για τον "Κατακλυσμό" που βύθισε "την ανθρωπότητα στα Σουμεριακά Έπη

Σε αντίθεση με τους ασήμαντους δόλιους ισχυρισμούς του Εβραίου Ζαχαρία Σίτσιν, ο Ενλίλ [ο Βααλζεβούλ στη Σουμερία] δεν ήταν ποτέ σε "αντιπαλότητα" με τον Ένκι, ούτε ο Σατανάς και ο Βααλζεβούλ είχαν ποτέ τέτοια ασήμαντα πράγματα μεταξύ τους. Αυτές είναι χονδροειδείς εβραϊκές ερμηνείες της πνευματικής μυθολογίας, που σκοπό έχουν να διασύρουν τους Θεούς και κυρίως να αποτρέψουν τους ανθρώπους από κάθε πνευματική κατανόηση. Όχι, ο Ενλίλ ποτέ δεν έπνιξε την "ανθρωπότητα".

Ο λεγόμενος "κατακλυσμός", που "κατέστρεψε την ανθρωπότητα", ο οποίος είναι ένας κοινός πνευματικός μύθος σε όλους τους παγανιστικούς πολιτισμούς, είναι καθοριστικός τόσο για τον Ενλίλ όσο και για τον Δία, δείχνοντας άλλη μια άμεση σύνδεση με τον Βααλζεβούλ. Ο Κατακλυσμός είναι μία από τις σημαντικότερες πνευματικές αλληγορίες που υπήρξαν ποτέ, χωρίς διαφορά από τον Κήπο της Εδέμ. Ενώ ο Σατανάς κατέχει τον Μύθο του Κήπου της Εδέμ [που θα εξηγηθεί σε άλλο θέμα εις βάθος], ο Βααλζεβούλ κατέχει τον πολύ σημαντικό μύθο του "Κατακλυσμού".

Από αυτόν τον μύθο, έχουμε την κλοπή της Κιβωτού του Νώε από την παραπληροφόρηση των θρησκειών των Εβραίων. Ο Νώε και η "γυναίκα" του, εκλάπησαν από τον Δευκαλίωνα και τη γυναίκα του "Πύρρα", το Όνομα της οποίας σημαίνει "Φωτιά", που έσωσαν την ανθρωπότητα κατά τη διάρκεια του κατακλυσμού που "δημιούργησε" ο Δίας. Όπως εξηγήθηκε παραπάνω, ο "κατακλυσμός του νερού" είναι όταν η Κορώνα ''βυθίζει'' μέσα στο σώμα την πνευματική ενέργεια, απο την κορυφή προς τα κάτω την βάση, κατακλύζοντας όλο το σώμα μέσα σε αυτή την πνευματική ενέργεια. Η φωτιά συμβολίζει το φίδι της Κουνταλίνι που ενδυναμώνει τον άνθρωπο.

Ο Μύθος του Κατακλυσμού σχετίζεται με τον πνιγμό των ακάθαρτων στοιχείων μέσα στον άνθρωπο και την αντικατάστασή τους από τη Θεία πνευματική ενέργεια και την ανώτερη αξιοπρεπή φύση. Αυτό επιτυγχάνεται με τον διαλογισμό και την ενδυνάμωση της ψυχής. Ο "Κατακλυσμός" είναι μια πνευματική αλληγορία που παραπέμπει σε αυτό το πνευματικό γεγονός.

Η Ίντα και η Πιγκάλα [οι πτυχές της φωτιάς και του νερού του φιδιού] κάνουν έργο για τον καθαρισμό της ψυχής. Ο "Κατακλυσμός" συμβολίζει την πλημμύρα της ψυχής με το στοιχείο του νερού [μια αναγκαία κατάσταση που θα συμβεί σίγουρα], η οποία θα βυθίσει τα ακάθαρτα στοιχεία, ενώ η Πύρρα συμβολίζει την εξαγνιστική φωτιά που ακολουθεί μετά από αυτό, σώζοντας την ανθρωπότητα από τον κατακλυσμό. Αυτές είναι επίσης σημαντικές προετοιμασίες για το Μέγα Έργον [Magnum Opus].


Οι ακόλουθοί σου, Βεελζεβούλ, στέψε τους με το στέμμα των βροντερών ουρανών.


ΧΑΙΡΕ ΒΕΕΛΖΕΒΟΥΛ!!!





Σελίδα από τον Αρχιερέα Hooded Cobra 666

Πηγές/Βιβλιογραφία:

1. Λεξικό της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, Γ. Σταματάκος.

2. Εγκυκλοπαίδεια της ελληνικής και ρωμαϊκής μυθολογίας, Luke Roman και Monica Roman

3. Στα γενικά έργα του Παυσανία, ο Δίας αναφέρεται ως ο "Μυοαπομακρυντής", δηλαδή απέτρεπε τις πανούκλες και τις κατάρες. Περισσότερα σχετικά με αυτό στο https://en.wikipedia.org/wiki/Myiagros

4. Στο ίδιο, 1, ενότητα "Δαίμων".

5. Εβραϊκή Βίβλος: Ματθαίος 12:24, Μάρκος 3:22, Λουκάς 11:15 κ.ο.κ.

6. "Βεελζεβούλ": Huffington Post, https://www.huffpost.com/entry/beelzebub-an-unfairly-dem_b_9759936

7. Στο ίδιο ό.π. 2, καταχώριση για τον Δία.

8. Πλούταρχος, Ελληνικοί βίοι.

9. "Ο Μέγας Αλέξανδρος ως Θεός": https://www.ancient.eu/article/925/alexander-the-great-as-a-god/

10. Ελάχιστα σωζόμενα παραδείγματα υπάρχουν, τα περισσότερα από τα οποία δηλώνονται ως "πλαστά", καθώς κατασχέθηκαν από τη χριστιανική εκκλησία που ξαναέγραψε την ιστορία. Ένα παράδειγμα αυτών των κειμένων είναι το Secretum Secretorum

11. Βικιπαίδεια για το όνομα του Δία: "Ονομασία" και "Επίθετα".

12.Στο ίδιο 2, ενότητα "Δευκαλίωνας και Πύρρα".

*Από τον άρχοντα Βεελζεβούλ απευθείας στον Αρχιερέα Hooded Cobra


Πίσω στην ενότητα Υψηλόβαθμοι Θεοί και Εστεμμένοι Πρίσκιπες της Κόλασης

 

© Copyright 2021, Joy of Satan Ministries,

Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κογκρέσου: 12-16457