Τελετουργικό Eξορκισμού


Ένα τελετουργικό εξορκισμού πρέπει να γίνεται όταν η Σελήνη βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία. Ανάλογα με τη δύναμη των ανεπιθύμητων ενεργειών, είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να επαναληφθεί. Για να διασφαλίσετε ότι όλες οι ανεπιθύμητες ενέργειες έχουν φύγει, είναι καλύτερο να εκτελείτε αυτό το τελετουργικό κάθε μέρα από την πανσέληνο έως τη νέα σελήνη, όταν το φεγγάρι βρίσκεται σε χάση.

 
Η δόνηση είναι το κλειδί για την απομάκρυνση των ανεπιθύμητων ενεργειών. Τα φαντάσματα, τα πνεύματα και άλλα παρόμοια στοιχεία παραμένουν συχνά σε μια περιοχή και τρέφονται από συμβατές δονήσεις. Επίσης, η αρνητική ενέργεια τρέφεται από την αρνητική ενέργεια. Εάν ένα ουδέτερο φάντασμα ή πνεύμα είναι το πρόβλημα, τότε απλά δονήστε το όνομά του/της [εάν είναι γνωστό] προς τα πίσω 9 φορές, μετά επιβεβαιώνοντας: «Δεν υπάρχεις πια». Αυτό πρέπει να γίνεται κάθε μέρα από την πανσέληνο έως τη νέα σελήνη.
 
Σε περίπτωση κακόβουλης επιρροής, δονήστε το «Vinasa» ΒΙΙΙ-ΝΑΑΑ-ΣΑΑΑΧ 9 φορές μετά τη δόνηση του ονόματος προς τα πίσω, γράμμα προς γράμμα. Εάν το όνομα είναι άγνωστο, τότε απλά δονήστε τη λέξη «Vinasa» 9 φορές και επιβεβαιώστε: «Δεν υπάρχεις πια». Το Vinasa είναι μια αρχαία σανσκριτική λέξη της εξορίας και δρα για να καταστρέψει την ανεπιθύμητη ενέργεια ή/και οντότητα. Η λέξη αυτή έχει σκοπό την καταστροφή και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για κανέναν άλλο σκοπό. Τα ανθρώπινα πνεύματα που είναι παγιδευμένα και δεν θέλουν να κάνουν κακό θα πρέπει να καθοδηγούνται για να μετενσαρκωθούν.
 
Αν η ανεπιθύμητη ενέργεια προέρχεται από έναν αποθανόντα άνθρωπο ή ζώο που δεν είναι κακόβουλος, προσπαθήστε να επικοινωνήσετε μαζί του/της και να του/της πείτε ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσει. Ζητήστε τη βοήθεια του Σατανά για να πάρει την ψυχή του/της.
 
Συχνά, ένα σπίτι, ένα διαμέρισμα ή ένας άλλος χώρος μπορεί να έχει κακές δονήσεις εκεί μέσα από τους προηγούμενους κατοίκους. Έχω αισθανθεί ότι ορισμένοι χώροι έχουν μια ψυχρή, αποστειρωμένη ατμόσφαιρα. Ένα διαμέρισμα στο οποίο μπήκα ως έφηβος ήταν πολύ κρύο και άσχημο. Η γυναίκα που έμενε εκεί ήταν δυστυχισμένη και πολύ κακοπροαίρετη. Πρόδωσε τους φίλους της, ήταν ολομόναχη, ζηλιάρα και μια απόλυτη σκύλα. Ένα άλλο μέρος στο οποίο πήγα ήταν ένα δωμάτιο προς ενοικίαση. Οι δονήσεις εκεί μέσα ήταν εξαιρετικά μοναχικές και καταθλιπτικές. Αποφάσισα να μην νοικιάσω το δωμάτιο και έψαξα για κάποιο άλλο.
 
Στην περίπτωση ενός σπιτιού, διαμερίσματος ή άλλου χώρου διαβίωσης που έχει κακές δονήσεις από τα έντονα αρνητικά συναισθήματα των προηγούμενων ανθρώπων που ζούσαν εκεί, μπορεί να χρειαστεί πολλή ενέργεια για ένα μόνο άτομο για να πραγματοποιήσει την τελετουργία. Η δόνηση της αρχαίας σανσκριτικής λέξης  «Sananda» [Σανάνντα], που σημαίνει ευτυχία και χαρά, 10 φορές μπορεί να βοηθήσει στη διάχυση των αρνητικών ενεργειών. Όσο περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να συμμετάσχουν στο τελετουργικό εξορκισμού, τόσο το καλύτερο. Το τελετουργικό «Sananda» πρέπει να γίνεται από τη νέα σελήνη έως την πανσέληνο, όταν το φεγγάρι βρίσκεται σε φέξη. Αυτό θα ενισχύσει τις ενέργειες που δημιουργείτε.
 
Έχω επίσης παρατηρήσει ότι τα πάρτι εγκαινίων σπιτιών και οι τακτικές φιλικές συγκεντρώσεις, όταν καλούνται πολλοί άνθρωποι για καλές στιγμές, πάρτι, φαγητό και ούτω καθεξής, βοηθάει ιδιαιτέρως να διαχέεται η αρνητική ενέργεια από μόνη της. Η κακή ενέργεια αντικαθίσταται με χαρούμενη ενέργεια. Εδώ οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι λίγο πιο ήπιες. Σε περιπτώσεις όπου οι ενέργειες είναι εξαιρετικά σοβαρές, οι τελετουργίες εξορκισμού μπορεί να μην αποδώσουν.


Μια επίσημη τελετουργία δεν είναι απαραίτητη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι να αυξήσει τις ενέργειές του. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τον διαλογισμό ΡΑΟΥΜ, και μία άσκηση αναπνοής της επιλογής σας. Χρησιμοποιήστε ό,τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Αν επιλέξετε να πραγματοποιήσετε μια τυπική τελετή, τότε απλά επιστρέψτε στη σελίδα Σατανιστικά Τελετουργικά και επιλέξτε είτε την τυπική είτε την προχωρημένη τελετή.

Πίσω στην Σελίδα Σατανιστικών Τελετών

 

© Copyright 2015, Joy of Satan Ministries;
Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κονγκρέσσου: 12-16457