Οι Ρίζες και η Προέλευση του Πραγματικού ΣατανισμούΜετά απο χρόνια έρευνών για τον Σατανισμό, ανακαλύψαμε πως οι ρίζες του είναι στην Άπω Ανατολή. Όταν κάποιος ξεκινήσει να ερευνά σχετικά με τον Σατανισμό, συνήθως θα ψάξει στον Δυτικό αποκρυφισμό. Ο Δυτικός αποκρυφισμός έχει διαστρεβλωθεί και έχει μολυνθεί με Εβραϊκές αηδίες. Σχεδόν τα πάντα στον Δυτικό αποκρυφισμό έχουν τις ρίζες τους στην Άπω Ανατολή.

Ο Δυτικός αποκρυφισμός είναι γεμάτος με Εβραικά γραμματα, αριθμολογία, αγγέλους και άλλες αηδίες. Οι πραγματικοί Θεοί μας που μας έδωσαν πνευματική γνώση, τους βλασφήμησαν και τους έκαναν τέρατα. Όταν ερευνούμε τη προέλευσή τους στην Άπω Ανατολή, ανακαλύπτουμε ότι τα ονόματα των Θεών μας στα Σανσκριτικά είναι ιερά και διατηρούνται με τον σεβασμό που τους αρμόζει. Το όνομα «Σατανάς» που σημένει «εχθρός» στα Εβραικά, σημένει ΑΛΗΘΕΙΑ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΘΕΟΣ στα Σανσκριτικά. Φυσικά, οι άνθρωποι του ψεύδους θα έθεταν την ΑΛΗΘΕΙΑ ως τον θανάσιμο εχθρό τους. Ο «Σατανάς» στα Εβραϊκά: Σιν, Τετ και τελικό Ναν. Τα εβραϊκά διαβάζονται από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Εάν κάποιος έχει αμφιβολίες για αυτό, απλά αναζητήστε τα παραπάνω γράμματα σε ένα οποιοδήποτε Εβραϊκό λεξικό και θα δείτε ότι μεταφράζεται σε «εχθρός» και «δαίμονας». Θα ήθελα επίσης να προσθέσω εδώ κατόπιν παραπληροφόρησης [παλαιότερα πίστευα ότι είχε σχέση με τη χάθα γιόγκα, μέχρι που μελέτησα τα εβραϊκά], πολλοί ισχυρίζονται ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο «Χα Σάταν» και «Σαταν», σαν να είναι δύο διαφορετικοί χαρακτήρες. Όχι. Το «Χα» στα εβραϊκά είναι το άρθρο. Αυτό σημαίνει ότι στη μετάφραση έχουμε «Εχθρός» [Satan] και «Ο Εχθρός» [Ha Satan] και τίποτα περισσότερο.

Ο πολιτισμός δεν ξεκίνησε στη Μέση Ανατολή όπως μας έχουν μάθει να πιστεύουμε. Η Σουμερία, η Αίγυπτος και άλλοι αρχαίοι πολιτισμοί απόκτησαν τα πνευματικά διδάγματα και τις απόκρυφες γνώσεις τους από την Άπω Ανατολή. Στη σύγχρονη έκδοση του Νεκρονόμικον, στον πρόλογο, οι συγγραφείς του παραδέχονται ότι το πρωτότυπο ήταν στα Σανσκιρτικά. Όποισδηποτε με γνώση στα Σανσκιρτικά μπορεί να το επιβεβαιώσει καθώς πολλές λέξεις και ονόματα στο βιβλιο είναι σε αυτή τη γλώσσα.

Ο Αρχηγός των SS Χάινριχ Χίμλερ που ήταν Σατανιστής, ήξερε την αλήθεια για τις πνευματικές μας ρίζες στην Άπω Ανατολή και απέστειλε μια εκστρατεία στο Θιβέτ, όπου οι Γερμανοί ήταν πολύ ευπρόσδεκτοι. Η Εκστρατεία επιστρέφοντας έφερε μαζί της 30 Θιβετιανούς Βουδιστές Μοναχούς στο Βερολίνο, που όλοι τους πέθαναν σε μια ομαδική τελετή αυτοκτονίας την άνοιξη του 1945, με την πτώση του Τρίτου Ράιχ.

Ο Πραγματικός Σατανισμός μπορεί να εντοπιστεί στην Κουνταλίνι [Όφις] Γιόγκα και στην Αριστερή Ατραπό της Τάντρα. Δυστυχώς, όπως και με οτιδήποτε άλλο, έχουν γίνει διαστρεβλώσεις στις προαναφερόμενες παραδόσεις. Παραδόσεις που τις έχει μολύνει το εβραϊκό εργαλείο του χριστιανισμού, αλλά οι περισσότεροι από εσάς που είστε αφοσιωμένοι στον Σατανά, θα αναγνωρίσετε την αλήθεια σε αυτά τα διδάγματα. Η απόκτηση γνώσης σημαίνει τον διαχωρισμό των άχρηστων πληροφοριών.

I

ΕλευθεροτεκτονισμόςΣτο μανιώδες και αμείληκτο σκοπό τους να κατακτήσουν τον κόσμο και να αντικαταστήσουν τον Πραγματικό Δημιουργό Θεό μας, που είναι γνωστός ως Σατανας, οι Εβραίοι έχουν χρησημοποιήσει οτιδήποτε περνάει απο το χέρι τους για να καταστρέψουν, να διαστρεβλώσουν και να παραλλάξουν όλη τη πραγματική πνευματική γνώση. Οι μαζικές δολοφονίες των Εθνικών (μη εβραίων) Ιερέων και μάγων, η συστηματική καταστροφή με τη διείσδυση σε όλες τις Εθνικές απόκρυφες οργανώσεις, όπως ο Ελευθεροτεκτονισμός, [που τώρα είναι άλλο ένα έργαλείο για τον εβραϊκό κουμουνισμό], αφήνοντας πίσω τους μια σειρά απο δολοφονίες και ακόμα περισσότερες δολοφονίες και ψέμματα για να συγκαλύψουν αυτή την ξεδιαντρωπη μάστιγα και την απεχθή εβραϊκή διαστρέβλωση. Το τελικό αποτέλεμα είναι ο Κομμουνισμός, που είναι το αποτέλεσμα της καθολικής αφαίρεσης πνευματικής/απόκρυφης γνώσης από τους Εθνικούς, ενώ ταυτόχρονα οι εβραίοι άρχοντες έχουν πάρει την θέση του «Θεού».

Στη προετοιμασία για όλο αυτό, σχεδόν κάθε σελίδα της Ιουδαιο/Χριστιανικής βίβλου υπάρχει η λέξη «Εβραίος» «Εβραίοι» και/η «Ισραήλ». Ο στόχος τους βασίζεται στον σφετερισμό ονομάτων, τοποθεσιών, σημαντικών ημερομηνιών και εννοιών από τους Εθνικούς (μη εβραίους) και αντικαθιστώντας τα με ψεύτικους χαρακτήρες, αρχέτυπα, διαστρεβλωμένα διδάγματα, ώστε να μας αφοπλίσουν πνευματικά. Χρησημοποιούν αυτά τα ψέμματα για να ισχυριστούν ότι είναι οι ιδρυτές όλων των θρησκειών, πολιτισμού και πνευματικών διδαγμάτων και το μεγαλύτερο ψέμα τους ότι είναι οι «επίλεκτοι του Θεού». Πολλά απο αυτά λειτουργούν υποσυνείδητα. Τα εβραικα σχολεία όπου οι Εβραίοι μαθαίνουν να μαλώνουν και αποκτούν τη γνώση για να καταστρέψουν τους Εθνικούς, λέγονται αποκλειστικά «Σιβας» [Shivas]. Το όνομα αυτό έχει κλαπεί απο την αρσενική ενέργεια της Κουνταλίνι και είναι το ταίρι της θυληκής ενέργειας Σάκτι [Shakti]. Με άλλα λόγια, οι εγκέφαλοι που καθοδηγούν την πνευματική ενέργεια να αποκτήσει μορφή στο υλικό επίπεδο με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Αυτοί που έχουν γνώση θα μπορέσουν να καταλάβουν αυτή τη σύνδεση.

Πολλά βιβλία, ακόμα και σε πανεπιστημιακό επίπεδο ισχυρίζονται ότι ο Ιουδαισμός είναι απο τις παλαιότερες θρησκείες, που είναι ΨΕΜΑ. Ενα τρανό παράδειγμα της διαστρέβλωσης της ιστορίας είναι το κράτος της Παλαιστίνης. Απέκτησαν αυτή τη χώρα με ΨΕΜΑΤΑ. Από τότε, οι Παλαιστίνιοι υπέφεραν οικτρά. Μετά την ίδρυση του κακοποιού κράτους του Ισραήλ, δεν υπήρξε πότε ειρήνη στη Μέση Ανατολή. Αυτά τα ψέμματα έχουν δώσει στους Εβραίους ειδικά προνόμια και μια ιστορία την οποία δεν την αξίζουν.

Η απόκρυφη δύναμη υπάρχει στον καθένα απο εμάς. Με την αφαίρεση αυτής της γνώσης και τη διατήρησή της μόνο για αυτούς, οι Εβραίοι μπορούν να ρίχνουν κατάρες σε οποιονδήποτε επιλέξουν. Και οι Εθνικοί είναι αβοήθητα θύματα, χωρίς γνώση και πνευματική δύναμη. Περηφανεύονται σχετικα με αυτό και άλλα πολλά στα Πρωτόκολα της Σιών, δηλώνοντας ότι βάζουν αύρα προστασίας γύρω από τους ανθρώπους τους, έτσι ώστε όταν ξεσπάσει το χάος από τους Εθνικούς [διαμάχες μεταξύ των Εθνικών, λόγω της Εβραικής παρέμβασης] οι δικοί τους θα είναι προστατευμένοι.

Ο Χριστιανισμός όχι μόνο αφαιρεί την πνευματική γνώση και την αντικαθιστά με Εβραικά ψέμματα, αλλα και επεκτείνεται με την χρήση των ενεργειών των ακολούθων της. Αυτό το ισχυρό Εβραικό όπλο πρέπει οπωσδήποτε να καταστραφεί, καθώς το τελικό αποτέλεσμα του είναι ο κομμουνισμός, όπως πολύ εύκολα μπορεί να φανεί στα βιβλικά μηνύματα γενικότερα, αλλά και στις παραβολές του ψεύτικου χαρακτήρα του ναζωραίου.

«Μάγια» [Maya] σημαίνει ‘ψευδαίσθηση’ στα Σανσκιρτικά. Πολλοί ανησυχούν για το Ημερολόγιο των Μάγιας που λέει πως το τέλος θα επέλθει το 2012. Με βάση την έρευνα που έχω κάνει [που απέχει πολύ από το τέλος της], τα ονόματα πολλών πολιτισμών και συγκεκριμένα των αρχαίων πολιστισμών, έχουν τις ρίζες τους στην Σανσκιρτικη, όπως Σουμέριος/ΣουμεΆριος. Η σύνδεση με τους Μάγιας έχει νόημα. Πιστεύουμε πως το 2012 μπορεί να είναι η χρονιά που οι Εθνικοί ως σύνολο, θα αφυπνιστούν απο το ΞΟΡΚΙ και την ΑΠΑΤΗ του Χριστιανισμού.

Ένας Εβραίος Ραβίνος είπε κάποτε πως το Εβραικό γράμμα ‘Βαβ’ [Vau] που ειναι στην αριθμολογία τους το έξι, είναι επίσης το σημιτηκό W. Άρα το www [world wide web – Διαδίκτυο] ισοδυναμεί με ‘666’ που οι Εβραίοι ονόμασαν «Το Θηρίο». Οι πληροφορίες στο ίντερνετ δεν μπορούν να ελεγχθούν. Αυτό θα είναι η καταστροφή τους.

Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να προσθέσω μερικές πολύ σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα Ανατολικά διδάγματα που είναι διαθέσημα σήμερα. Όπως με τα πάντα, πολλή απο την σημερινή μας γνώση είναι μολυσμένη με τα Χριστιανικά ψέμματα, διόλου διαφορετικά απο τα διδάγματα της «Νέας Εποχής» που είναι Χριστιανοποιημένος Παγανισμός και μαγεία. Όταν ερευνήσουμε για τη Κουνταλίνι Γιόγκα και την Τάντρα της Αριστερής Ατραπού, μπορούμε ξεκάθαρα να δούμε στην ουσία, στα σύμβολα, στα μάντρα, στις λέξεις και στις τεχνικές βρίσκεται η Σατανική ουσία και τα Σατανικά θεμέλια.

Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορεί κάποιος όταν διαβάζει οτιδήποτε για τη γιόγκα είναι να συνειδητοποιήσει οτι οτιδήποτε έχουμε διαθέσιμο έχει διαστρεβλωθεί. Η πνευματική γνώση έχει βεβηλωθεί και βλασφημηθεί με χριστιανικές έννοιες και μολυνθεί ψυχικά. Δεν υπάρχουν σχετικοί «Νόμοι». Όλες αυτές οι αηδίες σχετικα με την αποχή απο το σεξ, αποχή απο συγκεκριμένα είδη τροφής, εστίαση σε συγκεκριμένες «αρετές», έλλειψη επιθυμίας και απόσπαση και όλα τα σχετικά με αυτά, δεν είναι μόνο άχρηστες πληροφορίες, αλλά και βλαβερές συμβουλές για τον άνθρωπο από πολλές πτυχές. Αυτοί οι περιορισμοί, μαζί με τις σχετικές πληροφορίες τους για το πως να διεγείρετε την ενέργεια κουνταλίνι, να ανοίξετε και να ευθυγραμμίσετε τα τσάκρα και πολλά περισσότερα, έχουν διαστρεβλωθεί σκοπίμως ώστε να ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ τους περισσότερους ώστε να επιτύχουν τη θέωση. Και για το μικρό ποσοστό των ατόμων που καταφέρνουν επιτυχώς να διεγείρουν αυτές τις ενέργειες, οι περισσότεροι από αυτούς, όπως ο Γκόπι Κρίσνα, έχουν καταλήξει με πολύ σημαντικά προβλήματα και πολλοί με προσωπικές καταστροφές. Έχω μελετήσει αρκετά μαζί με προσωπική εμπειρία και το γνωρίζω αυτό. Επιπροσθέτως, η ‘απουσία της επιθυμίας’ που συνεχώς ξεφυτρώνει σε πολλά από τα Ανατολικά διδάγματα [που έχουν διαστρεβλωθεί με χριστιανικές αηδίες] είναι εμφανώς όχι μόνο ανοησίες, αλλά και ψέμματα. Ολοκληρωτική απουσία επιθυμίας ισοδυναμεί με τον θάνατο. Εάν κάποιος δεν είχε καθόλου επιθυμίες, κανένας δεν θα διαλογιζόταν, ούτε θα εργαζόταν προς την εξύψωση του πνεύματος και την επιδίωξη της φώτισης. Το άτομο θα ήταν νεκρό. Αυτά τα ψεύτικα διδάγματα έχουν σκοπό να αφοπλίσουν και να αποτρέψουν αυτούς που αποκτούν δύναμη με τις παραπάνω παραδόσεις απο το να τη χρησημοποιήσουν. Η χρήση των δυνάμεών μας μέσω λευκής και μαύρης μαγείας είναι αυτό που φοβούνται περισσότερο οι εχθροί μας. Για αυτό και διαστρεβλώθηκαν όλα αυτά τα διδάγματα. Όσο για την απουσία επιθυμίας, η μόνη αλήθεια μέσα σε αυτό είναι πως αν κάποιος εκτελεί τις ασκήσεις πιστά, θα βοηθηθεί στο να κόψει τα ψυχοτρόπα ναρκωτικά και τα συναφη ελλατώματα.

H αληθινή Τάντρα της Αριστερής Ατραπού είναι να ζούμε την ζωή μας στο έπακρο, εντρύφηση στην απόλαυση, καθώς προχωρούμε προς την φώτιση μέσω διαλογισμού και γνώσης. Αυτός είναι ο Σατανικός τρόπος. Πολλά βιβλία σχετικά με τη γιόγκα αντιφάσκουν μεταξύ τους και αυτό αποκαλύπτει τις διαστρεβλωμένες πληροφορίες. Πρέπει να ανοίξεις το μυαλό όταν διαβάζεις κάτι -διαβάζοντάς το με Σατανικό τρόπο- και να αφαιρέσεις τα χριστιανικά σκουπίδια που δυστυχώς έχουν μολύνει σχεδόν τα πάντα.

Από τη προσωπική μου εμπειρία, η αλήθεια είναι ότι όταν ενδυναμώνουμε τον εαυτό μας:

To μόνο πράγμα που έχει σημασία σε αυτές τις παραδόσεις είναι η ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΞΑΣΚΗΣΗ και τίποτα περισσότερο. Η ουσία αυτών των διδαγμάτων σχετίζεται με την ανάπτυξη των δυνάμεων του μυαλού και της ψυχής, που είναι διαθέσιμα σε όλους στο σύμπαν. Δεν χρειάζεται να ζείτε την ζωή σας με συγκεκριμένους κανόνες. Η ενέργεια κάνει αυτό που της λένε να κάνει. Το μόνο απαραίτητο είναι η ακριβής γνώση. Τη γνώση για το πως μπορείς να γίνεις όσο πιο ισχυρός γίνεται.

Ως Σατανιστές, εργαζόμαστε με σκοπό:

ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΕΙ. ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΑ. ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΗ ΧΑΘΑ ΓΙΟΓΚΑ, ΤΗΝ ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ ΓΙΟΓΚΑ, ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΝΟΩΝ, ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΤΛ., ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΤΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΜΑΓΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΒΡΙΛ, ΤΣΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ.


Η ΘΕΛΗΣΗ είναι το κλειδί για την εκτέλεση αποτελεσματικής ‘μαγείας’. Όταν το μυαλό και η ψυχή μας ενδυναμώνονται μέσω της γιόγκα, του διαλογισμού και των μάντρα, αυτό που θέλουμε θα πραγματοποιηθεί στη ζωή μας χωρίς καμία τελετουργία. Αυτό το γνωρίζω από τη προσωπική μου εμπειρία. Η ΘΕΛΗΣΗ θα το πραγματοποιήσει, εάν κάποιος έχει τη δύναμη.

 

 

© Copyright 2009, Joy of Satan Ministries;
Βιβλιοθήκη του Κονγκρέσου, νούμερο: 12-16457