Σατανική Τελετή Ευχαριστίας

Υπάρχουν πολλές φορές που μας ευλογεί ο Σατανάς. Είναι πολύ σημαντικό να δείχνουμε την ευγνωμοσύνη μας και να αναγνωρίζουμε τα δώρα του. Η Τελετή Ευχαριστίας είναι ένας τρόπος να δείξουμε την εκτίμησή μας, αλλά ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνουμε πραγματική δουλειά για τις Δυνάμεις της Κολάσεως. Όταν κάποιος είναι νέος, οι Δυνάμεις της Κολάσεως εργάζονται συχνά για λογαριασμό του και θα τον βοηθήσουν. Ολόκληρο το θεμέλιο του Αληθινού Σατανισμού είναι ότι ο Σατανάς μας βοηθάει και μας δίνει την γνώση για να μπορέσουμε να γίνουμε ανεξάρτητοι και να βοηθήσουμε οι ίδιοι τον εαυτό μας. Κάθε φορά που κάποιος επικαλείται τις Δυνάμεις της Κολάσεως, αντλεί κομμάτι από τις ενέργειές τους. Το σημαντικό εδώ είναι ότι θα πρέπει να αξιοποιεί κανείς τις δικές του ενέργειες μόλις αποκτήσει την ικανότητα αυτή.


Γενικά να δίνετε κάτι σε αντάλλαγμα στον/στην Δαίμονα/Δαιμόνισσα που επικαλείτε. Αν κάποιος δεν έχει ακόμη αρκετή πνευματική ισχύ και χρειάζεται βοήθεια από έναν/μία Δαίμονα/Δαιμόνισσα, το "κάτι σε αντάλλαγμα" είναι η συμβολή σας στην πρόοδο του Σατανισμού. Είναι επίσης ο πνευματικός πόλεμος εναντίων των εχθρών του Σατανά.


Εργαστείτε συστηματικά για την καταστροφή τον εχθρού. Ενημερώστε τον κόσμο για την αλήθεια, αλλά κάντε ανώνυμα ή/και με μέτρα ασφαλείας. Αυτό μπορεί να γίνει στο Διαδίκτυο, όπου μπορείτε να μεταδώσετε την Αλήθεια σε χιλιάδες ανθρώπους. Εκτός διαδικτύου, μπορείτε να τοποθετήσετε αντιχριστιανικά φυλλάδια σε χριστιανικά βιβλία σε βιβλιοθήκες, όπου θα τα δουν και θα τα διαβάσουν. Ο εχθρός αφήνει χριστιανικά φυλλάδια παντού και με συνέπεια. Να είστε διακριτικοί, να εργάζεστε με μυστικότητα και να αντιμετωπίζετε τους Χριστιανούς με έμμεσες διαδικασίες. Η πρακτική εργασία είναι αυτό που χρειάζονται οι Δυνάμεις της Κολάσεως από εμάς, όχι μόνο λεκτικές ασυναρτησίες. Το να μιλάμε αλλά να μην κάνουμε τίποτα δεν μας προσφέρει κάτι. Μέσω της εργασίας έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε πραγματικά την εκτίμηση και τις ευχαριστίες μας. Δείξτε την εκτίμησή σας αφιερώνοντας τον χρόνο και την ενέργειά σας όταν και όπου μπορείτε για να καταστρέψετε τον εχθρό και να προωθήσετε τον Σατανισμό.


Τέλος, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να προσφέρετε στις Δυνάμεις της Κολάσεως είναι η ενέργειά σας. Αν σας περισσεύει ενέργεια, ζητήστε από τον Σατανά να στείλει έναν Δαίμονα να την συλλέξει και να την παραδώσει εκεί που την χρειάζονται οι Δυνάμεις της Κολάσεως. Αυτό μπορείτε να το κάνετε ειδικά όταν νιώθετε υπερφορτωμένοι με ενέργεια. Δημιουργήστε μια σχέση με έναν/μία Δαίμονα/Δαιμόνισσα και καλέστε τον/την να πάρει οποιοδήποτε περίσσευμα ενέργειας και να την παραδώσει στις Δυνάμεις της Κολάσεως. Αυτό είναι ακόμη πιο σοβαρό αν είστε μέλος Σατανικής σύναξης. Ο/Η Δαίμονας/ισσα Προστάτης της σύναξης μπορεί να πάρει οποιαδήποτε ενέργεια περισσεύει και να την παραδώσει εκεί που πρέπει. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική ένδειξη ευγνωμοσύνης.


Ο Σατανάς θέλει να αγωνιζόμαστε γιατί είμαστε σε πόλεμο, όχι σε ανούσια κουβεντούλα. Ο καθένας πρέπει να ξέρει τι να δώσει σε έναν Δαίμονα. Προσφέρετε τις υπηρεσίες σας και την σκληρή δουλειά σας, ΟΧΙ μπιχλιμπίδια, τρόφιμα ή άλλα άχρηστα σκουπίδια. Δουλέψτε όπου μπορείτε, χτίστε τις δυνάμεις σας μέσω του συνεπούς διαλογισμού και επιδιώξτε την ανεξαρτησία σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε τις δικές σας επιθυμίες να εκδηλωθούν στην πραγματικότητα από μόνοι σας. Αν έχετε αμφιβολίες σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε ή το πώς να εργαστείτε, ζητήστε βοήθεια από τον Σατανά και ρωτήστε τον στο μυαλό σας. Να είστε συνειδητοποιημένοι και ανοιχτοί και θα λάβετε σημάδια.