Μαγικά/Καμπαλιστικά Τετράγωνα: Πώς να τα Χρησιμοποιείτε Σωστά


Για πολλά χρόνια, έχω συναντήσει τη χρήση των ‘Καμπαλιστικών Τετραγώνων’ που συχνά αποκαλούνται ‘Μαγικά Τετράγωνα’. Η αλήθεια είναι γνωστή ότι αυτά, όπως σχεδόν τα πάντα στον αποκρυφισμό, προέρχονται από την Άπω Ανατολή.

Δυστυχώς, λόγω της μαζικής καταστροφής της πνευματικής γνώσης, ο σωστός τρόπος για να χρησιμοποιηθούν έχει καταστραφεί και διαστρεβλωθεί. Δεδομένου αρκετών διαφορετικών πηγών, καθεμία δίνει μια ελεεινή εξήγηση για το πως χρησιμοποιούνται σωστά αυτά τα πανίσχυρα τετράγωνα. Ο δυτικός αποκρυφισμός έχει διαστρεβλωθεί από τις άθλιες εβραϊκές οδηγίες, παίρνοντας τους αριθμούς και μετατρέποντάς τους [σύμφωνα με την εβραϊκή εκδοχή της αριθμολογίας] στις δικές τους μορφές των ‘σφραγίδων’.

Άλλες πηγές από βιβλία με μάντρα [από συγγραφείς της Άπω Ανατολής] καθοδηγούν ‘να σχεδιάσετε το πλανητικό τετράγωνο σε ένα κομμάτι χαρτί και να το κρατάτε πάνω σας’. Οι άλλες πηγές πρακτικά ακολουθούν αυτά τα δύο παραδείγματα. Είναι προφανές ότι αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος για να χρησιμοποιηθούν.

Στις 28/11/2010, οι Δαίμονες μου έδωσαν τη πραγματική συνταγή για τη χρήση αυτών των πανίσχυρων τετραγώνων. Κατά πρώτον, αποκαλούνται ‘Καμπαλιστικά Τετράγωνα’. Τώρα, οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε ότι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Καμπάλα είναι για την αξιοποίηση των ψαλμών των ήχων και των δονήσεων για την επίκληση συγκεκριμένων ενεργειών και/ή για να πραγματοποιηθούν συγκεκριμένα αποτελέσματα στον υλικό κόσμο. Έτσι, και οι δύο παραπάνω δημοφιλείς πηγές είναι προφανώς διαστρεβλωμένες εξηγήσεις καθώς προσπαθούν να αντικαταστήσουν την απώλεια της πραγματικής πνευματικής γνώσης. Διαβάζοντας από Ανατολίτικες πηγές, βρήκα ότι αυτά τα τετράγωνα περιλαμβάνονται σε βιβλία που έχουν μάντρα [τα μάντρα είναι λέξεις δύναμης], ΑΛΛΑ δεν υπάρχουν πραγματικές οδηγίες στο πώς να τα χρησιμοποιήσετε. Είναι δεδομένο ότι συγκεκριμένα μάντρα πρέπει να απαγγελθούν συγκεκριμένες φορές για έναν συγκεκριμένο αριθμό ημερών και ούτω καθεξής. Το θέμα είναι ότι αυτό αποκαλύπτει ένα Καμπαλιστικό/Μαγικό Τετράγωνο.

Το Καμπαλιστικό/Μαγικό Τετράγωνο αποκαλύπτει μια συγκεκριμένη αλληλουχία για την απαγγελία ενός συγκεκριμένου μάντρα. Αυτές οι λειτουργίες είναι οι πιο ισχυρές που έχω κάνει και δεν είναι για τους αρχάριους στον διαλογισμό. Παράγουν μια υπερβολική ποσότητα ενέργειας, ειδικά στο τσάκρα που αναπαριστά το συγκεκριμένο τετράγωνο. Όλα τα τσάκρα σας θα πρέπει να είναι ανοιχτά και να έχετε πραγματοποιήσει τους διαλογισμούς ανοίγματος τσάκρα στην ιστοσελίδα διαλογισμών.

Η ενέργεια φαίνεται ότι συσσωρεύεται και γίνεται υπερβολικά δυνατή περίπου στα μισά της λειτουργίας. Είναι επιτακτικό να μη παραλείψετε καμία ημέρα στη λειτουργία, καθώς αυτό θα καταστρέψει όλη τη λειτουργία και θα πρέπει να ξαναρχίσετε από την αρχή ξανά. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να είστε πειθαρχημένοι και ακριβείς στον αριθμό των επαναλήψεων που δίνονται για κάθε ημέρα.

Για παράδειγμα:
Χρησιμοποιώντας το Καμπαλιστικό Τετράγωνο του Ήλιου, κάποιος θα θέλει να απαγγείλει το μάντρα του Ήλιου εξακόσιες εξήντα έξι φορές, καθώς αυτό είναι το συνολικό άθροισμα των αριθμών στο Τετράγωνο του Ήλιου. Το μάντρα θα πρέπει να απαγγελθεί/ψαλλεί έναν αριθμό φορών για μια περίοδο 36 ημερών, καθώς υπάρχουν 36 τετράγωνα για τον Ήλιο.

ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΟ/ΜΑΓΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΣΑΚΡΑ, ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΝΟΣ ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ
Όπως φαίνεται στην απεικόνιση του Τετραγώνου του Ήλιου στα αριστερά, θα ξεκινήσετε τη πρώτη μέρα ψέλνοντας το μάντρα 31 φορές για εκείνη τη μέρα. Ξεκινάτε στη κάτω δεξιά γωνία του τετραγώνου και πηγαίνετε από ταδεξιά προς τα αριστερά, και μετά αλλάζετε από τα αριστερά προς τα δεξιά στην επόμενη σειρά, όπως δείχνουνκαι τα βέλη.


Την επόμενη μέρα, θα απαγγείλετε το συγκεκριμένο ηλιακό μάντρα που χρησιμοποιείτε συνολικά 2 φορές, την επόμενη μέρα 4 και ούτω καθεξής μέχρι να φτάσετε στην έκτη ημέρα όπου θα ψάλλετε το μάντρα συνολικά 36 φορές και την έβδομη ημέρα, θα πάτε στην αμέσως επόμενη σειρά και θα ψάλλετε το μάντρα 25 φορές, την επόμενη μέρα 29 φορές και ούτε καθεξής, ολοκληρώνοντας στην 36η ημέρα στο πρώτο τετράγωνο, όπου θα ψάλλετε το μάντρα μόνο μία φορά, όπως φαίνεται στο τετράγωνο.


ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΟ/ΜΑΓΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΓΙΑ ΥΛΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΓΕΙΕΣ [ΜΗ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ] ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ


Για υλική επιτυχία, ευημερία και πρόοδο σε επίγειες [μη-πνευματικές] υποθέσεις, το μάντρα θα πρέπει να απαγγελθεί από πάνω προς τα κάτω, όπως φαίνεται στο παράδειγμα του τετραγώνου του Ήλιου στα αριστερά. Θα ξεκινήσετε τη πρώτη ημέρα ψέλνοντας το μάντρα 1 φορά για αυτή τη μέρα. Ξεκινάτε στη πάνω δεξιά γωνία του τετραγώνου και πηγαίνετε από πάνω προς τα κάτω. 1, μετά την επόμενη μέρα 30, τη Τρίτη μέρα 24, τη τέταρτη μέρα 13, τη Πέμπτη μέρα 12, την έκτη μέρα 31, μετά την επόμενη μέρα στην επόμενη στήλη, όπως δείχνουν τα βέλη, με 2 φορές, την επόμενη μέρα 26 και ούτω καθεξής, ολοκληρώνοντας την 36η ημέρα στο τετράγωνο 6, όπου θα ψάλλετε το μάντρα 6 φορές, όπως φαίνεται στο τετράγωνο.

Συνεχίζοντας το παράδειγμα για τη χρήση του Τετράγωνου του Ήλιου, θα θέλετε να ξεκινήσετε το μάντρα όταν ο Ήλιος είναι δυνατός, είτε στο ζώδιο της έξαρσης [Κριός] ή στο κυρίαρχο ζώδιο του Λέοντα. ΠΟΤΕ μη κάνετε τελετές ή λειτουργίες όταν ο Ήλιος είναι στο ζυγό [το ζώδιο της πτώσης] ή στον Υδροχόο [το ζώδιο της αδυναμίας του]. Όλες η ηλιακές τελετές και λειτουργίες για τον Ήλιο θα πρέπει να ξεκινούν τη Κυριακή [ημέρα του Ήλιου] και κατά τη διάρκεια των ωρών του Ήλιου. Μπορείτε να βρείτε τις ώρες του Ήλιου κατεβάζοντας το πρόγραμμα ChronosXP που είναι απαραίτητο.

Η λειτουργία του Ήλιου θα πρέπει ιδανικά να ξεκινήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας όπου ο Ήλιος είναι ψηλά στον ουρανό και ισχυρός, για παράδειγμα μεταξύ 10:00 και 14:00 [2 μμ], εάν είναι δυνατό.

Κάθε μέρα, το μάντρα που έχει επιλεχθεί για τον Ήλιο θα πρέπει να απαγγέλλεται κατά τη διάρκεια των ωρών του Ήλιου.

Αυτά είναι τα πρότυπα Σανσκριτικά Μάντρα που χρησιμοποιούνται για χιλιάδες χρόνια. Θα πρέπει να αισθανθείτε την ενέργεια σχεδόν αμέσως.

Όταν ολοκληρώσετε με τον ψαλμό, εάν εστιάζετε σε μια πρακτικούς στόχους ευημερίας [μη-πνευματικούς], είναι σημαντικό να κατευθύνετε την ενέργεια που συγκεντρώσατε κάνοντας μια δήλωση αρκετές φορές καθώς οραματίζεστε τον στόχο σας στη παρούσα πραγματικότητα στον ενεστώτα χρόνο.

Αυτές οι λειτουργίες, και οι πνευματικές και οι υλικές, θα πρέπει να πραγματοποιούνται πριν και κατά τη διάρκεια των δύσκολων διελεύσεων του Κρόνου για να ενδυναμώσουν τους πλανήτες που επηρεάζονται και για να αντισταθμίσουν τη κακοτυχία που προκαλείται από τον Κρόνο.


*Παρόλο που υπάρχουν κάποια κείμενα και διδαχές που υποστηρίζουν πως το τρίτο τσάκρα κυριαρχείται από τον πλανήτη Άρη, εμείς διαφωνούμε. Ο λόγο είναι πως η ρίζα [Bija] του μάντρα/δόνησης για το τρίτο τσάκρα ήταν από πάντα το ΡΑ/ΡΑΜ [RA/RAM], το οποίο είναι παραλλαγή του "ΡΑ" από τον ΑΜΟΝ ΡΑ, τον Αιγυπτιακό Θεό του Ήλιου. Η λέξη "Θεός" είναι επίσης ένας όρος για τα τσάκρα.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΩΝ

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΩΝ ΙΣΧΥΟΣ

 

© Copyright 2011, Joy of Satan Ministries;
Βιβλιοθήκη του Κονγκρέσσου, Νούμερο: 12-16457