Σεβασμός

Έχω μάθει πολλά απ'ευθείας από τον Σατανά και τους Θεούς μας. Όλα όσα έχω αναρτήσει σε αυτήν την ιστοσελίδα σχετικά με την επαφή και την δημιουργία σχέσεων με Δαίμονες, προήλθαν απ'ευθείας από τους ίδιους τους Δαίμονες. Δεν απέκτησα αυτές τις πληροφορίες διαβάζοντας κάποιο βιβλίο. Όλα όσα διάβασα από βιβλία σχετικά με τους Δαίμονες, ήταν λανθασμένες πληροφορίες. Οι περισσότερες πληροφορίες για τους Δαίμονες στα δημοφιλή βιβλία, προέρχονται από παλιά γριμόρια που γράφτηκαν από Εβραίους ραββίνους και μερικούς Χριστιανούς.


Ο Αζαζέλ ήρθε να μου μιλήσει και μου είπε ότι οι Δαίμονες είναι πραγματικά αναστατωμένοι με την ασέβεια που έχει δεχτεί ο Πατέρας Σατανάς, ακόμη και από τους δικούς του ανθρώπους. Δεν τους εντυπωσιάζουν οι "Σατανιστές" του LaVey (οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι άθεοι) και εκείνοι που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τον Πατέρα Σατανά σαν κάποιου είδους υπηρέτη. Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι έρχονται στον Σατανά αφού έχουν βιώσει τις αρνητικές και πνευματικά καταστροφικές επιρροές των άλλων λεγόμενων "θρησκειών".


Δεν χρειάζεται να κάνουμε ολόκληρη τελετουργία όταν θέλουμε να επικοινωνήσουμε με τον Πατέρα Σατανά. Προσεύχομαι σε αυτόν κάθε μέρα και τον ευχαριστώ για όλα όσα έχει κάνει για εμένα. Πάντα με ακούει και μου ανταποκρίνεται. Δεν μπορώ να υπερτονίσω την σημασία της δημιουργίας μιας πολύ στενής σχέσης με τον Σατανά, γιατί εδώ είναι που θα μάθετε και θα εξελιχθείτε. Όσο πιο κοντά έρχομαι με τον Πατέρα Σατανά, τόσο περισσότερο εμπνέομαι και τρέφω δέος γι' αυτόν. Υπάρχει τόσο μεγάλος πνευματικός πλούτος και τέτοια ψυχική ολοκλήρωση, όταν βάζουμε τον Σατανά στο κέντρο της ζωής μας.


Αν είστε καινούριοι, είναι σημαντικό να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να γνωρίσετε τον Πατέρα Σατανά χωρίς προκαταλήψεις.


-Αρχιερέας Maxine Dietrich