Ο Κυβερνήτης του Αστρολογικού Χάρτη

Ο κυβερνήτης του αστρολογικού σας χάρτη είναι ο πλανήτης που κυβερνά τον ωροσκόπο σας. Μπορείτε να βρείτε τον ωροσκόπο σας στην Αστρολογία του Αζαζέλ. Υπάρχουν και περιπτώσεις συγκυβερνητών του χάρτη, όπως όταν κάποιο ζώδιο παρεμβάλλεται στον πρώτο οίκο, όταν υπάρχουν πλανήτες στον πρώτο οίκο, ή όταν ο ωροσκόπος σας είναι ο Σκορπιός, ο Υδροχόος ή οι Ιχθείς, καθώς τα τρία αυτά ζώδια έχουν συγκυβερνήτη. Όμως, ο βασικός κυβερνήτης του χάρτη σας είναι ο πρωτεύων κυβερνήτης πλανήτης του ωροσκόπου σας και αυτός ο πλανήτης είναι που σας αντιπροσωπεύει. Ο κυβερνήτης του χάρτη σας είναι ο πιο σημαντικός πλανήτης στην ζωή σας.


ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΟΥΣ:


ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ:

Αυτή η όψη χαρίζει υγεία, σωματική δύναμη, ενέργεια και ζωτικότητα. Πρόκειται συνήθως για μια τυχερή τοποθέτηση, που τείνει προς μια μακρά ζωή, με σωματική δύναμη ακόμη και σε μεγάλη ηλικία. Οι δυνάμεις ανάκαμψης είναι πολύ ισχυρές. Ανάλογα με το ζώδιο, η θέση αυτή δίνει μια αισιόδοξη διάθεση και αντισταθμίζει πτυχές χαμηλής αυτοεκτίμησης. Ο κυβερνήτης του χάρτη σε σύνοδο με τον Ήλιο, βοηθά στην αντιστάθμιση των αρνητικών όψεων. Αυτή η τοποθέτηση δίνει επίσης μια αίσθηση χαρίσματος και κάνει κάποιον να είναι αρεστός στους άλλους. Οι υποθέσεις του οίκου με τον Λέοντα στην ακμή του, είναι πιθανό να έχουν σημασία στην ζωή του ατόμου.


ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ:

Η φύση των ανθρώπων αυτών είναι ευαίσθητη, συναισθηματική και επικεντρωμένη στην οικογένεια. Αυτοί οι άνθρωποι είναι συνήθως καλοί μάγειρες και καλοφαγάδες. Μπορεί να έχουν μια πτυχή φροντίδας στην προσωπικότητά τους και να νοιάζονται για τους άλλους. Υπάρχει συχνά μια έντονη ψυχική ικανότητα, με τάση να απορροφούν τα συναισθήματα και τον γενικό τόνο του περιβάλλοντος γύρω τους. Αυτοί οι άνθρωποι είναι κυκλοθυμικοί και τους αρέσουν τα μέρη όπου υπάρχει νερό. Το σπίτι και η οικογένεια είναι πολύ σημαντικά γι' αυτούς. Συχνά εμφανίζουν μια τάση για αλλαγή ταυτότητας και περνούν από διάφορες φάσεις στην ζωή τους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να αλλάζουν το χρώμα των μαλλιών τους και την ενδυμασία τους. Οι υποθέσεις του οίκου με τον Καρκίνο στην ακμή του, είναι πιθανό να έχουν σημασία στην ζωή τους.


ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ:

Αυτοί οι άνθρωποι είναι συχνά διανοούμενοι, ομιλητικοί, επιδέξιοι και έχουν σωματικό συντονισμό. Έχουν ενεργό μυαλό και μπορεί εύκολα να βαρεθούν. Είναι συχνά νευρικοί και ανήσυχοι. Αυτή η τοποθέτηση δίνει συχνά ταλέντο στον αθλητισμό. Οι υποθέσεις του οίκου με τους Διδύμους στην ακμή του, είναι πιθανό να έχουν σημασία στην ζωή τους.


ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ:

Αυτή η όψη συνήθως κάνει κάποιον ελκυστικό, γοητευτικό, του χαρίζει ομορφιά, καλλιτεχνικό ταλέντο και την αίσθηση του καλού γούστου. Αυτοί οι άνθρωποι, μαζί με μια ευχάριστη προσωπικότητα, έχουν και κάποιο χάρισμα και, εκτός αν ο Άρης είναι ισχυρός στον χάρτη, είναι συνήθως εκλεπτυσμένοι και καλομαθημένοι, με έντονη αντιπάθεια για την τραχύτητα ή την άξεστη συμπεριφορά των άλλων. Αποφεύγουν τις αντιπαραθέσεις και προτιμούν να έχουν σχέσεις με τους άλλους σε ένα αρμονικό και ειρηνικό περιβάλλον. Οι υποθέσεις των οίκων με τον Ταύρο ή τον Ζυγό στην ακμή του, είναι πιθανό να έχουν σημασία στην ζωή τους.


ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ:

Αυτή η όψη δημιουργεί μια εξωστρεφή, θερμή, ενεργητική και μαχητική φύση. Είναι καλή για την υγεία, την ενέργεια και την ζωτικότητα, αλλά μπορεί να κάνει κάποιον αγενή. Αυτοί οι άνθρωποι είναι γενικά ανυπόμονοι και τους αρέσει να μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό. Οι λεπτομέρειες τους κουράζουν. Ο Άρης σε σύνοδο με τον κυβερνήτη, δίνει ανταγωνιστικότητα, αθλητικές και πολεμικές ικανότητες, καθώς και ένα ατρόμητο και πρωτοποριακό πνεύμα. Οι άνθρωποι με αυτήν την τοποθέτηση είναι συχνά γεννημένοι ηγέτες. Πολλοί στρατιωτικοί ηγέτες, όπως αξιωματικοί, στρατηγοί και όσοι έχουν σημαντική και ισόβια καριέρα στον στρατό, έχουν αυτήν την σύζευξη. Οι υποθέσεις του οίκου με τον Κριό στην ακμή του, είναι πιθανό να έχουν σημασία στην ζωή τους.


ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ:

Ο Δίας παρέχει προστασία καθ'όλην την διάρκεια της ζωής. Αυτή η όψη δίνει αυτοπεποίθηση, μια χαρούμενη φύση και αισιοδοξία, ενώ μπορεί να αντισταθμίσει αρνητικούς παράγοντες, όπως την χαμηλή αυτοεκτίμηση στον χάρτη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα άτομα αυτά είναι δια βίου μαθητές και μπορούν να κερδίσουν πολλά από την ενασχόληση με τα πανεπιστήμια και άλλους χώρους εκπαίδευσης. Μπορεί να είναι υπερβολικά επιπόλαιοι και λάτρεις των ταξιδιών. Αυτό προσδίδει στην προσωπικότητά τους μια ευχάριστη διάθεση και γενικά είναι αρεστοί στους άλλους. Υπάρχει επίσης η τάση να είναι μεγαλόσωμοι, όντας ψηλοί ή/και παχείς και έχοντας μεγάλα κόκκαλα. Οι υποθέσεις του οίκου με τον Τοξότη στην ακμή του, είναι πιθανό να έχουν σημασία στην ζωή τους.


ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ:

Όσο πιο στενή είναι η σύνοδος, τόσο πιο κακόβουλη μπορεί να είναι η επιρροή του Κρόνου. Συχνά πρόκεται για προσωπικότητες αναβλητικές και απαισιόδοξες, όντας σε ορισμένες περιπτώσεις κακότυχες και υπερβολικά σοβαρές. Πρέπει να ληφθούν υπ'όψιν και άλλες όψεις. Οι υποθέσεις του οίκου με τον Αιγόκερω στην ακμή του, είναι πιθανό να έχουν σημασία στην ζωή τους.


ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ:

Αυτοί οι άνθρωποι αγαπούν την ελευθερία, είναι επαναστάτες, πρωτότυποι, ασυνήθιστοι, ακόμη και εκκεντρικοί. Αυτή η όψη μπορεί να δώσει ιδιοφυΐα, ταλέντο στην πληροφορική, εφευρετικότητα και κλίση στα μαθηματικά. Τα νευρικά ξεσπάσματα είναι συνήθη, μαζί με μια νευρική φύση. Οι άνθρωποι με αυτήν την τοποθέτηση τείνουν να είναι ασυνήθιστοι ή/και ξεχωριστοί με κάποιον τρόπο. Οι υποθέσεις του οίκου με τον Υδροχόο στην ακμή του, είναι πιθανό να έχουν σημασία στην ζωή τους.


ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ:

Ο Ποσειδώνας μπορεί να έχει κακόβουλη επίδραση όταν βρίσκεται σε σύνοδο με κάποιον κυβερνήτη πλανήτη. Συχνά συναντάται σε χάρτες ατόμων που είναι ψυχικά ασθενείς και εθισμένοι στα ναρκωτικά ή/και στο αλκοόλ, ατόμων που είναι αλλοπρόσαλλοι, με αδύναμη θέληση, υπερευαίσθητοι και αναξιόπιστοι. Αυτοί οι άνθρωποι επηρεάζονται εύκολα και είναι συνήθως εκτεθειμένοι στην εξαπάτηση και την εκμετάλλευση των άλλων. Αυτό δεν είναι καλό για την ψυχική υγεία (μόνο με την σύνοδο ισχύουν τα προαναφερθέντα). Το καλό όμως, είναι ότι ο κυβερνήτης του χάρτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, βρίσκεται στους χάρτες πολλών γνωστών συνθετών και μουσικών. Ο Ποσειδώνας είναι η ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης, με την ικανότητα να δημιουργεί ομορφιά. Οι ποιητές, οι καλλιτέχνες και οι χορευτές, έχουν συχνά την σύνοδο αυτή. Οι υποθέσεις του οίκου με τους Ιχθείς στην ακμή τους, είναι πιθανό να έχουν σημασία στην ζωή τους.


ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΩΝΑ:

Οι σύνοδοι με τον Πλούτωνα δίνουν ένταση. Υπάρχει κλίση στην μαγεία και έντονη συγκέντρωση του νου. Η όψη αυτή δίνει ισχυρή θέληση, εσωτερική δύναμη και μια πολύ ενεργή στάση. Αυτοί οι άνθρωποι πεθαίνουν με τιμή και δεν δειλιάζουν. Αυτή η όψη παρατηρείται συχνά στους χάρτες όσων είναι γεννημένοι μάγοι. Τείνουν να μεταμορφώνουν τους ανθρώπους με τους οποίους έρχονται σε επαφή και αλληλεπιδρούν.