Οι Δυνάμεις του Νου και της Ψυχής


Η ουσία του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ Σατανισμού είναι η ολοκλήρωση του έργου του Δημιουργού Θεού Σατανά για την ανθρωπότητα. Ο Σατανάς εμποδίστηκε από το να ολοκληρώσει το έργο του για την ανθρωπότητα: την θέωση της ανθρώπινης ψυχής. Η θέωση είναι η πνευματική και σωματική τελειότητα και αθανασία, μαζί με θεϊκές δυνάμεις, σοφία, κατανόηση και γνώση. Αυτό είναι το βασικό νόημα όλων των απόκρυφων πρακτικών, όπως της αλχημείας και των θρύλων των Θεών, οι οποίες είναι αλληγορίες που περιέχουν αυτό το πανίσχυρο μήνυμα.


Για όσους από εσάς δεν είστε εξοικειωμένοι με τις λειτουργίες του νου γνωστές ως "μαγεία", θα σας εξηγήσω ώστε να κατανοήσετε πώς λειτουργούν. Κοιτάξτε γύρω σας. Οτιδήποτε βλέπετε, η οθόνη του υπολογιστή σας, η καρέκλα σας, το κρεβάτι σας, τα έπιπλά σας, τα αυτοκίνητα έξω, τα κτίρια, παράθυρα… οτιδήποτε βλέπετε ήταν η ιδέα ενός ανθρώπου, πριν υλοποιηθεί. Τώρα, θέλω επίσης να προσθέσω ότι σε κάποιες περιπτώσεις, όπως με την επιστήμη, για παράδειγμα οι καταιγίδες πραγματοποιούνται μόνες τους: ζεστός υγρός αέρας που συγκρούεται με ψυχρό ξηρό αέρα, αλλά η πλειονότητα των πραγμάτων ήταν κάποτε η ιδέα κάποιου.


Για να αρχίσουμε, συνήθως αυτοί που δεν είναι εξοικειωμένοι με την μαγεία (η χρήση των δυνάμεων του νου και της ψυχής για να αποκτήσουμε αυτά που επιθυμούμε), έχουν την εικόνα από γριές με μαύρα μυτερά καπέλα, σκουπόξυλα, νυχτερίδες, καζάνια, βατράχια, φυλαχτά, ιερούς λίθους, σύμβολα κτλ.


Οι δυνάμεις που χρησιμοποιούμε είναι οι δυνάμεις του νου και της ψυχής μας. Κάποια από τα παραπάνω είναι ενισχύσεις, όπως το καζάνι. Άλλα, όπως φυλαχτά, δαχτυλίδια με λίθους και ούτω καθεξής ενισχύουν τις ενέργειες. Αυτό είναι επιστημονικό γεγονός. Οι κρύσταλλοι, οι λίθοι και τα σχετικά ενισχύουν και μπορούν να μεταδώσουν την ενέργεια. Οι Συνάξεις (ομάδες μάγων/μαγισσών) μπορεί να είναι εξαιρετικά ισχυρές στην ενίσχυση ενεργειών, καθώς πολλοί άνθρωποι με χαρίσματα που συνεργάζονται, εφαρμόζουν αυτές τις δυνάμεις με ενότητα για συγκεκριμένες λειτουργίες, σε αντίθεση με ένα μόνο άτομο. Η αύξηση των ενεργειών και η κατεύθυνση αυτής της ενέργειας στο να πετύχει τους στόχους και τις επιθυμίες, οτιδήποτε κι αν είναι αυτές, είναι η ουσία της μαγείας.


Στις ταινίες βλέπουμε συχνά κύκλους με αστρολογικά σύμβολα και άλλα απόκρυφα σύμβολα. Το να συγχρονίζουμε την συγκέντρωση ενεργειών και την αποστολή ενεργειών με αστρολογικές θέσεις συχνά είναι κρίσιμο για την επιτυχία μιας λειτουργίας και ενισχύει σημαντικά τις δυνάμεις. Οι Μάγισσες και οι Μάγοι (αυτοί που χρησιμοποιούν τις δυνάμεις του νου και της ψυχής και έχουν αυτή τη γνώση) χρησιμοποιούν οποιοδήποτε μέσο μπορούν για να ενισχύσουν τις δυνάμεις τους. Αυτό είναι σημαντικό.


Οι Δαίμονες και οι πνευματικοί τους βοηθοί συχνά χρησιμοποιούν βατράχους, γάτες, σκύλους και άλλα πνευματικά κατοικίδια για να βοηθήσουν στις λειτουργίες των μάγων και να επικοινωνούν μέσω του ζώου. Το ζώο πάντα φροντίζεται πολύ καλά και είναι πολύ κοντά με τον μάγο, δημιουργώντας έναν ισχυρό δεσμό. Το οικείο ζώο επίσης προσφέρει προστασία και είναι ένα δώρο από τον Σατανά. Τα ζώα είναι ιερά στον Σατανισμό και πάντα θα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με φροντίδα και σεβασμό.


Συνοψίζοντας:

1. Ο Πραγματικός Σατανισμός έχει ως σκοπό την ανάπτυξη του νου, της ψυχής και των ατομικών δυνάμεων.

2. Η "μαγεία" είναι η χρήση αυτών των δυνάμεων του νου και της ψυχής. Τα σύμβολα, τα φυλαχτά, οι λίθοι και άλλα αντικείμενα (ενισχύσεις) λειτουργούν ενισχυτικά στην ενέργεια, έμμεσα ή άμεσα. Η χρήση των "ενισχύσεων" είναι προαιρετική.