Αμνησία Προηγούμενης Ζωής


Πολλά γεγονότα είναι μοιραία, όπως το να βρεθεί κανείς σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, να βρεθεί με λάθος ανθρώπους, πάλι τη λάθος στιγμή, ατυχήματα, ασθένειες, να χάσει κάτι για μια μέρα ή ένα λεπτό και άλλα συναφή περιστατικά. Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της έλλειψης γνώσης. Η μετενσάρκωση είναι γεγονός. Όταν μπαίνουμε σε μια νέα ζωή φέρνουμε τον εαυτό μας μαζί μας. Αυτό περιλαμβάνει παρελθοντικά κολλήματα και προηγούμενες εξαρτήσεις, λανθασμένες πεποιθήσεις, θλίψη, πόνο και ούτω καθεξής. Όταν εισερχόμαστε σε μια νέα ύπαρξη, το κάνουμε υπό αμνησία. Εγώ και άλλοι Αρχιερείς της Χαράς του Σατανά έχουμε δουλέψει εκτενώς με ανθρώπους που είχαν πεθάνει και βρίσκονταν σε πνευματική μορφή. Όταν κάποιος πεθαίνει, δεν εξελίσσεται σε δύναμη ή ικανότητα. Χρειάζεται ένας φυσικός εαυτός για να το κάνει αυτό. Με τον θάνατο, κάποιος παίρνει τον εαυτό του, τον χαρακτήρα του, τις ικανότητές του και όλα αυτά στον πνευματικό κόσμο και στη συνέχεια σε μια νέα ζωή αν μετενσαρκωθεί, πράγμα που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Ο αστρικός κόσμος είναι πολύ βαρετός για όσους βρίσκονται σε πνευματική μορφή. Δεν κοιμούνται, δεν τρώνε και δεν απολαμβάνουν καμία φυσική απόλαυση. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορούν να εξελιχθούν σε δύναμη είναι να δουλέψει ένας προικισμένος άνθρωπος στον ζωντανό κόσμο με την ψυχή τους.


Επιστρέφοντας στο άρθρο για την αμνησία… Υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με ορισμένα πειράματα. Πολλά από αυτά έχουν κρατηθεί μακριά από το κοινό λόγω της σκληρής τους φύσης. Τα πειράματα αυτά αφορούν τη μελέτη των επιπτώσεων της τεχνητά προκαλούμενης αμνησίας τόσο σε ζώα όσο και σε ανθρώπους και πώς επηρεάζει άμεσα το κύκλωμα ανατροφοδότησης στον εγκέφαλο. Με την αυτογνωσία, μπορεί κανείς να ασκήσει έλεγχο, αλλά από την άλλη πλευρά, όταν το κύκλωμα ανατροφοδότησης μπλοκάρεται μέσω της αμνησίας, εμποδίζεται η αναμόρφωση του προβληματικού προγραμματισμού στο μυαλό του.


Ο Ρώσος ψυχολόγος Ιβάν Παβλόφ διεξήγαγε μια σειρά πειραμάτων σε σκύλους. Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε εξοικειωμένοι με τη θεωρία της κλιμάκωσης, που διδάσκεται στο μάθημα Ψυχολογία 1001, αν κάποιος σπουδάζει σε κάποιο Πανεπιστήμιο. Στα σκυλιά δόθηκε τροφή αφού χτυπούσε ένα κουδούνι. Το κουδούνι, μετά από αρκετές φορές, προκαλούσε στο σκύλο σάλιο (προσδοκία τροφής), ανεξάρτητα από το αν ακολουθούσε ή όχι η τροφή. Ο ήχος προκαλούσε πείνα στο σκύλο. Δύο ξεχωριστά ερεθίσματα, που εφαρμόζονται με διαφορά δευτερολέπτων το ένα από το άλλο, θα δημιουργήσουν μια ακούσια αντίδραση στον εγκέφαλο.


Πολλά από τα πειράματά του προχώρησαν πέρα από τα βασικά. Ήταν σε θέση να προκαλέσει νευρικές καταρρεύσεις σε σκύλους και άλλα ζώα, και πάλι μέσω συσχετισμού. Το πεινασμένο ζώο πήγαινε για την τροφή και εκείνος εφάρμοζε επώδυνα σοκ, εξαιρετικά δυνατούς θορύβους, εκρήξεις καυτής θερμότητας ή άλλα ερεθίσματα δημιουργώντας μια κατάσταση επιβίωσης έναντι φόβου/πονού. Αυτό δημιουργούσε νευρώσεις και ψυχικές ασθένειες στα ζώα, με τον ίδιο τρόπο που η Χριστιανική Εκκλησία έχει καταστρέψει την ψυχική υγεία δισεκατομμυρίων ανθρώπων επιβάλλοντας την αποχή από τη σεξουαλική επαφή και αρνούμενη άλλες φυσιολογικές και φυσικές ανάγκες. Η σεξουαλικότητα ισούται με τη ζωτική δύναμη- η αποχή δημιουργεί νευρωτισμό. Ο εχθρός γνωρίζει τα πάντα για τον ανθρώπινο νου και πώς να τον καταστρέψει, μαζί με την ψυχή.


Ένας άλλος Ρώσος επιστήμονας, ο A R Luria συνέχισε τα πειράματα του Pavlov, αλλά αυτή τη φορά σε ανθρώπους. (Η CIA το κάνει αυτό επίσης, αν και πολλά από αυτά έχουν κρατηθεί μακριά από το κοινό). Ο Luria διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι, όντας σε θέση να θυμούνται, ήταν σε θέση να αντισταθούν στον προγραμματισμό και να αποκαταστήσουν το μυαλό τους μέσω της λογικής σκέψης και της εφαρμογής της θέλησης. Ο Luria, (μαζί με τη CIA τα επόμενα χρόνια) προκάλεσε αμνησία στα υποκείμενά του μέσω θεραπειών με ηλεκτροσόκ και καταστάσεων έκστασης που προκαλούνταν από φάρμακα. Με τις καταστάσεις ύπνωσης που προκαλούνται από φάρμακα, το 99,9% της ανθρωπότητας μπορεί να υπνωτιστεί και να επαναπρογραμματιστεί. Πολύ λίγοι, αν υπάρχουν, είναι ανθεκτικοί.


Η θεραπεία με ηλεκτροσόκ (EST) έχε» χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία και τον έλεγχο των ψυχικών ασθενειών. Η EST προκαλεί οπισθοδρομική αμνησία. Οι αναμνήσεις καταστρέφονται, ανάλογα με την ένταση και τη συχνότητα των ηλεκτροσόκ. Με EST υψηλού επιπέδου, κάποιος δεν μπορεί να θυμηθεί το όνομά του, την ταυτότητά του ή το παρελθόν του. Το υποκείμενο γίνεται εξαιρετικά ήρεμο και συγκεντρωμένο στο παρόν. Η ταινία του 1975, "Ένας πέταξε πάνω από τη φωλιά του κούκου" είναι ένα καλό παράδειγμα των επιπτώσεων της EST, ειδικά στο τέλος όπου ο χαρακτήρας, τον οποίο υποδύεται ο Jack Nicholson, υπέστη σοκ σε μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη χωρίς να θυμάται την ταυτότητα ή το παρελθόν του. Ο εγκέφαλός του ήταν σαν φυτό.


Ενοχλητικές σκέψεις και ψευδείς αναμνήσεις μπορούν να εμφυτευτούν στο μυαλό των υποκειμένων από τον χειριστή με παλινδρόμηση των υποκειμένων στην πρώιμη παιδική ή βρεφική ηλικία. Σε αυτό το στάδιο, το μυαλό γίνεται ανυπεράσπιστο και αβοήθητο. Ο χειριστής γίνεται αντιληπτός ως φιγούρα που αναλαμβάνει τον ρόλο του γονέα. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού ήταν όπου ψευδείς αναμνήσεις εμφυτεύτηκαν από έναν χριστιανό ψυχίατρο στο θέμα του βιβλίου "Η Μισέλ θυμάται".


Η πρόκληση νευρωτισμού συνήθως, αν και όχι πάντα, απαιτεί από τον χειριστή να παλινδρομήσει το υποκείμενο και να εμφυτεύσει ψευδείς αναμνήσεις, όπως ο βιασμός του παιδιού από έναν γονέα. Εκατό τοις εκατό των περιπτώσεων, πρέπει να προταθεί στο υποκείμενο αμνησία, ώστε το υποκείμενο να μην έχει καμία ανάμνηση της συνεδρίας ή των εμφυτευμένων υποδείξεων. Το θύμα, όταν βρίσκεται βαθιά μέσα στο νερό, ενημερώνεται από τον χειριστή στο τέλος της συνεδρίας ότι δεν θα θυμάται τίποτα από τη συνεδρία όταν «ξυπνήσει». Κατακριτέες ψευδείς αναμνήσεις, φόβοι και κάθε είδους ψυχολογικά προβλήματα μπορούν να εμφυτευτούν με υποβολή στο μυαλό του υποκειμένου, όπως η δολοφονία ενός αγαπημένου προσώπου, παράλογοι φόβοι, ντροπή και ενοχές.


Η αμνησία εμποδίζει το υποκείμενο να κατάνοήσει τα κολλήματα και να τα αντιμετωπίσει. Ο υποσυνείδητος νους τα διατηρεί και ενεργεί βάσει αυτών. Το υποκείμενο δεν τα γνωρίζει, εκτός από το να έχει παράξενα, παράλογα συναισθήματα, ανεξήγητες νευρώσεις και ανώμαλη συμπεριφορά. Ανεξάρτητα από αυτό, τα προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν και επηρεάζουν τη μελλοντική συμπεριφορά του υποκειμένου. Αυτό συμβαίνει όταν βιώνουμε αμνησία σχετικά με προηγούμενες ζωές. Έχουμε περισσότερες εμπειρίες από όσες γνωρίζουμε, οι οποίες κρέμονται στο υποσυνείδητό μας και μας επηρεάζουν σε αυτή τη ζωή, και αν δεν τις αντιμετωπίσουμε, θα μας επηρεάζουν και σε μελλοντικές ζωές. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί συμβαίνουν άσχημα πράγματα και είμαστε ανίσχυροι σε πολλές περιπτώσεις να τα αποτρέψουμε ή να τα σταματήσουμε.


Η ταινία, Hannibal, αν και μυθοπλαστική, είναιι ένα παράδειγμα του τι μπορεί να γίνει σε κάποιον που βρίσκεται σε κατάσταση έκστασης που προκαλείται από ναρκωτικά, όπου ο ψυχίατρος Hannibal Lecter προσφέρει στον Mason Verger ένα popper (νιτρικό αμύλιο) και του προτείνει να ξεφλουδίσει το πρόσωπό του. Σε αυτή την φανταστική περίπτωση, δεν υπήρξε αμνησία. Μην επιτρέψετε ποτέ σε κανέναν, ανεξάρτητα από το ποιος μπορεί να είναι, να σας υπνωτίσει.


Μπορούμε να αρχίσουμε να γνωρίζουμε πραγματικά τον εαυτό μας και να πάρουμε καλύτερο έλεγχο της ζωής μας, αποκτώντας πρόσβαση σε προηγούμενες ζωές μέσω της αυτοΰπνωσης, μαθαίνοντας και κατανοώντας όσα περισσότερα μπορούμε γι’ αυτές. Όλοι μας πρέπει να αφιερώσουμε χρόνο για να μπούμε στις δικές μας καταστάσεις ύπνωσης και να εξερευνήσουμε το δικό μας μυαλό, τις παιδικές αναμνήσεις και τις προηγούμενες ζωές μας. Λόγω της κατάρας της αμνησίας και της έλλειψης γνώσης, υπάρχει το λεγόμενο "κάρμα". Το κάρμα μπορεί να ξεπεραστεί και να νικηθεί μόνο με τη γνώση. Η γνώση είναι το κλειδί για τα πάντα. Η γνώση των πάντων για τον εαυτό μας, τις προηγούμενες ζωές και ούτω καθεξής θα μας απελευθερώσει.


Κλείνοντας, ως προειδοποίηση, μην επιτρέψετε ποτέ σε κανέναν ανεξαιρέτως να σας υπνωτίσει.

__________________________________________________________

Παραπομπή:

Μυστικό, μην το πεις: Η Εγκυκλοπαίδεια του Υπνωτισμού της Carla Emery ©1998