Οι Άνθρωποι στην Ζωή μας

Εμείς οι Σατανιστές είμαστε λίγοι αριθμητικά, αλλά αυξανόμαστε κάθε μέρα. Δυστυχώς, υπάρχουν άνθρωποι στην ζωή μας που έχουν επηρεαστεί εις βάθος από τις χριστιανικές και άλλες εχθρικές διδασκαλίες. Οι γιορτές, οι οικογενειακές συγκεντρώσεις και άλλες συναθροίσεις μπορούν να είναι δύσκολες στιγμές για πολλούς από εμάς.


Οι χριστιανοί αισθάνονται δυνατοί όταν δεν είναι μόνοι τους και βρίσκονται σε μια ομάδα με άλλους χριστιανούς να τους στηρίζουν, αλλά όταν έρχονται σε αντιπαράθεση με κάποιον και είναι μόνοι, λίγοι από αυτούς είναι γενναίοι. Η "πίστη" τους κάνει φτερά. Έχω δει αυτούς τους ανθρώπους να λυγίζουν όταν είναι μόνοι τους. Είναι τόσο αδύναμοι και εξαρτημένοι. Αρκετοί χριστιανοί έχουν παραιτηθεί από την δουλειά τους εξαιτίας μου. Δημιουργούν συγκρούσεις που δεν μπορούν να διαχειριστούν. Οι περισσότεροι είναι μόνο λόγια και αυτό είναι όλο.


Ήμουν άθεη για παραπάνω από δεκαπέντε χρόνια. Μισούσα όμως τον χριστιανισμό και τις διδασκαλίες του πολύ περισσότερο από τον μέσο άθεο. Οι "βλασφημίες" μου κυριολεκτικά τους έκαναν να ανατριχιάζουν. Πριν από αρκετά χρόνια, όταν δούλευα στην τρίτη βάρδια σε ένα εστιατόριο που λειτουργούσε όλο το 24ωρο, ερχόταν ένας φλώρος και καθόταν στο ταμείο. Ένα βράδυ, ο ίδιος φλώρος παρενέβη σε μια συζήτηση που είχα με έναν έφηβο που ακολουθούσε τον "Σατανισμό" του LaVey, ενώ δεν τον αφορούσε. Του έδωσα να καταλάβει και έφυγα, καθώς η βάρδιά μου είχε τελειώσει και τότε το βούλωσε. Μόλις βγήκα από την πόρτα, ο φλώρος άρχισει να μιλάει στον γιο μου (ο οποίος επίσης δούλευε εκεί ως σερβιτόρος) για τον "θεό". Ο γιος μου φώναξε: "ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΘΕΟ!". Ο τύπος αμέσως φοβήθηκε και ένιωσε ότι απειλείτο πολύ.


Οι περισσότεροι χριστιανοί είναι αδύναμοι, είτε είναι συνάδελφοι είτε συγγενείς, αλλά και οτιδήποτε άλλο. Σπάνια θα δεις χριστιανό να τα βάζει με πολλούς από εμάς. Όμως, όταν είναι πολλοί χριστιανοί εναντίον ενός Σατανιστή, η κατάσταση συνήθως είναι διαφορετική. Μια φορά με πλησίασαν τρεις χριστιανοί έξω από μια δημόσια βιβλιοθήκη, απειλώντας με ότι θα μου ασκήσουν σωματική βία. Τους είπα την ειλικρινή μου άποψη για τον χριστό. Φυσικά και ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση, ενώ και οι τρεις τους επαναλάμβαναν τις ίδιες παράλογες φράσεις, χωρίς να προβάλλουν κάποιο λογικό επιχείρημα. Το μόνο πράγμα που είχαν να προσφέρουν ήταν απειλές περί σωματικής βίας και τίποτα περισσότερο. Ο ένας από αυτούς τους καραγκιόζηδες ήταν πάστορας. Το ανακάλυψα αργότερα όταν τον αναγνώρισα σε ένα τηλεοπτικό σποτ που διαφήμιζε την εκκλησία του. Αρνήθηκα να υποχωρήσω και όταν είδαν ότι η αντιπαράθεση δεν θα τελείωνε ποτέ, έφυγαν. Έχω διαφωνήσει με αρκετούς από αυτούς, αφήνοντάς τους κάθε φορά χωρίς λόγια. Ξεκινούν διαφωνίες που δεν μπορούν να τελειώσουν, καθώς δεν έχουν τι να απαντήσουν.


Οι περισσότεροι από αυτούς τους χριστιανούς δεν έχουν μέλλον. Ο Σατανάς μας δίνει δύναμη που αυτοί δεν έχουν. Τους κοιτάζω και βλέπω πόσο αδύναμοι είναι οι περισσότεροι από αυτούς, πόσο εξαρτημένοι είναι από την γνώμη των άλλων. Τέτοια πράγματα τους οδηγούν εξ'αρχής στον χριστιανισμό. Ο Σατανάς βαδίζει μόνος του, καθώς αυτή είναι η φύση του. Εδώ, δεν υπάρχει μικροπρεπές γλείψιμο ή συμμόρφωση με τις "προσδοκίες" και τα "πρότυπα" των άλλων. Είμαστε ξεχωριστοί. Δεν υποκύπτουμε σε κανέναν. Έχουμε την δύναμη να τους ξεσκίσουμε και να τους φτύσουμε και το ξέρουν και οι ίδιοι πολύ καλά.


Οι χριστιανοί μού λένε ότι θα προσευχηθούν για εμένα και τους λέω και εγώ το ίδιο. Αυτό τους κάνει να ανησυχούν. Έχω δει από πρώτο χέρι τι έχουν πάθει οι ηλίθιοι που "προσευχήθηκαν" για εμένα. Ο Σατανάς και οι Δαίμονες τιμωρούν αυτούς που μας παρενοχλούν, ίσως όχι αμέσως, αλλά πάντα παθαίνουν δεινά μετά από λίγο καιρό.


Όσον αφορά εκείνους για τους οποίους νοιαζόμαστε και αγαπάμε πραγματικά, το να τους θυμόμαστε στις τελετουργίες μας μπορεί να κάνει θαύματα.


-Αρχιερέας Maxine Dietrich