Ερωτικό Ξόρκι

Για να προκαλέσετε έρωτα ή λαγνεία, χρησιμοποιείται ο σεξουαλικός οργασμός και κατευθύνεται στην ψυχή αυτού που επιθυμείτε. Ιδανικά αυτό θα πρέπει να γίνεται συχνά όταν το άτομο κοιμάται. Διεγείρετε ερωτικά τον εαυτό σας φτάνοντας μέχρι την κορύφωση σκεπτόμενοι το άτομο που επιθυμείτε. Τη στιγμή της κορύφωσης, οραματιστείτε την ενέργεια να φωτίζει όλο το σώμα του/της και την αύρα του/της και διατάξτε την ενέργεια με μια παραδοχή. Η παραδοχή θα πρέπει να είναι σύντομη, στον ενεστώτα και επικεντρωμένη. Για παράδειγμα: "Ο/Η (το όνομα του ατόμου) είναι βαθιά ερωτευμένος/η μαζί μου και με ποθεί σεξουαλικά".


Για να ενδυναμώσετε περαιτέρω το μαγικό, μπείτε σε κατάσταση ύπνωσης και κατα προτίμηση όταν το άτομο κοιμάται, οραματιστείτε τον/την και τραβήξτε το αστρικό σώμα του/της και ήρεμα αλλά με πειθώ διατάξτε το. Για παράδειγμα: "(το όνομα του ατόμου) με ερωτεύεσαι και με επιθυμείς πολύ κάθε ημέρα. Με βρίσκεις εντελώς ακαταμάχητο".


Όσο πιο συχνά το κάνετε αυτό, τόσο το καλύτερο. Αυτό μπορεί να πρέπει να επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.


Για να χωρίσετε ένα ζευγάρι ή να απωθήσετε κάποιον τρίτο, μπορείτε να βάλετε μια απωθητική αύρα γύρω από το άτομο που θέλετε να απομονώσετε. Για παράδειγμα "Οποιοδήποτε ενδιαφέρον, έλξη και οικειότητα του/της (το όνομα του τρίτου) απωθεί τον/την (το όνομα του ατόμου που σας ενδιαφέρει) με οποιονδήποτε τρόπο. Ο/Η (το όνομα του τρίτου) είναι απωθητικός/η και αηδιαστικός/η στον/στην (το όνομα του ατόμου που σας ενδιαφέρει)". Εμποτίζετε την ενέργεια στην αύρα του ατόμου που θέλετε να κρατήσετε απομονωμένο από το τρίτο άτομο. Καταλαβαίνετε τη βασική ιδέα. Η αύρα του ατόμου θα λειτουργήσει προς το τρίτο άτομο για να δημιουργήσει απάθεια ή ακόμα και εχθρότητα. Μπορεί να χρειαστεί πολύ ενέργεια, αλλά για να χωρίσετε ένα ζευγάρι μπορείτε να το κάνετε και στα δύο άτομα ώστε η αύρα του ενός να απωθεί το άλλο και να βρίσκουν ο ένας τον άλλο αηδιαστικό και να χωρίσουν.


Σεξουαλική Μαγεία