Σατανισμός και ο Όφις Κουνταλίνι

Ο βιοηλεκτρισμός είναι γνωστός και ως ζωτική ενέργεια, το τσι, το ηλεκτρικό σώμα, η πράνα, η αύρα, το πνεύμα κλπ.Υπάρχουν πολλά ονόματα για την συγκεκριμένη ενέργεια.


Τα σώματα μας λειτουργούν με βιοηλεκτρισμό. Οι Σκέψεις είναι ηλεκτρικά σήματα στον εγκέφαλο. Ο Εγκέφαλος λειτουργεί με βιοηλεκτρικότητα. Όταν ο βιοηλεκτρισμός βγαίνει εκτός ισσοροπίας, έχουμε εγκεφαλικά επεισόδια όπως ζαλάδες.


Η ποσότητα βιοηλεκτρισμού που έχει κάποιος ,καθορίζει την ψυχολογική,πνευματική και σωματική υγεία του. Άνθρωποι που είναι άρρωστοι ή καταθλιπτικοί έχουν χαμηλά ποσοστά βιοηλεκτρισμού. Η κατάθλιψη είναι από μόνη της ένα σύμπτωμα χαμηλού βιοηλεκτρισμού.


Ο βιοηλεκτρισμός αυξάνει τις ενέργειες μας, το ανοσοποιητικό μας σύστημα, το χάρισμά μας, μας δίνει θετική θωριά και δυναμώνει τις σκέψεις μας. Με αυξημένο βιοηλεκτρισμό, οι σκέψεις μας (ηλεκτρικά σήματα) γίνονται ισχυρότερες και είναι πιο εύκολο να γίνουν πραγματικότητα.


Μερικά παραδείγματα βιοηλεκτρισμού είναι:


Η δύναμη του βιοηλεκτρισμού κάποιου είναι η πηγή κάθε μαγικής επιτυχίας. Παλιά ξόρκια με παράξενα συστατικά έχουν ελάχιστη ή καθόλου σχέση με την επιτυχία μιας μαγικής λειτουργίας, η επιτυχία εξαρτάται από τη δύναμη του νου και της αύρας (του βιοηλεκτρικού πεδίου) που με την κατάλληλη εστίαση και κατεύθυνση, θα επηρεάσει το περιβάλλον και τους άλλους.


Τα όντα γνωστά ως Θεοί (Πολύ δυνατοί και εξελιγμένοι εξωγήινοι,που μορφοποίησαν το DNA τους ώστε να μην γερνούν ποτέ), έχουν τεράστια ποσά αυτής της ενέργειας. Ο Εωσφόρος είναι γνωστός ως ο "Φωτεινός". Πολλοί από τους Θεούς που σήμερα είναι γνωστοί ως «Δαίμονες» λάμπουν με αυτήν την ενέργεια. Τα ιερογλυφικά στους τοίχους των αιγυπτιακών ναών, στις κατακόμβες και μέσα στις Αιγυπτιακές πυραμίδες δίνουν έμφαση στο πόσο σημαντική είναι αυτή η ενέργεια στο να γίνει κάποιος Θεός.


Το να φτάσει κάποιος στην πραγματική Θέωση είναι πολύ δύσκολο και απαιτεί συνεχή σκληρή δουλειά. Ο έλεγχος του μυαλού είναι το Α και το Ω.Το πνεύμα,όσο είμαστε ζωντανοί, είναι κομμάτι του υλικού μας εαυτού. Ναι, πολλοί από εμάς μπορούν να πραγματοποιήσουν αστρική προβολή (να βγούμε από τα σώματα μας με την θέληση μας), ΑΛΛΑ, ο υλικός εαυτός μας υπάρχει για να βοηθάει στην ανάπτυξη της ψυχής όσο είμαστε ζωντανοί.Η εμπειρία μου δείχνει πως ο νεκρός είναι αυτός που δεν αυξάνει την δύναμη του καθόλου παραπάνω, πέρα από αυτή την δύναμη που είχαν όσο ζούσαν. Μόνο με την δυνατή ενέργεια της ψυχής (Δυνατός βιοηλεκτρισμός), κάποιος μπορεί να φτάσει στην Θέωση.


Η Κουνταλίνι και τα τσάκρα:


Η Κουνταλίνι είναι η υψηλότερη μορφή Γιόγκα. Είναι Θεϊκή. Όλα τα παρακλάδια της Yoga, Βουδισμού, Ινδουισμού, κλπ, και οι δυτικές θρησκείες κηρύττουν το πως να είσαι αβοήθητος,το απόλυτο θύμα, και σιγουρεύουν πως ότι δύναμη θα πάρεις από τις ασκήσεις τους, θα είναι ελεγχόμενες υπό ασφυκτικά μέτρα (Αν πάρεις τίποτα). Τα Ιερά γραπτά (Ιερό, Σημαίνει ΙΕΡΟ, και γλυφικά σημαίνει σύμβολα σε πέτρα) μας τα άφησαν οι Θεοί στην Αίγυπτο (σε μια περιοχή του Πραγματικού Σατανισμού) και είναι οδηγίες για την Θέωση.


Ο σκοπός των μεγαλοθρησκειών, δυτικών και ανατολικών,είναι να κρατηθεί η ανθρωπότητα σκλαβωμένη και αδύναμη. Αυτές οι θρησκείες χρησιμοποιούν το φόβο ως εργαλείο. "Κάρμα αυτό, "κάρμα" εκείνο. Ο Σατανισμός δεν κηρύττει το να είσαι αβοήθητος.Ο Σατανάς είναι πανέξυπνος, υπερισχυρός και ανυπάκουος σε τέτοιες σάπιες έννοιες. Επαναστατεί ενάντια στους περιορισμούς που τίθενται στην ελευθερία.


Τα Τσάκρα

Υπάρχουν επτά τσάκρα στην έκταση της σπονδυλικής στήλης τα οποία είναι τα ισχυρότερα. Αυτές είναι οι «επτά φιάλες», που γράφει το χριστιανικό βιβλίο της "Αποκάλυψης". Αυτά είναι "οι επτά φωτιές μπροστά από τον θρόνο του θεού". Αναφέρονται ως "σφραγίδες", επειδή οι εχθροί της ανθρωπότητας τα σφράγισαν στην ανθρωπότητα για να μας εμποδίσουν την πνευματική ανάπτυξη και την απόκτηση Θεϊκών δυνάμεων. Αποκοπήκαμε από τον πνευματισμό και από τον Αστρικό κόσμο. Χιλιάδες χρόνια πριν, ήμασταν όπως οι Θεοί, μέχρι που έγινε επίθεση στον πλανήτη, και υπήρξε "πόλεμος στον παράδεισο". Η μπλοκαρισμένες μας δυνάμεις μας ώθησαν στον εκφυλισμό της ανθρωπότητας. Ανισορροπίες στις ενέργειες,και εμπόδια,μαζί με τρύπες στην αύρα μας από τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, την κατάθλιψη και την έλλειψη ενδιαφέροντος για τα συναισθήματα των άλλων, καταστροφικές συμπεριφορές, και άλλα πολλά πράγματα δηλητηριάζουν την ανθρωπότητα λόγω της πνευματικής ανισορροπίας.


Κουνταλίνι

Ο ΟΦΗΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ είναι το σύμβολο της κουνταλίνι. Υπάρχει απενεργοποιημένο,στην βάση της σπονδυλικής στήλης,κάτω από το τσάκρα Muladhara (Τσάκρα της Βάσης). Ο Σκοπός είναι να ανυψωθεί ο όφις (Κέντρο των ενεργειών) από την βάση της σπονδυλικής στήλης, διαμέσου όλων των επτά τσάκρα, και να βγει από το τσάκρα της κορυφής, στη κορυφή της κεφαλής.Για να γίνει αυτό με ασφάλεια, όλα τα επτά τσάκρα πρέπει να είναι ορθάνοιχτα, και ανεμπόδιστα.


Για να μπορέσουμε να ελέγξουμε περισσότερο βιοηλεκτρισμό,τα σώματα μας πρέπει να είναι δυνατά, και τα τσάκρα μας πλήρως ανοιχτά.


Η Κουνταλίνι είναι η ζωτική ενέργεια και είναι εξαιρετικά σεξουαλική στη φύση της. Αυτός είναι ο λόγος που οι χριστιανικές και οι άλλες θρησκείες της δεξιάς ατραπούς απαγορεύουν τον αυνανισμό και όλες τις μορφές σεξ. Το Σεξ είναι η δημιουργική δύναμη – η χρήση της ζωτικής μας ενέργειας για την δημιουργία ενός άλλου ανθρώπινου όντος.Όταν κάποιος είναι ικανός, αυτή η δύναμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς άλλους σκοπούς.


Η Hatha (Σωματική) γιόγκα είναι τεράστια βοήθεια στο να ανοίξουμε και να ερεθίσουμε τα τσάκρα, και σας την προτείνουμε. Με το να αυξάνουμε την ελαστικότητα μας, η ζωτική ενέργεια κυλά ελεύθερα.Κάποιος καταλαβαίνει τι σκοπό έχει αυτό,αν κοιτάξει την ακαμψία των γηρατειών, και των ασθενειών που τα περικλείουν, τα γεράματα φέρνουν τον θάνατο.


Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να ξυπνήσει αυτή η δύναμη.Μερικοί είναι οι εξής.:


Ο υψηλός βιοηλεκτρισμός:


ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ.