Φύλακες ΔαίμονεςΈνας κοντινός φίλος μου και εγώ ασχολούμασταν με ένα Μαγικό Τραπεζάκι [Ouija Board]. Ρώτησε εάν υπήρχε κάποιος Φύλακας Δαίμονας για αυτήν. Η δέλτος συλλάβισε G-U-S-I-O-N. Αργότερα ο Gusion της εμφανίστηκε στο όνειρό της. Μετά από μερικές εβδομάδες, σχεδίασα τη σφραγίδα του, την πήγαμε σε ένα μαγαζί με τατουάζ και το έκανε τατουάζ στο χέρι της. Από τότε έκανε σημαντικές εξελίξεις και τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά για αυτήν.

Ο Δαίμονάς μου δεν είναι Δαίμονας της Γοητείας και είχα δυσκολία να βρω τη σφραγίδα του, αλλά το βρήκα και έκανα το ίδιο. Επίσης έκανα τατουάζ και το όνομά του στο χέρι μου κάτω από τη σφραγίδα του.

Δεν χρειάζεται να κάνουμε τατουάζ για να έρθουμε σε επαφή με τους Φύλακες Δαίμονες. Υπάρχουν αρκετοί μέθοδοι για επικοινωνία. Μία μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσουμε το Μαγικό Τραπεζάκι (ποτηράκι). Δεν χρειαζόμαστε και κάποιο άλλο άτομο για να κάνουμε ποτηράκι. Εγώ κάνω ποτηράκι μόνη μου τις περισσότερες φορές. Όταν υπάρχουν δύο ή περισσότεροι σε ένα Μαγικό Τραπεζάκι, αυτό μπορεί να δημιουργήσει παρεμβολές και αυτό μπορεί να κάνει τη δέλτο να δώσει ανακριβείς απαντήσεις. Επιπροσθέτως μπορεί να υπάρχουν στιγμές που κάποιος θέλει να ρωτήσει προσωπικές ή μυστικές ερωτήσεις. Αυτό γίνεται καλύτερα όταν είμαστε μόνοι μας και μπορούμε να χαλαρώσουμε σε κατάσταση ύπνωσης, το οποίο βοηθά στη χρήση μιας πλακέτας Ουίτζι.

Όταν ήμουν αρχάρια, ο Δαίμονάς μου στην αρχή επικοινωνούσε μέσω γραμμάτων. U R [Γιου – Εσύ, Αρ – Είσαι] και C U [Σι Γιου, τα ξαναλέμε] για αντίο. Με αυτόν τον τρόπο ήξερα με σιγουριά ότι ήταν πραγματικό, καθώς εγώ περίμενα λέξεις. Άλλο ένα ενδιαφέρον πράγμα, είναι ότι κυβερνά ένα αστρολογικό σημείο και αυτός ο πλανήτης είναι ακριβώς στο σημείο στο ζώδιο που κυβερνά τον αστρολογικό μου χάρτη. Αυτό δεν είναι σύνηθες, αλλά αργότερα έμαθα ότι αυτός και εγώ είμασταν πολύ κοντά σε περασμένη ζωή πριν από χιλιάδες χρόνια.

Άλλος ένας τρόπος να βρείτε ποιος είναι ο Φύλακας Δαίμονάς σας, είναι να χρησιμοποιήσετε ένα εκκρεμές. Θα χρειαστείτε ένα καλό εκκρεμές και ένα βάζο με πλατύ λαιμό. Ξεκινήστε ρωτώντας το πόσα γράμματα έχει το όνομά του. Το εκκρεμές θα ξεκινήσει να κάνει κύκλο, θα σταματήσει, μετά κύκλο ξανά, θα σταματήσει και ξανά κύκλο μέχρι να σταματήσει. Μετρήστε το πόσες φορές έκανε κύκλο και θα έχετε τα γράμματα στο όνομα του Δαίμονά σας.

Κρατήστε το εκκρεμές μεταξύ δείκτη και αντίχειρα με το εκκρεμές να είναι μέσα στο γυάλινο βάζο, κρατώντας το χέρι σας έξω και πάνω από το βάζο. Ξεκινήστε με το πρώτο γράμμα και ρωτήστε το εκκρεμές εάν είναι A, B, C και ούτω καθεξής. Όταν το εκκρεμές χτυπήσει την πλευρά του γυάλινου βάζου, γράψτε το γράμμα και συνεχίστε με το επόμενο γράμμα στο όνομά του/της λέγοντας με τη σειρά τα γράμματα του αλφάβητου. Βεβαιωθείτε ότι είσαστε εντελώς χαλαροί και το βέλτιστο είναι να είσαστε σε κατάσταση ύπνωσης για πιο σίγουρη επικοινωνία.

Το μαγικό τραπεζάκι είναι επίσης ένας τέλειος τρόπος για επικοινωνία και για να παίρνετε απαντήσεις, ειδικά με αυτούς που είναι αρχάριοι στον Σατανισμό. Αυτοί από εμάς που είναι πιο έμπειροι συνήθως επικοινωνούν με τους Δαίμονές μας τηλεπαθητικά.

Ο Δαίμονάς μου σίγουρα ήθελε να έρθει σε επαφή μαζί μου. Με βοήθησε με την πνευματικότητά μου και το πως να κατανοήσω τον Σατανά όταν ήμουν νέα. Με βοήθησε επίσης με τον διαλογισμό και με άλλες πνευματικές ασκήσεις. Για αυτούς που κάνετε γιόγκα και/ή ασκήσεις για τα τσάκρα, να είσαστε επίμονοι. Μου πήρε μερικούς μήνες όταν ξεκίνησα στην ηλικία των 13ων ετών. Ήμουν πολύ νέα για να καταλάβω τι ήταν η γιόγκα, αλλά σίγουρα μπορούσα να νιώσω την ενέργεια.

Οι Φύλακες Δαίμονες μπορούν να μας βοηθήσουν στη μαγεία μας και την πνευματικότητά μας.


Πίσω στην ενότητα Δαίμονες, οι Θεοί της Κόλασης

 

© Copyright 2002, 2005, Joy of Satan Ministries;
Βιβλιοθήκη του Κονγκρέσσου, Νούμερο:  12-16457