Οι Διδαχές της Αδελφότητας του Φιδιού της Αρχαίας Αιγύπτου
Οι πυραμίδες υπηρετούσαν πολλούς σκοπούς. Ένας από αυτούς ήταν η μύηση και οι τελετουργίες τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τις μαγικές λιτανείες των Θεών. Πολλά ιερογλυφικά αναπαριστούν τους θεούς να κουρδίζουν τα τσάκρα τους με ένα μηχάνημα-ράβδο. Ο Σατανάς έδωσε αυτά τα ενεργειακά κέντρα στην ανθρωπότητα που είναι γνωστά ως η ανάσα της ζωής, εμφυσημένη σε μας από τους Θεούς. Υπάρχουν 7 κύρια τσάκρα και πολλά μικρά. Ο γάντζος και o κόπανος ήταν κουρδιστικά εργαλεία για τα κύρια τσάκρα κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης. Μία τοιχογραφία σε έναν τοίχο στο Abu Simpel αναπαριστά τον Horus να κρατάει ένα ραβδί στο πίσω μέρος της κεφαλής του Οσίρι, στο σημείο που είναι ο κύριος διάδρομος για το 8ο τσάκρα (πάνω από την σκεπή του κεφαλιού). Ο γάντζος κουνιέται πάνω και κάτω στο ραβδί για να κουρδίσει το τσάκρα. Ο Οσίρις στέκεται με σήκωμα του πέους. Η σεξουαλική ενέργεια είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στην τελετή της ανάστασης και της αιωνιότητας. Η κουνταλίνι είναι σεξουαλική: η δύναμη της ζωής. Σεξουαλική ενέργεια είναι η ενέργεια της ζωής, καθώς έχει τη δύναμη να δημιουργήσει ζωή μέσω ενός άλλου ανθρωπίνου όντος. Η σεξουαλική ενέργεια ανεβοκατεβαίνει στη σπονδυλική στήλη κατά τη διάρκεια του κουρδίσματος. Το αιγυπτιακό Ανκ, συμβολίζει την αιώνια ζωή και η αιώνια ζωή είναι συνδεδεμένη στην αναπνοή. Το Ανκ, είναι επίσης συνδεδεμένο με την σεξουαλική ενέργεια.Ένα από τα κυρίως μαθήματα ήταν η υπερνίκηση του φόβου. Μόνο όταν ένας ξεπεράσει όλους τους προσωπικούς του φόβους μπορούν τα υψηλότερα επίπεδα να αγγιχθούν. Ο φόβος είναι το κυρίως συναίσθημα που αποτρέπει κάποιον να ανέβει υψηλότερα. Οι φόβοι πρέπει πρώτα να κατανικηθούν εδώ, στη Γή. Για να φτάσει κανείς αυτό το στόχο, οι Αιγύπτιοι χτίσανε ειδικούς ναούς κατά μήκος του Νείλου. Υπάρχουν 12 ναοί , που μαζί με την μεγάλη πυραμίδα γίνονται 13. 1+3 = 4 . Όλοι οι στίχοι οι οποίοι στην χριστιανική βίβλο αναφέρονται στον Σατανά και στους Δαίμονες και δίνουν μαθηματικές εφαρμογές με γνώμονα το 13. Το τέσσερα ήταν το αρχικό νούμερο του Σατανά.
Ο ναός του Κομ Όμπο, αναπαριστά το 2ο τσάκρα, και είναι αφιερωμένος στη δυαδικότητα: η βάση της σεξουαλικότητας και δύο Θεοί συσχετίζονται με αυτόν τον ναό, ο Σομπεκ, ο θεός κροκόδειλος, και ο Ώρος. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι μέσω εμπειριών στους ναούς αυτούς, προσπαθούσαν να σπρώξουν τους μυημένους πέραν από τις φοβίες τους. Για παράδειγμα, υπήρχε μία λεκάνη με νερό γεμάτη με κροκόδειλους. Ο μυημένος, έπρεπε με μία μόνο ανάσα να μπεί στην λεκάνη και να βγεί από άλλο σημείο από αυτό που βγήκε. Βεβαίως, οι κροκόδειλοι ήταν πλήρως φαγωμένοι, κάτι που οι μυημένοι δεν γνώριζαν. Έπρεπε να μείνουν απόλυτα ήρεμοι και να έχουν τον έλεγχο και να διασχίσει το νερό1. Η σαρκοφάγος στο θάλαμο του βασιλιά χρησιμοποιούνταν από τους έμπειρους πλέον μυημένους ως ένα από τα τελευταία τέστ. Οι πυραμίδες είχαν χτιστεί κατά μήκος ισχυρών γραμμών ενέργειας γνωστών ως «γραμμές νόμου», και χρησιμοποιούνταν από τους Θεούς στις τελετουργικές λιτανείες. Κάτω από την αρχαία πυραμίδα είναι ο χώρος της Αμεντι, η μήτρα της Γης. Ο έμπειρος μαθητής θα ξάπλωνε στη σαρκοφάγο στην σωστή θέση ούτως ώστε ένα πανίσχυρο κύμα να χτυπάει στο 3ο μάτι. Τότε ο μαθητής θα έκανε έναν συγκεκριμένο διαλογισμό και η εμπειρία ήταν τόσο ευτυχής που μερικοί δεν επέστρεφαν ποτέ [αστρική προβολή]. Μέρος της μύησης ήταν η συμφωνία με τον μαθητή να θυμηθεί να επιστρέψει στο σώμα του μετά τον διαλογισμό. Η τελική μύηση λάμβανε μέρος στο θάλαμο του Βασιλιά. Αυτή η τελετή κρατούσε 4-5 λεπτά και λάμβανε χώρο στο κέντρο του δωματίου. Ένα Ανκ ζωγραφιζόταν στο 3ο μάτι του μυημένου 2.
Ο Σατανάς ίδρυσε την Αδελφότητα του Φιδιού για να μπορούν οι άνθρωποι να φτάσουν υψηλότερα επίπεδα πνευματικότητας. Οι Θεοί ήταν οι δάσκαλοί τους. Οι περισσότεροι από αυτούς τώρα πλέον είναι γνωστοί σε εμάς ως Δαίμονες. Μερικοί από τους Θεούς, όπως ο Θωθ και η Ίσιδα, δεν ονομάστηκαν Δαίμονες. Η Ίσιδα είναι στην ουσία η Αστάρτη, αλλά πολλοί δεν τον γνωρίζουν. Βοήθησαν και δίδαξαν την ανθρωπότητα.
Βιβλιογραφικές αναφορές:
1 Οι θεοί της Εδέμ του Γουίλιαμ Μπράμλει 1990 σελίδες 53-54
2 Το αρχαίο μυστικό του λουλουδιού της ζωής του Ντρουνβάλο Μελχισεδέκ τόμος 2 σελίδες 262-268 (αυτό το βιβλίο είναι τύπου Νέας Γενιάς αλλά έχει πολλές χρήσιμες πληροφορίες για την αρχαία Αίγυπτο)
Υποβοηθητικές βιβλιογραφικές αναφορές:
Το Εικονογραφημένο Αιγυπτιακό βιβλίο των νεκρών: μία μετάφραση με σχόλια του Ράμση Σελίμ, 2001