Πολλά πράγματα είναι προκαθορισμένα στην ζωή κάποιου, όπως το να είναι στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή, ατυχήματα, αρρώστιες, και το να χάνουμε κάτι για μια μέρα ή ένα λεπτό. Αυτό είναι αποτέλεσμα απουσίας γνώσης. Η μετενσάρκωση είναι γνωστό πως υπάρχει. Όταν μπαίνουμε σε μια νέα μετενσάρκωση παίρνουμε μαζί μας τον εαυτό μας. Αυτό περιλαμβάνει απωθημένα και προγραμματισμούς στο μυαλό, λανθασμένες πεποιθήσεις, κακίες, πόνο και λοιπά. Όταν μπαίνουμε σε νέα ύπαρξη, αυτό γίνεται υπό την επήρεια αμνησίας.
Υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με αυτά τα πειράματα. Πολλά από αυτά δεν είναι γνωστά στον κόσμο λόγω της βίαιης φύσεως τους. Μετά από την παρατήρηση των επιδράσεων από τις τεχνητές μεθόδους αμνησίας σε ζώα και ανθρώπους, βλέπουμε πως επηρεάζει την ροή πληροφοριών στο εγκεφαλικό κύκλωμα. Με αυτό-επίγνωση, ένας μπορεί να αποκτήσει αυτοέλεγχο, αλλά από την άλλη όταν η ροή πληροφοριών μπλοκαριστεί με αμνησία δεν είναι δυνατόν να θεραπεύσει το πρόβλημα ή τον προγραμματισμό στο μυαλό του.
Ο Ρώσος ψυχολόγος Ivan Pavlov έκανε μια σειρά πειραμάτων σε σκύλους. Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε την θεωρία της εγκεφαλικής προσαρμογής που διδάσκεται στο εισαγωγικό πανεπιστημιακό μάθημα ψυχολογίας. Δινόταν φαγητό στους σκύλους μετά την κρούση μιας καμπάνας. Το καμπανάκι, μετά από πολλές χρήσεις, έκανε τον σκύλο να παράγει σάλιο (προσμένοντας το φαγητό), είτε το φαγητό ακολουθούσε είτε όχι. Ο ήχος προκαλούσε πείνα στον σκύλο. Δύο διαφορετικά ερεθίσματα, το ένα μετά το άλλο προκαλούσαν μια ανεξέλεγκτη αντίδραση στον εγκέφαλο.
Πολλά από αυτά τα πειράματα πήγαν πέρα από τον προγραμματισμό. Είχε την δυνατότητα να προκαλέσει νευρολογική κατάρρευση σε σκύλους και άλλα ζώα, με την τεχνική της ταύτισης. Το πεινασμένο ζώο θα πήγαινε για το φαγητό και θα του έκανε ηλεκτροπληξία, εξαιρετικά δυνατούς θορύβους, καυτά κύματα φωτιάς ή άλλα ερεθίσματα πόνου και φόβου. Αυτό προκαλούσε νεύρωση και διανοητικές ασθένειες στα ζώα,όπως ακριβώς και η χριστιανική εκκλησία κατέστρεψε την πνευματική υγεία δισεκατομμυρίων με την εξαναγκαστική άρνηση του σεξ και την άρνηση άλλων κανονικών και φυσικών αναγκών. Η Σεξουαλικότητα είναι όπως η ζωτική ενέργεια, η αποκοπή προκαλεί νευρωτική συμπεριφορά.Οι εχθρικές θεότητες γνωρίζουν τα πάντα σχετικά με το ανθρώπινο μυαλό και με το πως να το καταστρέψουν.
Άλλος Ρώσος επιστήμονας, A R Luria συνέχισε τα πειράματα του Pavlov, αλλά σε ανθρώπους. (Η CIA το κάνει επίσης, αλλά δεν λέγεται αυτό στον κόσμο). Ο Luria βρήκε πως οι άνθρωποι, μπορούσαν να θυμηθούν και να αντισταθούν στον προγραμματισμό επαναφέροντας το μυαλό τους με λογική σκέψη και χρήση της θέλησης. Ο Luria, (μαζί με την CIA τα επόμενα χρόνια) προκαλούσε αμνησία στα πειραματόζωα του με την χρήση ηλεκτροπληξίας και φαρμακευτικής εισαγωγής σε ύπνωση κατά την διάρκεια της οποίας το 99.9% της ανθρωπότητας μπορεί να υπνωτιστεί και να επαναπρογραμματιστεί.
Το ηλεκτροσόκ (Electric Shock treatment (EST) και η θεραπεία μέσω αυτού υπήρχε αρχικά για να θέτει υπό έλεγχο και να γιατρεύει νοητικές ασθένειες. Το ηλεκτροσόκ προκαλούσε ανάδρομη αμνησία.Οι αναμνήσεις καταστρέφονταν,ανάλογα με την ισχύ και την συχνότητα ανάμεσα στα ηλεκτροσόκ. Με ένα πολύ δυνατό EST, ήταν αδύνατον να θυμάσαι το όνομα σου, την ταυτότητα σου ή το παρελθόν σου. Το πειραματόζωο γίνεται εξαιρετικά ήρεμο και εστιάζει στο παρόν. Η ταινία του 1975 «One Flew Over the Cuckoo’s Nest» είναι ένα καλό παράδειγμα για το τι μπορεί να κάνει το EST ειδικά στο τέλος της ταινίας που ο χαρακτήρας που παίζει ο Τζακ Νίκολσον, το ηλεκτροσόκ του προκάλεσε μια μη αναστρέψιμη ζημιά στον εγκέφαλο που του αφαίρεσε όλη την μνήμη για την ταυτότητα του και το παρελθόν του.
Άσχημες σκέψεις και λάθος αναμνήσεις μπορούν να φυτευτούν στο μυαλό του θύματος από τον ελεγκτή που μπορεί να ανατρέξει στην παιδική ή βρεφική ηλικία του θύματος. Στο στάδιο αυτό,το μυαλό γίνεται αβοήθητο και χωρίς άμυνα.Ο ελεγκτής παίρνει την μορφή και το θύμα νομίζει πως είναι ο πατέρας του ή η μητέρα του.Ένα τεράστιο παράδειγμα αυτού είναι το πως το έκανε αυτό ένας χριστιανός ψυχίατρος στο ασθενή του στο βιβλίο "Michelle Remembers".
Το να προκαλέσεις νεύρωση συνήθως, αν όχι πάντα, χρειάζεται τον χειριστή να εισχωρήσει βαθιά μέσα στο μυαλό του θύματος και να φυτέψει ψεύτικες αναμνήσεις, όπως βιασμός του παιδιού από τον πατέρα. Εκατό τοις εκατό, χρειάζεται αμνησία ώστε το θύμα να μην μπορεί να ανακαλέσει την ανάμνηση ή των υποβολών.Επαναλαμβανόμενες μνήμες,φόβοι και οποιασδήποτε μορφής ψυχολογικά προβλήματα μπορούν να εμφυτευτούν στο μυαλό κάποιου, όπως το να δολοφονήσει κάποιον που αγαπάει, παράλογοι φόβοι, ντροπή και τύψεις.
Η αμνησία εμποδίζει πλήρως το θύμα να καταλαβαίνει τα απωθημένα του και να τα αντιμετωπίζει. Το υποσυνείδητο τα κρατάει και πράττει πάνω τους.Το θύμα δεν το συνειδητοποιεί, εκτός από το να έχει παράξενα συναισθήματα, ανεξήγητα νεύρα και παράξενη συμπεριφορά.Παρόλα αυτά το πρόβλημα είναι ακόμα εκεί και επηρεάζει την μελλοντική συμπεριφορά του θύματος. Αυτό γίνεται όταν έχουμε αμνησία για τις προηγούμενες ζωές μας. Έχουμε περισσότερες εμπειρίες από όσες ξέρουμε στο υποσυνείδητο μας που μας επηρεάζουν σε αυτή την ζωή μας. Δεν ξέρουμε γιατί γίνονται άσχημα πράγματα και πολλές φορές αντιμετωπίζουμε πλήρη αδυναμία στο να τα λύσουμε ή να τα αποτρέψουμε.
Μπορούμε πραγματικά να μαθαίνουμε τον εαυτό μας και να έχουμε μεγαλύτερο έλεγχο στην ζωή μας με το να μπαίνουμε σε παλιές αναμνήσεις με αυτοΰπνωση, γνώση και κατανόηση όσων περισσότερων στοιχείων μπορούμε για αυτές. Πρέπει να πάρουμε τον χρόνο μας, και να μπούμε σε στάδια ύπνωσης για να ερευνήσουμε το μυαλό μας, τις παιδικές μας αναμνήσεις και τις προηγούμενες ζωές μας. Λόγω αυτής της καταραμένης αμνησίας και της έλλειψης γνώσης, υπάρχει το «κάρμα». Το κάρμα μπορούμε να το νικήσουμε και να το ξεπεράσουμε με μόνο με τη γνώση. Το κάρμα ΔΕΝ είναι συμμόρφωση σε κάποιο δόγμα, όπως πολλοί άνθρωποι της Νέας Εποχής και άλλοι που βρίσκονται υπό την ιουδαιοχριστιανική επιρροή θα ήθελαν να κάνουν τους άλλους να πιστεύουν, αλλά είναι αιτία και αποτέλεσμα. Η Γνώση είναι το κλειδί για τα πάντα. Η γνώση των πάντων σχετικά με τον εαυτό μας, τις προηγούμενες ζωές μας και τα λοιπά θα μας ελευθερώσει.
Παραπομπή:
Secret, Don't Tell : The Encyclopedia of Hypnotism by Carla Emery © 1998