Προχωρημένες ΣκεπτομορφέςΗ διαδικασία είναι η ακόλουθη:


1. Μπείτε σε μια μέση κατάσταση ύπνωσης και οραματιστείτε τον εαυτό σας μέσα σε ένα λαμπρό λευκόχρυσο φως. Σαν να είσαστε μέσα στον Ήλιο. Το λευκό είναι για όλους τους σκοπούς, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και χρώματα.

2. Χρησιμοποιήστε αυτό το φως σχηματίζοντας μια σφαίρα φωτός, συμπυκνώνοντας και αντλώντας ολοένα και περισσότερο φως στη σφαίρα μέχρι να έχει μια διάμετρο περίπου 25-40 εκατοστά. Η σφαίρα θα πρέπει να είναι σαν έναν λαμπρό ήλιο που ακτινοβολεί. Όσο πιο λαμπρή η σφαίρα, τόσο πιο ισχυρή είναι.

3. Τώρα προγραμματίστε τον υπηρέτη με οτιδήποτε επιθυμείτε να κάνει. Νιώστε την επιθυμία σας δυνατά [τσάκρα καρδιάς και ήλιου] και νιώστε το έντονα καθώς λέτε τις παραδοχές σας. Οι παραδοχές θα πρέπει να είναι σύντομες φράσεις λακωνικές που επαναλαμβάνονται αρκετές φορές στον ενεστώτα χρόνο.

4. Ονομάστε τη σκεπτομορφή σας και πείτε το όνομα αρκετές φορές, προγραμματίζοντας το όνομα στην σκεπτομορφή.

5. Εισπνεύστε και φυσήξτε με δύναμη, στέλνοντας τη σφαίρα στην κατεύθυνσή της.

6. Ξεχάστε για τη σκεπτομορφή και τη λειτουργία της. Αφήστε την να κάνει τη δουλειά της μόνη της.


Ένας υπηρέτης δεν γνωρίζει ούτε χώρο ούτε χρόνο. Η χρήση εξωτερικής ενέργειας είναι σημαντική σε λειτουργίες μαύρης μαγείας και λειτουργίες που θα πρέπει να είσαστε εντελώς αποκομμένοι από την σκεπτομορφή σε αντίθεση με το να περνάτε την ενέργεια μέσα από το σώμα σας όπως γίνεται με τις απλές σκεπτομορφές.

Είναι σημαντικό να ‘τροφοδοτείτε’ τον υπηρέτη, όχι μόνο για να τον διατηρείτε δυνατό, αλλά και για να τον διατηρείτε προγραμματισμένο στην αποστολή του. Με αυτόν τον τρόπο θα παραμείνει ένας πιστός υπηρέτης και δεν θα πρέπει να καταστραφεί. Ανά τους αιώνες οι μάγισσες είχαν υπηρέτες. Κάποιες από αυτές τις σχέσεις διαρκούσαν για πολλές ζωές. Αυτό επιτυγχάνεται καλώντας τον υπηρέτη με το όνομά του και εισπνέοντας περισσότερη ενέργεια φωτός σε αυτό, δηλώνοντας και πάλι την αποστολή του ή προγραμματίζοντάς τον σε μια άλλη αποστολή και τον στέλνετε και πάλι, ή επιτρέποντάς του να ξεκουραστεί [διαβάστε παρακάτω]

**Ο υπηρέτης μπορεί να βρίσκεται σε ένα αρκουδάκι, ένα ειδικό «σπίτι» όπως το σπίτι μιας κούκλας, ένα δοχείο, ακόμα και μια κορνίζα ή έναν πίνακα ή οποιοδήποτε άλλο φυσικό αντικείμενο, όπου ο υπηρέτης παραμένει αδρανής. Αυτό το αντικείμενο θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο από τον υπηρέτη και ποτέ για οτιδήποτε άλλο.

Οι υπηρέτες είναι κατώτερες ψυχές με έναν βαθμό ευφυίας και συνειδητότητας. Οι υπηρέτες είναι ικανοί να εκτελέσουν συγκεκριμένες αποστολές και προφανώς μπορούν να είναι πιστοί και υπάκουοι υπηρέτες. Επιπροσθέτως, οι υπηρέτες μπορούν να εμφανιστούν ξανά σε επόμενες ζωές για να προσφέρουν περαιτέρω υπηρεσίες. Κάποιοι παραμένουν με τους δημιουργούς τους για πολλές ζωές.

Με τη βοήθεια ενός υπηρέτη, μπορείτε να επηρεάσετε το μυαλό των άλλων, να ενδυναμώσετε ή να αποδυναμώσετε την διανοητική ικανότητα των άλλων, να προστατεύσετε τον εαυτό σας από αρνητικές επιρροές, να προκαλέσετε αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις ανάμεσα σε άλλους, ή να επηρεάσετε ισορροπημένες σχέσεις. Μπορείτε να προκαλέσετε μια επιθυμητή ατμόσφαιρα για την αλληλεπίδραση με άλλους και μπορείτε να φέρετε άλλους υπό την επιρροή και τον έλεγχό σας εάν είσαστε αρκετά ισχυροί. Ένας επιχειρηματίας μπορεί να αυξήσει τον αριθμό των πελατών του και ο υπηρέτης μπορεί να τον βοηθήσει με πολλούς τρόπους.  ¹


Παραπομπή:
¹ Initiation into Hermetics από τον Franz Bardon