Αβράξας: Ιερατικές Πληροφορίες

Οι γνώσεις που παρουσιάζονται σε αυτή τη σελίδα είναι προχωρημένες και περιέχουν πληροφορίες για όσους θέλουν να γνωρίσουν εις βάθος τον Αβράξα. Περιέχει επίσης ιερατική [βαθιά πνευματική] γνώση που είναι απαραίτητη για να συνδεθεί κανείς καλύτερα με τον Αβράξα.


Όσον αφορά τις πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα Θεϊκά Ονόματα, πρόκειται για Ονόματα που είναι αριθμολογικά σωστά Θεϊκά Ονόματα για επίκληση:


Θεϊκά Ονόματα:

Αβράσαξ

Αβράξας

*Τα Ξας και Σαξ έχουν μια κρυμμένη σημασία πάνω στην οποία ο μαθητής του Αβράξα μπορεί να διαλογιστεί, και σχετίζεται με την Σφραγίδα του.


Θεϊκά Σύμβολα:

Σκήπτρο

Μαστίγιο

Κεφάλι Κόκορα

Ήλιος και Σελήνη

Κύπελλα


Θεϊκοί Αριθμοί και Ιδιότητες:

Αριθμοί: 0, 1, 100*

Ρούνοι [Με σειρά σπουδαιότητας]: Πέρτρο, Άιβατς

Ζώδια Δύναμης: Κριός/Δίδυμοι

Θεϊκό Ζώο: Αλέκτωρ


Ψαλμός του Αβράξα:

Τιμητικός Ψαλμός του Αβράξα

Τιμητική Ομαδική Τελετουργία


Θεϊκές Δυνάμεις:

Φυσική Πραγματικότητα

Ισορροπία

Καλό και Κακό

Ήλιος και Σελήνη

Αλήθεια και Ψεύδος


Σημαντικοί Τίτλοι:

Μέγας Αιών

Ο Αρχέγονος

Άρχοντας του Πληρώματος

_________________________________________________________

Άλλα Ονόματα:


Ο ΑΒΡΑΞΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ Ο ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΣ ΘΕΟΣ ΧΟΝΣΟΥ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΤΑ ΑΒΡΑΞΑΣ, ΑΒΡΑΞΗΣ, ΚΑΙ ΑΒΡΑΣΑΞ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.


Όπως έχει γράψει η Αρχιέρεια Maxine στην προσωπική της εμπειρία με τον Αβράξα, ο Θεός αυτός έχει προχωρήσει στην ιστορία και κατέληξε στην εχθρική «Δαιμονολογία» ως όνομα με το όνομα «Δεκαράβια» ή κατευθείαν ως «Αβράξας».


Ο Αβράξας είναι ένας πολύ συκοφαντημένος Θεός, αν και όπως και με πολλούς άλλους οι ρίζες του δεν υπάρχουν ακόμα εύκολα για εντοπισμό στην ιστορία μας. Αυτή η ιστορία μπορεί να εντοπιστεί μέχρι ένα σημείο, ωστόσο από εκεί και πέρα οι ρίζες του Αβράξα παραμένουν ασαφείς. Ωστόσο, σε όλες τις εναπομείνασες πληροφορίες, μπορούμε να πούμε πόσο εξαιρετικά σημαντική και άκρως απόρρητη είναι η γνώση αυτού του Θεού.


Το όνομα του Αβράσαξ εμφανίζεται σε αρχαία μαγικά κείμενα, θραύσματα και φυλαχτά. Το Όνομά του, όπως και τα Ονόματα άλλων Δαιμόνων φαίνεται να έχει πέσει κάτω από μεγάλη κλοπή, αλλά επίσης έχει χρησιμοποιηθεί από πολλούς ανθρώπους, καθώς ο Αβράσαξ ήταν ευρέως γνωστός στον Αρχαίο Κόσμο. Λόγω της παραπληροφόρησης του εχθρού, πολλές από αυτές τις πληροφορίες για τον Μεγάλο Θεό έχουν χαθεί.


Ορισμένες αιρέσεις των οποίων η λατρεία βρισκόταν γύρω από τον Αβράξα, όχι μόνο έχουν παραποιηθεί κατάφωρα στην ιστορία, αλλά και αντιμετώπισαν τον θάνατο και την οριστική εξόντωση από την Εκκλησία για αυτό. Η προέλευση των φερόμενων ως «Γνωστικιστών» που συχνά εμφανίζονται όταν κάποιος ερευνά τον Αβράξα, δεν είναι όπως πολλοί νομίζουν.


Για περισσότερες γνώσεις σχετικά με αυτό το θέμα των δύο αιρέσεων των Γνωστικιστών που δήλωναν πιο έντονα ότι ήταν μαθητές του Αβράξα, και την προέλευση του Θεού στις Μιθραϊκές λιτανείες, έχοντας κληρονομήσει τη γνώση για τον Αβράξα από Αιγυπτιακές και Αρχαιοελληνικές πηγές, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.


Οι Ακόλουθοι του Αβράξα: Οι Γνωστικιστές Μαθητές & Σατανικές Ρίζες

_________________________________________________________

Αβράξας: Ανάλυση του Ονόματος


Ο Αβράξας είναι ένας άκρως μυστηριώδης Θεός. Για να τον προσεγγίσουμε και να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες γι' αυτόν, θα επισκεφθούμε τις ήδη υπάρχουσες μαρτυρίες πληροφοριών για τον Αβράξα.


Πρώτα απ' όλα, τα γράμματα «Α-Β-Ρ-Α-Σ-Α-Ξ» στην Αρχαία Ελληνική Αριθμολογία, όντως αθροίζουν 365. Αυτός ο σημαντικός αριθμός έχει μεγάλη ισχύ, όχι μόνο δείχνοντας μια ισχυρή Αρχαιοελληνική προέλευση αυτού του Ονόματος, αλλά και αποκαλύπτοντας το γεγονός ότι ο Αβράξας σχετίζεται με την έννοια του πλήρους κύκλου του ανθρώπινου έτους, που είναι ακριβώς 365 ημέρες.


Από μυστικιστική άποψη, ο συσχετισμός με το 365 αφορά τις 360 μοίρες του τέλειου κύκλου, με τα προστιθέμενα 5 στοιχεία της δημιουργίας. Με αυτή και μόνο τη γνώση, ο μυημένος του Πνευματικού Σατανισμού πρέπει να γνωρίζει ότι ο Αβράξας αντιπροσωπεύει στην πραγματικότητα τη συμβολική δύναμη ολόκληρων των 360 μοιρών του Ζωδιακού Τροχού, αντιπροσωπεύοντας την ίδια τη ζωή. 1


Πιο συγκεκριμένα, ο Ζωδιακός Τροχός αναπαριστά έντονα «όλα όσα υπάρχουν στη ζωή», τα οποία και κυβερνά ο Αβράξας. Στα Ενωχιανά, μια γλώσσα των Αρχαίων από την εποχή των Νεφιλείμ, υπάρχει το «Αμπράασα» που είναι πολύ κοντά στον Αβράξα, και μεταφράζεται ως «τροφοδότης». Πρόκειται για λλέξη-κωδικό που σημαίνει ότι ο Αβράξας ενεργεί ως πάροχος στη συμπαντική δύναμη και ισχύ.


Λόγω των δύο πραγματικοτήτων που εμπεριέχονται στα παραπάνω, ο Αβράξας ονομάζεται «Ο Αιών» στα Αρχαία Ελληνικά, που σχετίζεται με τον «Μέγα Ενιαύτο» ή το «Μέγα Έτος», την πορεία των αιώνων μέσω των Ζωδίων, κάτι το οποίο διαρκεί περίπου 25.920 γήινα έτη. Ο Αβράξας αναπαρίσταται συμβολικά ως Θεός αυτής της διαδικασίας, συνδέοντάς τον ως προστάτη των αστρολόγων. 2


Όσον αφορά τα φυλαχτά και τις πέτρες, η Encyclopedia Brittanica [1981, Τόμος 1] γράφει: «Ο Αβράξας, η μυστηριώδης λέξη, που έχει χρησιμοποιηθεί είτε αποτρεπτικά [προστασία από το κακό], είτε επιβλαβώς [πρόκληση κακού], βρέθηκε σκαλισμένη σε πολλά φυλακτά...». Παρακάτω στην ίδια ενότητα: «Η χρήση αυτής της λέξης έχει αναφερθεί σε πολλές προσευχές, Χριστιανικές, Κοπτικές ή άλλων θρησκειών».


Ο λόγος που το Όνομα αυτού του Δαίμονα είναι τόδο διαδεδομένο, είναι επειδή πρόκειται για μια λέξη ισχύος, αλλά ο ακριβής τρόπος χρήσης της έχει χαθεί στο πέρασμα των αιώνων, κρυμμένος πίσω από κρυπτικά σύμβολα.


«Σύμφωνα με τους συγγραφείς των Αρχαίων μύθων, ο Αβράξας ήταν ή είναι ένας Δαίμονας που τοποθετείται δίπλα στις Αιγυπτιακές Θεότητες. Η λέξη «Αβρακαδάβρα» εικάζεται ότι προέρχεται από τη λέξη Αβράξας. Στην αρχή, η λέξη αυτή ήταν μια λέξη που χρησιμοποιείτο στο Γνωστικιστικό Σύστημα για να συμβολίσει τους κύκλους της δημιουργίας, ενώ ως μια βαθύτερη έννοια χρησιμοποιείται ως λέξη για τον Θεό. 3


Ο Αβράξας στην Αίγυπτο ήταν ο Θεός Χονσού, ένας από τους Θεούς της Σελήνης και του Χρόνου, στενά συνδεδεμένος με τον Θωθ, με τον οποίο διαμόρφωσαν και χαρτογράφησαν τον ουρανό και την αστρολογία σε πληροφορίες που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει η ανθρωπότητα. Ο Αβράξας συνεργάζεται στενά με τον Θωθ.


Η μεταλλειολογία και η γνώση των λίθων συνδέεται επίσης συμβολικά με τον Αβράξα, όπως αναγράφεται και στην εχθρική λογοτεχνία με το όνομα «Δεκαράβια». Ως εκ τούτου, έχουν βρεθεί πολλές πέτρες και φυλακτά από πολύτιμους λίθους που ανήκουν στον Αβράξα, που αποτελούν τις διαβόητες «πέτρες του Αβράξα».


Για να κατανοήσουμε περαιτέρω τον Αβράξα, πρέπει να εμβαθύνουμε στον συμβολισμό που συχνά του αποδίδεται.

_________________________________________________________

ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΞΑ:


Στα αριστερά, βλέπουμε τον συμβολισμό του Αβράξα ως φίδι με κεφάλι Λέοντα. Η σημασία εδώ έγκειται στο γεγονός ότι το σώμα του φιδιού συμβολίζει την ενέργεια Κουνταλίνι. Ο κόμπος από κάτω του που κάνει το τέλειο 8, ή το σύμβολο του απείρου, αντιπροσωπεύει την αιώνια ροή της ενέργειας αυτής, στην οποία δεν υπάρχει αρχή ή τέλος. Αποκρυπτογραφημένο στο δεξί φυλαχτό, μπορούμε να δούμε τον μεσαίο πόλο της συνείδησης, που κατοικεί στη σπονδυλική στήλη στα ανθρώπινα όντα.


Καθένα από τα τρία φίδια που κρέμονται από αυτόν τον πόλο, αντιπροσωπεύει τα μέρη της ψυχής που σχετίζονται με τα «Παρατηρητήρια», δηλαδή τους Γοφούς, τους Ώμους και τους Κροτάφους του ανθρώπινου σώματος. Στο κάτω μέρος, έχουμε τα ίδια γράμματα με την ασπίδα στα δεξιά, Αρχαία Ελληνικά γράμματα, που συμβολίζουν την ένωση των θηλυκών στοιχείων της ψυχής σε ένα σύνολο.


Εδώ βλέπουμε τον Αβράξα με ανθρώπινη μορφή, όπως εμφανίζεται στους πιστούς μαθητές του.


Τα τέσσερα στέμματα στο κεφάλι του, συμβολίζουν τις 7 δυνάμεις ή τα Τσάκρα, που εκπορεύονται από το Κεφάλι του Αβράξα, σύμβολο του ανθρώπινου νου ή της ανώτερης ψυχής. Η ανοιχτή παλάμη είναι σύμβολο για τη δημιουργία ενός ανοίγματος.


Η πιο σημαντική απεικόνιση του Αβράξα είναι αυτή εδώ. Τα δύο φίδια που συμβολίζουν τα πόδια του Αβράξα, αφορούν τα δίδυμα στοιχεία της δύναμης Κουνταλίνι και τις πολικότητες της ζωής και του θανάτου.


Το κεφάλι του Κόκορα είναι και πάλι ο πιο σημαντικός συμβολισμός για τον Αβράξα, καθώς ο Κόκορας είναι το ζώο που ξυπνά πρώτο σε σχέση με όλα τα άλλα στον ανατέλλοντα Ήλιο, ή που αποκτά επίγνωση της φώτισης. Ο Κόκορας σχετίζεται επίσης με την εξέχουσα δημιουργική δύναμη.


Τέλος, το μαστίγιο συμβολίζει την ενεργό και βάναυση δύναμη που μπορεί να ασκήσει ο Αβράξας, ενώ η Ασπίδα συμβολίζει την άμυνα, και τα τρία γράμματα που συμβολίζουν μια τριάδα.


Τα τρία γράμματα στην Ασπίδα του Αβράξα αφορούν επίσης την ένωση των θηλυκών στοιχείων της ψυχής. Η Ελληνική Θεά της Σελήνης ονομαζόταν «ΙΩ» με τα γράμματα που αναγράφονται στην ασπίδα, με το Α να συμβολίζει την ένωση των θηλυκών στοιχείων.

_________________________________________________________

Η Σφραγίδα του Αβράξα - Οι Κύκλοι της Ύπαρξης


«Όλες οι σφραγίδες των Δαιμόνων του Σατανά είναι σύμβολα πολύ σημαντικών Θεών που έχουν επιβιώσει στους αιώνες για να διδάσκουν σε όσους είναι σοφοί ισχυρά πνευματικά μηνύματα».


Το σύμβολο της Σφραγίδας του Αβράξα είναι πολύ ιερό και ισχυρό. Αυτό που θα εξηγηθεί σε αυτό το μικρό σχόλιο για τη Σφραγίδα του είναι απλώς κάποιοι κρυμμένοι κώδικες μέσα σε αυτό. Οι Πνευματικοί Σατανιστές πρέπει να μυηθούν και να διευρύνουν την νόησή τους, οπότε η συγγραφή πιο προχωρημένων πληροφοριών εδώ είναι απαραίτητη.


Ο Αβράξας μπορεί να διδάξει όλα τα μυστήρια της Σελήνης, τα οποία είναι ατελείωτα, συμπεριλαμβανομένης της παροχής γνώσεων για όλα όσα έχουν να κάνουν με τους κύκλους της Σελήνης και επομένως τους κύκλους που πρέπει να γίνουν για οποιαδήποτε εργασία. Ομοίως, η Σφραγίδα του είναι σημαντική και διδάσκει την αστρολογία, κάτι το οποίο μπορεί να αποκωδικοποιηθεί από τη Σφραγίδα του.


Οι δύο Σφραγίδες της Σελήνης παραπάνω και παρακάτω αντίστοιχα, αποκαλύπτουν τους κύκλους της Σελήνης. Η μία αντιπροσωπεύει τη Φθίνουσα Σελήνη, ενώ η άλλη κάτω από αυτήν, την Αύξουσα Σελήνη. Αυτές οι δύο έχουν σχέση μεταξύ τους και συνδέονται μέσω των πόλων της Σφραγίδας, που είναι ίσοι και χωρίζονται σε τέσσερις γωνίες, αντιπροσωπεύοντας τις τέσσερις εποχές όπως τις ξέρουμε, Χειμώνας, Φθινόπωρο, Άνοιξη και Καλοκαίρι αντίστοιχα.


Το Σύμβολο στα αριστερά με τη Σελήνη με τη γραμμή στα δεξιά, συμβολίζει τη σφαίρα έξω από τους πλανήτες ή τη λεγόμενη «Αστρολογική Σφαίρα», μακριά από τη Σελήνη. Αυτό συμβολίζει επίσης τη δύναμη να κάνει κανείς εργασίες και την αστρολογία ως επιστήμη, που σχετίζεται με το νόημα της όλης Σφραγίδας. Ο ισοσκελής σταυρός στα δεξιά αντιπροσωπεύει τις Τέσσερις Κατευθύνσεις της ανθρώπινης ψυχής μικροκοσμικά, αντιπροσωπεύοντας την εσωτερική εργασία και τον διαλογισμό για την ολοκλήρωση της Ψυχής*.


Τα παραπάνω είναι μόνο η αρχή της ερμηνείας της Σφραγίδας αυτής, και απαιτείται περαιτέρω περισυλλογή από τον μυημένο για να δει άλλα κρυμμένα νοήματα μέσα στην ίδια τη Σφραγίδα.


Ελπίζω ειλικρινά να έχω αποδώσει κάποια δικαιοσύνη στον πολυτιμότατο Δαίμονα Αβράξα μέσα από αυτή τη σελίδα. Τα μυστήριά του είναι πολλά και εκείνοι που θα τα αναζητήσουν θα λάβουν από αυτόν, στο όνομα και τη δύναμη του Σατανά.


-Σελίδα από τον Αρχιερέα Hooded Cobra 666


Πηγές/Βιβλιογραφία:

1 In the System of Greek Isopsephy.

2 Κοινές γνώσεις περί Αστρολογίας, προερχόμενες από τα Βεδικά κείμενα.

3 Dictionary of Angels, του Gustav Davidson. Να έχετε υπ'όψιν σας ότι το βιβλίο αυτό γράφτηκε από την οπτική του εχθρού.

* Όλα αυτά είναι από τον Δία και τον Αβράξα


HOME PAGE