Κενοδρομία ΣελήνηςΟ συγχρονισμός είναι τα πάντα. Συγκεκριμένες πράξεις που γίνονται στις λάθος στιγμές μπορεί να καταλήξουν είτε στην αποτυχία είτε στην επιτυχία. Γνωρίζοντάς το αυτό μπορεί να είναι κρίσιμο στο καθορισμό της έκβασης. Η γνώση είναι δύναμη και είναι το κλειδί για τα πάντα. Το σύμπαν δουλεύει είτε υπέρ σας είτε εναντίων σας.


Η κενοδρομία Σελήνης συμβαίνει κάθε περίπου δύο ημέρες, όταν η Σελήνη ολοκληρώνει το πέρασμά της από οποιονδήποτε άλλο πλανήτη πριν περάσει στο επόμενο ζώδιο. Κανονικά, αυτό διαρκεί μόνο για μερικές ώρες, εκτός και εάν όλοι οι άλλοι πλανήτες είναι στις αρχικές μοίρες. Σε αυτή τη περίπτωση μπορεί να διαρκέσει και ολόκληρη την ημέρα.

Το σημαντικό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι εάν ξεκινήσετε μια λειτουργία σε κενοδρομία Σελήνης, είναι πολύ πιθανό να μη πετύχει. Τα έργα που ξεκινούν, συμβόλαια που υπογράφονται, αντικείμενα που αγοράζονται, λειτουργίες που τελούνται και γνεικότερα οτιδήποτε ξεκινά αυτή τη στιγμή έχει μια τάση να πηγαίνει στραβά. Τα έργα που ξεκινούν κατά τη διάρκεια μιας κενοδρομίας κατά κάποιο τρόπο δεν ολοκληρώνονται, εμποδίζονται ή καθυστερούν υπερβολικά να φτάσουν στην ολοκλήρωση. Εάν καταφέρουν να ολοκληρωθούν θα απαιτήσουν υπερβολικά μεγάλη προσπάθεια σε σχέση με το να μην ήταν κενοδρομία. Εγκλήματα που διαπράττονται αυτή τη στιγμή σπάνια έρχονται ενώπιον της δικαιοσύνης.

Κάνοντας μια αίτηση για δουλειά ή πηγαίνοντας για μια συνέντευξη κατά τη διάρκεια της κενοδρομίας Σελήνης, το πιο πιθανό είναι να μη προσληφθείτε. Σχέδια που γίνονται σε αυτή τη χρονική διάρκεια συχνά αλλάζουν στη συνέχεια. Ρούχα που αγοράζονται μπορεί να μη σας χωράνε ή να μη φορεθούν ποτέ.

Επίσης το να πάρετε ένα δάνειο σε στιγμή κενοδρομίας, το πιο πιθανό είναι ότι δε θα χρειαστεί να το ξεπληρώσετε ποτέ. Αυτή είναι η στιγμή που το σύμπαν είναι γεμάτο με παραθυράκια. Ο χρυσός κανόνας είναι ότι οτιδήποτε ξεκινήσει αυτή τη στιγμή, σπάνια ολοκληρώνεται. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτή είναι η στιγμή για να αποφύγετε τις συνέπειες.

Αυτή ΔΕΝ ειναι η στιγμή για να ξεκινήσετε οποιαδήποτε μαγικά, καθώς είναι πολύ πιθανά να αποτύχουν.

Για πληροφορίες για το πότε υπάρχει κενοδρομία Σελήνης υπάρχουν πολλά ετήσια βιβλία. Το βιβλίο Ζωδίων Σελήνης της Llewellyn βγαίνει ετησίως και έχει αυτές τις πληροφορίες. Μπορείτε να βρείτε αυτό το βιβλίο σε πολλά σημεία, όπως και στο Amazon.com. Οι αστρολογικές εφημερίδες επίσης περιέχουν αυτές τις πληροφορίες για όσους ξέρουν πως να τις διαβάζουν.

 

© Copyright 2002, 2006, 2013 Joy of Satan Ministries;                                                                                                                                                      Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κονγκρέσου: 12-16457


ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΖΑΖΕΛ