Σατανική Θεραπεία

* Ελέγξτε το άρθρο σχετικά με τη θεραπεία αγαπημένων προσώπων στο τέλος της σελίδας.

Πριν από αρκετά χρόνια, ο Πατέρας Σατανάς μου μίλησε σχετικά με τη θεραπεία. Είχα ένα θέμα και μου είπε εκείνο τον καιρό «Δεν είσαι αρκετά δυνατή». Είχα δίπλα μου ένα βαρύ ραδιόφωνο και μου δήλωσε σαν παράδειγμα «Προσπάθησε να μετακινήσεις αυτό το ραδιόφωνο χρησιμοποιώντας ένα φύλλο χαρτί». Προφανώς το χαρτί δεν θα άντεχε.

Για να μπορέστε να θεραπεύσετε αποτελεσματικά, η ψυχή σας θα πρέπει να έχει δύναμη. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των συνεπών διαλογισμών.

Όταν η ψυχή σας είναι αρκετά ισχυρή, η θεραπεία γίνεται πολύ πιο εύκολα.

Πριν συνεχίσω, θέλω να δηλώσω ότι οποιοσδήποτε που είναι υπό την φροντίδα γιατρού, ή που παίρνει φάρμακα ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσει να παίρνει τα φάρμακα ή να αρνηθεί την ιατρική φροντίδα, αντιβιοτικά κτλ εκτός και εάν έχει ρωτήσει τον γιατρό του. Δεν είμαστε χριστιανοί! Τα αντιβιοτικά ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ!

Προσωπικά είμαι ευγνώμων για τη σύγχρονη ιατρική τεχνολογία. Η ικανότητα να θεραπευτούμε χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις μας είναι πολύ προχωρημένη και απαιτεί μεγάλη εμπειρία. Εάν δε σας αρέσει η συμβουλή ενός γιατρού, ζητήστε μια δεύτερη γνώμη από έναν άλλο γιατρό, αλλά μην επιχειρήσετε την πνευματική θεραπεία και αρνηθείτε είτε για εσάς είτε για άλλους, όπως παιδιά και ζώα, την κατάλληλη και έγκυρη ιατρική βοήθεια. Μην σταματήσετε ποτέ να παίρνετε φάρμακα ή να παραλλάξετε τις δοσολογίες εάν δεν σας το έχει πει ο γιατρός σας.

Για να θεραπεύσετε τον εαυτό σας, θα πρέπει να έχετε ήδη εμπειρία στις λειτουργίες μαγείας.

1. Βεβαιωθείτε ότι τα τσάκρα σας είναι ευθυγραμμισμένα. Αυτό βεβαιώνει ότι η απαραίτητη ενέργεια φτάνει σε αυτά. Η ασθένεια συνήθως δημιουργείται στην ψυχή/αστρικό σώμα πριν να φτάσουν τα συμπτώματα στο φυσικό σώμα. Αυτό σχεδόν πάντα είναι λόγω κακής κυκλοφορίας ενέργειας/τσι στα σχετικά όργανα ή έχει αποκοπεί κάποιος ενεργειακός αγωγός λόγω ατυχήματος ή τραυματισμού.

2. Θα πρέπει να ξεκινήσετε καθαρίζοντας το ασθενές σημείο όπως θα καθαρίζατε την αύρα σας. Ο καθαρισμός του ασθενούς σημείου θα πρέπει να γίνεται αρκετές φορές κάθε μέρα αμέσως πριν την εφαρμογή της θεραπευτικής ενέργειας.

3. Η βάση κάθε θεραπείας για σχεδόν όλα τα προβλήματα είναι να συγκεντρώσετε και να αποστείλετε ενέργεια και να συνεχίσετε να στέλνετε στο επηρεασμένο όργανο, καθώς την προγραμματίζετε. Όταν ΝΙΩΣΕΤΕ την ενέργειά σας ισχυρή, απλά κατευθύνετέ την στο ασθενές/επηρεασμένο σημείο του σώματός σας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορείτε επίσης να κατευθύνετε την ενέργειά σας και να οραματίζεστε λευκόχρυσο φως να φωτίζει το όργανο και δηλώστε την παραδοχή σας. Αυτό μπορεί να γίνεται μαζί με την πιο τυπική διαδικασία του βήματος 2.

4. Το βήμα δύο θα πρέπει να επαναληφθεί αρκετές φορές κάθε μέρα, μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία.

5. Μπορεί να γίνει θεραπεία και με Ρούνους. Η δόνηση είναι εξαιρετικά ισχυρή στην συγκέντρωση και την ενδυνάμωση ενέργειας.

6. Θα πρέπει να ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι λειτουργεί και να μην έχετε καμία αμφιβολία. Με άλλα λόγια να έχετε πίστη στις ικανότητές σας.

7. Να θυμάστε πάντα να διατυπώνετε τις παραδοχές σας στον ενεστώτα χρόνο. «Η [ασθένεια] φεύγει από το σώμα μου (ή από το ασθενές όργανο), εντελώς και μονίμως. Το ______ είναι δυνατό, υγιές και φυσιολογικό με κάθε τρόπο».

8. Να είστε ανοιχτόμυαλοι. Πολλές φορές η λειτουργία θα μας οδηγήσει σε συγκεκριμένες τροφές που χρειαζόμαστε για να θεραπεύσουμε τα προβλήματα υγείας. Αυτό μπορεί να εμφανιστεί με διαφορετικούς τρόπους.

Για να θεραπεύσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, κατευθύνετε προς εκείνον λευκόχρυση λαμπρή ενέργεια σαν τον ήλιο και προγραμματίστε την.

Η βάση και ο στόχος του Πνευματικού Σατανισμού είναι η γνώση και η εφαρμογή αυτής της γνώσης χρησιμοποιώντας τις δικές μας δυνάμεις. Είχα μια κατάσταση πριν καιρό με ένα κατοικίδιο που είχε μια διαταραχή επικίνδυνη για τη ζωή του που συνέβη ξαφνικά. Εκείνο τον καιρό δεν είχα χρήματα για κτηνίατρο. Ο Πατέρας Σατανάς ήρθε σε μένα. Στάθηκε πίσω μου και τοποθέτησε τα χέρια του στους ώμους μου και μου είπε να «εκπνεύσω» ενέργεια στο ζωάκι. Οραματίστηκα την ενέργεια ως λευκόχρυσο φως και το φώτισα με αυτήν τόσο λαμπρό όσο ο Ήλιος και δήλωσα » Η _______ είναι υγιής και προστατευμένη με κάθε τρόπο».

Αυτό το έκανα είκοσι φορές. Ο Πατέρας Σατανάς μου είπε, ΟΧΙ, κάντο 200 φορές. Μου είπε επίσης ότι θα χρειαστεί να κάνει εγχείριση και ότι θα μου έβρισκε τα χρήματα. Έβαλα τα κλάματα. Μου είπε να μην κλαίω καθώς αυτό ήταν σημάδι έλλειψης πίστης.                      Η ενέργεια που της έδωσα την σταθεροποίησε. Έπρεπε να το κάνω ξανά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είχα τα χρήματα για την εγχείρηση, η οποία ήταν πολύ ακριβή. Έκανε την εγχείρηση και τώρα είναι μια χαρά.

ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΣΑΚΡΑ ΗΛΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ 

ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 

Η ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΙΑ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗN ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΩΝ ΙΣΧΥΟΣ

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

 

© Copyright 2007, Joy of Satan Ministries;
Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κονγκρέσσου: 12-16457