Πνευματικός Σατανισμός: Για Αυτούς που Είναι ΚαινούριοιΔυστυχώς, η Χριστιανική Εκκλησία έχει εμποδίσει σε μεγάλο βαθμό την ελευθερία λόγου και των εφημερίδων, ειδικά σε αυτούς που βαδίζουν στο αριστερό μονοπάτι εδώ και χρόνια. Ο Σατανισμός είναι μία μεγάλη απειλή σε όσους θέλουν να διατηρήσουν τον έλεγχο και τη δύναμη καθώς ο Σατανισμός τοποθετεί αυτόν τον έλεγχο και τη δύναμη στα χέρια του μέσου άντρα και της μέσης γυναίκας. Ο Σατανισμός έχει κατασταλλεί επίτηδες και οι οπαδοί του διώκονται αυστηρώς. Οι θρησκείες των εχθρών είναι ελεύθερες να προωθούν τα δικά τους ψέματα και τις ιστορίες τρόμου για τον Σατανισμό για να κρατήσουν τους ανθρώπους μακριά, χρησιμοποιώντας φόβο και έλλειψη γνώσης. Αυτό έχει οδηγήσει σε πολύ άγνοια και σύγχυση σχετικά με τον Σατανισμό και είχε κακότυχο αποτέλεσμα σε πολλούς που είχαν παρεξηγήσεις ή δεν είχαν κανέναν να απαντήσει στις ερωτήσεις τους όταν αναζητούσαν το "αριστερό μονοπάτι".

Ο Σατανισμός είναι μία ΠΟΛΥ έντονη πνευματικά θρησκεία. Για αυτούς από εσάς που μεγαλώσατε Χριστιανοί, ή είσασταν άθεοι, αυτή η ένταση της πνευματικότητας μπορεί να είναι εκπληκτική ή να έρθει και σαν σοκ. Οι άλλες θρησκείες είναι πνευματικά νεκρές' με άλλα λόγια, τίποτα δε συμβαίνει, και στη σπάνια περίπτωση αν συμβεί κάτι, είναι αδύναμης φύσης. Οι περισσότερες θρησκείες του δεξιού μονοπατιού βασίζονται σε κλεμένο υλικό και λάθος έθιμα. Σε αντίθεση με τους Χριστιανούς που προσεύχονται και προσεύχονται χωρίς απαντήσεις, οι Σατανιστές δέχονται κραυγαλέες απαντήσεις και δεν εννοώ είκοσι χρόνια αργότερα!

Πολλοί από εμάς είχαμε παρόμοιες εμπειρίες ως Πνευματικοί Σατανιστές, αλλά καθώς είμαστε όλοι ξεχωριστοί, οι εμπειρίες μας θα διαφέρουν, και κάτι που μπορεί να ζήσει κάποιος, κάποιος άλλος μπορεί να μη το ζήσει. Όλο Αυτό έχει να κάνει με το πόσο εξελιγμένη είναι η ψυχή σε αυτήν την ζωή. Αυτοί οι οποίοι έκαναν διαλογισμό συστηματικά στις προηγούμενες ζωές τους, ανεξάρτητα από το ποιοι είναι, είναι τώρα πιο ανοιχτοί και πνευματικοί από εκείνους που ποτέ δεν δούλεψαν αυτόν τον τομέα.Για αυτούς που είναι καινούριοι, ορίστε κάποια απ'τα πράγματα που μπορείτε να περιμένετε:

Πολλά πράγματα που συμβαίνουν νωρίς μπορεί να είναι διεγερτικά και συναρπαστικά. Να θυμάστε αυτό είναι κάτι καινούριο και μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο να το συνηθίσετε, καθώς ιδρύετε δυνατές, μόνιμες πνευματικές σχέσεις που θα σας βοηθήσουν αφάνταστα.

Τώρα, σε κάποιο σημείο, συνήθως όταν νιώθετε κάπως πεπεισμένοι, ο Σατανάς θα είναι παραπάνω από πρόθυμος να σας δείξει τι είναι λάθος με τη ζωή σας. Ο Σατανάς ξέρει τα πάντα για μας και που ηγούμαστε μέσω των πράξεων μας, έλλειψη πρωτοβουλίας ή οποιαδήποτε μπορεί να είναι η περίπτωση. Αν κάνουμε κάτι που θα έχει επιβλαβή αποτέλεσμα στις ζωές μας, θα μας ενημερώσει, κραυγαλέα. Ο Συστηματικός διαλογισμός φέρνει επίσης επίγνωση και θα παρατηρήσουμε και θα δούμε πράγματα που οι περισσότεροι άλλοι αγνοούν.

Αυτό μπορεί να φέρει ταραχή σε κάποιους και να φαίνεται ακόμη και τρομακτικό, ειδικά με όλα τα ψέματα και τις πλαστές ιστορίες τρόμου που έχουν εξαπλωθεί απ'τον εχθρό εδώ και αιώνες. Δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης. Ο μόνος λόγος που έρχεται σε επαφή μαζί σας είναι επειδή νοιάζεται. Ορισμένες φορές θα στείλει έναν Δαίμονα να μας καθοδηγήσει, όπως έκανε με εμένα και έως και σήμερα, είμαι βαθιά ευγνώμων. Ο Δαίμονας μπορεί να είναι αυστηρώς ή να κάνει το οτιδήποτε θα σας φέρει σε σημείο να τον ακούσετε και να αλλάξετε.

ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ Ή ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΒΛΑΒΕΣ 'Η ΟΛΕΘΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ Ή ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ! Αυτού του είδους οι εμπειρίες έρχονται απ'τους Χριστιανικούς αγγέλους και άλλες οντότητες που δεν έχουν να κάνουν καμία σχέση με τον Σατανά ή οποιονδήποτε απ'τους Δαίμονες του.

Να είστε πάντα ανοιχτοί. Αν έχετε πρόβλημα στο να καταλάβετε κάτι ή είστε μπερδεμένοι, μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια του Σατανά και θα σας βοηθήσει. Να θυμάστε, ΠΑΝΤΑ να δείχνετε σεβασμό και ευλάβεια προς τον Σατανά και τους Δαίμονες φίλους μας και αυτοί θα σας ανταμείψουν με πολύ σοφία και γνώση που αυτοί που δεν είναι μαζί μας δεν θα την έχουν ποτέ.

Το λεγόμενο "υπερφυσικό", είναι μέρος της καθημερινής ζωής μας ως Σατανιστές. Αυτό είναι κάτι θετικό. Ο Σατανάς θα σας ανταμείψει με μία αίσθηση πνευματικής και εσωτερικής δύναμης που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το οτιδήποτε. Τα ψυχικά χαρίσματα ξεκινούν να μας ανοίγονται περισσότερο και περισσότερο, μαζί με την αυτοπεποίθηση και τη βαθιά κατανόηση.

Τέλος, είναι σημαντικό να κρατήσετε μία δυνατή θετική διάθεση και να μην ακούτε τις μαλακίες ιστορίες που λέγονται από αυτούς που δεν έχουν καμία σχέση με τον Σατανά, ή τον Σατανισμό. Σκοτεινές ευλογίες σε εσάς κι ας είναι το ταξίδι σας στο αριστερό μονοπάτι πλούσιο και ανταμειφτικό.


Πίσω στην Κεντρική Σελίδα για τα Νέα Άτομα

 

© Copyright 2002, 2005, 2015, Joy of Satan Ministries;
Βιβλιοθήκη του Κονγκρέσσου, Νούμερο: 12-16457