Οι Συζητήσεις μου με τον Σατανά


Έχω κάνει πολλές συζητήσεις με τον Πατέρα Σατανά και τον Αζαζέλ, αλλά μόνο πολύ λίγες έχω καταγράψει. Ο Σατανάς και οι Υψηλόβαθμοι Δαίμονες δεν συνιθίζουν να εμφανίζονται Πρόσωπο με πρόσωπο στους περισσότερους ανθρώπους. Αυτοί απο εμάς, που δουλεύουν απ’ευθείας με αυτόν, όταν μας δίνει συμβουλές και οδηγίες που πρέπει να φέρουμε εις πέρας, τον βλέπουμε αυτοπροσώπως,

Ο Πατέρας Σατανάς είναι πολύ ήρεμος και μας κατανοεί πάντα. Δίνει στους ανθρώπους του Μια αίσθηση ειρήνης στην ψυχή. Δεν χωράει σε καμία στερεότυπη περιγραφή.  Είναι εξαιρετικά μοναδικός. Έχω καταλάβει πως κάποιος πρέπει να τον πλησιάσει αυτοπροσώπως. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτά που έχω διαβάσει. για αυτόν.

Ο Σατανάς συνεχώς έδινε έμφαση στην σημαντικότητα του καθημερινού Δυναμικού Διαλογισμού σε εμένα. Επίσης μου είπε: «η πλευρά μας έχει νικήσει». Ο Σατανάς έχασε μια μάχη πολύ παλιά, αλλά όχι τον πόλεμο. Πρόσφατα νίκησε τον πόλεμο. Είναι προσβεβλημένος απο την κατάσταση στον κόσμο.


Ξεκινώντας, πρέπει να σας πω για μερικά πράγματα στα οπoία θα βασιστώ για να καταλάβετε περισσότερα. Στις έρευνές μου, έχω διαβάσει πολλές φορές για εμπειρίες κοντά στον Θάνατο. Διάβαζα ένα βιβλίο σχετικά με την πολεμική χρήση της φυσικής.* Ο Συγγραφέας,  που έγραψε το βιβλίο ήταν ένας προπονημένος Μέντιουμ για τον Αμερικανικό Στρατό. Ένα κεφάλαιο του βιβλίου αφορούσε τον Θάνατο.                                                                                                                                                                                                      Μιλούσε σχετικά με αυτό που πίστευε τι είναι κόλαση.Αυτές είναι παλιές ιστορίες τρόμου,με μόνο σκοπό να φοβίζουν και να ελέγχουν λόγω έλειψης γνώσης απο μέρους της ανθρωπότητας.
Το ακόλουθο είναι τι έχει ο Σατανάς, αυτοπροσώπως να πει σχετικά με αυτό:

Εδώ είναι ένα κομμάτι απο την συζήτηση που είχα μαζί του:

Σκέφτηκα τον Αζαζέλ, και πρίν το καταλάβω, νοερά, καθόμουν δίπλα του σε κάποια περιοχή έξω. Ο Ουρανός ήταν συννεφιασμένος, γκρί, και κάτι υπήρχε στον ουρανό σαν γραμμές που ήταν αόρατες (Εξωγήινο, Κάτι που δεν μπορούσαμε να δούμε εκεί) και ένα ξύλινο παγκάκι στο οποίο καθόμουν Δίπλα του. Στον ορίζοντα ήταν μία πυραμίδα πολύχρωμη και πλακώστροτη.

Πρίν το καταλάβω, ο Πατέρας Σατανάς κάθησε στην άλλη πλευρά δίπλα μου, και βρέθηκα στο κέντρο. Μου μίλησε για λίγο, και εδώ γράφω ένα κομμάτι απο την συνομιλία. Οι λέξεις ανάμεσα στις αγγίλες είναι δικές μου λέξεις, επειδή δεν θυμάμαι ακριβώς τις λέξεις του.

Πατέρας Σατανάς: «Ξέρεις γιατί η Πυραμίδα έχει τόση πολλή δύναμη;» «Επειδή δείχνει προς τον ουρανό.»

[Μετά, τον ρώτησα μιας και ενδιαφερόμουν, αν και δεν με κέντριζε πολύ, σχετικά με τις εμπειρίες που πολλοί νομίζουν πως είδαν την «κόλαση».]

Πατέρας Σατανάς:  «Υπάρχουν [Αεροθυλάκια ενέργειας] ‘Δείνες’ απο πολύ καταστροφική, αρνητική ενέργεια.» «Μίσος, Νεύρα, Φόβος, Θάνατος, και άλλα πολλά [Καταστροφικά] πράγματα» «Αυτά είναι όπως οι μάυρες τρύπες/συμπαντικές σκουλικότρυπες» «Απορροφούν αρνητική ενέργεια σαν δείνη απορρόφησης.» (παρόμοιο με το πως ρουφάει μια ηλεκτρική σκούπα.)

«Όταν διαλογίζεσαι, παρατηρείς μια διαφορά;»

Μαξίν: «Ναι.»

Πατέρας Σατανάς: «Υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα ύπαρξης.» «Όταν διαλογίζεσαι, ανεβαίνεις σε ένα υψηλότερο επίπεδο.» «Υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα και διαμέσω διαλογισμού, ζεις σε ένα υψηλότερο πεδίο απο τους περισσότερους άλλους.» «Οι άνθρωποι που είναι ήδη σε ένα χαμηλότερο επίπεδο μπορούν να πιαστούν μέσα σε αυτήν την δείνη, και να ρουφηχτούν απο αυτή.» «Αυτοί που [όπως οι άθεοι, άπιστοι] είναι μόνοι τους, είναι ύποπτοι στο οτιδήποτε.» «Ο εχθρός ξέρει πως να τους χρησημοποιεί.»

[Όταν είπε «εχθρός» είδα Greys (Γκρέιζ).]

[Μετά, πήρε ένα κάπως στεναχωρημένο βλέμμα στο πρόσωπό Του και είπε] «Ξέρω πως με εξισώνουν αυτό, με εμένα..»

«Υπάρχει ένα μέρος που έχουμε για τις αποθανούσες ψυχές.» «Το έχεις δει.»

[Αυτό ήταν ένα μέρος που είδα σαν μικρό μπάρ, και άνθρωποι κάπνιζαν εκεί]

«Προστατεύουμε οποιονδήποτε έρχεται σε εμάς.» «Κάποιοι είναι [πλανημένοι] και τους μετεμψυχώνουμε μέχρι να δουν την αλήθεια, ώστε να είναι έτοιμοι να έρθουν εδώ.» «Οι περισσότεροι άνθρωποι [αυτοί που δεν έχουν (τον Σατανά)] μετεμψυχώνονται επίσης.»

 


 

Ο Αζαζέλ έχει σιχαθεί τον «εκφυλισμό της ανθρώπινης ψυχής.»

Στο τσάκρα της βάσης, τα ανθρώπινα όντα έχουν σφραγιστεί απο την ροή της ενέργειας. [Αυτό συμβολίζεται στην βίβλο απο τους δύο αγγέλους που φυλούν το Δέντρο της Ζωής με φλογισμένα σπαθιά] είναι ανάλογο στο να βγάζεις ένα συκώτι, και να μην επιτρέπεις στο αίμα να κυλάει, αφήνοντας το να πεθάνει. Αυτό έχει γίνει με την ανθρώπινη ψυχή, την οποία ο «Yahweh» σφράγισε απο την ενέργεια κουνταλίνι. Οι ψυχές μας έχουν εξασθενήσει δραστικά. Το να ανεβασθεί το κουνταλίνι είναι πολύ δύσκολο και επικύνδυνο, μιας και οι άνθρωποι είναι συνιθισμένοι στο να λειτουργούν σε χαμηλά επίπεδα βιοηλεκρικότητας.

Ο Αζαζέλ Μου είπε «10,000 χρόνια πρίν,» εμείς οι άνθρωποι είμασταν «κοντά στην τελειότητα.» Ζούσαμε δίπλα δίπλα με τους Θεούς. «Η Γη δέχτηκε επίθεση.»

 

*(Αναφορά στην εσφαλμένη έννοια τηε Κόλασης) The Seventh Sense by Lyn Buchanan
©2003


Για να διαβάσετε την αλήθεια σχετικά με την "Κόλαση", παρακαλώ πατήστε εδώ: Ο Θάνατος, η Ζωή μετά Θάνατον και η Κόλαση

 

© Copyright 2003, 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457