Σχετικά με την Μαύρη Mαγεία

Οι άνθρωποι κάνουν διάφορα πράγματα σε άλλους και ενάντια στην ζωή άλλων ανθρώπων, επειδή ξέρουν ότι μπορούν να ξεφύγουν. Μεγάλο μέρος αυτού οφείλεται στο γεγονός του χαμηλού πνευματικού επιπέδου στο οποίο βρίσκεται στο σύνολο της η ανθρωπότητα, λόγω της γνώσης που αφαιρέθηκε και καταστράφηκε βίαια από τις Χριστιανικές Εκκλησίες. Σπάνια υπάρχει κάποια σοβαρή δικαιοσύνη και οι περισσότεροι άνθρωποι είναι κατηχημένοι να υπομένουν κάθε είδους αδικίες και κακομεταχείριση. Αυτό συνάδει με την εγκαθίδρυση ενός παγκόσμιου κράτους σκλάβων, καθώς οι σκλάβοι πρέπει να ανέχονται την αδικία. Αν όλοι είχαν πνευματική ενδυνάμωση, θα υπήρχε πολύ περισσότερη στοχαστικότητα και προσοχή για τους άλλους και τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με τους άλλους. Η κοινωνία και η ανθρώπινη φυλή στο σύνολό της θα εξελισσόταν σε υψηλότερο επίπεδο.

Υπάρχουν φυσικοί νόμοι. Ένας από αυτούς μας λει ότι ένα είδος ή ένα άτομο, που δεν είναι σε θέση να αντισταθεί και να υπερασπιστεί τον εαυτό πάνω σε ενα θέμα, απέναντι σε άλλους που σκοπεύουν σοβαρά να τον βλάψουν, είτε θα υποδουλωθεί από τον επιτιθέμενο είτε θα πάψει να υπάρχει. Πολλά είδη φυτών και ζώων εξαφανίζονται επειδή δεν είναι σε θέση να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Τα σώματά μας μάχονται συνεχώς εναντίον εισβολέων με τη μορφή βακτηρίων, ιών και μικροβίων. Αν τα κύτταρά μας σταματούσαν να πολεμούν και να σκοτώνουν τους επιβλαβείς εισβολείς, θα αρρωσταίναμε γρήγορα και θα πεθαίναμε. Αυτό είναι γεγονός της ζωής και αποτελεί φυσικό νόμο.

Η ηθική και ένας συγκεκριμένος κώδικας συμπεριφοράς είναι απαραίτητοι για τη συνέχιση του πολιτισμού και ο ατομικός αυτοέλεγχος είναι επίσης πολύ σημαντικός. Μερικές φορές κάποιος μπορεί να έχει μια κακή μέρα ή να λέγονται και να γίνονται πολλές φορές κάποια πράγματα, χωρίς να το θέλουμε. Ωστόσο, αν κάποιος έχει σκοπό να σας βλάψει σοβαρά ή να σας στερήσει το δίκιο, έχετε την υποχρέωση να αντισταθείτε. Οι σατανιστές δεν είναι θύματα.

Η εργασία πάνω στην μαύρη μαγεία απαιτεί δύναμη και δεξιότητα του νου. Οι Γουίκανς [Wiccans] και άλλοι που έχουν κατηχηθεί από τις χριστιανικές διδασκαλίες που είναι κατά της ζωής, συνήθως στερούνται αυτής της ικανότητας και επομένως βρίσκονται σε μεγάλο μειονέκτημα.

Όσο πιο δυνατοί γινόμαστε στο μυαλό και την ψυχή, τόσο πιο ισχυροί είμαστε ανά πάσα στιγμή. Ο τακτικός διαλογισμός δύναμης, η εργασία με τα τσάκρα και ο οραματισμός είναι απαραίτητα. Δεν χρειάζεται να καταφεύγει κανείς σε τελετουργίες για αντίποινα. Όταν έχουμε τον νου ισχυρό και εστιασμένο, θα νιώσουν τα αποτελέσματα οι άλλοι, επειδή σκεφτόμαστε έντονα ή κατευθύνουμε τις ενέργειές μας. Αυτό είναι σημαντικό να το θυμόμαστε όταν πρόκειται για την οικογένεια και τους αγαπημένους μας. Όλοι προσβάλλουμε ο ένας τον άλλον κάθε τόσο, αλλά όταν έχουμε ισχυρό νου και αύρα, πρέπει να το θυμόμαστε αυτό και να έχουμε τον έλεγχο. Ο θυμός μας και οι σκέψεις μας, αν δεν καταφέρουμε να τις ελέγξουμε, μπορούν να προκαλέσουν ατυχήματα και καθε είδους ατυχίες στους άλλους, ακόμα και στην περίπτωση που αυτό δεν αποτελεί πρόθεσή μας,

Όσο για τους άλλους που είναι σκόπιμα προσβλητικοί, το να εστιάσετε σε αυτούς και να αφήσετε το θυμό σας να ξεσπάσει, με ένα ισχυρό, καλά εκπαιδευμένο μυαλό, θα κάνει ως συνήθως τη δουλειά του. Μου έχουν συμβεί πράγματα από μόνα τους, χωρίς να χρειαστεί να κάνω καμία τελετουργία.


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΩΝ ΙΣΧΥΟΣ

 

© Copyright 2002, 2005, 2006, 2015, Joy of Satan Ministries;
Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κονγκρέσσου: 12-16457


SPELLS AND MAGICK