Το "Χέρι της Φατιμά"

Το δημοφιλές φυλαχτό «Χάμσα» της Καμπάλα, το οποίο διαφημίζεται από σταρ όπως η Μαντόνα:


Αυτό το φυλαχτό κλάπηκε από την Αρχαία Ινδία. Η Καμπάλα ισχυρίζεται τις δικές της ανοησίες.


Στον Ινδουισμό, το σημαντικότερο μάντρα της Κουνταλίνι Γιόγκα είναι αυτό του Σίβα (Χαμ) και της Σάκτι (Σα), το «Χάμσα». Χρησιμοποιείται για το άνοιγμα των πνευματικών κέντρων του εγκεφάλου. Το τσάκρα της κορώνας κλάπηκε και έγινε το σύμβολο του ανοιχτού χεριού στην Καμπάλα, ενώ η επίφυση έγινε ο «παντεπόπτης οφθαλμός», το λεγόμενο «μάτι του θεού». Η πλήρης και σωστή γραφή αυτού του μάντρα είναι «Χάουμ Σάουμ» στα Αρχαία Ινδικά κείμενα. Το «Χάουμ» είναι το μπίτζα (bija) μάντρα του Σίβα και αντιστοιχεί στο τσάκρα της κορώνας. Το «Σάουμ» είναι το μπίτζα μάντρα της Σόμα, της Θεάς της Σελήνης και αντιστοιχεί στο έκτο τσάκρα. Στον Ινδουισμό, τα πέντε δάχτυλα του χεριού Χάμσα συμβολίζουν τα πέντε στοιχεία που ενώνονται στο τρίτο μάτι.


Αυτό το φυλαχτό, κλεμμένο από τον Αρχαίο Ινδουισμό, αποτελεί την φόρμουλα για το άνοιγμα του τσάκρα της κορώνας και του τρίτου ματιού. Είναι το όνομα του Σίβα και της Σάκτι. Δεν είναι καν στα Εβραϊκά. Είναι στα Σανσκριτικά.


Επίσης από τον Ινδουισμό:

Στην Καμπάλα, γίνεται αναφορά στον «θεό» και με τον όρο «Αγίν», που είναι το 16ο Εβραϊκό γράμμα και σημαίνει «Μάτι». Είναι επίσης ο όρος για τον «παντεπόπτη οφθαλμό», το «μάτι του θεού», δηλαδή για την επίφυση. Όταν ο «Γιαχβέ» δηλώνει το όνομά του στην Καμπάλα, λέει: «Εγώ είμαι αυτό που είμαι». Η προφορά αυτής της φράσης στα Εβραϊκά, περιέχει την λέξη «Αγίν». Άρα ο «Γιαχβέ» είναι το Αγίν.


Το «Άιν» είναι το μπίτζα μάντρα της Θεάς Σαρασβάτι και σχετίζεται με το γιάντρα «Σρι», το γιάντρα του έκτου τσάκρα. Ο αριθμός 130, που σχετίζεται με το γράμμα «Αγίν» στα Εβραϊκά, βασίζεται στον πολλαπλασιασμό 5x26. Είναι τα πέντε στοιχεία επί τον αριθμό του «θεού» τους, το 26.


Στην Καμπάλα, που αποτελεί την αμιγή κατανόηση της Τορά και του Ιουδαϊσμού, δηλώνεται ότι ο «θεός» τους είναι απλώς η ενέργεια των Εβραϊκών γραμμάτων και ο «παντεπόπτης οφθαλμός», τον οποίο έκλεψαν από τον Αρχαίο Σατανισμό της Ινδίας και της Αιγύπτου. Ο Αιγυπτιακός Θεός Όσιρις συμβολίζεται επίσης με το «Μάτι». Στην Ινδία είχαν το Μάτι του Σίβα.


Στοιχεία από την Ινδία


Πηγές:

Wisdom of the Hebrew Alphabet, Ραββίνος Munk

The Encyclopedia of Jewish Myth, Magic and Mysticism, Dennis

Τιρουμαντιράμ

Soma in Yoga and Ayurveda: The Power of Rejuvenation and Immortality, David Dr. Frawley


ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛΑ