Η Ασχημη Αλήθεια για τους ''Αγγέλους''


Οι αγγελικές οντότητες φαίνεται να ακολουθούν το ίδιο μοτίβο στις σχέσεις τους με τους ανθρώπους. Γνωστές με διάφορα ονόματα: "Παρατηρητές" "Φύλακες" " Φρουροί των Πυλών", η πραγματική τους φύση είναι να εμποδίζουν την ανθρωπότητα να προοδεύσει με οποιονδήποτε τρόπο, ιδίως στον τομέα της πνευματικής δύναμης ή της γνώσης. Είναι σαν τους φρουρούς σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης, τα " Φυλάκια ". Οι άγγελοι είναι εξωγήινοι που μισούν τους ανθρώπους και η ατζέντα τους είναι να κρατήσουν την ανθρωπότητα πνευματικά υποδουλωμένη και χωρίς δύναμη.

Όσοι είναι ''εκτός'' (του Πνευματικού Σατανισμού) και εμβαθύνουν λίγο παραπάνω στον αποκρυφισμό, συχνά θα συναντήσουν δυσάρεστες εμπειρίες [και πάλι, ο ΦΟΒΟΣ χρησιμοποιείται συχνά ως μέσο ελέγχου]. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, όσοι είναι εκτός εξαπατώνται συχνά σε διάφορες σχέσεις με αγγέλους.

Φυσικά υπάρχουν διακυμάνσεις, αλλά εδώ είναι αυτό που πρέπει να κοιτάξετε - θα το καταλάβετε αν διαβάσετε οτιδήποτε σχετικά με τις εμπειρίες άλλων ανθρώπων:

Έχω ασχοληθεί με αυτές τις οντότητες και κάθε άλλο παρά καλοπροαίρετες είναι. Είναι φορείς του θανάτου, της δυστυχίας και τα θύματα της επιλογής τους είναι τα παιδιά. Το έχω δει αυτό πολλές φορές. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τη μαγεία των αγγέλων είναι είτε εξαιρετικά αλαζόνες είτε η προσωπική τους ζωή καταλήγει σε καταστροφή. Ένας τύπος που ασχολιόταν με αυτό το είδος πραγμάτων είχε σοβαρή κατάθλιψη και έπαιρνε ναρκωτικά.

Όταν ήμουν μικρό παιδί, η μητέρα μου μου είπε ότι οι γονείς της είχαν ένα κοριτσάκι αρκετά χρόνια πριν γεννηθεί. Αυτό το κοριτσάκι, όταν ήταν δύο ετών [ήταν χριστιανοί] έδειχνε και έλεγε "άγγελος" "άγγελος". Λίγο αργότερα, χτύπησε το κεφάλι της στο τραμ όταν αυτό τραντάχτηκε απότομα και σύντομα πέθανε από επιπλοκές

Μια χριστιανή γυναίκα που περίμενε μωρό δέχτηκε επίσκεψη από έναν άγγελο. Ο άγγελος της είπε ότι το μωρό θα γεννιόταν νεκρό. Φυσικά, το μωρό γεννήθηκε νεκρό.

Οι άγγελοι της αποκάλυψης ρίχνουν φωτιά, λοιμούς και κάθε είδους άλλες δυσάρεστες καταστάσεις στην ανθρωπότητα.

Οι άγγελοι κυνηγούν τα παιδιά και παίρνουν τις ψυχές τους για να τις χρησιμοποιήσουν για να αποθηκεύσουν ενέργεια από την οποία τρέφονται οι άγγελοι και άλλες εξωγήινες οντότητες.


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ''ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ''