Το χριστιανικό πρόγραμμα και ο σκοπός του


Απόσπασμα από το Ταλμούδ:                                                                                                                                                                                                                                                       Libbre David 37: "Το να αποκαλύψουμε οτιδήποτε σε έναν γκόιμ σχετικά με τις θρησκευτικές μας υποχρεώσεις θα ισοδυναμούσε με τη δολοφονία όλων των Εβραίων, γιατί αν οι γκόιμ ήξεραν τι διδάσκουμε γι' αυτούς, θα μας σκότωναν ανοιχτά".

Με αρκετή έρευνα, ο Χριστιανισμός και τα λοιπά προγράμματα μπορούν να συνοψιστούν, αποκαλύπτοντας τον πραγματικό τους σκοπό. Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά γνωρίζουν όλες τις παγανιστικές καταβολές των εορτών, όπως τα Χριστούγεννα και το Πάσχα. Είναι παραπλανημένοι ως προς τον Ναζωραίο, καθώς ο Ναζωραίος είναι επίσης μια κλεμμένη ΕΝΝΟΙΑ, από κάποιους 18+ σταυρωμένους παγανιστικούς θεούς που κρέμονται από ένα δέντρο, όπως ο Όντιν. Τα πάντα στο χριστιανικό πρόγραμμα είναι ΨΕΥΤΙΚΑ, ΚΛΕΜΜΕΝΑ, ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ!

Ολόκληρος ο σκοπός του Χριστιανισμού είναι να ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ τους Εθνικούς να είναι δουλοπρεπώς υπάκουοι και να λατρεύουν τους Εβραίους αφέντες τους σε μια νέα παγκόσμια τάξη, όπου οι Εβραίοι θα έχουν τον πλήρη και ολοκληρωτικό έλεγχο, εκτός αν οι άνθρωποι ξυπνήσουν και αυτό σταματήσει.

Όπως μπορεί να φανεί από τα άρθρα σε αυτή την ιστοσελίδα, το πάνθεον των Εθνικών/Παγανιστικών Θεών (υποσυνείδητη λατρεία) έχει αντικατασταθεί με φανταστικά Εβραϊκά αρχέτυπα με το πρόγραμμα του Χριστιανισμού. Μαζί με αυτό, οι Εβραίοι απέκτησαν ένα ειδικό στάτους που δεν τους άξιζε: να είναι "οι εκλεκτοί του Θεού". Όλα αυτά είναι υποσυνείδητα, καθώς δημιουργούν στα θύματά τους τη νοοτροπία μιας δουλικής, αυτοθυσιαστικής, υποτελούς νοοτροπίας που αποδέχεται εύκολα ότι οι Εβραίοι είναι επικεφαλής. Τα φανταστικά εβραϊκά αρχέτυπα, όπως ο Ναζωραίος, δημιουργούν μια ισχυρή υποσυνείδητη σύνδεση με αυτό που είναι γνωστό ως "Το τμήμα του Θεού στον εγκέφαλο" και δρουν για να μεταφέρουν αυτή τη νοοτροπία λατρείας στους Εβραίους που σκοπεύουν να κυβερνήσουν τον κόσμο. Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ πνευματικό στον Χριστιανισμό. Η Βίβλος δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια φανταστική ιστορία των Εβραίων, και έντονη βλασφημία κατά των Εθνικών Θεών και του Αληθινού Δημιουργού Θεού μας Σατανά, που στα Εβραϊκά σημαίνει "εχθρός". Όλα αυτά καταδεικνύονται σε αυτή την ιστοσελίδα.

Απόσπασμα από το Εβραϊκό Ταλμούδ:                                                                                                                                                                                                                                           Simeon Haddarsen, fol. 56-D: "Όταν έρθει ο Μεσσίας, κάθε Εβραίος θα έχει 2800 σκλάβους".

Εκτός από την υποσυνείδητη εργασία, οι Εθνικοί απειλούνται σοβαρά εάν εμβαθύνουν στον "αποκρυφισμό", προκειμένου να αφαιρεθούν όλες οι δυνάμεις του νου και της ψυχής και να παραμείνουν αυτές οι δυνάμεις στον κύκλο των κυρίαρχων Εβραίων αφεντικών για την πλήρη κακοποίηση και εκμετάλλευση των Εθνικών. Επειδή ο σεξουαλικός οργασμός είναι η πύλη προς τη δύναμη και την πρόοδο της ψυχής, τα χριστιανικά δόγματα εργάστηκαν πάντοτε αμείλικτα για την καταστολή του. Ο χριστιανισμός τρυπάει στο μυαλό των θυμάτων του ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ιδιοκτησία. Το μυαλό, η ψυχή και το σώμα τους ανήκουν όλα στον "Ιεχωβά" που στην πραγματικότητα είναι οι κορυφαίοι κυβερνώντες Εβραίοι και οι πραγματικοί κύριοι της αποκρυφιστικής εξουσίας.

Αποσπάσματα από το Ταλμούδ:                                                                                                                                                                                                                                                 Nidrash Talpioth, σελ. 225-L: "Ο Ιεχωβά δημιούργησε τους μη Εβραίους με ανθρώπινη μορφή, ώστε ο Εβραίος να μην χρειάζεται να υπηρετείται από θηρία. Ο μη Εβραίος είναι επομένως ένα ζώο με ανθρώπινη μορφή και καταδικασμένος να υπηρετεί τον Εβραίο μέρα και νύχτα".

Seph. Jp., 92, 1: "Ο Θεός έδωσε στους Εβραίους εξουσία επί των περιουσιών και του αίματος όλων των εθνών".

Η αποκήρυξη των γυναικών σε αυτά τα προγράμματα είναι μια αρρωστημένη, διεστραμμένη και ανώμαλη προσπάθεια, και πάλι υποσυνείδητα, όπως και η καταπίεση της ανθρώπινης σεξουαλικότητας, να στερήσει από τους Εθνικούς την απόκρυφη δύναμη. Αυτό έχει τις ρίζες του στις διδασκαλίες της Άπω Ανατολής για τη " Shakti", η οποία αντιπροσωπεύει τη θηλυκή (υποσυνείδητη δύναμη του kundalini) πτυχή της ανθρώπινης ψυχής. Η αρσενική πτυχή είναι η αριστερή λογική πλευρά του εγκεφάλου. Και οι δύο πρέπει να συνεργάζονται για να επιτύχουν υλικά αποτελέσματα, που είναι ο σκοπός της γιόγκα. Καταπιέζοντας τη θηλυκή πλευρά του εγκεφάλου, οι δυνάμεις του νου και της ψυχής του ατόμου είναι εντελώς αδρανείς και δεν μπορούν να προσεγγισθούν.

Οι πίνακες Ouija, η αστρολογία και άλλες μορφές μαντείας έχουν επίσης κατασταλεί αυστηρά σε μια προσπάθεια να στερήσουν από τους Εθνικούς την επικοινωνία με τους δικούς μας ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ Θεούς, οι οποίοι έχουν βλασφημηθεί και χαρακτηριστεί "κακοί" με ντροπιαστικό και αποτρόπαιο τρόπο. Οι Θεοί μας έχουν πέσει θύματα των Εβραϊκών ταινιών τρόμου του Χόλιγουντ και άλλων υβριστικών και προσβλητικών θεμάτων, όπου οι Εθνικοί εξαπατώνται ώστε να τους χλευάζουν, να τους καταριούνται και να τους φοβούνται, ενώ παράλληλα εργάζονται για τη δική τους καταδίκη και πληρώνουν από τον κώλο τους γι' αυτό, όχι μόνο με τρισεκατομμύρια επί τρισεκατομμυρίων δολαρίων, αλλά και με ψυχική ενέργεια. Οι Εβραίοι έχουν μια μακρά ιστορία εξαπάτησης των εθνών ώστε να πληρώνουν για τη δική τους καταδίκη και καταστροφή. Ο πόλεμος στο Ιράκ είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα, όπου χιλιάδες νέοι Αμερικανοί άνδρες και γυναίκες έχουν πεθάνει ή είναι μόνιμα ανάπηροι - όλα για το Ισραήλ.

ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ!


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ''ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ''