ΑΠΟΔΕΙΞΗ: Ο Αληθινός Σκοπός της Βίβλου είναι η Εβραϊκή Μαγεία


Χωρίς να το γνωρίζει η συντριπτική πλειοψηφία των Εθνικών, ο πραγματικός σκοπός της λεγόμενης "Αγίας Γραφής" είναι για τους Εβραίους να χρησιμοποιούν τα αριθμημένα εδάφια [στα Εβραϊκά] για να καταριούνται τους Εθνικούς [και ακόμη και άλλους Εβραίους] και να ελέγχουν τα παγκόσμια γεγονότα.

Ο Νετανιάχου ψηφίζει πρόσφατα έναν νόμο στο Ισραήλ, όπου οι υπερορθόδοξοι Εβραίοι είναι πλέον υποχρεωμένοι να υπηρετούν στον ισραηλινό στρατό. Θα προτιμούσαν να "μελετούν την Τορά όλη μέρα". Λοιπόν, τι ακριβώς νομίζετε ότι συνεπάγονται όλα αυτά; Τι νομίζετε ότι κάνουν με όλο αυτό το χρόνο; Είναι αρκετά προφανές. Μας καταριούνται εμάς τους Εθνικούς και προωθούν την ατζέντα τους εδώ και αιώνες.

Όσο για τον Νετανιάχου, τον αείμνηστο Μπεν Γκουριόν και άλλους πιο κοσμικούς ή ακόμα και άθεους Εβραίους, δεν παίρνουν πολύ στα σοβαρά τους υπερορθόδοξους Εβραίους. Οι Χασιδίμ αποτελούν στην πραγματικότητα ντροπή για πολλούς κοσμικούς και άθεους Εβραίους. Λοιπόν, απλά παρακολουθήστε τις ειδήσεις και τον Νετανιάχου. Οι υπερορθόδοξοι ραβίνοι καταριούνται όποιον πάει κόντρα σε αυτούς, ειδικά άλλους Εβραίους. Αυτό δεν διαφέρει σε τίποτα από τον κομμουνισμό, όπου και πάλι οι Εβραίοι καταδιώκουν τους Εβραίους.

Όσο για τους σκεπτικιστές, τους άθεους και άλλους που αμφισβητούν τις δυνάμεις του νου και της ψυχής, κοιτάξτε γύρω σας. ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ο υπολογιστής σας, το κρεβάτι σας, τα έπιπλα σας, ο τόπος διαμονής σας και ούτω καθεξής ήταν κάποτε η ιδέα κάποιου πριν εκδηλωθεί σε φυσική μορφή. Εκείνοι που ξέρουν πώς να χειρίζονται τη δημιουργική φαντασία και που έχουν εκπαιδεύσει το μυαλό και την ψυχή τους μπορούν να κάνουν πολύ περισσότερα, ακόμη και να σκοτώσουν με τις κατάρες τους και τις συνδυασμένες προσπάθειες ομάδων, όπως οι Χασιδίμ [Εβραίοι ορθόδοξοι], ειδικά οι ραβίνοι που έχουν τη γνώση και έχουν εκπαιδευτεί χρησιμοποιώντας καμπαλιστικές [η εβραϊκή Καμπάλα αποτελείται από κλεμμένες πνευματικές γνώσεις, γραμμένες σε κώδικες και λοιπά και επίσης προφορικά μεταδιδόμενες με τη μεγαλύτερη δυνατή μυστικότητα] τεχνικές για το πώς να διοχετεύουν ενέργεια.

Μερικά κραυγαλέα παραδείγματα είναι η Κατάρα του Ariel Sharon Κάντε κλικ εδώ για ένα άρθρο όπου οι ίδιοι οι Εβραίοι το παραδέχονται αυτό

Ένα πλήρες και λεπτομερές άρθρο σχετικά με την ραβινική κατάρα του Γιτζάκ Ραμπίν και άλλων που εξόργισαν τους ορθόδοξους Κάντε κλικ εδώ για ένα άλλο άρθρο όπου οι ίδιοι οι Εβραίοι το παραδέχονται αυτό

Το παρακάτω άρθρο ερευνήθηκε και γράφτηκε από τον Edward Tgao [Ρώσος] και είναι ΑΠΟΔΕΙΞΗ για το πώς οι Εβραίοι χρησιμοποιούν τη Βίβλο [που είναι και ο πραγματικός σκοπός της] για να καταριούνται τους Εθνικούς. Υπάρχουν πολλά περισσότερα από τη λίστα που περιλαμβάνεται παρακάτω.

Η εβραϊκή γιορτή του Πουρίμ έχει τις ρίζες της στο βιβλικό κεφάλαιο της Εσθήρ. Αυτή η γιορτή που γίνεται κάθε χρόνο είναι όταν οι Εβραίοι καταριούνται τον Χαμάν, που γίνεται την άνοιξη (την 14η ή 15η ημέρα του Αδάρ) για να τιμήσουν την αποτυχία του σχεδίου του Χαμάν να σφαγιάσει τους Εβραίους, όπως καταγράφεται στο βιβλίο της Εσθήρ.

Το "Pesach/Pesah" είναι η εβραϊκή λέξη για το "Πάσχα", μια άλλη σημαντική εβραϊκή γιορτή, διαβόητη για τις εβραϊκές τελετουργικές δολοφονίες.

Τουλάχιστον 60 παιδιά στην Ρωσία (λευκοί) κάηκαν ζωντανά 5 ημέρες πριν από το εβραϊκό Πάσχα στις 25 Μαρτίου στο κινηματογραφικό κέντρο της περιφέρειας Κεμέροβο. Οι πόρτες αποδείχθηκε ότι ήταν κλειστές από έξω σκόπιμα όταν ξέσπασε η φωτιά. Οι άνθρωποι παγιδεύτηκαν στο φλεγόμενο κέντρο με μία μόνο πόρτα ανοιχτή και πολύ λίγα παράθυρα. Αυτοί που κατάφεραν να τρέξουν ήταν κυρίως έφηβοι και ενήλικες, αυτοί που παγιδεύτηκαν και κάηκαν ήταν κυρίως μικρά παιδιά. Από κάποιο παράθυρο, ένα παιδί κατάφερε να διαφύγει. Ήταν ένας από τους ελάχιστους που παρέμειναν ζωντανοί. Η μητέρα του, η μικρή του αδελφή και όλη η οικογένειά του, εκτός από τη γιαγιά, πέθαναν. Δεν μπορεί να μιλήσει και είναι εξαιρετικά καταβεβλημένος.

Κάντε κλικ εδώ για το άρθρο της Wikipedia σχετικά με την πυρκαγιά στο Κεμέροβο

Στις 31 Μαρτίου [2018], με τη δύση του ηλίου, αρχίζει η εβραϊκή γιορτή του Πάσχα. Πριν από αυτό, οι Εβραίοι πρέπει να θυσιάσουν μη εβραϊκά παιδιά, για να διοχετεύσουν τις ενέργειες του θανάτου και της απύθμενης θλίψης των γονέων και των αγαπημένων τους προσώπων στους στόχους τους. Και "οι στόχοι τους" είναι: χρήματα, εξουσία επί των Εθνικών, επικράτηση και προώθηση των προγραμμάτων τους του Χριστιανισμού, του Ισλάμ, του ίδιου του Ιουδαϊσμού και άλλων μορφών Αβρααμισμού στις κοινωνίες μας, επίθεση στους Αρχέγονους Παγανιστικούς Θεούς μας και διαχωρισμός μας από αυτούς, τρομοκράτησή μας από αυτούς, και ούτω καθεξής. Και πρώτα και κύρια: η δική τους ατιμωρησία, η συγχώρεση των "αμαρτιών" τους, η εύκολη παραβίαση κάθε υπόσχεσης, η ήσυχη παραβίαση των όρκων, η κατάργηση κάθε υποχρέωσης και η αφαίρεση κάθε ευθύνης από τους Εβραίους (Kol Nidrei). Όλα αυτά θεωρούν ότι αξίζουν τον πιο οδυνηρό από τους πιθανούς θανάτους αθώων παιδιών, και αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο γι' αυτούς.

--Έκαψαν χιλιάδες αθώα παιδιά στη Δρέσδη κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού της "Τετάρτης της Στάχτης" στη χριστιανική γιορτή. [Μετατρέποντας τη Δρέσδη σε στάχτη με βομβαρδισμούς με φωτιά].

--Έκαψαν χιλιάδες αθώους πολίτες στη Χιροσίμα, αφού ο πόλεμος είχε ήδη κερδηθεί.

--Έκαψαν εκατομμύρια αθώων γυναικών και ανδρών, παιδιών και ηλικιωμένων σε φωτιές, ξεκινώντας από την ηλικία των δύο ετών "για μαγεία" και κατέγραψαν μια περίπτωση όπου μια έγκυος γέννησε κατευθείαν μέσα στη φωτιά στην πυρά της Ιεράς Εξέτασης.

Οι Εβραίοι έχουν απλά ένα πάθος για το κάψιμο της σάρκας. Ο θεός τους λατρεύει να εισπνέει αναθυμιάσεις καμένου αίματος:

Βιβλίο της Εξόδου 29:18                                                                                                                                                                                                                                                                 Και θα κάψεις ολόκληρο το κριάρι επάνω στο θυσιαστήριο- είναι ολοκαύτωμα προς τον Κύριο- είναι ευωδία γλυκιά, προσφορά που γίνεται με φωτιά στον Κύριο.

Η λέξη "ολοκαύτωμα" είναι μια εβραϊκή λέξη που σημαίνει "καύση", η οποία χρησιμοποιείται συνεχώς στη Βίβλο και σημαίνει θυσία στον εβραϊκό θεό.

Λευιτικόν 1:9                                                                                                                                                                                                                                                                                     Αλλά τα σπλάχνα του και τα πόδια του θα τα πλύνει με νερό- και ο ιερέας θα τα κάψει όλα στο θυσιαστήριο, για να είναι ολοκαύτωμα, προσφορά που γίνεται με φωτιά, "γλυκιά ευωδία στον Κύριο".           1:17                                                                                                                                                                                                                                                                                             Και θα το σχίσει με τα φτερά του, αλλά δεν θα το χωρίσει- και ο ιερέας θα το κάψει επάνω στο θυσιαστήριο, επάνω στα ξύλα που είναι επάνω στη φωτιά- είναι ολοκαύτωμα, προσφορά που γίνεται με φωτιά, σε ευωδία γλυκιά στον Κύριο.

Αλλά ο θεός τους απαιτεί έναν ολόκληρο άνθρωπο:                                                                                                                                                                                                                         "Και θα προσφέρετε το ολοκαύτωμά σας, σάρκα και αίμα, στο θυσιαστήριο του Κυρίου του Θεού σας- το αίμα όμως των άλλων θυσιών σας πρέπει να χύνεται στο θυσιαστήριο του Κυρίου του Θεού σας, και να τρώτε το κρέας ... "                                                                                                                                                                                                                                                                           - Δευτερονόμιο 12:27

Ο πιο διαβόητος για τις φρικαλεότητές του, ο ιεροεξεταστής Tomás de Torquemada, ήταν Εβραίος. Και η ίδια η Ιερά Εξέταση, εκτός από τη φυλετική και γενετική γενοκτονία των λευκών κυρίως Ευρωπαίων Εθνικών, είχε ως στόχο τις μαζικές ανθρωποθυσίες για να τροφοδοτήσει και να αυξήσει τη δύναμη του Χριστιανισμού. Ο εβραϊκός θεός κυριολεκτικά τρέφονταν από την καύση της ανθρώπινης σάρκας.

Όταν εμφύτευσαν τον χριστιανισμό στη Ρωσία (εμφυτεύτηκε σαν τσιπ), έκαψαν "γυναίκες προφήτες", "σοφούς" και οποιονδήποτε Εθνικό υποπτεύονταν έστω ότι είχε πνευματικές ικανότητες και/ή γνώσεις. Ολόκληρα χωριά, των οποίων την ενέργεια χρειάζονταν για να δώσουν στη νέα θρησκεία, η δύναμη χρησιμοποιήθηκε για να επηρεάσει τα μυαλά των ανθρώπων, ώστε να αποδεχτούν ευκολότερα τη δουλεία κάτω από τον εβραϊκό θεό. Σκεφτείτε μόνο... το ότι τώρα οι Ρώσοι ανέχονται τόσο εύκολα και μάλιστα ομολογούν τη θρησκεία των σκλάβων, εκατομμύρια πρόγονοί σε όλη την Ευρώπη και τη Ρωσία χάθηκαν στις φλόγες. Όπως και τα παιδιά τους χάθηκαν στις φλόγες του Κεμέροβο.

Έγιναν η δωρεάν "τροφή" για τον εβραϊκό θεό. Ο πόνος τους, όπως και ο πόνος των παιδιών σε όλο τον κόσμο, δεν ήταν "μάταιος". Ωφέλησαν την εβραϊκή κοινωνία. Μετά από τέτοιες "γιορτές" οι άνθρωποι με μεγαλύτερη επιθυμία πηγαίνουν στην εκκλησία, στο τζαμί κ.λπ. και φέρνουν τα χρήματά τους σε τέτοια ιδρύματα. Πολύ πιο εύκολα πέφτουν σε αδελφικούς πολέμους. Και ταΐζονται ευκολότερα με την εβραϊκή προπαγάνδα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Οι Εβραίοι ενδιαφέρονται για τέτοια περιστατικά όπως το Κεμέροβο.

Και εδώ είναι η απόδειξη:                                                                                                                                                                                                                                                              --Το αεροπορικό δυστύχημα στο Σότσι της Ρωσίας έγινε στην εβραϊκή "γιορτή του φωτός" του Χανουκά. Ο Εβραίος τραγουδιστής Joseph Kobzon αρνήθηκε να πετάξει με αυτή την πτήση. Τον προειδοποίησαν.

--Η συντριβή του πολωνικού αεροπλάνου κοντά στο Σμολένσκ της Ρωσίας, έγινε στην εβραϊκή γιορτή του Γιομ Χα Σοά, μια "γιορτή της καταστροφής", ή του εορτασμού μιας εβραϊκής ιεράς γιορτής. Για την απόδειξη ότι το ολοκαύτωμα είναι άλλο ένα ψέμα [ποιος ελέγχει το Χόλιγουντ και είναι ειδικός στο να κάνει τη φαντασία να φαίνεται πραγματική] Κάντε κλικ εδώ

Παλαιότερες θυσίες:

--Ο Γάιος Ιούλιος Καίσαρας δολοφονήθηκε στις 15 Μαρτίου 44 π.Χ. (ακριβώς την ημέρα του Πουρίμ)

--Η δολοφονία του αυτοκράτορα Παύλου Α' στις 24 Μαρτίου 1801 (2 ημέρες πριν το ΠΕΣΑΧ). Την επομένη του θανάτου του Παύλου Α', ο ιδρυτής του χασιδιστικού κινήματος Chabad-Rabi Shneur-Zalman Bar-Bar-Baruch αποφυλακίστηκε από τη φυλακή της Αγίας Πετρούπολης

--Δολοφονία του Χάρισον Ουίλιαμ Χένρι, προέδρου των ΗΠΑ 4 Απριλίου 1841 (μία ημέρα πριν από την ΠΕΣΑΧ)

--Η επανάσταση στην Ουγγαρία στις 15 Μαρτίου 1848 (3 ημέρες πριν το Πουρίμ)

--Ο θάνατος από τη "γρίπη" του αυτοκράτορα Νικολάου Α΄ 2 Μαρτίου 1855 (2 ημέρες πριν από το Πουρίμ)

--Η δολοφονία του Αβραάμ Λίνκολν, του προέδρου των ΗΠΑ, στις 14 Απριλίου 1865 (την ημέρα του ΠΕΣΑΧ)

--Η πρώτη απόπειρα δολοφονίας του αυτοκράτορα Αλέξανδρου Β' στις 4 Απριλίου 1866 (την ημέρα του ΠΕΣΑΧ)

--Επανάσταση στη Γαλλία στις 18 Μαρτίου 1871. (5 ημέρες πριν από το Πουρίμ).

--Η δεύτερη απόπειρα κατά της ζωής του αυτοκράτορα Αλέξανδρου Β΄ στις 2 Απριλίου 1879 (μια εβδομάδα πριν από το ΠΕΣΑΧ)

--Η δολοφονία του αυτοκράτορα Αλέξανδρου Β΄ στις 14 Μαρτίου 1881 (μία ημέρα πριν από το ΠΟΥΡΙΜ)

--Απόπειρα κατά της ζωής του Αυτοκράτορα Αλέξανδρου Γ΄ την 1η Μαρτίου 1887 (μια εβδομάδα πριν το Πουρίμ) Στην απόπειρα συμμετείχε ο Α. Ουλιάνοφ, αδελφός του Β. Ουλιάνοφ (Λένιν, το Blank ήταν επώνυμο της Εβραίας μητέρας του)

--Το 1894, ο Αλέξανδρος Γ' δηλητηριάστηκε από γιατρούς: Ζαχάριν (Εβραίος), Λέιντεν (Εβραίος), Χιρς (Εβραίος).

--Το πρώτο συνέδριο του RSDLP την 1η Μαρτίου 1898 (το Πουρίμ το 1898 ήταν 8 Μαρτίου (νέο), δηλαδή 23 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το παλιό σύστημα) Ξεκίνησε η προετοιμασία της επανάστασης στη Ρωσία.

--Δολοφονία της οικογένειας του αυτοκράτορα Ρομανόφ στο Yekaterinburg στις 18 Ιουλίου 1918 (αιματηρή θυσία ακριβώς την ημέρα της "9ης ΑΒΑ" - της εθνικής ημέρας πένθους για τους Εβραίους - την ημέρα που καταστράφηκαν ο πρώτος και ο δεύτερος ναός της Ιερουσαλήμ).

--Η δολοφονία του Χένρι Φορντ του Αμερικανού βιομήχανου, εκατομμυριούχου, συγγραφέα του αποκαλυπτικού βιβλίου "Διεθνής Εβραϊσμός" στις 7 Απριλίου 1947 (ακριβώς την ημέρα του ΠΕΣΑΧ)

Σύγχρονες θυσίες:

--Ατύχημα στον πυρηνικό σταθμό του Τσερνομπίλ στις 26 Απριλίου 1986 (ακριβώς την ημέρα της Πεσάχ).

--Ατύχημα στον πυρηνικό σταθμό Φουκουσίμα-1, Ιαπωνία 11 Μαρτίου 2011 (μία εβδομάδα πριν από την Πουρίμ)

--Επιχείρηση Καταιγίδα της Ερήμου. Η ήττα του Ιράκ στις 28 Φεβρουαρίου 1991 (ακριβώς την ημέρα του Πουρίμ)

--Το τελεσίγραφο και η έναρξη του πολέμου κατά του Ιράκ στις 18 Μαρτίου 2003 (ακριβώς την ημέρα του Πουρίμ)

--Ο θάνατος του Σ. Μιλόσεβιτς, πρόεδρου της Γιουγκοσλαβίας στις 11 Μαρτίου 2006, Χάγη (3 ημέρες πριν από το Πουρίμ).

--Δύο εκρήξεις στο μετρό της Μόσχας στις 30 Μαρτίου 2010. (Την ημέρα πριν από την Πεσάχ).

--Ο πόλεμος κατά της Λιβύης στις 19 Μαρτίου 2011 (ακριβώς την ημέρα του Πουρίμ)

--2011, 07.23. Πυροβολισμοί στο Όσλο, Breivik, 77 άνθρωποι. περισσότεροι από 100 τραυματίστηκαν. Γιορτή του Matot

-- 04.11.2011 έκρηξη στο μετρό του Μινσκ, 4 ημέρες πριν από το Πεσάχ: 15.04.2011.

--2013 04.24. Εκρήξεις στον Μαραθώνιο της Βοστώνης. Πεσάχ, 15.04.

Πρόεδροι που πολέμησαν κατά της δημιουργίας της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ:

--Millard Fillmore. Πρόεδρος των Η.Π.Α. 8 Μαρτίου 1874 πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο 3 ημέρες μετά το Πουρίμ.

--Arthur Chester Alan. Πρόεδρος των Η.Π.Α. 4 Μαρτίου 1885 πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο 2 ημέρες μετά το Πουρίμ

--Benjamin Harrison. Πρόεδρος των Η.Π.Α. 13 Μαρτίου 1901 πέθανε από γρίπη 7 ημέρες μετά το Πουρίμ.

--William Howard Taft. Πρόεδρος των Η.Π.Α. 8 Μαρτίου 1930 πέθανε από ''φαρυγγίτιδα'' 6 ημέρες πριν το Πουρίμ.

--Φράνκλιν Ντελάνο Ρούσβελτ. Πρόεδρος των Η.Π.Α. 12 Απριλίου 1945 πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο 6 ημέρες μετά το Πεσάχ

_____________________________________

Περισσότερα σχετικά άρθρα:

The Holy Bible: A Book of Jewish Witchcraft

2000 Years of Jewish Ritual Murder

Jewish Ritual Murder

The Holy Bible: A Book of Jewish Witchcraft Part 2

Coincidence? I don't think so... Parts 1 & 2: About the Jewish-staged Paris Terror Attack and Proof of How the Bible Was Used to Pull This Off [13 November 2015]

The Christian Mass and How it Ties into Jewish Ritual Murder

The Torah and Living Blood Sacrifice

Christianity, Communism, the Jews and the Bible

Mind Control Programming and the Bible

The Truth About the Bible

"Year Zero"


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ''ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ''