Εκθέτωντας το ψεύδος του ''Δαιμονισμού''

Ο βαθμός στον οποίο ο Χριστιανισμός, το Ισλάμ και η εβραϊκες ρίζες τους έχουν εξαπατήσει ολόκληρο τον κόσμο είναι απίστευτος.

Η πιο θλιβερή κατάσταση είναι το πώς οι Εθνικοί έχουν στερηθεί τη γνώση, τις πνευματικές δυνάμεις και έχουν αποβλακωθεί συστηματικά μέσα από αιώνες επιβαλλόμενου Χριστιανισμού, Ισλάμ και άλλων εβραϊκών προγραμμάτων, όπως ο εκχριστιανισμένος Βουδισμός κ.λ.π.

Ο βαθμός στον οποίο οι Εβραίοι, ιδιαίτερα οι ραβίνοι, έχουν κυριολεκτικά εντρυφήσει στον αποκρυφισμό για αιώνες, θα αποτελούσε έκπληξη για πολλούς. Είναι τουλάχιστον σοκαριστικό να το πούμε έτσι.

Οι Εβραίοι καταριούνται ακατάπαυστα τους Εθνικούς εδώ και αιώνες, ενώ οι παραπλανημένοι Εθνικοί υποκλίνονται και λατρεύουν δουλοπρεπώς την εβραϊκή εκφυλισμένη πνευματική βρωμιά.

Ο Εβραίος δημιουργεί το πρόβλημα
Ο Εβραίος προκαλεί την αντίδραση
Ο Εβραίος είτε ωθεί είτε παρέχει τη λύση.

Η "Εγκυκλοπαίδεια του Εβραϊκού Μύθου, της Μαγείας και του Μυστικισμού" του Ραβίνου Geoffrey W. Dennis είναι ένα πολύ κατατοπιστικό και εξαιρετικό ανάγνωσμα... εξαιρετικά αποκαλυπτικό, αν και πρέπει να έχει κανείς αρκετές γνώσεις αποκρυφισμού και εμπειρία του πνευματισμού, μαζί με μια επιφανειακή γνώση του Ιουδαϊσμού και της Kaballah τους για να το κατανοήσει.

Τώρα, για να φτάσουμε στο θέμα μας, την κατάληψη από πνεύμα, ιδού μερικά πολύ αποκαλυπτικά αποσπάσματα:

"Οι Πατέρες του πρώιμου Χριστιανισμού, ο Ιουστίνος Μάρτυρας και ο Ωριγένης, αναγνωρίζουν στους Εβραίους ένα ιδιαίτερο ταλέντο στον εξορκισμό των Δαιμόνων".

Ο Σίμων Βαρ Γιοχάι εξορκίζει έναν Δαίμονα, μια επίδειξη που τον βοηθάει να πάρει τη συνεργασία του Καίσαρα για την άρση ενός καταπιεστικού διατάγματος εναντίον των Εβραίων".

Αυτές είναι σκεπτομορφές που δημιουργήθηκαν από τους Εβραίους.

Θυμάμαι πολύ καιρό πριν, όταν ήμουν περίπου 20 ετών, ήμουν στο πανεπιστήμιο. Μια Εβραία έλεγε πώς "ένα μικρό γκέιζι", όπως το αποκαλούσε, κατέστρεφε εντελώς τη ζωή μιας γυναίκας. Κάποια άλλη Εβραία προφανώς δημιούργησε αυτή τη μορφή σκέψης και την έστειλε πάνω της.

Ήμουν τελείως άθεη τότε και δεν ήξερα τι να σκεφτώ, αλλά το να ακούς τέτοια πράγματα είναι κάτι που δεν ξεχνάς ποτέ.

Επειδή οι Εθνικοί έχουν έλλειψη γνώσης και είναι αποκομμένοι από τον αποκρυφισμό, και πάλι οι Εβραίοι παρεμβαίνουν και υπαγορεύουν. Δημιουργούν τις κακόβουλες σκεπτομορφές τους και κατηγορούν τους Παγανιστικούς μας Θεούς, που χαρακτηρίζονται ψευδώς ως "κακοί" για δαιμονισμό.

Αυτές οι μορφές σκέψης έχουν ονόματα, που δεν διαφέρουν από τους αγγέλους τους.

Τώρα, κλείνοντας, ιδού μερικά ακόμη αποκαλυπτικά αποσπάσματα από το ίδιο βιβλίο:

"...ότι ο κόσμος είναι διαιρεμένος ανάμεσα στα παιδιά του Φωτός και τα παιδιά του Σκότους που βρίσκονται σε διαρκή πόλεμο, η διδασκαλία ότι ο Θεός έχει σκόπιμα παραπλανήσει τους Εθνικούς του κόσμου..."

"Έλαζαρ οφ Βορμς:
Έζησε οράματα και μπορούσε να εκτελέσει μεγάλες θεουργικές πράξεις. Χρησιμοποίησε, για παράδειγμα, τη γνώση των θεϊκών ονομάτων του για να σκοτώσει έναν κακό ειδωλολάτρη πρίγκιπα που απειλούσε την εβραϊκή κοινότητα".

Οι Εθνικοί πρέπει σοβαρά να ξυπνήσουν!

___________________________

Λόγω της αιώνων καταπίεσης της πνευματικής γνώσης, πολλοί άνθρωποι δεν έχουν ιδέα τι είναι μια σκεπτομορφή. Μια σκεπτομορφή είναι μια αστρική οντότητα που δημιουργείται από έναν ή περισσότερους ανθρώπους που έχουν εκπαιδεύσει το μυαλό και την ψυχή τους. Για να το καταλάβετε καλύτερα, κάντε κλικ εδώ.


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ''ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ''