Εκθέτοντας την Παλιά ΔιαθήκηΟι περισσότεροι Χριστιανοί και πολλοί άλλοι πιστεύουν ότι η Ιουδαιο/Χριστιανική Βίβλος είναι ο λόγος του «Θεού». Στην πραγματικότητα, σχεδόν τα πάντα στη Βίβλο έχουν κλαπεί και διαστρεβλωθεί από Παγανιστικές θρησκείες από όλο τον κόσμο και συγκεκριμένα από την Άπω Ανατολή που ήταν προγενέστερες του Ιουδαιο/Χριστιανισμού κατά εκατοντάδες μέχρι και χιλιάδες χρόνια.

«Θα καταστρέψουμε τον Θεό» – απόσπασμα από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών.

Τα Εβραϊκά «Πέντε Βιβλία του Μωησή» γνωστά ως η «Πεντάτευχος», μαζί με την «Τορά» έχουν ΚΛΑΠΕΙ και ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΕΙ από το Αιγυπτιακό «Ταρώ». Παρατηρήστε την παρόμοια προφορά των λέξεων. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα του Ταρώ είναι μια τράπουλα 78 χαρτιών που πωλείται σε πολλά καταστήματα και χρησιμοποιείται για μαντεία.

Το Εβραϊκό Ταλμούδ προστάζει τους Εβραίους να καταστρέψουν τους Εθνικούς (μη-εβραίους) και να τους υποδουλώσους, καθώς στην πραγματικότητα το «ΓΧΒΧ» είναι ο εβραϊκός λαός.

Απόσπασμα από το Ταλμούδ:
Sanhedrin 58b. «Εάν ένας αλλόθρησκος [Εθνικός] χτυπήσει έναν Εβραίο, ο Εθνικός θα πρέπει να σκοτωθεί. Το να χτυπάς έναν Εβραίο είναι το ίδιο με το να χτυπάς τον Θεό.»

Το όνομα του ψεύτικου Εβραϊκού «Θεού» «Γιαχβέ/Γιεχωβά» αντικατέστησε τα ονόματα πολλών Εθνικών/Παγανιστικών Θεών. Η οντότητα «Γιεχωβάς» είναι ψεύτικη. Για αρχή, το όνομα «Γιεχοβά» κλάπηκε από τον Ρωμαίο Θεό «Τζοβ» [Jove, Iove, Jupiter, Iupiter, Δίας]. «Ο ευσεβής Δρ. Παρκχέρστ… αποδεικνύει, με βάση την αυθεντία του Διόδωρου Σικελιώτη, του Μάρκου Τερέντιου Βάρρων, του Αγ. Αυγουστίνου κτλ, ότι ο ΙΑΟ, Ιεχωβάς, ή ΙΕΥΕ, ή ΙΕ των Εβραίων ήταν ο Τζόβ των Λατίνων και των Ετρούσκων…»«Ο ΓΧΒΧ/ΙΕΥΕ ήταν επιπροσθέτως ο Αιγυπτιακός Θεός του Ηλιου Ρα. Ο Ρα ήταν ο πατέρας στον ουρανό που είχε τον τίτλο του ‘Χυχι’ του αιώνιου, από το οποίο οι Εβραίοι δημιούργησαν το όνομα ‘Ιχυχ'».«Η Εβραική μυστικιστική παράδοση έβλεπε τον αρχικό Ιεχωβά ως ερμαφρόδιτο, το όνομά του/της απότελούταν από το Για [Γιοντ] και το προ-εβραικό όνομα της Ευας, Χαβα, ή Χαγα, που γράφεται Χε-Βα-Χε σε Εβραικά γράμματα. Τα τέσσερα γράμματα μαζί έκαναν το ιερό Τετραγράμματον ΓΧΒΧ, το μυστικό όνομα του Θεού…»«Μπορούμε επίσης να παρατηρήσουμε πως χρησιμοποιήθηκε η ανταγωνιστική ιστορία του Δία (Τζοβ) και του Προμηθέα για να δημιουργηθεί η έννοια του επαναστάτη Θεού που καταδικάστηκε και εξωστρακίστηκε γιατί έδωσε γνώση στην ανθρωπότητα». [1]

Η πραγματική θρησκεία της ανθρωπότητας ήταν πολυθειστική [είχαν πολλούς διαφορετικούς Θεούς]. Στην αρχική Εβραική Βίβλο, χρησιμοποιήθηκε η λέξη «Ελοχίμ». «Παρά τις μονοθειστικές προσπάθειες των μεταγλωττιστών και συντακτών του βιβλίου της Γένεσης, δυσκολεύτηκαν να διακυρήξουν πίστη σε μια μοναδική θεότητα σε έναν κόσμο που τότε πίστευε σε πολλούς θεούς. Παρέμειναν πολλά λάθη όπου η βιβλική αφήγηση αναφέρεται στους θεούς στον πληθυντικό. Ο όρος για την ‘θεότητα’ [στα σημεία όπου δεν αναφέρεται με το όνομα Γιαχβέ], δεν είναι το ‘Ελ’ που είναι στον ενικό, αλλά το ‘Ελοχίμ’ που είναι ο πληθυντικός». [2]

Η δυαδική πτυχή του Χριστιανισμού κλάπηκε από την δυαδικότητα του Ζωροαστρισμού, ο οποίος προηγήθηκε της θρησκείας του Χριστιανισμού κατά αιώνες. [3] Ο Γιαχβέ/Ιεχωβάς αντικατέστησε τον Αχούρα Μάζντα και τους Παλαιούς Θεούς που ήταν οι Πραγματικοί Θεοί [ο Άριμαν, που είναι Άριος σημαίνει ‘ευγενής’ στα Σανσκριτικά] χαρακτηρίστηκαν ως «κακοί» για να καταφέρουν να καθιερώσουν τον μονοθεϊσμό του Γιαχβέ/Ιεχωβά. Οι Πραγματικοί Θεοί μετατράπηκαν σε Δαίμονες και τέρατα που αντιπροσώπευαν το κακό. [4] Οι περισσότεροι κατέληξαν να συμπεριληφθούν στο βιβλίο της «Γοητείας» [Goetia]. Παρατηρήστε στην ομοιότητα στη ρίζα της λέξης «Γοητ» που σημαίνει «Διάβολος» και την υβριστική Εβραϊκή λέξη για τους Εθνικούς που είναι «Γκόι» ή στον πληθυντικό «Γκογίμ».

Το παρακάτω απόσπασμα από την Καθολική Εγκυκλοπαίδεια είναι πολύ αποκαλυπτικό:
Με τον ίδιο τρόπο οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι πίστευαν στις δικές τους θεότητες, πιστεύοντας στοργικά ότι είναι καλές. Αλλά οι Χριστιανικές Γραφές ανακύρησουν ότι όλοι οι θεοί των Εθνικών [μη εβραίων] είναι δαίμονες.
Καθολική Εγκυκλοπαίδεια: Λατρεία Δαιμόνων
https://www.newadvent.org/cathen/04767a.htm                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ!!!!

Ο Μίθρα, ο ουρανιος ενδιάμεσος ανάμεσα στον Αχούρα Μάζντα και τον Άνγκρα Μάνγιου [Άριμαν], έχει αρκετές ομοιότητες με τον Ναζωραίο «Ιησού Χριστό». Ο Μίθρα ήταν ένας σωτήρας, που σαν και τον Ναζωραίο ανακυρήχθηκε από προφήτες, η γέννησή του έγινε σε μια σπηλιά [πολλές αναφορές για τη γένηση του Ναζωραίου ισχυρίζονται ότι επίσης γεννήθηκε σε σπηλιά] και τέλος η εμφάνιση ενός ξεχωριστού άστρου. Ο Μίθρα αργότερα θα αντικαταστούσε τον Βίσνου, που στον Βεδισμό πριν τον Ζωροαστρισμό ήταν ο σωτήρας του κόσμου. [5]

Τα παρακάτω είναι απόδειξη των πολλών και διαφορετικών πηγών από τις οποίες έκλεψαν οι συγγραφείς της Ιουδαιο/Χριστιανικής Βίβλου:


Και οι δύο αυτές αφηγήσεις για τη Δημιουργία είναι προγενέστερες του Χριστιανισμού και της Ιουδαϊκής/Χριστιανικής Βίβλου κατά αιώνες. Και οι δύο αποκαλύπτουν ότι υπήρχαν "ΘΕΟΙ" και όχι "ένας Θεός".

Γεν. 1 ,26 καὶ εἶπεν ὁ Θεός· ποιήσωμεν ἄνθρωπον κατ᾿ εἰκόνα ἡμετέραν καὶ καθ᾿ ὁμοίωσιν… [ Εν συνεχεία ο Θεός είπε· “ας δημιουργήσωμεν τώρα τον άνθρωπον, σύμφωνα με την ιδικήν μας εικόνα, και να έχη την δυνατότητα να ομοιάση με ημάς…» ]
Εδώ είναι που αποτυγχάνει ο μύθος του μονοθεϊστικού Γιαχβέ. Ο εξω-γήινος Θεός, γνωστός ως ΕΑ [Σατανάς] δημιούργησε τα ανθρώπινα όντα μέσω γενετικής μηχανικής και αρκετοί άλλοι Θεοί/Θεές συμμετείχαν στη δημιουργία. Δείτε την παρακάτω εικόνα της Δημιουργίας των Σουμέριων. Αυτό είναι σκαλισμένο σε πέτρα και είναι χιλιάδες έτη προγενέστερο του Ιουδαιο/Χριστιανισμού.
Παρακάτω είναι μια φωτογραφία από τη στήλη βασάλτη που δείχνει τον Σουμέριο Ηλιακό Θεό Σαμάς [Shamash] που δίνει στον Χαμουραμπί την πλάκα με τους νόμους. Ο «Σαμάς» είναι επίσης γνωστός ως Άζαζελ, ο αρχηγός των αποκαλούμενων «Έκπτωτων Αγγέλων», οι Σκανδιναβικοί εξωγήινοι «Igigi» που πήραν ανθρώπινες γυναίκες.

Παράδειγμα:    

Παράδειγμα: Εξ. 20,16                                                                                                                                                                                                                                                                                  οὐ ψευδομαρτυρήσεις κατὰ τοῦ πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδῆ.                                                                                                                                                                                                                             [ Δεν θα καταθέσης ποτε μαρτυρίαν ψευδή εναντίον του πλησίον σου. ]


Το παραπάνω έχει κλαπεί από τον Κώδικα του Χαμουραμπί, 3: «Εάν ένας άρχοντας δώσει ψεύτικη κατάθεση σε μια υπόθεση και δεν μπορεί να αποδείξει αυτά τα οποία είπε. Εάν αυτή είναι μια υπόθεση ζωής και θανάτου, τότε ο άρχοντας πρέπει να θανατωθεί».

Περισσότερες κλοπές από τον Κώδικα του Χαμουραμπί:
Εξ. 21,24  ὀφθαλμὸν ἀντὶ ὀφθαλμοῦ, ὀδόντα ἀντὶ ὀδόντος, χεῖρα ἀντὶ χειρός, πόδα ἀντὶ ποδός,
[ οφθαλμόν αντί οφθαλμού, οδόντα αντί οδόντος, χείρα αντί χειρός, πόδα αντί ποδός, ]

Χαμουραμπί 196: «Εάν ένας άρχοντας καταστρέψει το μάτι ενός μέλους της αριστοκρατίας, θα του καταστρέψουν το δικό του μάτι»
Χαμουραμπί 200: «Εάν ένας άρχοντας βγάλει το δόντι ενός ισότιμου άρχοντα, θα του βγάλουν το δικό του δόντι».

Επίσης, τα περισσότερα που έχουν γραφεί στα βιβλικά βιβλία της Εξόδου, Λευιτικόν και Δευτερονόμιον έχουν παρθεί από τα παραπάνω- ΟΧΙ από τον «Γιαχβέ». Υπάρχουν χριστιανοί που είναι αρκετά ανόητοι για να πιστέψουν ότι ο «Γιαχβέ» τους είναι ο μόνος θεός. «Δεν υπάρχουν άλλοι Θεοί».

Περισσότερα ΚΛΕΜΜΕΝΑ:

Πολλές από τις γραφές του βιβλικού βιβλίου ο Ιησούς του Ναυή έχουν κλαπεί από:

Περισσότερα κλεμμένα γραπτά στο βιβλικό βιβλίο των Κριτών:

Τα βιβλικά βιβλία του Σαμουήλ και των Βασιλέων επίσης περιέχουν πολύ κλεμμένο υλικό από:

Το κλεμμένο υλικό στα βιβλικά βιβλία Εσδρα και Νεεμία από

Περισσότερες κλεμμένες ιστορίες και γραπτά των βιβλικών βιβλίων του Ιώβ και των Εκκλησιαστών:

Όπως μπορούμε να δούμε από τα παραπάνω, η Χριστιανική «θρησκεία» βασίζεται σε κλεμμένο υλικό που έχει αλλοιωθεί, τροποποιηθεί και διαστρεβλωθεί για να χειραγωγήσει, μπερδέψει και να προκαλέσει φόβο στην ανθρωπότητα. Πήραν τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΑ/ΕΝΚΙ γνωστό και ως ΣΑΤΑΝΑ/ΕΩΣΦΟΡΟ και τον μετέτρεψε σε έναν υποτιθέμενο εχθρό της ανθρωπότητας. «Θα καταστρέψουμε τον Θεό» –Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. Ο Χριστιανισμός χρησιμοποιήθηκε για να βλασφημήσει, εξευτελίσει και να κακοφημήσει τους Παλαιούς Θεούς, να αποξενώσει και να εχθροποιήσει τις νόμιμες θεότητες τις οποίες αντικατέστησε με τον ψεύτικο θεό «Γιαχβέ/Γιεχωβά». Επιπροσθέτως, αυτό το τερατώδες πρόγραμμα χρησιμοποιήθηκε ως εργαλείο για να δημιουργήσει μια ανυπεράσπιστη νοοτροπία, όπως αυτή του σκλάβου, για να αφοπλίσει τον πληθυσμό των Εθνικών στο να αποδεχτεί τον κομμουνισμό, άλλο ένα πρόγραμμα της Εβραϊκής αδελφότητας.

Λέγεται συχνά ότι το πραγματικό κακό δεν μπορεί να δημιουργήσει τίποτα. Τα πάντα που προέρχονται από το πραγματικό κακό είναι τεχνητά. Στην πραγματικότητα ο «Θεός» και ο «Διάβολος» έχουν αντιστραφεί. Τα θεμέλια αυτής της απαίσιας θρησκείας βασίζονται σε κλεμμένο υλικό. Επιπροσθέτως είναι αντίθετο στη ζωή και αυτοκαταστροφικό. Δεν υπάρχει καμία πνευματικότητα σε όλο αυτό. Ο σκοπός όλων αυτών είναι να αποκοπεί η ανθρωπότητα από τον πραγματικό Δημιουργό Θεό που είναι ο Σατανάς. Επιτυγχάνοντας αυτό, οι ερπετόμορφοι [reptilian] εξωγήινοι και αυτοί για τους οποίους εργάζονται επιτυγχάνουν τον στόχο της υποδούλωσης της ανθρώπινης φυλής μέσω του Εβραϊκού προγράμματος του κομμουνισμού. Ο Σατανάς μας δίνει γνώση και δύναμη. Χωρίς αυτόν, η ανθρωπότητα δεν έχει τίποτα. Το πραγματικό κακό είναι επίσης γνώστό ως ο άρχοντας των ψεμάτων και της απάτης. Πόσο πιο μεγάλη απάτη για τους ακόλουθους αυτών των ψεύτικων θρησκειών να καταριούνται και να βλασφημούν τον ίδιο τους τον Δημιουργό; Πολλές από τις αρχαίες Παγανιστικές θρησκείες όπως οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι είχαν κοινούς θρύλους και πάνθεον. Αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από τον Χριστιανισμό, που εργάστηκε ανελέητα και βάναυσα για να καταστρέψει όλες τις άλλες θρησκείες, ισχυριζόμενη ότι είναι η μοναδική θρησκεία.

«ΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΘΕΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ».
— ΣΑΤΑΝΑΣ  από το ποίημα «Ειρήνη εις Αυτόν»
1 The Christ Conspiracy, The Greatest Story Ever Sold από τον Acharya S σελίδες 94-95
2 The Stairway to Heaven από τον Zecharia Sitchin, σελίδα 99
3 World Book Encyclopedia άρθρο πάνω στον ζωροαστρισμό, © 1989
4 A History of the Devil από τον Gerald Messadié
5 Cambridge illustrated History of Religions, επιμέλειά απο John Bowker. σελίδες  216- 217
6 Mesopotamia by Pamela F. Service, σελίδα  44.

Άλλες Παραπομπές:

The Holy Bible- King James Version

The Ancient Near East, Volume I, επιμέλειά απο James B. Pritchard © 1958

Old Testament Parallels: Laws and Stories From the Ancient Near East των Victor H. Matthews και Don C. Benjamin© 1991

A History of the Devil από τον Gerald Messadié© 1993, 1996

Encyclopedia Britannica

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ''ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ''