Οι Εβραίοι παριστάνουν τον Θεό


""Θα καταστρέψουμε τον Θεό" - απόσπασμα από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών.

Στο Ταλμούδ, αναφέρεται: "Ο Θεός" μελετά την Τορά". "Ο Θεός τηρεί το Σάββατο." "Ο Θεός φοράει το ταλίτ και το τεφίλιν". "Ο Θεός είναι κρυμμένος." κ.λ.π.

Σε αυτό είναι ολοφάνερα προφανές ότι ο λεγόμενος "Θεός" είναι οι Εβραίοι. Διαπιστώσαμε κάνοντας εντατική έρευνα, διαβάζοντας από βιβλία που γράφτηκαν ΑΠΟ Εβραίους, ΓΙΑ Εβραίους, ότι ο YHVH [Θεός] είναι πραγματικά ο εβραϊκός λαός. Μελετώντας το Ταλμούδ, οι Εβραίοι καθοδηγούνται από τους ραβίνους τους [ειδικά τους ορθοδόξους], να εξετάζουν τα ΠΑΝΤΑ. Υπάρχουν πολλές κρυμμένες πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό, οι οποίες είναι τόσο άκρως απόρρητες, που οι σπουδαστές του Ταλμούδ έχουν συνήθως έναν ραββίνο καθοδηγητή για να αποσαφηνίσει και να εξηγήσει τα πράγματα, και αυτό είναι μόνο για λίγους και εκλεκτούς που τους αποκαλύπτεται η ακραία απόρρητη αυτή γνώση, για να μην εκτεθεί στο κοινό κάτι που θα προκαλούσε μια καταστροφική κατακραυγή εναντίον των Εβραίων και αυτών που κάνουν εδώ και αιώνες.

Αποσπάσματα από το Ταλμούδ:                                                                                                                                                                                                                                                   Libbre David 37: "Το να κοινοποιήσουμε οτιδήποτε σε έναν Γκοϊμ για τις θρησκευτικές μας δοξασίες θα ισοδυναμούσε με τη δολοφονία όλων των Εβραίων, γιατί αν οι Γκοϊμ μάθαιναν τι διδάσκουμε γι' αυτούς, θα μας σκότωναν ανοιχτά".

Libbre David 37: "Αν ένας Εβραίος κληθεί να εξηγήσει οποιοδήποτε μέρος των ραββινικών βιβλίων, οφείλει να δώσει μόνο μια ψεύτικη εξήγηση. Όποιος παραβιάσει αυτή τη διαταγή θα πρέπει να θανατωθεί".

Szaaloth-Utszabot, Βιβλίο του Jore Dia 17: "Ένας Εβραίος πρέπει και οφείλει να δίνει ψεύτικο όρκο όταν οι Γκοϊμ ρωτούν αν τα βιβλία μας περιέχουν κάτι εναντίον τους".

Η εβραϊκή λέξη " Γκοϊμ" είναι μια υποτιμητική λέξη για τον Εθνικό [μη Εβραίο], που σημαίνει ζώο. Φυσικά οι Εβραίοι λένε ψέματα και προσπαθούν να ισχυριστούν ότι σημαίνει "ξένος", αλλά αν κάποιος διαβάσει και ερευνήσει βιβλία που γράφτηκαν ΑΠΟ Εβραίους, ΓΙΑ Εβραίους, το πώς χρησιμοποιείται είναι ολοφάνερο. Οι Εβραίοι είναι από τη φύση τους ψεύτες και απατεώνες. Είναι μέσα στην εξωγήινη ψυχή τους.

Οι ραβίνοι αφήνουν τέτοια υπονοούμενα για τους δικούς τους και τα αποκαλύπτουν στους δικούς τους με την προφορική τους Τορά, το Ταλμούδ κ.λπ.  

Επιπλέον, το "Δέντρο της Ζωής" τους με το Adam Kadmon, το Κετέρ, το Μαλχούτ κ.λπ. είναι ένα μέσο, ένα εργαλείο για τη διοχέτευση ενέργειας στην εβραϊκή ατζέντα.
"Το Μαλχούτ το οποίο είναι επίσης γνωστό ως Σεχινά και Κνεσέτ Γισραέλ, η ρίζα της ψυχής του Ισραήλ (η οποία εκδηλώνεται με τη μορφή του εβραϊκού λαού)"(1).

Σας συμβουλεύω να μείνετε μακριά από το Δέντρο της Ζωής τους και τα συναφή. Η ψυχή τους ΔΕΝ είναι η δική μας ψυχή. Η εβραϊκή ψυχή δεν είναι η ίδια με την ψυχή των Εθνικών. Είναι μια ξένη ψυχή και εμείς οι Εθνικοί έχουμε ορισμένες πτυχές της ψυχής που δεν διαθέτουν οι Εβραίοι.

Η Εβραϊκή ψυχή είναι αναίσθητη και όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν με τον Εβραϊκό κομμουνισμό, όπου οι μαζικές δολοφονίες και άλλες φρικαλεότητες ξεπέρασαν κατά πολύ το όριο των 100+ εκατομμυρίων, οι Εβραίοι είναι ικανοί για απίστευτη σκληρότητα και κτηνωδία. Ένας από τους κύριους στόχους του εβραϊκού κομμουνισμού είναι να αφαιρέσει κάθε πνευματική γνώση από τον πληθυσμό. Ο αθεϊσμός ενθαρρύνεται και επιβάλλεται. Για να εξηγήσω περαιτέρω, αυτό δεν αποτελεί επίθεση κατά των άθεων, καθώς ολόκληρη η έννοια της δουλοπρεπούς αφοσίωσης και λατρείας στον επινοημένο από τους Εβραίους "Θεό" και Ναζωραίο, δημιουργήθηκε από τους Εβραίους μετά την κατάσχεση της πνευματικής γνώσης και των πνευματικών δυνάμεων. Αυτή η δουλοπρεπής λατρεία [η οποία διατηρεί αυτά τα προγράμματα σε λειτουργία] είναι μια εβραϊκή εφεύρεση και έννοια. ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ υπέρτατο ον. Στην πραγματικότητα υπάρχει ο μικρόκοσμος και ο μακρόκοσμος - το άπειρο. Όσο περισσότερες ψυχικές και πνευματικές ενέργειες εφαρμόζονται σε κάτι, ειδικά με τον μαζικό νου, τόσο πιο ισχυρό και πραγματικό καθίσταται.

Με την αφαίρεση κάθε πνευματικής γνώσης, ο πληθυσμός είναι εντελώς στο έλεος εκείνων που έχουν αυτή τη γνώση και την ικανότητα. Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν τον βαθμό στον οποίο οι Εβραίοι έχουν καταραστεί τους εχθρούς τους [πνευματική δολοφονία] ανά τους αιώνες. Οι ανώτατοι Εβραίοι που έχουν αυτή τη γνώση γίνονται "Θεός". Αυτό μπορεί να φανεί στη χρήση της Βίβλου, η οποία βρίσκεται σχεδόν σε κάθε σπίτι, νοσοκομείο, ξενοδοχείο και σε ατελείωτα άλλα μέρη, δημιουργώντας μια υποσυνείδητη σύνδεση [η οποία είναι απαραίτητη για τη λειτουργία της μαγείας]. Αυτός είναι ο λόγος για την υποχρεωτικότητα της εκκλησία, την απομνημόνευση των γραφών για τους χριστιανούς και τους μουσουλμάνους [Κοράνι] και ούτω καθεξής, ώστε αυτά να εμπεδώνονται στο υποσυνείδητο, το μυαλό και την ψυχή. Οι Εβραίοι αυτοπροσδιορίζονται ως εξουσιαστές επί των Εθνικών και υπαγορεύουν αναλόγως. Πάντα διατάζουν και λένε σε εμάς τους Εθνικούς πώς να ζούμε, πώς να σκεφτόμαστε και τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να κάνουμε. Η ακόρεστη απληστία τους ευθύνεται για τον σφετερισμό και την υφαρπαγή της απόκρυφης/πνευματικής γνώσης σε βάρος ολόκληρου του κόσμου.

Η πτυχή της δημιουργικότητας λείπει επίσης από την ψυχή τους. Δεν έχουν τίποτα δικό τους, όπως δεν έχουν και τα προγράμματα του Χριστιανισμού και του Ισλάμ, τα οποία δημιουργήθηκαν από κλεμμένες και διεφθαρμένες έννοιες του Παγανισμού, με την πνευματικότητα σκοπίμως αφαιρεθείσα.

Όποιος είναι αρκετά ανοιχτός πνευματικά μπορεί να αισθανθεί την ''μονότονη'' αύρα των Εβραίων. Απορροφούν την ενέργεια όπως ένα παράσιτο απομυζά το αίμα.  Υπάρχουν πτυχές που έχουμε εμείς στην ψυχή μας, τις οποίες οι Εβραίοι στερούνται παντελώς.

Επίσης, αυτή η βλακεία του "Όλα είναι Ένα", μαζί με τον βομβαρδισμό της αγάπης με το οποίο είναι μολυσμένη η Νέα Εποχή... Αυτό είναι επίσης εβραϊκό και είναι από την προσευχή Shema η οποία είναι μια από τις σημαντικότερες στον Ιουδαϊσμό:

"Άκουσε, Ισραήλ: Ο Θεός είναι ο Κύριος μας, ο Θεός είναι ένας".
Αυτή η μπούρδα με το "Όλα είναι ένα" πάει με τον μονοθεϊσμό. 

Κλείνοντας, αυτό το έγραψα πριν και από όσα είδα μετά, αυτό τους εκθέτει πραγματικά. Ο πανταχού παρών όρος "Λαός" στον κομμουνισμό, όπως "Λαϊκή Δημοκρατία της Βόρειας Κορέας" κλπ, έχει πετάξει τη λέξη "Εκλεκτός" που προηγούνταν. Οι συγγραφείς ραβίνοι το παραδέχονται τώρα αυτό. Ο πληθυσμός των Εθνικών δεν έχει στην κατοχή του τίποτα.

Αποσπάσματα από το Ταλμούδ:
Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 348: "Όλη η ιδιοκτησία των άλλων εθνών ανήκει στο εβραϊκό έθνος, το οποίο, κατά συνέπεια, δικαιούται να την καταλάβει χωρίς κανέναν ενδοιασμό".

Seph. Jp., 92, 1: "Ο Θεός έχει δώσει στους Εβραίους εξουσία πάνω στις περιουσίες και το αίμα όλων των εθνών".


_________________

(1) Το Δέντρο των Ψυχών του Howard Schwartz

Άλλες αναφορές: Η Εγκυκλοπαίδεια του Εβραϊκού Μύθου, της Μαγείας και του Μυστικισμού του ραβίνου Geoffrey W. Dennis


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ''ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ''