ΙΕΧΩΒΑΣ: "ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ"


Έξοδος 15:3
Είναι πολεμιστής ο Κύριος. Κύριος τ’ όνομά του.

Η πραγματική αλήθεια εμφανίζεται στην "Αγία Γραφή", όπου, αφενός, τα εγκλήματα κατά των παιδιών είναι ανεξέλεγκτα- το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι ο μοχθηρός "Θεός" Jehova κάνει μια πραγματική αιματηρή θυσία του γιου του, [δολοφονία παιδιών] η οποία είναι ολόκληρο το θέμα της χριστιανικής λειτουργίας, μια προσομοίωση αληθινής αιματηρής θυσίας, αποδεικνύοντας ποιος πραγματικά είναι. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, δείτε : ''Η χριστιανική λειτουργία : προσομοίωση ανθρώπινης αιματηρής θυσίας''

Δευτερονόμιο 2:33
Και ο Κύριος ο Θεός μας τον παρέδωσε μπροστά μας- και τον πατάξαμε, και τους γιους του, και ολόκληρο τον λαό του.
2:34
Και καταλάβαμε όλες τις πόλεις του κατά τον καιρό εκείνο, και καταστρέψαμε ολοκληρωτικά τους άνδρες, τις γυναίκες και τα μικρά παιδιά κάθε πόλης, και δεν αφήσαμε κανένα να μείνει.

Δευτερονόμιο 7:23
Αλλά ο Κύριος ο Θεός σου θα τους παραδώσει σε σένα, και θα τους εξολοθρεύσει με μεγάλη καταστροφή, μέχρις ότου συντριβούν.
7:24
Και θα παραδώσει τους βασιλιάδες τους στο χέρι σου, και θα εξολοθρεύσεις το όνομά τους από κάτω από τον ουρανό- δεν θα μπορέσει κανείς να σταθεί μπροστά σου, μέχρις ότου τους εξολοθρεύσεις.

Έξοδος 23:18
Δεν θα προσφέρεις το αίμα της θυσίας μου με ζυμωμένο ψωμί- και το λίπος της θυσίας μου δεν θα παραμείνει μέχρι το πρωί.

"ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΧΗ"

Αριθμοί 25:16
Και ο Κύριος μίλησε στον Μωυσή, λέγοντας,
25:17
Βάρα τους Μιδιανίτες, και χτύπησέ τους.

Αριθμοί 31: 17-18
17 Και τώρα, λοιπόν, θανατώστε κάθε αρσενικό ανάμεσα στα μικρά, και θανατώστε κάθε γυναίκα που γνώρισε άνδρα, αφού κοιμήθηκε μαζί του.
18 Όμως, όλες τις μικρές κοπέλες, οι οποίες δεν γνώρισαν άνδρα με το να κοιμηθούν μαζί του, κρατήστε τις ζωντανές για τον εαυτό σας

Ψαλμοί 137:9 Ευτυχισμένος θα είναι εκείνος που παίρνει και χτυπάει τα μικρά πάνω στις πέτρες.

Α΄ Σαμουήλ 15:3 Πηγαίνετε τώρα και χτυπήστε τους Αμαλήκ, και καταστρέψτε ολοκληρωτικά όλα όσα έχουν, και μη τους λυπηθείτε- αλλά σφάξτε και άνδρα και γυναίκα, νήπιο που θηλαζει, βόδι και πρόβατο, καμήλα και γαϊδούρι.

ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΊ ΚΑΝΕΊΣ ΠΟΥ ΌΣΟΙ ΠΡΟΣΔΈΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΜΊΣΗΤΗ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΉ ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΎ ΔΙΑΠΡΆΤΤΟΥΝ ΑΥΤΆ ΤΑ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ.

ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ ;;;
Λουκάς 19:27
Αλλά εκείνους τους εχθρούς μου, που δεν θέλουν να βασιλεύσω επάνω τους, φέρετε τους εδώ και σκοτώστε τους μπροστά μου.
- Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ, διατάζοντας άλλους να διαπράξουν φόνο.

ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΠΑΤΈΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΤΈΡΑ ΣΟΥ;;;
Ματθαίος 10: 34-36
34 Μη νομίζετε ότι ήρθα να στείλω ειρήνη στη γη- δεν ήρθα να στείλω ειρήνη, αλλά μαχαίρι.
35 Επειδή, ήρθα για να βάλω τον άνθρωπο σε αντιπαράθεση με τον πατέρα του και τη θυγατέρα με τη μητέρα της και τη νύφη με τη πεθερά της.
36 Και οι εχθροί τού ανθρώπου θα είναι οι οικογένεια του.
- Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ

ΠΟΙΟΝ ΔΟΛΟΦΌΝΗΣΕ ΠΟΤΈ Ο ΣΑΤΑΝΆΣ;

Δεν υπάρχει τίποτα το πνευματικό στη Βίβλο ή στον Χριστιανισμό. Υπάρχουν ατελείωτες αντιφάσεις και αντικρουόμενα εδάφια στη Βίβλο. Αυτά γίνονται για να διασφαλιστεί ότι η Βίβλος θα προσαρμόζεται σε όλες τις χρονικές περιόδους και καταστάσεις, προκειμένου να διαιωνίζεται το πρόγραμμα του Χριστιανισμού. Κάποιες παρεμβάσεις εισήχθησαν κρυφά από διάφορους αρχαίους συγγραφείς που φώναζαν για βοήθεια- δεν διαφέρουν από τα ΑΤΙΑ στην αρχαία τέχνη [πληκτρολογήστε το στο Google ή σε κάποια άλλη μηχανή αναζήτησης]. Για περισσότερα σχετικά με τα κρυφά μηνύματα, κάντε κλικ εδώ.

Τα παραπάνω είναι μόνο ένα πολύ μικρό δείγμα από τις ατελείωτες δολοφονίες, τα βασανιστήρια, τις σφαγές παιδιών και βρεφών και άλλα αποτρόπαια εγκλήματα που διαπράχθηκαν με εντολή του Ιεχωβά, και ΝΑΙ, του Ιησού του Ναζωραίου. Αυτό, μαζί με τις ατελείωτες συμβουλές αυτοκτονίας είναι το κεντρικό μοτίβο της Βίβλου. Μην ξεγελιέστε ή εξαπατηθείτε από τις χριστιανικές προσπάθειες να σας μπερδέψουν.

"SATAN" σημαίνει "ΑΛΗΘΕΙΑ" στα σανσκριτικά. Ο Σατανάς δεν αντιφάσκει με τον εαυτό του. Ακόμη και ένας δικηγόρος στο δικαστήριο αποδεικνύει την ενοχή του με τις αντιφάσεις του κατηγορουμένου. ΈΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΣ ΨΕΎΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΏΝΑΣ ΑΝΤΙΦΆΣΚΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ!

"Θα καταστρέψουμε τον Θεό" - Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών.

"Σατανάς" σημαίνει "εχθρός" στα εβραϊκά.

Ο ραββίνος Yaacov Perrin λέει: "Ένα εκατομμύριο Άραβες δεν αξίζουν ούτε ένα εβραϊκό νύχι". (NY Daily News, 28 Φεβρουαρίου 1994, σελ. 6).


ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ:
Έξοδος 15:3
Είναι πολεμιστής ο Κύριος. Κύριος τ’ όνομά του.

Έξοδος 17:13
Και ο Ιησούς του Ναυή κατατρόπωσε τον Αμαλήκ και τον λαό του με την κόψη του ξίφους.
17:14
Και ο Κύριος είπε στον Μωυσή: Γράψε αυτό για ανάμνηση σε βιβλίο, και πες το στα αυτιά του Ιησού- επειδή, θα εξαλείψω τελείως την ανάμνηση του Αμαλήκ κάτω από τον ουρανό.
17:15
Και ο Μωυσής έκτισε ένα θυσιαστήριο, και ονόμασε το όνομά του Ιεχωβάχνισσι:
17:16
Επειδή, είπε: Διότι ο Κύριος ορκίσθηκε ότι θα έχει πόλεμο με τον Αμαλήκ από γενεά σε γενεά.

"Ο ΙΕΧΩΒΑΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ:
23:27
Θα στείλω το φόβο μου να πηγαίνει μπροστά σας. Θα φέρνω σύγχυση σε κάθε λαό που θα πολεμάτε και θα κάνω τους εχθρούς σας να τρέπονται σε φυγή.

Ο ραββίνος Yitzhak Ginsburg δήλωσε: "Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι το εβραϊκό αίμα και το αίμα ενός γκόι δεν είναι το ίδιο πράγμα". (NY Times, 6 Ιουνίου 1989, σ. 5).
("γκόι" ή "γκόιμ" - πληθυντικός, είναι εβραϊκές υποτιμητικές λέξεις για τους "εθνικούς/ες" η ρίζα "γκέτι" είναι η ρίζα της λέξης "διάβολος". Ο Σατανάς είναι ο Θεός των εθνών και ο Αληθινός Δημιουργός Θεός μας. "Σατανάς" σημαίνει "εχθρός" στα εβραϊκά.

Ο "ΙΕΧΩΒA" ΔΙΑΤAΖΕΙ ΤΗ ΜΑΖΙΚH ΔΟΛΟΦΟΝIΑ ΧΙΛΙAΔΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ:32:27
Και τους είπε: Έτσι είπε ο Κύριος ο Θεός του Ισραήλ: Βάλτε κάθε ένας τη ρομφαία του στο πλευρό του, και μπείτε και βγείτε από πύλη σε πύλη μέσα στο στρατόπεδο, και θανατώστε κάθε ένας τον αδελφό του, και κάθε ένας τον σύντροφό του, και κάθε ένας τον πλησίον του.
32:27
Και τους είπε: Έτσι λειπει ο Κύριος ο Θεός του Ισραήλ: Βάλτε κάθε ένας τη ρομφαία του στο πλευρό του, και μπείτε και βγείτε από πύλη σε πύλη μέσα στο στρατόπεδο, και θανατώστε κάθε ένας τον αδελφό του και κάθε ένας τον σύντροφό του και κάθε ένας τον πλησίον του.
32:28
Και οι γιοι τού Λευί έκαναν σύμφωνα με τον λόγο τού Μωυσή- και έπεσαν από τον λαό εκείνη την ημέρα περίπου τρεις χιλιάδες άνδρες.

Ο "ΙΕΧΩΒΑ" ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΘΝΙΚΩΝ:
26:7
Και θα κυνηγήσετε τους εχθρούς σας, και θα πέσουν μπροστά σας με μαχαίρι.
26:8
Και πέντε από σας θα κυνηγήσουν εκατό, και εκατό από σας θα τρέψουν σε φυγή δέκα χιλιάδες- και οι εχθροί σας θα πέσουν μπροστά σας με ρομφαία.

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ Ehud Sprinzak περιέγραψε τη φιλοσοφία του Kahane και του Goldstein: "Πιστεύουν ότι είναι θέλημα του Θεού να ασκήσουν βία εναντίον των "γκόιμ", ένας εβραϊκός όρος για τους μη Εβραίους". (NY Daily News, 26 Φεβρουαρίου 1994, σ. 5).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΝΑΑΝΙΤΩΝ:"
Αριθμοί 21:3
Και ο Κύριος εισάκουσε τη φωνή του Ισραήλ, και παρέδωσε τους Χαναναίους- και τους κατέστρεψαν ολοκληρωτικά και τις πόλεις τους- και ονόμασε το όνομα του τόπου Χορμά.

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ - ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ:
Αριθμοί 23-24:
Και ο λαός θα σηκωθεί σαν μεγάλο λιοντάρι, και θα σηκωθεί σαν νεαρό λιοντάρι- δεν θα ξαπλώσει, μέχρις ότου φάει από το θήραμα και πιει το αίμα των φονευθέντων.

ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ ΑΠΌ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΌ ΤΑΛΜΟΎΔ: Sanhedrin 59a: "Το να δολοφονείς Γκοϊμ είναι σαν να σκοτώνεις ένα άγριο ζώο".

ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΤΩΝ ΜΗ ΕΒΡΑΊΩΝ ΜΙΔΙΑΝΙΤΏΝ:
Αριθμοί 25:16
Και ο Κύριος μίλησε στον Μωυσή, λέγοντας,
25:17
Βάρα τους Μιδιανίτες, και χτύπησέ τους:

Αριθμοί 31:7
Και πολέμησαν εναντίον των Μιδιανιτών, όπως πρόσταξε ο Κύριος στον Μωυσή- και σκότωσαν όλα τα αρσενικά.

ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ ΑΠΌ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΌ ΤΑΛΜΟΎΔ:
18. Tosefta. Aboda Zara B, 5: "Αν ένας Γκόιμ σκοτώσει έναν Γκόιμ ή έναν Εβραίο, είναι υπεύθυνος- αν όμως ένας Εβραίος σκοτώσει έναν Γκόιμ, ΔΕΝ είναι υπεύθυνος".
31:8
Και σκότωσαν τους βασιλιάδες της Μαδιάμ, εκτός από τους υπόλοιπους που είχαν σκοτωθεί, δηλαδή τον Εβί, και τον Ρεκέμ, και τον Ζουρ, και τον Χουρ, και τον Ρεβά, πέντε βασιλιάδες της Μαδιάμ: Και τον Βαλαάμ, τον γιο τού Βεώρ, τον σκότωσαν με τη ρομφαία.

ΠΑΡΑΘΈΜΑΤΑ ΑΠΌ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΌ ΤΑΛΜΟΎΔ: Yebhamoth 11b: "Η σεξουαλική επαφή με ένα μικρό κορίτσι επιτρέπεται αν είναι τριών ετών".
Nidrasch Talpioth, σελ. 225-L: "Ο Ιεχωβά δημιούργησε τους μη Εβραίους με ανθρώπινη μορφή, ώστε ο Εβραίος να μην χρειάζεται να υπηρετείται από θηρία. Κατά συνέπεια, ο μη Εβραίος είναι ένα ζώο με ανθρώπινη μορφή και καταδικασμένος να υπηρετεί τον Εβραίο μέρα και νύχτα".

ΚΆΝΟΝΤΑΣ ΣΚΛΆΒΟΥΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΩΝ ΕΘΝΏΝ:
31:9
Και οι γιοι του Ισραήλ πήραν αιχμάλωτες όλες τις γυναίκες του Μαδιάμ και τα μικρά τους, και πήραν τα λάφυρα από όλα τα ζώα τους, όλα τα κοπάδια τους και όλα τα αγαθά τους.
31:10
Και έκαψαν με φωτιά όλες τις πόλεις τους, όπου κατοικούσαν, και όλα τα ωραία τους κάστρα.
31:11
Και πήραν όλα τα λάφυρα και όλα τα θηράματα, και των ανθρώπων και των ζώων.

ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ ΑΠΌ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΌ ΤΑΛΜΟΎΔ:
Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 348: "Όλη η περιουσία των άλλων εθνών ανήκει στο εβραϊκό έθνος, το οποίο, κατά συνέπεια, δικαιούται να την καταλάβει χωρίς κανέναν ενδοιασμό".

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΜΑΖΙΚΈΣ ΔΟΛΟΦΟΝΊΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΏΝ. Η ΑΡΠΑΓΉ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΏΝ ΤΩΝ ΕΘΝΏΝ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΚΡΑΥΓΑΛΈΟ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟΎ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΎΓΧΡΟΝΗ ΠΑΛΑΙΣΤΊΝΗ (ΠΟΥ ΚΑΤΆΓΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΑΊΟΥΣ) ΑΠΌ ΤΟ ΛΗΣΤΡΙΚΌ ΚΡΆΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΉΛ:2:20
Και αυτή θεωρήθηκε γη γιγάντων- γίγαντες κατοικούσαν σ' αυτήν από παλιά- και οι Αμμωνίτες τους ονομάζουν Σαμζουμίμ,
2:21
λαός μεγάλος και πολυάριθμος και ψηλός, όπως οι Ανακίμ- αλλά ο Κύριος τους εξολόθρευσε πριν απ' αυτούς- και τους διαδέχτηκαν και κατοίκησαν στη θέση τους:
2:22
Όπως έκανε στους γιους τού Ησαύ, που κατοικούσαν στη Σηείρ, όταν εξολόθρευσε τους Χορίμ από μπροστά τους- και τους διαδέχθηκαν, και κατοίκησαν στη θέση τους μέχρι σήμερα:
2:23
Και τους Αβίμ, που κατοικούσαν στη Χαζερίμ, μέχρι την Αζά, οι Καφτορίμ, που βγήκαν από την Καφτόρ, τους κατέστρεψε, και κατοίκησαν στη θέση τους.

ΠΑΡΑΘΕΜΑ από το Εβραϊκό Ταλμούδ: Hilkkoth Akum X1: "Μην δείξετε κανένα έλεος στους Γκοϊμ".
2:30
Αλλά ο Σιχών, ο βασιλιάς της Χεσβών, δεν μας άφησε να περάσουμε από αυτόν- επειδή, ο Κύριος ο Θεός σκλήρυνε το πνεύμα του και έκανε την καρδιά του πεισματική, για να τον παραδώσει στο χέρι σου, όπως φαίνεται σήμερα.
2:31
Και ο Κύριος μου είπε: Δες, άρχισα να δίνω μπροστά σου τον Σιχώνα και τη γη του- άρχισε να καταλαμβάνεις, για να κληρονομήσεις τη γη του.
2:32
Τότε βγήκε εναντίον μας ο Σιχώνας, αυτός και όλος ο λαός του, για να πολεμήσει στη Γιαχάζ.
2:33
Και ο Κύριος ο Θεός μας τον παρέδωσε μπροστά μας- και τον πατάξαμε, και τους γιους του, και ολόκληρο τον λαό του.
2:34
Και καταλάβαμε όλες τις πόλεις του εκείνη την εποχή, και καταστρέψαμε ολοκληρωτικά τους άνδρες, τις γυναίκες και τα μικρά παιδιά κάθε πόλης, και δεν αφήσαμε κανένα να μείνει:

ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ ΑΠΌ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΌ ΤΑΛΜΟΎΔ:
Seph. Jp., 92, 1: "Ο Θεός έχει δώσει στους Εβραίους εξουσία πάνω στις περιουσίες και το αίμα όλων των εθνών".
2:35
Μόνο τα ζώα πήραμε για λεία μας και τα λάφυρα των πόλεων που καταλάβαμε.

ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ ΑΠΌ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΌ ΤΑΛΜΟΎΔ:
Sanhedrin 57a. "Όταν ένας Εβραίος δολοφονεί έναν Εθνικό ("Κουτχέαν"), δεν θα υπάρχει θανατική ποινή. Ό,τι κλέβει ένας Εβραίος από έναν Εθνικό μπορεί να το κρατήσει".
Baba Kamma 37b. Οι εθνικοί βρίσκονται εκτός της προστασίας του νόμου και ο Θεός "εξέθεσε τα χρήματά τους στον Ισραήλ".

2:36
Από την Αροέρ, που είναι στην άκρη του ποταμού Αρνόν, και από την πόλη που είναι δίπλα στον ποταμό, μέχρι τη Γαλαάδ, δεν υπήρχε ούτε μια πόλη που να είναι πολύ ισχυρή για μας- ο Κύριος ο Θεός μας, τα παρέδωσε όλα σε μας
2:37
Μόνο στη γη των γιων του Αμμών δεν θα ήρθες, ούτε σε κανένα μέρος του ποταμού Ιάββωκ, ούτε στις πόλεις στα βουνά, ούτε σε ό,τι απαγόρευσε ο Κύριος ο Θεός μας.

ΟΙ ΧΕΤΤΑΊΟΙ, ΟΙ ΓΚΙΡΓΚΑΣΊΤΕΣ, ΟΙ ΑΜΟΡΡΑΊΟΙ, ΟΙ ΧΑΝΑΝΑΊΟΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΑΊΟΙ, ΟΙ ΧΙΒΊΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΗΣΟΥΒΊΤΕΣ ΕΊΝΑΙ ΌΛΑ ΈΘΝΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΏΝ.
Δευτερονόμιο 7:1
Όταν ο Κύριος ο Θεός σου σε εισάγει στη γη, όπου πηγαίνεις για να την κυριεύσεις, και εκδιώξει μπροστά σου πολλά έθνη, τους Χετταίους και τους Γκιργκασίτες και τους Αμορραίους και τους Χαναναίους και τους Περισαίους και τους Ευαίους και τους Ιεβουσαίους, επτά έθνη μεγαλύτερα και ισχυρότερα από σένα,
7:2
Και όταν ο Κύριος ο Θεός σου τους παραδώσει μπροστά σου, θα τους χτυπήσεις και θα τους εξολοθρεύσεις- δεν θα κάνεις διαθήκη μαζί τους ούτε θα τους δείξεις έλεος:
7:3
Ούτε γάμους θα κάνεις μαζί τους- τη θυγατέρα σου δεν θα τη δώσεις στον γιο του, ούτε τη θυγατέρα του θα την πάρεις στον γιο σου.
7:4
Επειδή, θα απομακρύνουν τον γιο σου από την ακολουθία μου, για να λατρεύουν άλλους θεούς- έτσι θα ανάψει εναντίον σου η οργή τού Κυρίου, και θα σε καταστρέψει ξαφνικά.

ΕΔΏ ΕΊΝΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΊΟΙ ΕΊΝΑΙ ΑΠΡΟΚΆΛΥΠΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΩΝ ΕΘΝΏΝ ΘΕΏΝ:
7:5
Αλλά έτσι θα τους αντιμετωπίσετε- θα καταστρέψετε τα θυσιαστήριά τους, και θα γκρεμίσετε τα είδωλά τους, και θα κόψετε τα άλση τους, και θα κάψετε τα γλυπτά τους με φωτιά.
7:6
Επειδή, είσαι λαός άγιος στον Κύριο τον Θεό σου- ο Κύριος ο Θεός σου σε διάλεξε να είσαι λαός ξεχωριστός για τον εαυτό του, πάνω από όλους τους λαούς που βρίσκονται στο πρόσωπο της γης.

Δευτερονόμιο 7:21
Δεν θα τρομάξεις απ' αυτούς- επειδή, ο Κύριος ο Θεός σου είναι ανάμεσά σου, Θεός δυνατός και φοβερός.
7:22
Και ο Κύριος ο Θεός σου θα εξολοθρεύσει τα έθνη εκείνα μπροστά σου λίγο λίγο- δεν μπορείς να τα καταστρέψεις αμέσως, για να μην αυξηθούν επάνω σου τα θηρία του αγρού.
7:23
Αλλά ο Κύριος ο Θεός σου θα τα παραδώσει σε σένα, και θα τα εξολοθρεύσει με μεγάλη καταστροφή, μέχρις ότου συντριβούν.
7:24
Και θα παραδώσει τους βασιλιάδες τους στο χέρι σου, και θα εξολοθρεύσεις το όνομά τους από κάτω από τον ουρανό- κανένας δεν θα μπορεί να σταθεί μπροστά σου, μέχρις ότου τους εξολοθρεύσεις.

Τα έθνη έχουν γαλουχηθεί με τα εβραϊκά ψέματα. Έχουμε αποκοπεί από τους Θεούς μας και τον πολιτισμό μας. Αυτοί έχουν αντικατασταθεί με φανταστικούς εβραϊκούς χαρακτήρες για να τους λατρεύουν δουλοπρεπώς οι Εθνικοί, γεγονός που δημιουργεί μια ισχυρή υποσυνείδητη σύνδεση. Κάτι τέτοιο είναι υπεύθυνο για το πώς οι Εθνικοί πάντα πολεμούν για τους Εβραίους και δεν σκέφτονται καν τι πραγματικά κάνουν. Αυτό που συνέβη στο Ιράκ είναι ένα τέλειο παράδειγμα.

Δευτερονόμιο 7:25
Τα γλυπτά των θεών τους θα τα κάψεις με φωτιά- το ασήμι ή το χρυσάφι που είναι επάνω τους δεν θα το επιθυμήσεις ούτε θα το πάρεις για σένα, για να μη παγιδευτείς σ' αυτά- επειδή, είναι βδέλυγμα στον Κύριο τον Θεό σου.
7:26
Ούτε θα φέρεις βδέλυγμα στο σπίτι σου, για να μη γίνεις καταραμένο πράγμα σαν αυτό- αλλά θα το απεχθάνεσαι εντελώς, και θα το αποστρέφεσαι εντελώς, επειδή είναι καταραμένο πράγμα.

Δευτερονόμιο 12:27
Και θα προσφέρεις τα ολοκαυτώματά σου, τη σάρκα και το αίμα, επάνω στο θυσιαστήριο του Κυρίου του Θεού σου- και το αίμα των θυσιών σου θα χυθεί επάνω στο θυσιαστήριο του Κυρίου του Θεού σου, και θα φας τη σάρκα.
12:28
Να προσέχεις και να ακούς όλα αυτά τα λόγια που σε προστάζω, για να είναι καλά σε σένα και στα παιδιά σου μετά από σένα για πάντα, όταν κάνεις το καλό και το σωστό μπροστά στον Κύριο τον Θεό σου.
12:29
Όταν ο Κύριος ο Θεός σου εξολοθρεύσει τα έθνη από μπροστά σου, όπου πηγαίνεις για να τα κατακτήσεις, και τους διαδεχθείς και κατοικήσεις στη γη τους,
12:30
Πρόσεχε τον εαυτό σου, για να μη παγιδευτείς ακολουθώντας τους, αφού καταστραφούν από μπροστά σου- και να μη ρωτάς τους θεούς τους, λέγοντας: Πώς αυτά τα έθνη υπηρέτησαν τους θεούς τους; Έτσι θα κάνω κι εγώ.

Η ανθρώπινη ενέργεια δεν είναι αρκετή, έπρεπε να υπάρξουν και θυσίες αίματος ζώων:
Έξοδος 20:24
Θυσιαστήριο από χώμα θα κάνεις σε μένα, και θα θυσιάζεις επάνω σ' αυτό τα ολοκαυτώματά σου και τις προσφορές ειρήνης σου, τα πρόβατά σου και τα βόδια σου- σε όλους τους τόπους όπου θα αναγράψω το όνομά μου, θα έρθω σε σένα, και θα σε ευλογήσω.

Έξοδος 24:4
Και αφού ο Μωυσής έγραψε όλα τα λόγια του Κυρίου, σηκώθηκε νωρίς το πρωί, και έκτισε θυσιαστήριο κάτω από τον λόφο, και δώδεκα στύλους, σύμφωνα με τις δώδεκα φυλές του Ισραήλ.
24:5
Και έστειλε νέους από τους γιους Ισραήλ, οι οποίοι πρόσφεραν ολοκαυτώματα και έκαναν ειρηνικές θυσίες από βόδια στον Κύριο.
24:6
Και ο Μωυσής πήρε το μισό από το αίμα, και το έβαλε σε λεκάνες- και το μισό από το αίμα το ράντισε στο θυσιαστήριο.
24:7
Και πήρε το βιβλίο της διαθήκης, και διάβασε στο ακροατήριο του λαού- και εκείνοι είπαν: Όλα όσα είπε ο Κύριος θα τα κάνουμε και θα είμαστε υπάκουοι.
24:8
Και ο Μωυσής πήρε το αίμα, και το ράντισε επάνω στον λαό, και είπε: Ιδού το αίμα της διαθήκης, που έκανε μαζί σας ο Κύριος σύμφωνα με αυτά τα λόγια.


Περισσότερες οδηγίες από τον Ιέχωβα για θυσίες αίματος:
18: Έξοδος 23:18
Δεν θα προσφέρεις το αίμα της θυσίας μου με ζυμωμένο ψωμί- ούτε το λίπος της θυσίας μου θα παραμείνει μέχρι το πρωί.

Έξοδος 29:10 Και θα βάλεις να φέρουν ένα μοσχάρι μπροστά στη σκηνή τού μαρτυρίου- και ο Ααρών και οι γιοι του θα βάλουν τα χέρια τους επάνω στο κεφάλι τού μοσχαριού.
29:11
Και θα σφάξεις το μοσχάρι μπροστά στον Κύριο, κοντά στη θύρα τής σκηνής τού μαρτυρίου.
29:12
Και θα πάρεις από το αίμα του μοσχαριού, και θα το βάλεις επάνω στα κέρατα του θυσιαστηρίου με το δάχτυλό σου, και θα χύσεις όλο το αίμα δίπλα στον πυθμένα του θυσιαστηρίου.
29:13
Και θα πάρεις όλο το λίπος που σκεπάζει τα εντόσθια, και τον κάλυκα που είναι πάνω από το συκώτι, και τα δύο νεφρά, και το λίπος που είναι επάνω σ' αυτά, και θα τα κάψεις επάνω στο θυσιαστήριο.
29:14
Αλλά τη σάρκα του μοσχαριού, και το δέρμα του, και την κοπριά του, θα την κάψεις με φωτιά έξω από το στρατόπεδο- είναι προσφορά περί αμαρτίας.
29:15
Και θα πάρεις ένα κριάρι- και ο Ααρών και οι γιοι του θα βάλουν τα χέρια τους επάνω στο κεφάλι τού κριού.
29:16
Και θα σφάξεις το κριάρι, και θα πάρεις το αίμα του, και θα το ραντίσεις γύρω-γύρω επάνω στο θυσιαστήριο.
29:17
Και θα κόψεις το κριάρι σε κομμάτια, και θα πλύνεις τα εντόσθιά του, και τα πόδια του, και θα τα βάλεις στα κομμάτια του, και στο κεφάλι του.
29:18
Και θα κάψεις ολόκληρο το κριάρι επάνω στο θυσιαστήριο- είναι ολοκαύτωμα για τον Κύριο- είναι ευωδία γλυκιά, προσφορά που γίνεται με φωτιά στον Κύριο.
29:19
Και θα πάρεις το άλλο κριάρι- και ο Ααρών και οι γιοι του θα βάλουν τα χέρια τους επάνω στο κεφάλι του κριού.
29:20
Τότε θα σφάξεις το κριάρι, και θα πάρεις από το αίμα του, και θα το βάλεις επάνω στην άκρη του δεξιού αυτιού του Ααρών, και επάνω στην άκρη του δεξιού αυτιού των γιων του, και επάνω στον αντίχειρα του δεξιού τους χεριού, και επάνω στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού τους ποδιού, και θα ραντίσεις το αίμα επάνω στο θυσιαστήριο ολόγυρα.
29:21
Και θα πάρεις από το αίμα που είναι επάνω στο θυσιαστήριο, και από το λάδι του χρίσματος, και θα το ραντίσεις επάνω στον Ααρών, και επάνω στα ενδύματά του, και επάνω στους γιους του, και επάνω στα ενδύματα των γιων του μαζί του- και θα αγιαστεί αυτός, και τα ενδύματά του, και οι γιοι του, και τα ενδύματα των γιων του μαζί του.
29:22
Επίσης, θα πάρεις από το κριάρι το λίπος και τα καπούλια, και το λίπος που καλύπτει τα εντόσθια, και τον κάλυκα πάνω από το συκώτι, και τα δύο νεφρά, και το λίπος που είναι επάνω σ' αυτά, και τον δεξιό ώμο- επειδή, είναι κριάρι αγιασμού:
29:23
και μία φρατζόλα ψωμί, και ένα κομμάτι λαδωμένου ψωμιού, και μία όστια από το καλάθι των αζύμων που είναι μπροστά στον Κύριο:
29:24
Και θα τα βάλεις όλα στα χέρια τού Ααρών, και στα χέρια των γιων του, και θα τα κυματίσεις για κυματική προσφορά μπροστά στον Κύριο.
29:25
Και θα τα πάρεις από τα χέρια τους, και θα τα κάψεις επάνω στο θυσιαστήριο για ολοκαύτωμα, για ευωδία μπροστά στον Κύριο- είναι προσφορά που γίνεται με φωτιά στον Κύριο.
29:26
Και θα πάρεις το στήθος τού κριού τής αφιέρωσης τού Ααρών, και θα το κινήσεις για προσφορά κίνησης μπροστά στον Κύριο- και θα είναι το μερίδιό σου.
29:27
Και θα αγιάσεις το στήθος της προσφοράς, και τον ώμο της προσφοράς, που κυματίζεται και που υψώνεται, από το κριάρι του αγιασμού, από εκείνο που είναι για τον Ααρών, και από εκείνο που είναι για τους γιους του:
29:28
και θα είναι του Ααρών και των γιων του ως νόμος παντοτινός από τους γιους του Ισραήλ επειδή, είναι προσφορά ύψωσης. Και θα είναι προσφορά ύψωσης από τους γιους Ισραήλ, από τις ειρηνικές θυσίες τους, η προσφορά τους που υψώνεται στον Κύριο.
29:29
Και τα ιερά ενδύματα του Ααρών θα είναι των υιών του μετά απ' αυτόν, για να χρίζονται σ' αυτά και να καθαγιάζονται σ' αυτά.
29:30
Και ο γιος που θα είναι ιερέας στη θέση του, θα τα φορέσει επτά ημέρες, όταν έρχεται στη σκηνή τού μαρτυρίου για να υπηρετήσει στο άγιο μέρος.
29:31
Και θα πάρεις το κριάρι του καθαγιασμού, και θα κάψεις τη σάρκα του στο άγιο μέρος.

Λευιτικόν Κεφάλαιο 1
1:1
Και ο Κύριος κάλεσε τον Μωυσή και του μίλησε έξω από τη Σκηνή της Μαρτυρίας, λέγοντας,
1:2
Μίλησε στους γιους Ισραήλ, και πες τους: Αν κάποιος από σας φέρει προσφορά στον Κύριο, θα φέρετε την προσφορά σας από τα ζώα, από το κοπάδι και από το ποίμνιο.
1:3
Αν η προσφορά του είναι ολοκαύτωμα από το κοπάδι, ας προσφέρει αρσενικό χωρίς ψεγάδι- θα το προσφέρει με τη θέλησή του στη θύρα της Σκηνής της Μαρτυρίας μπροστά στον Κύριο.
1:4
Και θα βάλει το χέρι του επάνω στο κεφάλι του ολοκαυτώματος- και θα γίνει δεκτό γι' αυτόν, για να κάνει εξιλέωση γι' αυτόν.
1:5
Και θα σφάξει το μοσχάρι μπροστά στον Κύριο- και οι ιερείς, οι γιοι τού Ααρών, θα φέρουν το αίμα, και θα ραντίσουν το αίμα γύρω-γύρω επάνω στο θυσιαστήριο, που είναι κοντά στη θύρα τής Σκηνής της Μαρτυρίας.
1:6
Και θα γδάρει το ολοκαύτωμα, και θα το κόψει σε κομμάτια του.
1:7
Και οι γιοι τού Ααρών, του ιερέα, θα βάλουν φωτιά επάνω στο θυσιαστήριο, και θα βάλουν τα ξύλα σε τάξη επάνω στη φωτιά:
1:8
Και οι ιερείς, οι γιοι τού Ααρών, θα βάλουν τα μέρη, το κεφάλι και το λίπος, με τη σειρά τους επάνω στα ξύλα που είναι επάνω στη φωτιά, που είναι επάνω στο θυσιαστήριο:
1:9
Και ο ιερέας θα τα κάψει όλα επάνω στο θυσιαστήριο, για να είναι ολοκαύτωμα, προσφορά που γίνεται με φωτιά, "ευωδία γλυκιά στον Κύριο".
1:10
Και αν η προσφορά του είναι από τα κοπάδια, δηλαδή από τα πρόβατα ή από τα κατσίκια, για ολοκαύτωμα, θα το φέρει αρσενικό χωρίς ψεγάδι.
1:11
Και θα το σφάξει στην πλευρά του θυσιαστηρίου προς βορρά, μπροστά στον Κύριο- και οι ιερείς, οι γιοι τού Ααρών, θα ραντίσουν το αίμα του γύρω-γύρω επάνω στο θυσιαστήριο.
1:12
Και θα το κόψει σε κομμάτια, μαζί με το κεφάλι του και το λίπος του- και ο ιερέας θα τα βάλει σε σειρά επάνω στα ξύλα που είναι επάνω στη φωτιά, που είναι επάνω στο θυσιαστήριο:
1:13
Και θα πλύνει τα εντόσθια και τα πόδια με νερό- και ο ιερέας θα τα φέρει όλα, και θα τα κάψει επάνω στο θυσιαστήριο- είναι ολοκαύτωμα, προσφορά που γίνεται με φωτιά, με ευωδία για τον Κύριο.
1:14
Και αν το ολοκαύτωμα για την προσφορά του στον Κύριο είναι από πουλερικά, τότε θα φέρει την προσφορά του από τρυγόνια ή από νεαρά περιστέρια.
1:15
Και ο ιερέας θα το φέρει στο θυσιαστήριο, και θα αποκόψει το κεφάλι του, και θα το κάψει επάνω στο θυσιαστήριο- και το αίμα του θα στραγγιστεί στο πλάι του θυσιαστηρίου:
1:16
Και θα μαδήσει το κεφάλι του με τα φτερά του, και θα το ρίξει δίπλα στο θυσιαστήριο, στο ανατολικό μέρος, κοντά στον τόπο της στάχτης:
1:17
Και θα το κόψει με τα φτερά του, αλλά δεν θα το χωρίσει- και ο ιερέας θα το κάψει επάνω στο θυσιαστήριο, επάνω στα ξύλα που είναι επάνω στη φωτιά- είναι ολοκαύτωμα, προσφορά που γίνεται με φωτιά, σε ευωδία γλυκιά στον Κύριο.

Λευιτικό κεφάλαιο 7
7:1
Παρόμοια αυτός είναι ο νόμος για την προσφορά παράβασης του Νόμου- η θυσία αυτή είναι αγιότατη.
7:2
Στον τόπο όπου θα σφάξουν το ολοκαύτωμα, θα σφάξουν το θυσίασμα προσφερόμενο για αμαρτία- και το αίμα του θα το ραντίσουν γύρω-γύρω επάνω στο θυσιαστήριο.
7:3
Και θα προσφέρει απ' αυτό όλο το λίπος του, το κόκκαλο και το λίπος που καλύπτει τα εντόσθια,
7:4
και τα δύο νεφρά, και το λίπος που είναι επάνω σ' αυτά, που είναι στα πλευρά, και τον αμνιακό σάκο που είναι πάνω από το συκώτι, μαζί με τα νεφρά, θα τον πάρει:
7:5
Και ο ιερέας θα τα κάψει επάνω στο θυσιαστήριο για προσφορά που γίνεται με φωτιά στον Κύριο- είναι προσφορά παράβασης του Νόμου.

Λευιτικόν 7:14
Και από αυτό θα προσφέρει ένα από ολόκληρο το τάμα για θυσία προς τον Κύριο, και θα είναι του ιερέα που ραντίζει το αίμα των προσφορών ειρήνης.

                     Ο "ΚΎΡΙΟΣ" ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΚΆΘΕ ΣΤΑΓΌΝΑ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΑΊΜΑΤΟΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΗΡΉ ΘΥΣΊΑ:
                     Λευιτικόν 7:27
                     Όποια ψυχή τρώει οποιοδήποτε είδος αίματος, αυτή η ψυχή θα αποκοπεί από τον λαό της.

                     Εδώ, χρειάζεται περισσότερη θυσία αίματος για να αφαιρεθεί η κατάρα της λέπρας που έχει επιβάλει ο Ιεχωβά:


Λευιτικό 14:34
Όταν μπείτε στη γη Χαναάν, την οποία σας δίνω για κτήση, και βάλω τη μάστιγα της λέπρας σε ένα σπίτι της γης της κτήσης σας,
14:49
Και θα πάρει για να καθαρίσει το σπίτι δύο πουλιά, και ξύλο κέδρου, και πορφύρα, και ύσσωπο:
14:50
Και θα θανατώσει το ένα από τα πουλιά σε πήλινο σκεύος πάνω σε τρεχούμενο νερό:
14:51
Και θα πάρει το ξύλο κέδρου και τον ύσσωπο και την πορφύρα και το ζωντανό πουλί, και θα τα βουτήξει στο αίμα του σκοτωμένου πουλιού και στο τρεχούμενο νερό, και θα ραντίσει το σπίτι επτά φορές:
14:52
Και θα καθαρίσει τον οίκο με το αίμα του πουλιού και με το τρεχούμενο νερό και με το ζωντανό πουλί και με το ξύλο κέδρου και με τον ύσσωπο και με την πορφύρα:
14:53
Και θα αφήσει το ζωντανό πουλί έξω από την πόλη στα ανοιχτά χωράφια, και θα κάνει εξιλέωση για το σπίτι- και θα είναι καθαρό.
14:54
Αυτός είναι ο νόμος για κάθε είδους πληγή της λέπρας και της φολίδας,
14:55
και για τη λέπρα του ενδύματος και του σπιτιού,
14:56
και για την έξαρση, και για την ψώρα, και για τη φωτεινή κηλίδα:
14:57
για να διδάξει πότε είναι ακάθαρτο, και πότε είναι καθαρό- αυτός είναι ο νόμος τής λέπρας.

Περισσότερα παραδείγματα εβραϊκών θυσιών αίματος στον Ιεχωβά:
Λευιτικόν 8:14- 32
Λευιτικόν 9:1- 24
Λευιτικόν 14:1- 5
Λευιτικόν 14:12-28
Λευιτικόν 23:12-21
Αριθμοί 19:1- 7

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ''ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ''