Ρίχνοντας Φώς στους Ιλλουμινάτι


Σχετικά με το πολύκροτο θέμα των Ελεύθερων Μασόνων και των Ιλλουμινάτι, εδώ είναι μια σύντομη ιστορία των γεγονότων που οδήγησαν στην υπονόμευση των Μασόνων από τον Εβραϊσμό και την αλήθεια σχετικά με τους Ιλλουμινάτι:

Διάφορα καλά άρθρα που αναφέρονται στο θέμα είναι εδώ:

Η αλήθεια για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων 

Ο Ναός του Σολομώντα 

Η νέα Ατλαντίδα

Ο Ρότσιλντ προσέλαβε έναν γιο ενός Εβραίου ραβίνου, τον Adam Weishaupt, για να δημιουργήσει μια ψευδο-μασονικη οργάνωση που έμοιαζε με τους Illuminati και τον εξόπλισε με τεράστια κεφάλαια και επαφές. Το σκηνικό ήταν έτοιμο.

Η ιστορία καταγράφει ότι την 1η Μαΐου 1776, ο Δρ Adam Weishaupt ίδρυσε το Βαυαρικό Τάγμα των ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ. Ο Weishaupt ήταν καθηγητής Εβραϊκού Κανονικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Ingolstadt στη Βαυαρία της Γερμανίας. Γεννήθηκε από Εβραίους γονείς και αργότερα "προσηλυτίστηκε" στον Ρωμαιοκαθολικισμό. Έγινε υψηλόβαθμο μέλος του Τάγματος των Ιησουιτών, το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψε για να ιδρύσει τη δική του οργάνωση με σαφή εντολή του νεοσύστατου "Οίκου των Ρότσιλντ".

Ήταν η πεποίθηση του Εβραίου Weishaupt ότι μόνο λίγοι εκλεκτοί θα μπορούσαν να τύχουν αρκετού "φωτισμού" για να καθοδηγήσουν και να κυβερνήσουν τον κόσμο. Το πρόβλημα ήταν, πού θα μπορούσε να βρει αρκετούς διανοητικούς "φωτοφόρους" για να αρχίσει να κυλάει η μπάλα ; Τους βρήκε στη συνέχεια σε διάφορες στοές και τάγματα της εποχής, όπως οι διάφορες μασονικές στοές, το Τάγμα των Ροδόσταυρων και άλλα νόμιμα και ειλικρινή τάγματα της αρχαιότητας. Αυτό επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά από την Edith Starr-Miller στο κλασικό της βιβλίο "Occult Theocracy": "Καθώς η οργάνωση των Ιλλουμινάτι αναπτυσσόταν, το ίδιο συνέβαινε και με τις φιλοδοξίες της, οι οποίες κατέληγαν σε μια συνωμοσία για την υπονόμευση του Τεκτονισμού με στόχο την παγκόσμια κυριαρχία με κάθε μέσο... Αφού απέκτησαν τον έλεγχο ορισμένων μασονικών Στοών, ο Weishaupt και οι συνεργάτες του καυχιόντουσαν απερίσκεπτα για την αυξανόμενη δύναμή τους".

Ο Weishaupt πήρε το όνομα, Σπάρτακος, επειδή, όπως ο Ρωμαίος πολεμιστής, ήταν αφοσιωμένος στην απελευθέρωση των ''καταπιεσμένων μαζών'' από την καταπίεση όλων των μοναρχιών και των θρησκευτικών δυνάμεων, η επιθυμία του να αποτινάξει το ζυγό του περιορισμού θα περιελάμβανε όχι μόνο τις κυβερνήσεις και την οργανωμένη θρησκεία, αλλά και το θεσμό του γάμου, ακόμη και την οικογένεια....

Ο Weishaupt ήθελε ένα σύστημα με πραγματικά παγκόσμιες διαστάσεις, ακόμη και αν αυτό επέφερε βίαιη παγκόσμια επανάσταση και ποτάμια αίματος. Η "καλοπροαίρετη δικτατορία" του είχε έξι βασικά σημεία που αφορούσαν την κατάργηση :

1. Οργανωμένων ή εθνικιστικών κυβερνήσεων με τη μορφή μοναρχιών.

2. Την ατομική ιδιοκτησία.

3. Κληρονομικά δικαιώματα.

4. Πατριωτισμό σε Εθνικιστικούς σκοπούς.

5. Κοινωνική τάξη στις οικογένειες, νόμοι απαγόρευσης της σεξουαλικής ζωής [προστασία των ανηλίκων] και όλοι οι ηθικοί κώδικες.

6. Όλες οι θρησκευτικές πειθαρχίες που βασίζονται στην πίστη σε έναν ζωντανό Θεό, σε αντίθεση με την πίστη στη φύση, τον άνθρωπο και τη λογική. [Προώθηση του αθεϊσμού για την κατάργηση κάθε πνευματικής γνώσης].

Αυτό είναι σχεδόν λέξη προς λέξη από το ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ του Καρλ Μαρξ και ότι αυτά τα έξι σημεία είναι επίσης απόλυτα συνεπή με τα Πρωτόκολλα γενικά, [αποδεικνύοντας και πάλι τη νομιμότητά τους].

Το όραμα του Weishaupt για έναν μελλοντικό κόσμο ήταν απόλυτα κομμουνιστικό, με όλα τα υπάρχοντα, ακόμη και τα παιδιά, να είναι κοινά.

Είναι πιο ενδιαφέρον να μάθουμε ότι ο Καρλ Μαρξ δεν ήταν ο πραγματικός ιδρυτής της κομμουνιστικής παγκόσμιας επανάστασης. Ο πραγματικός πατέρας της ήταν ο Adam Weishaupt, ιδρυτής του "μασονικού τάγματος" των Illuminati - Marschalko

"Η μεγάλη δύναμη του Τάγματός μας έγκειται στην απόκρυψή του- ας μην εμφανίζεται ποτέ και πουθενά με το ίδιο του το όνομα, αλλά πάντα καλυμμένο από ένα άλλο όνομα και μια άλλη ασχολία. Τίποτα δεν είναι καταλληλότερο από τους τρεις χαμηλότερους βαθμούς της Μασονίας- το κοινό είναι συνηθισμένο σε αυτό, περιμένει λίγα από αυτό, και γι' αυτό δεν το προσέχει ιδιαίτερα".                                                                                                                                                                                                               -Adam Weishaupt

Στο ξεκίνημά τους, οι Illuminati δεν ήταν μασονικό τάγμα και ο ίδιος ο Weishaupt δεν μπήκε σε στοά μέχρι το 1777, όταν έλαβε εισαγωγή στη Στοά Theodore de Bon Conseil στο Μόναχο. Ωστόσο, μόλις μπήκε μέσα στον Τεκτονισμό, ο Weishaupt είδε αμέσως την πιθανή αξία του να αποτελέσει το όχημα για την πραγματοποίηση των ονείρων του. Για να δημιουργήσει μια επίσημη ένωση μεταξύ των Ιλλουμινάτι και του Τεκτονισμού, ο Weishaupt ξεκίνησε να οργανώνει το Συνέδριο του Wilhelmsbas στο Κάστρο του Γουλιέλμου ΙΧ της Έσσης-Κάσελ, που θα γινόταν στις 16 Ιουλίου 1782. Σε αυτή την ειδική βραδιά, η οποία ήταν βαρυσήμαντη τόσο ως προς το μέγεθος όσο και ως προς τις φιλοδοξίες της, συμμετείχαν εκλεκτοί εκπρόσωποι μασονικών στοών από παντού.

Ήταν επίσης εκεί που ελήφθη η απόφαση να επιτραπεί στους μέχρι τότε αποκλεισμένους Εβραίους να γίνουν δεκτοί στον τεκτονισμό. Το δόγμα των Illuminati υποστήριζε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι [Κομμουνισμός/Χριστιανισμός].                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Χριστιανισμός & Κομμουνισμός: Εβραϊκά δίδυμα

Ωστόσο, υπήρχε και ένας άλλος, σιωπηλός λόγος για την αλλαγή της μασονικής πολιτικής απέναντι στους Εβραίους, το χρήμα ήταν απαραίτητο....Και οι Εβραίοι ήταν οι κύριοι τραπεζίτες της Ευρώπης, έναν ρόλο που είχαν αναλάβει από την εποχή της πτώσης των Ναϊτών Ιπποτών. Και μην ξεχνάτε ότι ο βασιλιάς Γουλιέλμος Θ' ήταν χρεωμένος εκείνη την εποχή και γενικά ήταν ένα ψυχοπαθές άτομο.

Όταν ήρθε η ώρα για την ψηφοφορία σχετικά με την είσοδό τους στο Βίλχελμσμπαντ, οι Εβραίοι ήταν τόσο ανήσυχοι για να κερδίσουν, που γέμισαν εντελώς την αίθουσα με άλλους Εβραίους υποστηρικτές. Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που τα μέλη των Ιλλουμινάτι περιλάμβαναν πληθώρα εβραϊκών τραπεζικών οικογενειών, συμπεριλαμβανομένων των Ρότσιλντ, των Όπενχαϊμερ, των Βερτχάϊμερ, των Σούστερ, των Σπέιερ και των Στερν.

Νέες στοές κυρίως Εβραίων σχηματίστηκαν στη Φρανκφούρτη, την οικονομική πρωτεύουσα των Ρότσιλντ στην Ευρώπη, και σύντομα όλη η Μασονία των Illuminati θα έκανε την πόλη παγκόσμια έδρα της.

Η πρώτη δουλειά για τους Εβραίους που ξεκίνησε από τους Illuminati ήταν να εκδηλώσουν την προφητεία τους για τη Σιών, έναν κόσμο που θα κυβερνιόταν από τον εκλεκτό λαό του Γιαχβέ. Τα σχέδια τέθηκαν σε εφαρμογή για να αποκτήσουν οι Εβραίοι επιτέλους τη "γη τους με γάλα και μέλι" που τους είχαν υποσχεθεί τόσο καιρό [στο δικό τους εβραϊκό μυαλό] και θα ήταν ολόκληρος ο κόσμος.

Η ευκαιρία για την εκδήλωση της Σιών τους έφτασε με τη Ρωσική Επανάσταση, η οποία χρηματοδοτήθηκε από τους Εβραίους τραπεζίτες. Ένας από τους δικούς τους, ο Γερμανός Εβραίος Καρλ Μαρξ, που είχε πυροδοτήσει το γεγονός με τη δημοσίευση του Κομμουνιστικού Μανιφέστου του.

Ο Καρλ Μαρξ, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Ραβίνος Μορντεχάι Λεβί, ήταν μέλος της Ένωση των Δίκαιων, η οποία θα οδηγούσε στη δημιουργία της Κομμουνιστικής Ένωσης.

-1841, ο Μωυσής Ες, έφερε τον Μαρξ σε μια κοινωνία που ονομαζόταν " Ένωση των Δίκαιων".

Το σύνθημα της Ένωσης των Δίκαιων (Bund der Gerechten) ήταν "Όλοι οι άνθρωποι είναι αδελφοί" και οι στόχοι της ήταν "η εγκαθίδρυση της Βασιλείας του Θεού στη Γη, βασισμένη στα ιδανικά της αγάπης προς τον πλησίον, της ισότητας και της δικαιοσύνης"[1]. Δείτε πώς ο χριστιανισμός είναι το δίδυμο του κομμουνισμού.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Δείτε- Χριστιανισμός & Κομμουνισμός: Εβραϊκά δίδυμα

Ο ηγέτης των Μπολσεβίκων της Επανάστασης, ο Λένιν, ο οποίος και στις δύο πλευρές της οικογένειάς του ήταν εβραϊκής καταγωγής, συνεισέφερε το σχέδιό του για μια συγκεντρωτική κυβέρνηση που θα ελεγχόταν από μια εβραϊκή ολιγαρχία. Αφού ο Λένιν και οι Illuminati συνοδοιπόροι του ύψωσαν τις σημαίες τους στο τέλος της Ρωσικής Επανάστασης, η νέα κομμουνιστική κυβέρνησή τους προέκυψε με Εβραίους να καταλαμβάνουν τουλάχιστον το 75% των υψηλότερων θέσεων της... Και να καταλήξουν με 60 εκατομμύρια Εθνικούς δολοφονημένους από τους Εβραίους, μέχρι να τελειώσει ο Κομμουνισμός. Πολλοί από αυτούς δολοφονήθηκαν σε ένα οργανωμένο σύστημα στρατοπέδων που διοικούνταν από Εβραίους κομισάριους. Εργασία σκλάβων στη Σοβιετική Ρωσία

Οι Εβραίοι τραπεζίτες πήραν επίσης μια άλλη τακτική και έχτισαν σιγά σιγά μια αυτοκρατορία χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων για να επιβλέπουν μια καπιταλιστική υποδομή που θα κυβερνούσε τον κόσμο. Όπως ένας Εβραίος τραπεζίτης και προστάτης των Ιλλουμινάτι, ο Amshel Rothschild, είναι γνωστό ότι είχε σημειώσει: "Δώστε μου τον έλεγχο των οικονομικών μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κυβερνά τη χώρα!".

Πράγμα που οδηγεί τελικά στον κομμουνισμό. Οι Εβραίοι κατέχουν όλο τον πλούτο και την εξουσία και οι Εθνικοί οδηγούνται σε πλήρη σκλαβιά κάτω από την Παγκόσμια Εβραϊκή Τάξη.

Τα έθνη θα συγκεντρωθούν για να αποτίσουν φόρο τιμής στον λαό του Θεού: όλες οι περιουσίες των εθνών θα περάσουν στον εβραϊκό λαό, θα πορευτούν αιχμάλωτοι πίσω από τον εβραϊκό λαό με αλυσίδες και θα προσκυνήσουν μπροστά τους, οι βασιλιάδες τους θα αναθρέψουν τους γιους τους και οι πριγκίπισσες τους θα θηλάσουν τα παιδιά τους. Οι Εβραίοι θα διοικούν τα έθνη, θα καλούν λαούς που δεν τους γνωρίζουν καν θα τους μισούν. Τα πλούτη της θάλασσας και ο πλούτος των εθνών θα έρθουν στους Εβραίους από το δικό τους δικαίωμα. "Κάθε λαός του Βασιλείου που δεν θα υπηρετήσει το Ισραήλ θα καταστραφεί".

 

-Isidore Loeb [Le Litterature des Pauvres dans la Bible].

Ποια ήταν τα αποτελέσματα της υπονόμευσης του Ελεύθερου Τεκτονισμού από τους Εβραίους, εντός της οργάνωσης ; Ο Τεκτονισμός βασίζεται στον Ιουδαϊσμό. Εξαλείψτε τις διδασκαλίες του Ιουδαϊσμού από το τεκτονικό τελετουργικό και τι μένει;- The Jewish Tribune [Νέα Υόρκη, 28 Οκτωβρίου 1927]

"Στα σημερινά έθνη, ο Τεκτονισμός είναι ωφέλιμος μόνο για τους Εβραίους"                                                                                                                                                         -Theodore Herzl [Ιδρυτής και ηγέτης του Παγκόσμιου Σιωνισμού]

"Έχουμε ιδρύσει πολλές μυστικές ενώσεις, οι οποίες εργάζονται όλες για τον σκοπό μας, υπό τις εντολές και την καθοδήγησή μας. Ένας από τους πολλούς θριάμβους του Ελευθεροτεκτονισμού μας είναι ότι εκείνοι οι Εθνικοί που γίνονται μέλη των Στοών μας, δεν θα πρέπει ποτέ να υποψιαστούν ότι τους χρησιμοποιούμε για να χτίσουν τις δικές τους φυλακές, πάνω στις ταράτσες των οποίων θα ανεγείρουμε το θρόνο του ανεπανάληπτου Βασιλιά μας των Εβραίων- και δεν θα πρέπει ποτέ να γνωρίζουν ότι τους διατάζουμε να σφυρηλατήσουν τις αλυσίδες της δικής τους δουλείας στον μελλοντικό Βασιλιά του Κόσμου μας"                                                                                                                                                                                                                                                                             -Ομιλία έναρξης που έγινε στο συνέδριο της B'nai B'rith στο Παρίσι [δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Catholic Gazette, Φεβρουάριος 1936].

Εδώ θα πρέπει να είναι προφανές γιατί το Τρίτο Ράιχ απαγόρευσε τέτοιες οργανώσεις εντός της Γερμανίας. Πρόκειται για όργανα του εβραϊκού κομμουνισμού.Πηγές: Ο επερχόμενος Γνωστικός Πολιτισμός του M.A.Pinkham